Bästa medicinen

Dämpar mitt allt med att hets äta mandariner. Tror stenhårt på den metoden.

Har ingen bra rubrik

Vet inte vad som händer riktigt, men magkänslan säger mej att det är inget positivt. Jag blev hemskickad från jobbet idag...mår som en skit, å ser ännu värre. Vet inte vad mina ögon håller på med men jävliga är dem. Får aningen panik då jag just i detta nu sitter å försöker förtränga att jag knappt ser vad jag skriver om jag inte trycker näsan mot skärmen.

Detta är ju ett  TYVÄRR (enligt min mor något som jag gått igenom förut), jag själv är expert på att förtränga, vill inte att det ska vara något med mina ögon igen, jag vill leva som jag gör i min röda värld.
Men det smärtar så fruktansvärt i mitt höger öga. Trodde för några dagar sen att det var mina linser som var gammla men jag tog nya för en vecka sen, så den teorin är bara att slopa. Å glasögonen kan fan inte va så skitiga heller. 

Nu känns det som om det blir för mycke, jag tycker det känns som om jag inte gör annat än å kämpa. Inte mina ögon oxå, jag var klar med dem. Ögonen har ju redan ärrat mej för livet kan jag inte bara få va i fred nu.

Jag kanske ska para ihop mina ögon med "Han", dom kan ju leva lyckliga i hela sina jävla liv, så skaffar jag nya bättre ögon (kanske ingår det lite mer färg i dem om man har tur, beror iof hur mycket jag är beredd å peja).
Jag tror jag är nöjd som det är, rött är fint!
Men "Han" kan jag ju sätta ut på tradera.se å hoppas på ett högt bud (tror iof inte att han är värd att betala för),men någon desperat jävel som kanske ska resa till Afrika å vill ha en mycket närgången å efterhängsen resekamrat kan ta å köpa idioten. 

Nej nu ska jag gå iväg å vara lite positiv, kan ju inte bli annat när man står i badrummet framför spegeln å inte ser sig själv...haha... Jag ska få sovmorgon i morgon det är oxå positivt, ända till klokan ett. Mer som är positivt är att det kommer bli en (om mina ögon hänger med) jätte mysig helg, advent å allt. Ska ju träffa dem från den gammla goda tiden, dricka lite vin å såna trevligheter, efter lite vin behöver man ju ändå inte se nåt!!!!

Har skrivit ordet "positiv" 4 ggr (5 med den här), detta måste verkligen vara ett positivt (6ggr) inlägg:)

Natti natti ni glada!

Snöslask

Hatar sånt här skit väder...jag behöver fan lite ljus, lite sol kanske skulle vara på sin plats.
Jag kan ju knappt ta mej fram, cykeln slirar åt alla håll å jag har inte den minsta kontroll, brukar jag iof inte ha annars heller men nu är kontrollen totalt utom räckhåll.

Mina två projekt som jag jobbar på går:

* Projekt 1: Går sakta men säkert, hade nog tänkt mej en lite stabilare framgång men när min livssituation ser ut som den gör så har jag överseende med den något långsamma framgången.

* Projekt 2: Skulle ha starta idag men, jag det finns ju alltid ett MEN. Jag ska vara ärlig å säga att jag inte orkar. Jag känner att gör jag det som projektet går ut på nu så blir det halv hjärtat. Å jag gör inget halv hjärtat. Men så fort jag känner mej redo igen så kör jag, å håll i hatten det kommer gå i hundra:)

Min dag startade perfekt, mys å vakna me nån. Efter att jag vaknat å bestämt mej för att somna om en timme till så går det utför. Jag vaknade (nu ensam), med världens ångest, jag tror att jag blivit synsk å känner när jag har fått ett medelande på min avstängda dator. Ja, jag var synsk, hade ett medelande på min facebook. Har börjat hata facebook så smått, ska nog följa Hanna i den här frågan.

Nu har hela min dag varit åt helvete. Jag hade så ont i min vänster arm, ingen aning varför, sedan började jag tappa min syn, hade klar synskärpa ca 35 cm framåt. Det gick å jobba eftersom jag såg ju (nästan) vart jag klippte.

Gråta mellan kunderna är något som jag tagit för vana att göra. Det är inte kul att känna så här. Alla på jobbet och hemma är så gulliga att jag får dåligt samvete. Känns som om jag bara gnäller hela tiden, men det räker med att nån frågar hur det är så börjar jag grina. Flera på jobbet sa idag att dom tyckte att jag skulle prata mer om hur jag mår så skulle det kännas bättre. Klart det gör men jag är inte van att prata om hur jag mår så här mycket. jag har mer förvana att svälja å försöka glömma. Dax att ändra på denna dåliga rutin.

Linnea är här å det känns jätte skönt. Hon hade maten klar när jag kom hem, mums...
Vi har sutit å pratat i flera timmar. Jag har tur som har henne!'
Jag har nog tur som har så många som bryr sig om mej!

Nu ska vi lägga oss å kolla lite film.

Ett, Två, Tre klara färdiga gå...

Plin-Helga har gått loss lite på min dammsugare...hahaha 

Jag skulle ju inte!!!!!

Nu sitter jag här igen å inte kan hålla tårarna borta, jag är så förbannat trött på den här skiten. Låt mej va!!!!!!!!

Nu känns det som om hela min morgon är förstörd...svårt att andas igen....Helvete!!!!!
Jag kände imorse när jag precis hade somnat om att jag absolut inte ville vakna igen, ville bara sova. Om jag sover så behöver jag inte tänka, å tänker jag inte så blir inget jobbigt heller. Kanske inte det bästa att fly men det  är absolut enklast.

Nu ska jag ta tag i min tvätt som jag förövrigt inte orkade tvätta mer än två maskiner av fyra.

Kan ingen bara ge mej en smula energi å sen säga att nu är allt bra, lev ditt liv du i lugn å ro...kom igen!!!!!!
Suprice me...

Funderat

Jag har funderat på nåt ett tag nu.

Jag kan inte riktigt få grepp om det...om man säger att man inte vill såra nån...å ändå gör det, fast kanke utan mening iof. Men ändå, tänker så här: öppen å glad ena sekunden å sen helt plötsligt blir människan lite kort i tonen...kanske är fel att säga att jag blir sårad av det men det är ett konstigt beteende, iaf från nån som jag trodde hade ett normalt beteende.
Det sårar ju på ett sätt eftersom man tappar lite förtroende för personen, kanske kan va så att man inte vill prata mer eftersom man inte vet vad som orsakade den "korta tonen".

Detta var verkligen förvirrande...jag måste nog fundera mer på det här....

Nu  ska jag sova för att imorgon bitti ta tåget hem till den stad som är HEMMA!!!

Tackar för en trevlig vistelse i Norrköping:)

......och nu är gästbloggaren på plats!

Här är jag, i allra högsta person. Har precis spelat badminton med svärfar och 2 av hans kompisar. Behöver jag säga mer än att vi var bäst?!?

Vem är då jag? Jag är en 24-årig (25 år fyller jag dan efter Emma) man/pojke/kille. Känner mig varken som man eller pojke så jag är nog fortfarande den där killen som för ca 2 år sedan knallade in på salongen Roots och träffade Emma för första gången. Efter ett antal missnöjda frisörbesök bestämde jag mig för att betala lite mer än vad jag var van vid (99:-) och då var Roots destinationen för mitt nästkommande frisörbesök. 350:- var kostnaden och jag var lite skeptisk i början men det resultatet som blev gjorde att jag kom tillbaka. Och då var det till Emma som jag fortsatte att gå till för hon är ju en riktigt bra frisör. Eller vad tycker ni "blogginläggare"? Efter ett antal frisörbesök bjöd Emma in sig själv och sin dåvarande pojkvän Johan på inflyttningsfest eftersom dom var nya i Peking. Dom var så välkomna och efter den festen så umgås vi några gånger per år.
Nu har jag dock övergett Emmas kunskaper och sköter min klippning helt själv med en helt nyinköpt hårtrimmer på det stora gigantiska varuhuset MediaMarkt. Kostade endast 299:-. Tyckte jag var ett alldeles utmärkt pris.

Vilken kuf är då jag? Mitt namn är Gary Wahlbeck och jag bor tillsammans med min flickvän Maria och våran 1 månaders lilla flicka som vi valt ska heta Thyra. Det är helt gudomligt att bli farsa. Hela livet får en helt ny innebörd och nu har man inte bara sig själv att tänka på. Jag är så glad och stolt och känner att jag kommer nog att bli en väldigt överbeskyddande far. Redan nu finns tendenser till det även fast jag känner mig avslappnad när jag är på jobbet. Detta tror jag beror på att Maria är utbildad förskollärare/lärare och det känns tryggt att veta att jag har någon kunnig som tar hand om min lilla prinsessa medans jag försöker försörja (?????) familjen. 

Jobb det har jag oxå. Arbetar på Stadiums E-handelsavdelning samt som IT-support på inköp. Jag trivs som fisken i vattnet och kan inte tänka mig att lämna detta företag ännu en gång. Jag var nämligen så naiv och pengakåt för drygt ett år sedan när jag sade upp mig från min tjänst som inköpsassistent och valde att börja arbeta som bilförsäljare på Volkswagen. Insåg efter drygt ett halvår som bilförsäljare att det inte var något yrke att satsa på så jag sökte mig tillbaka till Stadium och fick komma tillbaka i och med en stor omorganisation som skedde på kontoret. Det tackar jag min fd. chef Jocke Ståhl för. Hade det inte varit för honom hade jag aldrig sökt mig tillbaka.

En anekdot sedan Emmas tid i Peking var när hon skulle göra sitt gesällprov. Emma var så nervös inför första provet och missade därmed färgningen på en tant. Emma frågade då mig om jag kunde tänka mig att ställa upp och bleka håret. Jag som aldrig färgat håret förrut. Snäll som man är så ställer man ändå upp utan att veta vilka konsekvenser det får. Emma klarade sig helt galant och jag blev helt kritvit i håret. Jag bör även säga att jag inte är någon het brunbränd kille utan en blek f.d. rödhårig svenne som nästan alltid blir röd. Så det var lite jobbigt i början men jag resonerade som så att håret går alltid att klippa om jag inte är nöjd. Så jag är och kommer alltid att förbli Emmas MVG-kille. Jag är mycket stolt över detta.

NU ÄR VI TILLBAKA DÄR VI HÖR HEMMA! I ALLSVENSKAN!
Passar på att göra reklam för Sveriges bästa hejaklack www.gopeking.net

Nu är det slut på gästboksbloggarens tid hos Emma och hoppas att ni har funnit denna artikel intressant och kanske lite glädjande. Avslutar med en "tag" av min vackra familj.

image9

Ha ett riktigt bra liv!

Gamla tider

Vaknade i morrse och trodde att jag blivit stelopererad under morgon timmarna. Det visade sig efter ca fem min att jag kunde röra mitt vänstra ben några millimeter. Det vara bara luften som gått ur madrassen, jag börjar väl bli gammal och klara inte längre att sova på golvet. 22 årsdagen närmar sig ju så smått...hehe...

Jag känner att min lilla sömn brist börjar ta ut sin rätt, 14 timmars sömn på tre nätter det normala borde väl vara någonstan mellan 20 - 24 timmar, ligger med denna beräkning lite efter.

Pratade i natt med Han som ger mej goda råd och vägleder mej i min förvirring. Gjorde som han sa!
Vi var på stan idag, gick till de butikerna som varit eller som fortfarande är mina favoriter...kom hem å hade visst handlat väldigt mycke, tänkte inte på att allt skulle åka med mej på tåget. Ångest handla!

Va å fikade på de café som jag jämt gömde mej på när det var ett kaos hemma..jag smet dit å drack kaffe, fick tillslut gratis påtår, va jag där ofta eller? Det var och är ett mysigt ställe och vad jag tyckte var bäst var nog att han inte kunde hitta mej där, kunde sitta i flera timmar ibland. Visste iof vad som väntade när jag kom hem men där gav jag mej inte vika, skulle aldrig avslöja vart jag varit, sa att jag varit ute å gått. En trygg plats behöver man alltid.

Jag har gjort som min vägledare sagt, gjort det som är jobbigt och jag har märkt att det verkar funka.
Jag å Lilla T, lite sned:)

Nu ska jag titta lite på tv med mina vänner:)

Ojj, har visst hört att det är en gäst bloggare på ingång....

Seg i bollen, Norrköping å en liten T

 Är just nu i Norrköping å hälsar på lite gamla vänner från den gamla Norrköpings tiden. Fick träffa lilla T för första gången. Jag blir så sugen när jag ser så små bebisar, vill ha en egen liten! Jag blir nog lite skadad när det är så många som får barn, jag som trott i hela mitt liv att jag skulle få barn tidigt, verkar få tänka om. Jag vill ju att det ska  finnas en Pappa till mitt barn, och det ska vara en mycket bra sådan.
Lilla T

Ok allt jag skrivit har försvunnt så håll till godo med det lilla...


fyllan å villan!!!!!!!eller viljan?

Åååååhhhh...det har vari så tjuusigt på berns...Ååååååhhh....alla städad emännikor.....Åhhhhh....minus alla frisörer...ÅÅhhhhh...glöm inge anglie....vilket hotell....

efter att R-henke bjudigr på två shot å  två drinkar gick det utför...spotta fan aldrig i glasen.....

klockan är sov dax men det kommer inte att ske för det inte....hahahahah nu får ni inte veta mer.....

En fyll-i-bok med vuxen test

Jag var tydligen inge stjärna på att sy...å  defeitivt inte för hand...

Hittade långt in garderoben en bok, en sån man hade när man var liten, som man kunde fylla i en "mina vänner bok".
Jag har fyllt i den tre ggr med 1½ års mellan rum sist var 7 maj-06, inget av det som jag fyllde i stämmer nu så nu gör jag om det:

Jag heter Emma Christiernin och kallas Emma
Fyller 22 år den 9 feb-08 stjärntecken Vattuman
Jag kommer från Uppsala och bor nu i Uppsala Tillsammans med Mej själv
Jag har/Vill ha 2-3 barn som ska heta kanske Flora, Sven eller nåt bra å passande:)

Jag har/vill ha katt/hund/häst/akvariefiskar/annat
jag vill ha katt å har dammråttor
Jag jobbar/pluggar Jobbar som frisör arbetsuppgifter/kollgeor/lön/trivsel Klipper,färgar,uppsättningar, agerar psykolog osv, världens bästa jobbarkompisar, lönen är helt ok, trivs som fisken i vatten
På fritiden brukar jag spela innebandy, äta mat, umgås med vänner, ta en kall eller två men skulle även vilja dansa, umgås mer med mina nära och kära, å träna lite mer

För att stilla mitt dåliga samvete brukar jag inte göra om det som får mej att ha dåligt samvete
Jag har slutat  leva instängd och i tvåsamhet och börjat leva öppet och själv

Om fem år tror jag att jag (boende/arbete/familj/fritid) jobbar som frisör kvar på samma ställe, bor i en större bostad men min väldigt trevliga pojkvän och vårat barn som nu är nåt år eller så, kanske ska gifta mej nu, spelar innebandy på lagom hög nivå för att hinna med min familj å jobb

Om jag vann fem miljoner skulle jag
inte ha några lån, leva med bra standard, resa endel, se till att mina nära och kära har det bra, spara pengar till framtiden.
Jag skulle vilja vara bäst i världen på  att förstå andra människor å mitt frisörande såklart!
Jag hade velat uppfinna människan
Ett pinsamt minne Botvidsgatan...Opppsss;)

Jag blir glad av Vinna, spontana människor, öl, överraskningar och av tanken på vad jag har i livet
Jag blir förbannad av ovilja, sura miner, förlora, människor som ljuger , övergrepp på barn å allmän orättvisa
Jag samlar på bra minnen
Saker jag är stolt över att jag tog mej dit jag är idag
Yrken jag kan tänka mej (förutom frisör), Präst, Dagisfröken och Rik chef som inte gör ett skit.
Personer jag inte klara av  klarar av de flest människor

Favorit:

Maträtt Sishi å korv
Glass tofu choklad
Land Kina
Uttryck aja det löser sig
Tv-serie 2½ män
Reklamfilm treo-reklamen haha den är så kul
Musik allätare
Affär lagerhaouse
Grogg min egen blandning:)
Bil En röd kanske
Lag är nogt vi behöver följa
Lögn ljuger inte
Film sunes jul
Tidning UNT
Plagg allt jag kan andas i 
Barnprogarm  Astrid Lindgrens filmerna

Sen skulle man fylla i hur vuxen man var och mina poäng blev 27 av 62, vet inte hur vuxen jag är men det var inte nere på omogen iaf.

Nu ska jag sura lite över att jag ska spela på ett ben imorgon, Idioter, eller är det jag som är en idiot som gör det kanske?



Nu får det vara nog!

Saxen åker fram nu å mina sy talanger ska sättas på prov...
Jag har verkligen ingenting att ha på mej så nu får jag sy om nåt... Jag borde ju inte ha så svårt för det med tanke på att jag är praktiskt lagd men vem vet....

Återkommer snart med resultatet...

Fredag

Hela helgen framför mej...ledig....sista lediga helgen fram till januari..njut!!!!!

Mitt projekt rullar på, andra dagen tar sig an...

Projekt nummer två startar på onsdags morgon. Jag är på gång nu!

Hepp på er!

Fler skrik till världen!

Satt precis och kollade på webbisar, två av mina kunder har fått barn, jag blir alldeles varm när jag ser dem små liven. Tänk vad lite dom vet om vad som ska hända, hela livet framför sig. Jag ställer mig alltid frågan när jag ser ett litet barn; "hur ser hon/han ut om tio år, vad har den för intressen, vad tycker den om osv osv?"
Det måste vara fantastiskt få se sitt barn första gången. Det är lycka som inte kan beskrivas utan bara upplevas tror jag. Jag börjar se fram emot den lyckan:) Ska bara vänta och se om nån vill dela den med mej, kan bli lite svårt annars;)

Kollade på lyxfällan hos Mormor å Morfar (det är ju varannan tors). Jag blir helt stum när dom visar vad dom tjänar och sedan hur mycket dom gör av med...Vet inte om dom är helt tomma i pallet eller bara har hamnat på helt fel spår. Klart att det kan vara svårt att  få stopp på ett missbruk i detta fall penga missbruk, men ändå. Är iof väldigt positivt att dom söker hjälp, så det är ju bara att hoppas på att  dem tar åt sig av råden å gaskar upp sig.

Snart ska jag ta tag i mitt bestyr, måste kolla vad jag ska ha på mej på lördag...Jag ska ju till Berns...Ohhh så tjusigt, jag klär nästan upp mej mer med tanke på vart jag ska tillbringa min natt. Håll i hatten....på samma hotell som alla Idolerna, ja det är sant! På Hotell Angle (?) på stureplan...Ohhhh...Tänka att jag bara ska mingla runt hela tiden.. det är bara för att jag älskar rika backslick killar som lever på pappa.
Jag tycker det är mysigt med killar som skiter i sin personlighet å går på uteseende och pengar, Mmmmm mums undra just vem som bjuder på flest drinkar, jag har ju som sagt en liten svaghet för den sortens killar, å vad jag hoppas på mest är att det ska vara lagom stelt och städat... nej jag skiter i dom faktiskt  å hänger me alla galna frisörer, Jippiii!!!

Jag bloggar mellan mina kläd provningar, går sådär.....fort följer.....

Fick ett litet lyckorus nyss (nej tog inte en snaps) jag stutsar runt i MIN egen lägenhet, sjunger högt till en låt som jag tror att någon skrivt om mitt liv...sjunger ännu högre (stackars grannar)...jag gör vad jag vill...gjorde nåt nyss som jag gör när jag vill å som ingen kan säga att jag inte får eller kan ge en kommentar till för som ´sagt jag gör vad jag vill.

Detta blir ett långt inlägg....

Jag kommer som det ser ut just nu att entra Berns naken! 

Nu har jag efter många olika klädvarianter kommit på att jag ger upp, jag måste sy in kjolen...fan..jag kan ju inte ens sy:(

Nu är jag tillbaka och bloggar seriöst igen. Jag har kommit på att om jag någon gång inte kan jobba som frisör mer ska bli präst. Jag fick lite själa vård av min präst kund idag. Jag har tre präst kunder, dom verkar dra sig till mej så jag känner att det finns ett sorts tecken där. Halleluja!

Nu ska jag se om det finns högre makter som kan hjälpa mej med mina klädbekymmer...å det är krig i världen!



 

Torr i pannan

När jag kom hem från träningen såg jag att min lugg låg perfekt, inte en lock så långt ögat kan nå.
Nu tänker ni, hur kan detta vara möjligt med tanke på hur hennes hår ser ut utan plattång. Jag har knappt svettats en droppe.
Mycket hade väl å göra med att jag bara stod på knä i ca tio min på uppvärmningen.

Sen gick det utför. mitt vänster knä är inte vad det borde vara, fast, slätt å hudfärgat. Det är blått, lila å knöligt.
Kan inte förstå vad det är som händer. Det känns som om någon tänt en förtidig Majkase där inne. Matchen mot Årsta IK på lördag morgon känns bekymmrande, jag kan bara vara med om jag slipper stå på knäna, detta är ju mindre lyckat med tanke på hur en innebandy målvakt ska stå för att rädda som mest.
Men mitt lag tycker tydligen att jag ska hålla käften å ställa mej ändå. Detta tänkande från laget och ledningens sida kommer enbart för att det är ingen som tänker ställa sig om jag är borta. Alla är ju bollrädda och gjorda av bomull. Jag är gjord av sten vill jag tillägga (iaf alla kroppsdelar utom mitt vänstra knä).

Pratade med någon ikväll. En klok varelse på två ben. Fick mej att tänka steget längre. Det är sällan man pratar med någon som har så mycket vettigt att säga. Antingen så är jag väldigt lättläst som människa eller så kan denne läsa av människor på ett facinerande sätt. Tycker om att prata med någon som man känner lyssnar av eget intresse å inte bara för att verka trevlig. Jag har fått massa bra tips som jag ska ta med mej i framtiden.
Tack du:)

Va ännu en lugn dag på jobbet idag. Men ibland så gör det inte så mkt, har så förbannat kul ändå. Mina jobbarkompisar är de roligaste jag vet. Jag skrattar jätte mycket när jag jobbar å det är så skönt att känna att det är kul att gå till jobbet.
Jag tror att jag kommer bli skrynklig i ansiktet snart av allt skrattande. Men det får jag helt enkelt bjuda på för jag tänker inte sluta, det är för roligt.  Kommer iof inom kort att börja andvända anti-rynk cream...så jag kan vara lugn!

Imorgon startar mitt nya projekt, jag är tok laddad. Fråga inte vad det är för jag kommer inte att svar iaf. Men jag lovar att ni får veta det sen.
Go go go....jag har lite pepping  åt mej själv....om någon annan behöver peppas så är jag bra på det så det är bara å säga till.

Nu ska jag ta ur mina linser...börjar fundera på om det var nåt i vattenflaskan, kan ju inte va normalt att tappa synen varje kväll efter elva.

Bye bye.....

Harmoni!

Dagen till ära har varit...håll i hatten nästan helt tyst, bara ett brev! Känns helt fantastiskt:)

Jag är så positiv att jag inte tänker skriva mer utan göra nåt annat bra med min energi.)

Hepp på re!!!

SOVA!!!!

Varför kan jag inte bli trött...????

Kan en människa påverka mej så mycket?

Det är mycket jag undrar men som ingen kommer att kunna svara på.

Är kanske ingen idé att fundera mera.

Min förståelse har börjat ta slut nu.

Jag är inte perfekt men det finns dem med större brister än mej tydligen, allitd nåt iaf!

Nu ska jag kämpa emot min pigghet och lägga mej och blunda, inte ens jag klara mej utan sömn.

Ciao...

Emma blir snart galen på riktigt!

Känner att jag inte har nån lust att skriva ett negativt inlägg om allt skit som händer, men en anna sida säger att det är skönt att skriva av sig.

Vaknade av att det ringde på dörren...kunde dagen börja värre? -Nej.
Sov på soffan inatt igen, detta börjar bli mer än vana än undantag. Det börjar även plinga i datorn som stod brevid huvudet...fyra sms...paniken börjar så sakta komma. När det börjar ringa mer hysteriskt på dörren fick jag mer och mer svårt att andas, vilket har gått rikitigt bra en vecka. När det börjar banka och smälla i dörren så kommer tårarna automatiskt.
Jag vet inte hur länge han höll på men kan gissa på en halvtimme. Hörde hur nån granne var ut och gapade, om tystnad antar jag.
Jag är så less på att vara rädd, jag är ännu mer less på att jag tillåter mej att vara rädd.

På ett sätt skulle det kännas bättre om han slog till mej så jag kunde få en STÖRRE andledning att få honom ur mitt liv. Å andra sidan vet jag ju inte om det skulle bara bli ett slag:( Men det här gör redan ont så jag kan ta mer smärta utan problem. Jag vet inte vad som hänt med karln men jag känner som om jag levt med en främmling.

Jag känner att jag levt ett dubbel liv i flera år, glad och avslappnad när jag varit utan honom, rädd, tyst och uppmärksam i hans sällskap. Jag vill inte ha den känslan längre, ingen ska få mej att känna mej instängd. Men tyvärr går jag runt på helspänn så fort jag är ensam.

Nu får det vara slut på det här!

imorgon är det som jag sagt så många ggr: " Nya tag!!!!!!!!!"

Hög tid att sova nu.

Det snurrar i mitt huvud!

Det är så mycket som rör sig här inne. Allt från jobb till innebandy å livet i största allmänhet. I perioder kan jag bli en riktig tänkare.
Många ggr är det nog mina funderingar på hur andra männinskor reagerar i olika situationer. Jag vet att det alltid finns en andledning till att man gör som man gör men ibland undrar jag om det inte är dax att börja tänka ett steg längre. Man ska leva i nuet, men man har ju faktiskt en framtid oxå, som vi kan påverka.

Kom hem idag å satt mej vid köksbordet med datorn. Satt i godan ro å funderade på vad jag skulle slänga ihop för mat innan jag skulle cykla till M å Sy. RRIIINNNGGG.....RRRINNNGGGG...på dörren. Hjärtat satt inte där det skulle. Jag fick en snabb (konstig) reaktion att jag slängde mej på golvet. Låg där å lyssnade på dörren som ringde för fullt...sedan började knackningarna...en och två ggr. Jag visste vem det  var utan att ens ha sett personen genom fönstret. Jag kröp in till badrummet för att smyg titta ut om jag såg bilen, detta oxå för att få bekräfftat att jag inte kröp runt på alla fyra i onödan (om det  var typ Hanna). Bil jäveln stod där.
Jag trodde min rädsla gått över en aning, men jag lovar att jag verkligen var livrädd!!! Varför????

Jag hade lite svårt att konsentrera mej på matchen, visste inte om han var där men jag fick den känslan. Kändes som jag sneglade mot läktaren och ingången alltför mycket. Håller jag på att bli galen?

Det är konstigt hur mitt knä håller på. Jag har aldrig haft knä problem eller nåt annat kropps problem gemon idrotten, men nu har mitt vänster knä vuxit å börjar så smått lika en tennisboll. Aja det försvinner säkert under natten, det är ju träning i morgon så detta är ju ohållbart:)

Nej nu ska jag följa mitt hjärta (och mina ögon) som säger att det är dax att drömma drömmar....

Å påtal om Hjärta så har mitt satt sig på plats igen, så nu är det funktions dugligt igen.

Följ alltid ditt hjärat då tror iaf jag att man får ett ärligare och bättre liv.

Vinst med 7-1

Det är så skönt å vinna och speciellt när det går så lätt. Vinsten var iof inte självklar i första period, då våra motståndare forfarande hade lite kondistion kvar.
Vi gjorde två mål, faktiskt riktigt fina, vi spelade runt i hela laget, alla var på tå, å sen smackade vi till å den satt snyggt i krysset. Dom lyckades få ett mål, men det var ungerfär det ända som hände på våran planhalva oxå.

Andra perioden var våran likasom tredje. Man kan säga att det var som en kanon bra tränings match, vi provade nya varianter, nya frislags varianter osv osv. Våra motståndare verkade inte så pigga coh dessutom livrädda för närkontakt. Ibland är det kul att möta lag utan vilja och kondition för då får vi som lag en liten självförtroende kick. Vi är ju ett ungt lag som drillas hårt av coachen så konditionen är det inget fel på, vi har ju heller inga svårigheter att hålla boll och hitta varanndra.

Nu åter igen till matchen...
Vi ställde upp som om vi hade powerplay nästan hela tiden. Våra motståndare verkade väldigt förvirrade och vilje lösa så det var bara å skjuta så mycket vi ville. Tror dock inte att deras målvakt kan ha sett så mycket det var ju tre av våra spelare framför kassen och ett helt gäng förvirrade rödingar.

En kul grej med vårat lag är att vi inte ger upp oavsett om vi leder med 5-1. Våra motsåndare hade dock en annan inställning, nämligen: " vi skiter i vilket". Konstigt att dom inte ens gjorde en antydan till att vilja vända. Tror deras målvakt var riktigt förbannad bakom hjälmen, hon kan inte ha haft sikt på mer än typ två av sju mål.

Det var lite kul, jag hörde att ena domaren var fram till deras bås och sa att dom fick andvända kroppen mer, och att dom borde bli lite tuffare om dom ska ha en chans. Men alla vill inte gå hem med blåmärken på kroppen.

Detta inlägg är från en gästbloggar som går under namnet "Hagundas maskot".

Jag Emma har inget att säga, jag har slutat kommentera våra matcher. Nu ska jag fortsätta kolla på mitt knä som förvörigt har vuxit en storlek. Undrar hur detta gick till!?

Ventilationsfel!

Den film vi skulle se fick vi inte se. Fel på ventilationen i biosalongen...men men....
Vi stressade först till SF, väl där ca 10min innan filmen ska börja, visar biljetterna, tjejen säger lite lugnt att ni ska till Royal. Opps (detta låg inte på mitt bord, då det inte var jag som bokade biljetterna)..cyklar som tokar till Royal,  då är filmen inställd. Fntastiskt!!!

Blev fotboll ist. Sverige ville tydlingen inte vinna...

Imorgon är det match mot Hagunda...Hoppas Frötuna vill vinna!!!!

Dax att suga på tandborsten nu...


Dagen efter!

Hade lagfest igår. Det var bestämt att jag och Throzan inte skulle dricka efter klockan elva. Vi skulle jobba idag vid nio!
Man kan säga att det gick...hmm...käpprätt åt...ja..helvete! Sista alkoholhaltiga drycken slank ner straxt efter klockan halv två!

Slog igen ögonen nånstans runt halv fyra tiden...vaknade klockan halv sex av att lägenhets innehavarens katt vält ut mitt vattenglas...katt fan! Det var bara att börja torka golvet, stod på alla fyra å försökte komma åt under soffan, vill ju inte förstöra det gammla trä golvet.
Lägger mej som ett dragspel igen i den icke rymliga soffan;) Vaknar efter ca tio min av att min mun är som ett sand papper, upp för att hämta nytt vatten, har något svårt att fokusera vart jag är (har somnat med linserna i). Hittar till slut lite vatten och somnar om igen. Vaknar återigen efter en timme av ångest...bad en tyst bön om att någon skulle ringa å säga att någon stackars sate har tryckt tuggummi i låset till salongen. Å vad synd jag måste vara ledig idag, sov ut du! Detta händer aldrig:(
Går till jobbet å det första jag ser 'är våran odugliga elev som mest är ivägen...hoppades hon skulle  fastna inne på lagret å kommer ut lagom tills det är dax att gå hem! Detta händer inte heller! Vad hemsk jag är...heheh...häxan lever kvar sen haloween!

Min första kund var kvinnan som gav mej lån på banken, kändes inte helt rätt att stå bakis å lukta gamalt rödvin. Jag klippte och det blev bra. sen gick det utför, fick anstränga mej för att se proffisionell ut.
'
Jag har alltid haft som regel att inte gå ut dagen förre jag ska jobba. Så detta var en engångsföretelse!

Men det var jätte kul igår iaf! förutom att min vinare sprack på jobbet å flöt ut på hela personalrumms golvet. Alla var där med sugrör för att inget skulle gå till spillo!!!:)

Nu är det dax att gå på bio. Vet inte vad jag ska se än. Det är mitt bio sällskap som har valt film å jag får tydligen inte veta vad det är förens filmen börjar. Kan ju bli riktigt spännande:)

Den lila fina väntar...

Knakar i huvet!

                                                                    
* En katt eller två katter*

Blodet droppar!

Jag har huggit mej i fingret med den stora kökskniven, blod överallt, på golvet, diskbänken, hela mina kläder blev röda:( Man kan säga att det blev Stockholms blodbad i mitt kök.
Gud vad jag kan överdriva saker, det är en specialitet som jag har. Jag gillar när det blir lite kryddstarkt! Mer sambaloleki åt folket!
Nej nu får det va slut på den här, jag hackade faktiskt ganska mycket i fingret, blödde lite oxå! Men som sann frisör har jag ju en för kärlek till klippsår i fingrarna.

Idag träffade jag två gamla vänner som va mina bästa kompisar i gymnasiet. Vi tappade kontakten helt plötsligt, å det känns som jag har saknat dem. Vi kanske tappade den för att dom försökte stoppa något som dem visste skulle bli galet. Å ack så rätt hon hade! M sa precis det som just har hänt, hon jobbade för att jag skulle förstå men jag blev så arg och besviken att jag avfärdade henne. Kan man skämmas två år senare? - tydligen.
Vi bestämde iaf att vi skulle träffas nästa fredag å äta tacos, otippat när det va till Lill-M vi ska:)

Jag har det största I-lands problemet som jag haft på länge. Nämligen en eller två katter!? En katt blir ju lite ensamt, när mitt spontana liv ser ut som  det gör, den måste ju ha en kompis. Men två katter får ju inte plats i min cykelkorg. Detta ska jag fundera igenom mycket noga över en kopp te. Djup som jag är!

Jag va och åt köttbullar och hemma gjord potatismos (de du Hanna) hos Syster idag. Det är så bra å ha henne, hon finns alltid där, jag kan gnälla om allt å hon håller alltid med mej å tycker att jag har rätt..haha nästan iaf.
Jag har funderat på hur det blir när jag ska ta hem min nästa pojkvän, tror att Syster kommer granska honom mkt noggrant. En mer över beskyddad stora syster får man leta efter, å det tycker jag är bra. Någon som håller lite koll, men nästa gång ska jag lyssna på vad hon säger då kanske jag kommer leva lycklig i alla mina dagar.
Jag lovar Lisa jag ska inte dra hem nån slusk, hmm det ska bli intressant å se vad jag kommer släpandes med!?

Vill bara säga att det är tur att jag har dej. Jag säger som du sa när vi åt sushi å drack vin i sthlm: "Jag skulle inte behöva någon annan vän bara jag hade dej". Jag kommer aldrig att glömma den meningen. Love you sister-ister!

Nu ska jag packa i ordning min väska. Vi ska ha lag fest i morgon kväll. Ska bli kul. Det är ju alltid lite spännade å träffa laget utanför planen. Det finns bara en liten hake, jag jobbar på lördag, å det känns lite jobbigt, får inte dricka efter tolv.

Nu ska jag snart dra nåt gammalt över mej!

Lugna gatan!

Det var så lugnt på jobbet idag så jag har aldrig upplevt något liknade under mina verksamma jobb år!
Vi förökte fördriva tiden på bästa sätt;

* Hänga i receptionen
* Hänga i personalrummet
* Hänga i trappan
* Det ringer i telefonen, alla vill svara!
* Fika i receptionen
* Prata lite strunt i schamponeringen (givetvis under lite stols-massage)
* Fika i personal rummet
* Äntligen lunch (tog 1timme ist för 30min)
* Klippa Emmas lugg
* Hänger lite till på nåt lämpligt ställe.
* Klipper lite till på Emmas lugg (är snart stubb)
* Tar två kunder
* Slut för dagen
* Låser å går hem

Det är inte ofta som jag kommer hem å känner mej totalt utvilad:)

Jag fick veta för en stund sen att min nya familje medlem gått bort. Kissen skullle ha flyttat hem till mej efter jul. Jag brukar inte sörja djur men nu blev jag uppriktigt ledsen. Hmm...nu lät det som jag inte bryr mej om nån stackars bäver blir påkörd å dör, men ska jag vara ärlig så är jag ingen "big fan of animals". Detta är bara den verkliga  sanningen.  Å då tänker ni, varför ska denna människa ha katt. Jag gillar mina egna djur. 

Jag har ju haft en katt (som lever livet hos M å P) . Två guldfiskar som guppade runt i en vacker skål (med pump), dom va väldigt givande husdjur. Nu kände jag att jag precis ljög lite, guldfiskarna var skit tråkiga å skålen va skit svår å hålla ren.  Å den ena fisken åt upp den andre. Jag kände ju på en gång att detta måste bestraffas så jag gav inte den feta mördar fisken mat på två dagar. Sorgligt men sant, han dog, tror inte att det berodde på svält snarare tvärtom han dog säkert av fetma.

Nu måste jag leta vidare efter en ny katt.

Igår upptäckte jag nått så förbannat kul, tror att det var min låga humor som gjorde att detta blev skit kul. Jag känner att det inte är helt klokrent att skriva här vad som var så kul men sup mej full å jag är inte blygsam på att visa. Nu sitter jag å skrattar högt i min ensamhet. hahaha...jag kan inte sluta det är så kul. hahaha

Jag har tokat till det totalt, har bäddat på soffan för att tillbringa min natt här:) Är fantastiskt vad man kan göra när man lever själv. Jag behöver ju egentilgen ingen annan än mej sälv, jag har ju så kul i min ensamhet...hahah.

Beställde varsin jätte bra julklapp till mina små troll idag, tror iof att deras Mamma blir ännu gladare.

Syster-yster min kära, jag kommer till dej i morgon bitti, jag vet att du läser  det här ca 05:30. Har man två små yrväder som vaknar klockan fem så så är det inte konstigt att läsa bloggar halv sex.

Nu ska jag lägga mej raklång å sova!

Inte.

Jag hinner inte, vill inte, har inget att säga! Jag tänker inte lägga in nåt långt inlägg nu, för nu ska jag iväg å hmmm...fika kanske!

Å förresten apelsinerna är väldigt goda nu! 

Vilken kväll!

Va på träning, det var kul. Det börjar så smått likna ett lag. Om man bortser från att många spelare har svårt å träffa målet så går det bra det lilla jag får på mej:) Jag vet inte hur det kommer att gå för oss den här säsongen men jag hoppas vi klara oss kvar i tvåan. På söndag är det matchs mot Hagunda. jag hoppas och vill iaf tro att laget har ändrat inställning. Det två matcherna jag inte har varit med så fick jag höra att vi försvarade jätte bra å att vi oxå hjälpte de lite mer orutinerade målvakterna som fick hoppa in. Någon hade sagt efter matchen mot Björklinge att vi kanske skulle forsätta försvara som vi gjort de matcherna då Emma inte varit med. Att hjälpa sin målvkt har inte varit en självklarhet i det här laget. E iof kul att de säger att det litar på mej där bak men jag kan tyvärr inte ta allt.

På en av övningarna tränade vi på 2 mot 0. Antar att det var ett drömcenario från våran sida. Kan ju hända att man råkar komma två mot noll någon gång. Men tyvärr ska vi nog vara glada om vi kommer till motsånadrens mål utan ett heltmotståndar lag uppradade på mitt linjen. Den övningen gav inte mej så mycket eftersom det verkar vara svårt att träffa mål.
Jag råkade slänga ut en kommentar efter övingen när någon frågade om det var jobbigt: Jag är van det var ju precis som på alla våra matcher...opps..fem onda blickar fick jag...men va fan det är väl ingen välgörenhetsgala vi håller på med. man måste se sina brister för att kunna jobba på dem. Jag har oxå svagheter men jag jobbar på dem istället för att bli stött eller sur. Skärpning tjejer vi vill väl vinna!!!??

Jag sitter å små huttrar lite fick lite mjölk i mej för ca en timme sen. Skulle ta mina vitamin tabletter som vanligt. Eller nästan som vanligt, jag köpte nya idag exakt samma som jag har haft så länge. Nu har tillverkarna ändrat innehållet å slängt i lite mjölksyra. Vilka jävla puckon! Dom kunde ju iaf gjort en liten varning om att inehållet ändrats. Men icke sa nicke, försök ha ihjäl mej bara. Ja jag vet att jag alltid ska läsa men jag har ju haft dem förr.

Det var faktiskt lite läskigt den här gången,brukar vara lugn och ta mina mediciner lugnt å sannsat. men nu fick jag lite panik. Kände hur det började klia i mun men jag tänkte att det kanske var tomaten som jag just ätit. Sen efter några sekunder kände jag hur läpparna började svälla...fort fram me tabletterna, svepte i mej skiten å va tvungen att lägga mej på golvet. Blev så yr, antar att det var lite syrebrist, inte lätt när det känns som jag andas genom ett sugrör.
Så nu är jag sönderfrät i munnen, fint prickig över kroppen och en känsla av att ha 40graders feber. Å jag som just börjat få bort mina utslag...Fan!!!
Klart man ska straffas för att man försöker ta hand om sin kropp å ge den lite vitaminer. Slut på de nu! Nu får det bli frukt å broccoli istället!

Nej nu är det dax att blunda. Min kropp bör nog återhämta sig lite.

Löpning-inb´träning-mjölk= totalt slut.

Mössan, En liten Joggingtur å Kanske lite dans!

Var har min stickade mössa tagit vägen? Just  nu härjar jag omkring i Morfars gammla "Idre fjäll"-mössa, inte helt fel de heller men den blåser av när jag går eller cyklar för fort. Jag får helt enkelt lägga ut en efterlysning på min stickade mössa!

Jag har precis, tro det eller ej varit ute på en joggingtur. Kanske inte va det mest ultimata tid med tanke på att jag snart ska på innebandy träning. Men man kan ju inte alltid vara perfekt planerad.
Det gick faktiskt bra, jag sätter ett betyg på G+, jag menar jag kan ju inte höja mej själv för mycket:)

Innan jag började springa så följde jag med Lill-Ulla till hennes streetdance. Jag blev tok inpirerad att börja dansa. Jag har ju dansat när jag var liten, men det var jazzdans å jag tyckte inte att just den sortens dans var så kul. Men det finns ju andra danser, så jag måste fundera lite på vad jag ska välja, jag har några alternativ. Det började nya kurser i januari så jag ska kolla om det finns nån tid som passar både jobb och innebandyn.
Skulle verkligen va skit kul att få skaka lite rumpa!

Mandarin påsen väntar på mej.... 

Hur svårt kan det vara?

Totalt omöjligt att hitta Lisa Nilssons låt "handens fem fingrar" MED ackorden. Hur ska jag kunna spela den om jag inte har noter eller ackorden? Blir snart tokig, kommer att slita av mej håret snart ,som jag har plattat dagen till ära:)

Nej nu ska jag forsätta med mitt omöjliga projekt...

Linnea var här i morrse det va jätte mysigt va åt frukost å sen lunch ca en timme senare...Min nya klocka i köket funkar tydligen inte så vips va klockan lunch. Linnea skulle på föreläsning. Fan va glad jag är att jag inte pluggar..jag blir förvirrad bara av att hon berättar vad dom gör på lektionerna.

Jävlar  nu måste jag ner i tvättstugan...

Farsgubben!

Ätiit Far-dagsmiddag hos M å P, mycket gott med hemma gjord mat. Inte för att jag inte gör min egen mat hemma, men ärligt talat så blir det lite halvfabrikat när jag försöker utfodra mej själv.

Tycker att det känns lite orättvist att det inte finns nån speciell dag för mej (klart jag har en fördelsedag men det har ju alla). Jag kan tänka mej att införa nån sorts "lillasyster-dag". En dag för alla yngre förmågor i Sverige. Vi gör mycket som är bra och förtjänar helt klart en egen dag med god mat och trisslotter.

Om man inte inför en "lillasyster- dag" så skulle det ju kunna införas en för alla goda människor. Man skulle kunna bli nominerad till att få va en av dem som skall firas.
Under min nominering skulle det kunna stå: 
                                                                                   * Källsorterar sina sopor (iaf på jobbet)

                                                                                   * Hejar på människor som hon bara har träffat eller
                                                                                      sett 1gång

                                                                                   * Andvänder en dammsugare utan påse (heja miljön!)

                                                                                   * Gör fula fula frisyrer fina

                                                                                   * Cyklar överallt
                                                                                     (beror inte på att jag varken har bil el körkort).

                                                                                   * Lyssnar på människors berättelser fast jag inte är så 
                                                                                      intressrad alla gånger
                                                                                    
           
                                                                                   * Lämnar pengar till SOS-barnbyar nästan varje månad

                                                                                   * Är trevlig fast jag håller på att dö av hunger

                                                                                   * Andvänder miljö-märkt tvättmedel

                                                                                   * Köpte en väldigt ful duk i Kina av en gammal tant så 
                                                                                      hon kunde få pengar till mat
                                 
                                                                                   * Reser mej alltid för att äldre ska få sitta

Som ni hör så är jag inte bara en god miljövän utan oxå en god människa i största allmänhet. Tycker helt klart att jag borde få en egen dag. Jag kommer medela senare om vilket datum denna dag kommer att vara på. 
Om ni ska köpa presenter så ska det vara som på Farsdag, typ ett par strumpor, trisslotter eller en trevlig blomma som inte går att döda.

Nu är det hög tid att fila naglarna, sorgligt men sant, dem ska bli ordentligt korta. Jag måste ju ta tag i mitt gitarr spelande. Tyra är ju redan född och snart är det dax att framföra låten. 

Vill bara lägga till att jag är så snäll mot min Far att jag gav honom en chokladkaka med dajm inslag. Ännu en god gärning!

Ciao bella mio!  
                                       


Skit C:na

Dagen till ära har varit ytterst trevlig. Jag och Hanna har snurrat runt i CD-bokshoppen-bilen å införskaffat oss sånt som man inte kan leva utan (detta ur en kvinnas perspektiv).
Jag har fått bla; Hmmm.... nu när jag börjar tänka efter kommer jag inte på nånting, jag som tyckte jag inte gjorde annat än å ta upp kortet. Jo vi köpte korv med bröd å tejp på Thuns. Väldigt gott. Hanna talade om hur underskattat det är att äta korv med bröd, jag kunde bara instämma med tanke på att jag är lika svag för korv som för mandariner.

När vi väl var hemma hos mej började vår mer kreativa  förmåga att krypa fram. Vi målade 2 lite bredare sträck på väggen i mitt vardagsrum, blev mycket bra! Härligt vad lite färg kan göra. Och otippat nog så blev färgen röd, förvånad? ;)

Har även spelat alfapet. Min spontana tanke: Jävla skit spel vem kom på att göra ett sånt irriterande spel. Denna tanke kom bara pga min dåliga relation till att förlora. MED 10 POÄNG!!! Finner inga ord.
Sitter med två C:n ett U, ett I och ett V  på brickan när det inte finns några ord kvar att komma på. Detta innebär att när vi ska räkna ihop hur många poäng vi skulle dra bort hade jag inte en susning eftersom jag satt på 24p minus. Hade ju vunnit om jag inte hade så förbannat mycke skit bokstäver kvar. Å varför kan den kloke människa som gjort spelet göra några fler vokaler?

Aja nog om detta. Det har varit en jätte mysig dag/kväll. Och vi har inte bara pratat om oss själva som vi annars har en väldig förmåga att göra, det är som om det inte existerar några andra än Emma och Hanna när vi umgås. Är iof väldigt kul att ha såna här ego-träffar.

Nu ska jag kasta in  handuken för denna dag!
Så skönt att vara utvilad imorgon. Känns bra att ha tagit det riktigt lugnt hela helgen, veckan kommer bli lättre då:)

Godnatt världen!

 

Lördagskväll

                                             
                                                               *Måla väggen äta mer mandariner och spela Alfapet*

Ny dag nya tag!

Bestämde när jag vaknade i morse att nu skulle allt bli bra..inge mer tårar inge mer rädsla (kanske lite rädsla ibland är godkännt). Jag vaknade och såg ljuset i tunneln:) Nu har jag kommit in i stadiet: HÄMND!!!! Eller nu ska jag inte ta i så jag spricker, klart jag inte ska annordna nån sorts aktion mot honom men... Ähh det jag vill säga är att jag är mer arg än ledsen nu.

Har haft en mycket bra dag, ja lite efter sliten ser jag nog ut men sånt överlever jag.

I morgon ska jag och Hanna åka runt å göra av me ännu mer pengar, om jag fortsätter i den här takten att sprätta pengar får jag snart söka till "lyxfällan".

Syster-yster hoppas du har det bra i Paris. Saknar dej, inte ofta det går en dag utan att vi surrar i telefon...

Inte en minut försent att ta en dusch...(dock utan vacker utsikt) :)


Oj Oj detta är sant!

Sitter å kollar lite slött på tv, å vad händer: inom  loppet av 1min har jag sett 2 av dem som utan att ens behöva be om det skulle få sova i min säng (hur länge som helst). Dom skulle få frukost på sängen oxå!
De fagra männen heter:    
                                               Jude Law
                                               Martin Stenmarck
             Och när jag såg dem kom jag ju att tänka på Chad Michel Murray som givetvis oxå får kryp ner bredvid mej:)

Det är mycket trevligt att det finns ögon godis lite här och där. 

Ni andra som har ett intresse att värma fötterna under mitt täcke får jobba lite hårdre än de ovan nämda. Ni får tyvärr ingen frukost på sängen för den ska ni ge till mej.
Detta gäller inte, under några omständigheter "M". Ledsen att vara så ärlig men du behöver inte ens försöka! Haha jag är nog en liten häxa trots allt....

Dax att forsätta med mitt mandarin missbruk...

Höst murr...

Nu är det verkligen mörk höst! Jag hämtade ner vinterjackan idag. När jag va ute å gick så kändes det som ett klokt val att klä sig varmt.
Min lediga dag har varit mycket givande, fått mycket gjort.

Hade "varannan torsdags middag" med Mormor och Morfar idag. Vi bröt traditionen att jag kommer till dem halv sju, jätte tokigt! Dom kom hit till klockan fem och hade maten med sig. Inte för att jag inte skulle kunnat slängt ihop en köttgryta och kokt potatis...Hmm jag hade i alla fall kunnat gjort potatis:)
Och när vi ändå hade avböjt från traditonerna så fick M å P oxå komma, å vin blev det ju självklart me. Tur att denna middag bara infinner sig varannan torsdag annars hade jag blivit alkis, flaskan ska va tom när maten är slut (nästan iaf).

Nu hade jag stora planer på att ta en promenad, får fan ingen luft här inne. Men jag kom på för många andledningar att stanna inne.
1: När jag hade klätt på mej råkade jag slänga ett öga på "efterlyst", jag blev livrädd å tog av mej halsduken igen.
2: Jag känner mej ju inte helt trygg just nu, skorna åkte av.
3: Jag tittade ut å kom på att jag är ju lite rädd för mörker, jackan åker av.
 Å vips så är jag tillbaka i soffan igen.

Nu ska jag gå och slå några bakåt kullerbyttor i sängen, får se om jag överlever!

Pyssel!

Nu har jag fixat och grejat som en galning. Alla bitar börjar falla på plats i min lägenhet, blommor börjar dyka upp lite smått å det börjar mer likan ett hem än ett hotell med vita väggar.. ÅÅÅ nu fick jag en idé, jag ska köpa färg å måla väggen, kanon nu blev jag lite uppåt. Trodde jag blev glad nyss när jag gjorde en inbakad fläta i håret å den satt kvar, men nu vet jag va lycka är. Jippi!!

Dax att fixa till mitt face!

Morgon stund har guld i mun!!!!   

Vacker utsikt!

Har precis duschat å kommit på att jag har inte bara har bra utsikt från balkongen, utan oxå en fantastisk utsikt från duschen/badkaret. Det är ett ganska stort förnster (med fönsterglas, totalt ogenerat) precis ovanför badkaret. Jag kan stå och beskåda allt där ute samtidigt som jag gör mej ren:). Ikväll såg jag två bilar parkera, en kvinna rasta sin lilla hund, en granne i andra huset laga mat och en annan granne som upptäckte att jag stod och glodde med duschslangen i handen..Hmm nej det var inte pinsamt, den bjuder jag på, det är ju bara min överkropp som syns å det är min fördelaktiga del på kroppen, så va fan! 

Upptäckte även nåt annat när jag duschade, jag har hur mycket blåmärken som helst över hela kroppen. Bra tjejer, ni börjar träffa mål!!! Med tanke på jag har tränat ett X antal gånger den här säsongen utan ett enda blåmärke (förutom dom tusen jag fått på match) kan det ju bara tyda på två saker. Antingen att jag har släppt in alla skott eller att laget har börjat träffa mål, tror på den sist nämda:)

Det var en mycket givande duschning som ni förstår!

Jag är ledig imorgon...ska bli mycket skönt. "big boss" tyckte att det var en bra idé. Antar att det beror på att jag gråtit mellan varje kund och att han vet att jag behöver sova. Jag hade aldrig föreslagit det själv så det kändes bra.
Jag kan inte annat än å vara stressad när jag snart  känner mej helt strypt. Går det inte att ringa kan man ju alltid skriva lappar å lägga i brevlådan (ett par ggr/dag).

I morgon ska jag först sova tills jag vaknar, ingen klocka med galen väcknings signal som väcker mej. Sen ska jag gå till Syster-yster å lämna min tröj-väska, hon ska till Paris å äger bara blöjväskor, kan förstå att hon vill känna sig lite mer "chic" när hon ska strosa rund i en stor mode stad.
Efter denna promenad ska jag vandra vidare mot staden, hälsa på Mamma på jobbet, hämta min cykel på mitt jobbet, byta min percing till en kortare stav. Å sen måste jag köpa Lars Winnerbäcks nya cd, den är tok bra. Om jag hittar nån vän som inte jobbar så kanske det kan tänkas att det blir en fika:)

Jag måste bara säga att idag va mitt humör för taskigt, jag vill inombords döda en kund (tro det eller ej men jag mendade det nästan), människan va så förbannat positiv att jag ville smocka till henne. Ibland undrar jag om endel bryter ihop totalt när dem kommer hem för att dom varit så positiva till allt som finns. Jag själv hade ju en mindre bra dag å hade lite svårt å förstå att det var fantastiskt när det var så kallt ute att jag höll på att bli en isbit på väg till jobbet eller att kaffemaskinen hakade upp sig så att hon inte fick nåt te; "den lille stackarn kanske har jobbat hela dagen å behövde vila" *finss fniss*. Men va fan människa gråt istället, du får ju inget te! Jag hade kunnat färga henne svart fast hon ville bli blond det hade ju gjort sak samma, hon hade väl tyckt att färgen va sååå faanntaaaastisskk. Jobbiga människa!
Aja nu ska jag inte klaga hon betalade bra å handlade mycket;)

Nu ska jag se ett av mina favvo program "2½ män", mycket charmig serie.

Ciao!


Kompis med sitt ex?

Ja frågan har ju nån sett till att jag ska få varje dag den senaste tiden.
Jag själv tror inte på sånt trams. Jag menar att är man eller försöker vara kompis med sitt ex så känns det falskt.  En vän för mej är någon jag litar till hundra på (nu pratar jag inte om ytliga vänner man pratar me när man är full å sen knappt hejar på när man är nykter). En vän är någon man kan säga allt till, man vet att vännen alltid finns vid ens sida vad som än händer å vad man än gör. Jag tror inte att det finns så många som litar till hundra på sitt ex, jag tror inte heller att exet finns där vad som än händer. Och vad jag absolut inte tror eller snarare vet är att man inte under några oständigheter talar om ALLT för sitt ex. Har även kommit på att om man lever med en människa och sedan gör slut är att man gör det ju för att man inte vill leva med den människan. En riktig vän väljer man aldrig bort.
Jag är mycket ledsen om jag förstört någons önsketänkande om att va "bästis" med sitt ex. Tror det är bättre att radera ut det som är gammalt och se framåt. Har man gjort slut me nån så fanns det ju en andledning, å jag antar att den inte var så positiv, å jag vill i alla fall inte ha nåt negativt med mej in i min framtid.

Men jag måste ju ändå tillägga att det finns säker några få människor på jorden som klara av att va vänner efter en separation. Och då är ju det jätte bra, för vänner behöver man ju alltid:)

Ögonen mina har börjat krokna....så John Blund nästa....snarrrkkkk....

Vad händer?

Vet inte hur det kan ha blivit såhär men nu e  det som de är. Jag försöker att tänka på nåt annat, men det går inte, jag vänder mej om hela tiden, jag hatar min sms å ringsingnal (måste byta). Känner att ännu en natt håller på att glida mej ur händerna. Jag känner att jag borde ha åkt me hem till M å P, men nu är det försent, vill inte gå ut. 
Jag hatar den röda jävla bilen!
 Hemma känner jag mej trygg för det mesta men det varvas med ett hugg i bröstet å då kommer rädslan å gråten igen. Vad har jag gjort för att förtjäna det här?
Vet inte vad som kan hända men magkänslan säger att det inte känns bra. 
Kan man bli rånad på energi? Jag har blivit total bestulen på all min energi.

 

Slut i kroppen.

Känslan är underbar när man knappt orkar röra sig en meter, man har tagit ut det allra sista i kroppen, benen nästan skakar. Det blev en hård träning idag, va faktiskt riktigt kul. Kände att jag behövde få ut min ilska på nån och den "nån" blev boll jäveln, för in i mitt mål skulle den fan inte! Vann förövrigt straff tävlingen: Jag mot alla andra, blev 15-8 till mej (vill tillägga att spelarna för en gångs skull träffade mål mer än dem sköt utanför).

I lördags bestämde jag mej för att på måndag skulle allt bli bra. Jag skulle ha en såndär riktig nystart på måndagen. Å nu menar jag inte "på måndag börjar mitt nya liv utan att äta godis" eller nåt annat löjligt som man aldrig förljer i alla fall. Utan detta skulle bli en ny start på mitt nya liv. Jag skulle satsa på jobbet, jag skulle komma igång med träningen å bli en jätte mycket bättre målvakt, jag skulle bli den Emma som jag är på riktigt och alltid har varit, egentligen. Allt sket sig, jag kom till jobbet men tårarna sprutande, totalt tom kände jag mej. Vad hade hänt med min måndag jag skulle ju ta ett steg framåt men en simpel idiot drog tillbaka mej igen. FAN!!
Ett sms å marken under mej försvann, jag fick ingen luft längre. Det stod inget värre än vad det gjort i nåt av de andra tusen som jag fått tidigare, men nu gick det bara inte. Jag vet vad jag vill med mitt liv, jag har planer och mål, låt mej få göra det jag vill. Jag är ledsen men du knäcker mej bara tillfälligt, för på sikt går jag ändå vinnande ur striden. Man lär sig nåt av allt!

Nu ska jag duscha, luktar pekka!

Måste säga att jag är glad att ni ställer upp när det blåser motvind! Vad vore livet utan er!

I morgon är det tisdag å då börjar mitt nya liv;)

Bägaren har runnit över...

Klockan 11:00 blev det för mycket. Jag har kämpat så mycket å så länge, nu gick det inte mer...


Min älskade lila cykel!

Det är nog bara att vänja sig, jag kommer att få åka och stor handla med cykel. Aja det går ju om man vill!

Har så smått börjat leva igen, kändes intte som en total blöt kväll men mitt huvud bevisade nåt annat i morse. Hatar att vakna me linserna i jag blir så förvirrad när jag inte vet var jag är när jag vaknar, måste blinka tusen ggr innan jag får klarhet i saker å ting.
Det var en mycket lyckad kväll, å jag måste säga att Flurran förvånade mej, det va kul som satan! Trodde dock att det skulle va mer styrdans men va lite magert på den fronten. Men jag fick ju min styrdans i alla fall:) Måste ju säga att K är djävulst kul, det blev lika galet den är natten som sist, det är bara å skaka rumpa å röja låss! Haha
Kul att syster-yster höll ut så länge, tror nog att det va isbjörnen som gjorde susen!

Jag har segat hela dagen, va behövligt med tanke på när jag kom hem. Låg och kollade på ännu mer "sex and the city" i förmiddags, vet inte om det är för att nån  håller på å kväver mej eller om jag bara är extra känslig när jag är bakis men gud vad jag grät. Det fanns ingen hejd på det, att Carrie inte vet om vill ha barn eller inte, att Samantha har fått bröst cancer, att Miranda hela tiden sårar Steve och att Charlotte inte kan få barn måste tydligen sätta fart på tår kanalerna. Jag brukar inte va så känslig, men det är jag tydligen för jag fortsatte att grina nu på kvällen också när jag såg fler avsnitt.

Nu måste jag äta har knappt fått i mej nåt på hela dagen (av ren lathet för jag är dö hungrig).


Hmmm....

Nu har TREO-röret åkt fram....

Inte trött.

Somnde direkt efter Idol, å sov på soffan i nån timme, å vips nu är jag jätte pigg har börjat städa igen, ett bra natt nöje. Finns ingen annan tid på dygnet som jag är så kreaktiv i hemmet som på natten, börjar jag så kan jag inte sluta.
Har en period nu igen (den kommer då å då, och håller i sig i några veckor) då jag inte behöver sova, jag går på ren överskotts energi som jag fått för mycket av den period jag sover igen allt jag missar nu.
Konstigt att jag klara att sova ca 4-5 timmar per natt å ändå kommer jag till jobbet å nån kan säga att det är kul med en frisk fläkt. Jag har iof ett högt tempo hela tiden så jag hinner aldrig bli trött.

Nu har jag ont i magen så jag måste nog sova iaf, ska kolla på lite "sex and the city". Det är ju trots allt en dag i morgon oxå;)
Ska bli kul me lite fest, jag som ska sminka (hos en make up brud/kille?) mej å grejer, verkligen seriöst. Har inte provat min klänning som jag ska ha sen i augusti när jag köpte den, nån sa att jag troligen inte kunde ha den nu, att den skulle va för stor, vet faktiskt inte men jag har ju garnterat inte blivit större det vet ju jag me. Får hoppas på det bästa, den är så fin så den måste bara sitta bra. När man är lite nere å stressad så tappar jag apptiten lite. Men nu kan det ju bara bli bra eftersom allt börjar bli väldigt bra:)

Å tack än en gång M å P för att ni är så hjälpsamma! Vad vore jag utan er!?

Natti Natti alla ugglor!

Lite rädd...

Sitter i soffan hemma i  mitt eget hem, forfarande nästan lika fatastiskt som igår. Men det finns ju alltid ett MEN; jag är lite rädd, det är bara läskiga tv program, det är lite kusligt när man tittar ut på gatubelysningen. Känslan säger mej att jag bara måste vänja mej, inte tänka så mycket, jag kommer vara själv ett bra tag fram över så det är ingen ide att gräma sig nu, bit ihop för fan! Ett uttryck som förföljt mej den senaste tiden.

Hade en mycket bra dag på jobbet idag (förutom att jag blev sen, fick mjölk i maten å det återstod 5 min att äta min nya mat på)  min första kund fick mej att le konstant, vissa människor har så fantastiska personligheter, å jag har sån tur att jag får träffa många med den egenskapen. Har kanske tur å få se den mer i morgon;)

Nu börjar alla bitar i mitt liv falla på plats, känns som om lugnet börjar komma inom mej. Har bara en stress faktor kvar, men den håller jag för mej själv. Tror det kommer lösa sig med tiden.

Jag har lite panik, jag har tappat bort mitt dyra röda läder armband, så förbannat typiskt, jag som skulle ha det imorgon. Ska nog gråta lite nu...

Nu ringer telefonen, är nån jag absolut vill prata me:)

Hepp på re!

Nu är jag i mål!

Kan inte beskrivas med ord, kan inte ens få fram min känsla just nu. Jag kan andas. Sitter på golvet med datorn på min nya TV-bänk, har ingen TV än så det e lite tomt men´men.
Det blir så bra kan knappt tro att det är samma lägenhet.

Nu måste jag fortsätta me mitt bestyr....

see you later!

Jag är så rik!

Har funderat en massa gånger på vad ordet rik egentigen betyder. Är man rik om man har ett sparkonto med
1 miljon? är man rik om man tjänar bra varje månad? är man rik om man sitter hemma med tok mycket pengar men ingen familj och inga vänner? Jag har kommit på att jag är stenrik, jag är så rik att det går ända upp till öronen på mej. På mitt sparkonto finns just nu 1,53kr, känner mej ändå inte speciellt fattig (har inte alla pengar på mitt all-konto,finns inte så mycket just nu). Jag har heller aldrig fått massa pengar av mina föräldrar, fick inte som många andra kanske har fått, ett konto med spar pengar när jag fyllde arton. Har aldrig åkt skidor i Åre utan Järvsö, åkte inte till Grekland utan Bulgarien. Har alltid kännt mej väldigt rik.
Att vara rik är inte pengar och prylar och lyxiga semestrar utan att få uppleva saker i livet och att ha vänner och familj. 
Jag känner mej (trots min ringa ålder) väldigt rik på upplevelser. Jag har sett mycket som jag kommer kunna bära med mej som kunskap, allt från sommrarna i Almunge-stugan till resan i Kina. Jag blir rikare för varje dag som går. På jobbet träffar jag olika människor varje dag, från olika delar av världen, från olika jobb, från olika bakgrunder och från olika livsstilar. Varje dag får jag lära mej lite om mycket. 
Om jag inte skulle känna mej rik nu så är jag nog väldigt bortskämd.

Nu skulle det vara passande med ett litet tacktal till M å P som låtit mej bo här i flera månader, gråta och gnälla, prata om bara mej själv, ätit deras mat, stökat till med alla mina saker, blockerat ett helt rum med mina nya möbler. Jag tror inte jag ska tacka dem här utan ge dem en personlig framförelse av min tacksamhet. Får helt enkelt bli när dem hjälp mej att flytta hem (till mitt eget hem!) och Mamma hjälp mej å sanera skiten. Men ändå tack för att ni finns.
När stor blir liten igen behöver hon de ännu större!

Nu måste  jag måla naglarna röda!

Natti nuppsan;)

RSS 2.0