Sluttampen

Nu är årets sista dag här...Känns bra å dåligt på samma gång.

Jag har kännt det som om jag varit ett offer det senaste året...levt ett liv i en annans händer. Jag har inte haft makt över mitt eget liv. Å det värsta är nog att jag har bara mej själv å skylla, för ingen annan bestämmer hur du ska leva ditt liv.
Jag har börjat under årets sista månader att ta kontrollen över mitt eget liv, å kanske där av en förlorad vänskap.

Jag blir lite rädd när jag tänker på det kommande året samtidigt som jag är laddad till hundra. Men jag har satt upp höga mål å förväntningar, å som jag, BARA jag kan se till bli uppfyllda.
Att gå från offer till segrarinna är å ska inte vara hur lätt som helst, men jag har klättrat förr å till toppen ska jag.

Jag har blivit jagad på sms av alla möjliga å omöjliga ikväll, verkar ha gått ut ett mass medelande till världen att jag lever ensam...jag blir glad av uppvakningarna, lite ovant å från min sida otippat bara...blir nästan generad.

Nu är jag snuskigt trött....Började precis ta fram tanken på vad jag ska ha på mej i morgon. Vill ju inleda året på bästa sätt. Men nu slog det mej att klädseln redan är klar.
Det får bli den lilla svarta...jag ska ju förfan på PAR middag som singel...så lite uringat å utan bh ska väl krydda tillställningen lite....nej nu går det utför bäst å sova.... 

Ett förvirrat tillstånd

Jag sitter här å nu och skrattar högt...

Trodde att jag aldrig skulle hamna i den här situationen mer men ack så fel jag hade. Det är ju för roligt att vara singel...


Jag tror jag ska växa upp lite mer å bli seriös i mitt liv...eller när jag tänker efter så är detta jätte kul ju...var länge sen!


hahah...ska ta mej en rejäl funderare nu återkommer efter tandrengöringen...


Nattugglan är trött!

Ligger på soffan å tittar ut genom balkong fönstret, det regnar galet mycke, lite mysigt å ligga under täcket å va varm.

Jag har stor främmande från söder, närmare bestämt Big City Norping. Gary, Maria å lilla T är här å kollar så livet leker för Tant Emma i Uppsala. Så i morgon ska vi dra runt lite å sen blir det väl hem å ta det lugnt å kolla på film.

Jag är så seg i bollen, kan kanske bero på att jag jobbade 8 timmar utan att ha ätit varken frukost eller lunch. Jag vill dock försvara mej: frukosten blev utesluten av två anledningar, 1, jag var för trött för att orka äta 2, tror inte att det fanns nåt att äta på det stället jag vakande på. Lunchen är lätt försvarad: hade ingen!

Fíck mat hos syrran på kvällen, mycket gott, tack så mycket! Alice å Olle är verkligen det sötaste som finns, jag är så lycklig att dem finns!

Nu somnar jag snart...Svea ligger å sover ovanför mina pattar, fan så hon njuter;)

Stor städ å stort ego inlägg

Mina två senaste arbetsdagar har varit renovering av dåliga färgningar å katastrofala klippningar. Jag får nu sota för att jag var sjukskriven, mina kunder var otrogna å det verkar som om det inte var det bästa vänsterprasslet som funnits.
Jag har nu stått å rättat till deras misslyckade försök till en billigare frisör. Nästan så att jag njöt lite när jag stod där å såg på eländet å samtidigt hörde mina kunder säga att dem bara litade på mej. Skyll er själva borde jag ha sagt men min mer ödmjuka sida trädde fram å hjälpte de stackars människorna:)

Självförtroendet på topp...

Jag har fått en ny synvinkel på mitt liv å tänkande...Trodde när jag blev singel för snart fem månader sen att jag aldrig skulle träffa nån, att jag skulle bli ensam å inte ens kunna få ta på en liten stackare som kunde tänka sig en date, men så är nu inte fallet.
Jag har uppvaktats både högt å lågt. Idag när jag skulle gå från jobbet satt en liten lapp men ett tel.nr fast i min vik telefon (mobilen låg uppe i receptionen), namnet var manligt på lappen. Vet vem det var, lite otippat men trevligt. Ska alltid ha telefonen där så kanske man får många napp;)
Någon frågade om jag ville ta med en kavaljer till nyår å i samma mening sa personen: "om du vill å har nån å ta med". Jag tänkte å kom på att det var inga problem, men nu vill jag inte att vem som helst ska följa med, har redan frågat nån:)

Med detta egoinlägg vill jag säga att det är positivt att jag skriver som jag gör, för det lovar jag att jag inte hade kunnat gjort för ett halv år sedan. Jag mår så mycket bättre å behöver känna mej lite eftertraktad efter det liv som jag levt innan.

Jag ska nog bli en skrytsam jävel, detta var ju kul:)


Trevlig dag...

Denna dag har varit mycket bra, man kan säga att den innehöll allt vad en dag ska innehålla för att vara riktigt bra. Handlat på rean : En kjol i trevligt mönster, ett grått linne, en röd topp, en grön t-shirt, två bäddset, svarta med vita prickar, två afrikansa statyer (jätte magra) från Indiska å en jävligt behövlig mascara (ej rea)...

Fortsätter dagen men att träffa mina glada jobbarkompisar.

Sen får jag som är lyckligt lottad träffa en massa trevliga kunder. Idag hade kunnat vara en av dem dagar som jag skulle kunna ha sagt: "har aldrig träffat så här många trevliga å pratglada kunder på en å samma dag". Men jag kunnde inte säga det för min sista kund var en riktig satmara. Förlåt att jag vart försenad men min kund innan så satmaran fick vänta HELA tio minuter å sedan säger hon: "kan det verkligen ta en timme å tio min å klippa en kille?", ja det kan det om han är tok trevlig å vi har mycket gemensamt.

Sen blev jag glad igen när jag tänkte på hur trevliga alla andra hade varit, dem vägde upp hennes attidyds problem.

När jag cyklade hem blev jag jätte glad för jag träffade en som var lika glad:) å dessutom spelades en tok bra låt i min Mp3 samtidigt, kunde stämmningen bli mer på topp?

Fortfarande lite frustrerad över min förlorade vänskap.

Imorgon ska jag hem till Erica å klippa henne å se hur hon å Jesper har det i sin nya lägenhet, sen blir det nog till att klippa av lillebror Joel håret:) Å jag som jobbar på mer lockar åt världen!!!! får jobba hårdare:)

Min lilla Svea, som nu verkar kallas för allt utom det hon heter (Fea, Sven,det är ju hennes andra namn, Handet är en HON m.m) ligger å sover med huvudet på halva datorn, hon börjar bli större nu en stor dammtuss kan man säga 13veckor gammal). Är så glad att hon är min!

Nu väntar John-blund på mej...


Ännu mera lila

Ska snart åka till jobbet eller jag börjar tolv så först ska jag ner på stan å kolla om det finns nåt på rean. Igår köpte jag en svart lite kortare kjol som jag ska ha på nyår;)
Men det är mycket skit på rean måste jag säga. Mest stora stolekar å konstiga modeller på kläder, det är resterna som finns kvar å reas ut.
Men men nåt kan man säkert fynda iaf.

Nagellacket var brun/lila så jag hade lite rätt iaf, men jag tänker gå mot mina principer å ha det iaf. Jag vet ju inte att det bryter i lila emellanåt;)

Dax att vässa armbågarna å trampa ner på den lila fina...(nu kan det lätt missuppfattas att jag älskar lila men så är det verkligen inte).

Bye bye 

Lila?

Jag har förlorat en vänskap. Ibland så går det inte att vara vänner även om jag gärna skulle vilja det. Jag blev besviken å ganska ledsen när det kom upp saker som jag inte trodde fanns.

Ibland undrar jag hur pass mycket man kan känna en annan människa, jag kan inte säga att jag det här var en vän jag kännde jätte djupt men tillräckligt för att tycka att detta är tråkigt.

Sitter i skrivande stund å känner lite frustration...
Samtidigt så har jag ingen rätt att avisa eller bli besviken men...jo...jag blir besviken iaf...eller...äsch...man kan inte rå för hur man känner men man kan visa det på ett bättre sätt eller som jag hade tyckt varit bra, att inte visa det alls...usch vad kall jag låter, klart man ska visa vad man känner...hmm...nu börjar detta bli väldigt förvirrande.
Jag tycker iaf inte om det som hänt, punkt slut!

Har precis målat naglarna med mitt nya nagellack...vet inte men jag har min aningar om att jag sitter här å målar mina naglar lila, jag mår lite illa av att det skulle kunna vara så.
När jag köpte det trodde jag eller vill jag tro att det är brunt men jag har en känsla, en stark sådan att jag har köpt fel. Jag vet inte just nu hur jag ska göra, kanske låtsas som ingenting å titta på naglarna å forsätta tro att dem är bruna eller helt enkelt stå rakryggad å visa upp mina lila naglar. Tror på alt.1!
Ni skulle bara veta hur det jobbas inne i mina hjärna just nu för att kunna ta reda på färgen, det brukar lösa sig genom mina special knep å uteslutnings metoder:)
Enklast av allt är ju att fråga nån men jag har ingen just i detta nu att fråga så det får bli lite hjärn gymnastik.

Ska nu måla på ett lager till för att sedan ta ett beslut...

Morgon stund har guld i mun

Vaknade med en skalle bang utan dess like..jag ville ta hela treo röret men jag hejdade mej å tog dubbel...Det känns som jag har vaknat med skalle bang alltför mycket denna höst....dax att ändra vanor? Mottot "spottar aldrig i glasen" verkar jag ju inte ha några problem att följa:)

Va på Platina igår, ganska kul men för mycket folk. Jag å Mika åkte hem å spelade gittar ist, hann upp å störa Hanna å Andreas oxå ( ca 01:00)...åt en mandarin å sen gick hem....

Nu ska jag iväg till Mormor å Morfar å äta, stackars dem som får se mej i det här tillståndet, tog glasögonen idag för att se lite sötare ut, alla gamlingar gillar glasögon ungar:)



Vad tyst det blev!

Nu har Syster med bihang åkt å det blev spöklikt här, så tyst att jag nästan blir rädd.

 Det är det här paket som avger sig massa ljud

Julen är över för denna gång. Firandet med fyra generationer, två katter, en hund å annat löst folk är över. Jag är glad att julafton bara är en gång om året för jag skulle nog inte orka mer.

Sitter nu å samlar kraft, ska snart ta den dagliga promenaden. Tar en omväg på väg hem, måste hämta liter kläder å stövlar, blir ju utgång ikväll:)
Eftersom de flesta jag känner inte befinner sig i stan ikväll så får det bli en enmans show...Nej då så illa är det inte, jag ska följa med Syrran på nån stor förfest på ågatan. Kan ju bli kul....ska väl försöka stråla samman med Mika oxå så det blir nog bra.
Kanske iof ska skita i å planera å dricka upp alla öl å sen bestämma vad jag ska göra. Jag har ju alltid väldigt idée rik tankeverksamhet när jag höjer promillen i kroppen.

Nu känner jag att jag sitter gnatar på bara för att slippa resa mej å ta en lång promenda på nån timme eller så. Jag känner mig som en kanonkula. Först fick jag dåligt samvete å tänkte att jag inte skulle äta mer godis, sen kom jag på att jag inte ätit så mycket godis (finns ju inte galet mycket jag kan äta). Det måste vara de där 11 mandarinerna jag tryckt i mej som gjort att jag ser gravid ut.

Nej nu måste jag....Hepp hepp rör på arslet....

Tomten finns!

Jag har sedan många år tillbaka haft eget företag Tomten AB, detta sedan jag köpte ut fd Tomten. Jag har nu tagit över å jobbat i flera år som Tomte. Jag har stor framgång, får mer å mer och göra varje år. Ungarna i världen förökar sig märkbart!

När jag inte jobbar som Tomte så vet ni vad jag gör så det är inget jag kommer dra upp igen. I det moderna samhälle vi lever så är det inte konstigt att ha fler jobb, även Tomten (jag alltså) måste vidga sina vyer:)

 Den riktiga Tomten, som alltid på strålande humör!

''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

Jag har varit så snäll i år tydligen så jag fick massor me bra paket, bilder kommer i morgon!

Dagen har varit jätte bra, jätte mysig faktiskt! En del skulle få en chock över hur det är här men jag tycker det är härligt, som det ska vara! Ungar som skriker, snapsvisor som från början är Hej tomtegubbar å sedan övergår till visor med grövre avslut, folk som pratar högre å högre för att höra varanndra, katten som sover mitt i kaoset i mikrolocket (hoppas kanske på frid i livet:p). Paket öppning, papper överallt, glas spills ut. Mitt i detta lyser värme, glädje å närhet, vi är där, samlade å glada.

Tur att man har familj, finns så många som tyvärr inte har det. Skulle vilja att alla kunde komma å vara med men alla får ju inte plats. Jag skänker dem en tanke!

 En glad Olle med sina Mamma   Syster Lisa å kusinerna Jakob å Linnea

 Mamms Å Papps

Skulle lägga upp mer bilder men nu vill inte datorn det så jag respekterar det å avslutar julafton nu!

God fortsättning....

God Jul mina kära

Nu är det dax att skicka en jul hälsning till mina nära å kära. Ni som får en hälsning är ni som egentligen borde ha fått ett julkort men som ni vet så skiter jag i sånt, jag är för lat helt enkelt. Vill oxå skylla på min mindre vackra handstil.
Så nu ger jag en liten personligare hälsning här:

Mamsen å Pappsen: God jul å tack för allt i år, speciellt tack för husrummet i höstas, å för att ni alltid finns till hands när det krisar i livet. Ni kommer få tillbaka allt ni ställt upp med när ni är gammla å gråhåriga.

Syster-Yster Lisa: Sagt det förr säger det igen: finns ingen som du. Skulle inte klara mej utan dej! Å nästa år ska jag lyssna på dej hela tiden, kastar vilken karl åt sidan om du tycker så;)

Linnea (Plin-Helga): Här behövs inga stora ord. I vått och torrt. Kommer alltid att ha ett vakande öga över dej.

Hanna: Tycker det är så kul att vi har börjat umgås igen, var tur att vi blev grannar. Du behövs i mitt liv. Å jag kommer behövas i ditt många förmiddagar innan jobbet, när galen bebisen inte sovit på natten;). Å tack för julklapparna!

Farmor: En galet kul resa till Kina, det är krut i gumman. Tack för hjälpen med bank å allt i höstas. Vi kommer ha ett lika galet år framför oss det lovar jag!

MorMorfar: Kul att ni är i big city nu, varannan torsdags middagarna betyder mycket. Tack för golvet:)God jul!

Throzan: Utan dej hade jag varit fast där jag var kan man säga, många kloka ord, raka jävla rör å vips så var man fri som en fågel! Håller mina tummar för ditt knä. Grattis till Mosterskapet. God jul!

Selle: En gammal vän bli ny. Bra prat som har varit mer än behövliga. Trevligt gitarr spelande, mer sånt i framtiden tack!

HairTeam Tjejerna+ Boss: Förbannat kul år, snyggare salong å duktigare frisörer. Tack för att ni har stöttat mej i allt som varit! Å bra jobbat Chefen! God jul!

Mika: Kul att du är tillbaka, du välkomnas med öppna armar! Även här en gammal vän blir ny igen!  Vet att det kommer bli skit kul nästa år! Ses på juldagen? ;)

Lina: Vill att du kommer hit å bor här! Det kommer ordna sig bra nästa år, lovar!!

Frötunadamer: Riktigt God jul! Nu kämpar vi 2008 för att hänga kvar i 2:an. 

Sen önskar jag all jag känner en rikigt god jul å lycka till 2008!!!!

image23

Juliga Jag. Merry Christmas!!!!

Jul stämmning!

Nu är det som det ska. Ungar skriker, katterna busar med paket snöret, granen luktar härligt, skinkan är snart klar. Det är ett total kaos, precis som det ska vara. Ljudnivån är galet hög å i bakrunden hörs Carolas julskiva, känns som om Carola har anlänt för att dämpa ner tempot här inne, detta är ett misslyckat försök.

Hos oss är det alltid stoj å rörigt precis som det alltid har varit. Imorgon skulle vi inte bli så många men som vanligt slutar det med att vi är närmare 20st, alla är välkomna, alla får vara med! Det är det som är jul.

Nu ska vi snart gå iväg till lila julafton å mumsa kötbullar å KORV...

Snart kommer tomten å vi VANN!!!

Inte klokt vad fort det går, snart kommer tomten som i vår familj brukar bestå av mej själv. jag har en förmåga att passa perfekt i skägg å tomte dräkt.

Skulle på en trevlig tillställning ikväll men fextfixaren blev sjuk...jag vart inte sugen när någon kastar pizza efter pizza. Så istället blev det sova på M å P´s soffa, inte helt fel det heller. Det blev ju inte direkt nån mjukstart på mitt jobbande, fullbokad å lite där till...hepp hepp, gillar ju tempo så jag klagar inte:) men sova behövdes!

Va å hejade fram mitt Frötuna till en av säsongens få segrar. Mötte Östhammar, ett i mina ögon lamt lag. Dem hade varken klubb teknik eller spel idé, men nu kan jag utan att låta jävlig säga att så virriga som vi var så förstår jag att dem inte hade nåt spel. Men men vi vann ju å det är det viktigaste.
En sak blev jag dock irreterad över, om vi bestämmer att det bara är coacherna som skriker vad som skall göras på plan å resten får bara peppa eller va tysta på bänken, å ändå sitter halva laget å gapar. Spring ditåt nej backa hem, på med kropp, kolla till vänster osv. Klart som fan att vissa blir förvirrade, jag är glad att jag är i mitt mål (dock inte idag) så slipper jag höra skiten. Å det värsta är nog att det är den som står innan ¨talar om att det i ska vara tyst som skriker mest, dubbel moral.
Men som sagt vi vann med 5-3 å det är ju vinst som räknas.

Jag blev ganska sugen på att spela men inte så sugen som jag trodde jag skulle bli. Kanske var det min frustration att jag vill se mer som gjorde att det mest kändes jobbigt att va där, det var inte som det brukar. Kanske det var att jag helt ärligt är trött på det här laget, rörigt å tjurigt är tyvärr mina två enda ord. Tycker dock att Throzan (inte med idag) kämpar väldigt hårt för att få ihop det, kan ibland kännas som hon arbetar i motvind. Tycker ändå att hon gör ett bra jobb. Men ett lag måste jobba som ett lag.

Känns som om även innebandyn kommer bli bra nästa år. Just nu känns det som om jag har tappat mycket av lusten och inte minst splemässigt. Jag vill ju alltid bli bättre, ska jobba mej tillbaka när jag har mina ögon med mej. Dålig första del av säsongen kan bara bli bättre.

Nu är jag ledig i fyra dagar, tänkte skriva en hela massa om hur underbart det är, men jag lider inte av att jobba så det är inget jag kommer hymmla med. Jag är lycklig som känner mej glad av att gå till jobbet.

Imorgon i ottan ska jag köpa de sista julklapparna, som alltid ute i god tid:)


En tanke till en vän!

Jag tänker nu ge all min tanke verksamhet till Maria "string-thruooz" Throzell. Efter ett mindre muntert besked i ett virrigt tillstånd fick hon veta att det är dax att ändra vanor och rutiner. En knä operation som skulle vara över på en pisskvart blev en lååångg pinkstråle.

Det är med en liten tår i ögat som jag får jobba utan denna virvelvind, ända till 1 feb...inte klokt!

Men det jag tycker är mest sorligt är att hon måste sluta med det hon tycker är roligast av allt, innebandy, slut , finito, gone!
Hoppas dock att hon forsätter ha samma glöd på sidan av planen som hon hittils haft!

Ett knä kan ställa till det väldigt!

Det är ännu en gång en tår rinner, vårat nyårs jobb. Champanj, glitter, DJ å glamuor! Jag har kastat in flarran för jag kommer vara ledig. Jag tänker inte jobba själv, vi skulle ju ha fest hela dagen. Kommer sitta hemma å dricka upp all champanj så kommer jag packad som en åsna sen!

Jag ställer mej upp, rätar min rygg, höjer mitt glas: "hej hej hold your fucking horses string-throuuzz kommer resa sig igen!"

Planer!

Fick precis en inbjudan till en trevlig liten tillställning på lördag kväll. en kväll beståeende av starkglögg, pepparkakor, snaps å inte bara en massa par. Det var kul, förgyllde min annars så ensamma kväll.

Börjar genast tänka på vad jag ska ha på mej. Måste ju va snygg så nära till jul, tomten kanske smyg tittar;)

Ut ur kalendern!

Nu tar jag bort den 20:e december ur kalendern, den är stryken borta gone.
Skit dag då allt gått snett från början till slut. Började med en 35 min lång promenad till sjukhuset för återkontroll. Ja som alltid i mitt liv måste det bli fallgropar innan det går bra, finns många exempel på att detta är sanning. För att vara konkret så kommer några exempel:

* Ville in på frisörskolan, betygen sket sig å jag kom inte in men som alltid efter ett par veckor ordar det sig å jag fick hjälp av högre makter (matteläraren Kerstin) å kom in. ORDANDE SIG!

* Ville ta studenten å bli frisör, åker på en synervsinflammation å det verkar som om jag varken kommer se eller ta någon student, men åter igen högremakter (kortison å vilja). Jag tog studenten å blev frisör. ORDNADE SIG!

* Ville in på fjärde året i Norrköping, kommunen vägrar betala denna dyra utbildning. När man äntligen har bra betyg, högre makter (Peter Gustavsson Norrköpings kommun å en bulle rikare). Jag kom in. ORDNADE SIG!

* Ville klara gesällen, färgen skiter sig, högre makter (Gary vithuvud). Jag klarade gesällen. ORDNADE SIG!

* Ville få ett bra jobb, klarade inte pressen att ha eget företag, högre makter (hem till Uppsala). Fick jobb på HairTeam. ORDNADE SIG!

* Ville ha ett lungt å respekterat liv, Har en skit till sambo, högre makter (Trozan med övertygande ord). Lever ett lungt liv själv. ORDNADE SIG!

Som ni ser så har jag haft mina hög odds, vem har sagt att man får fler? 

Jag skrev i ett tidigare inlägg att jag förbrukat min enda önskan här i livet. Väntar fortfarande på att den ska gå i uppfyllelse. Jag tror alltid att det ordnar sig, det är lite av ett motto i mitt liv.
Men jag har märkt att jag börjat svaja i den här frågan (ögonen). Jag klara mej bra utan både färg å mjölk. Man kan ta ifrån mej det mesta å jag kommer leva klockrent ändå, men ta inte min syn den behöver jag. Jag klara mej på lite.
Lite är ju bättre än inget.

Jag känner mej delad i det här, ena sekunden så känner jag att jag måste bita ihop, det förväntas av mej å andra sekunden så börjar jag tvivla å vill bara gnälla.

Jag lever ett liv som ingen annan, jag ser på världen som ingen annan. Jag har klättrat å kämpat mer än många andra i min ålder, jag har blivit stärkt av det men nu vill jag inte klättra mer utan bara gå rakt fram.

Nu har jag även funderat klart över det jag skrev igår å jag vet vad jag ska göra....INGET...för jag vill inte göra nåt har jag kommit fram till, skiter i vilket, så var det med den saken.

Detta inlägg är verkligen tragiskt..å jag delar så gärna med mej av mitt tragiska liv, snälla jag.

Nu jävlar 2008!

Ta tag ett ordentligt

Ja jag måste börja jobba på mina kvälls rutiner, vad gör jag här när klockan snart är tolv? Jag som precis ställde mobilen på 06:20, inte klokt så oansvarigt det är av mej. Å inte nog med detta jag har bara funderat på att sova inte tänkt att detta kommer att ske inom närmaste 45 minutrarna.

Måste göra en grej innan eller två å ducscha oxå.

Sen måste jag kolla på sex and the city för det vill Svea, hon sa det, jag lovar. Alla med kvinnliga hormoner behöver se sånt, å hon heter ju för fan Svea så tänk själv.
Jag gör det för hennes skull, själv hade jag gärna gått raka vägen i säng å släckt lampan å somnat. Man måste ställa upp för laget!

Ett frågetecken så stort

Ska jag eller ska jag inte? Borde jag för min egen skull?
Allt var så mycket enklare när jag var 15. Men nu är jag ju tyvärr inte det utan vuxen å tänka lite längre än näsan räcker.
Varför blev det så här? Ville ju inte det, men jag kan inte ro för det.
Detta är väldigt kompliserat å förvirrande.

Är det kanske värt att förlora det? Kan inte framtiden visa lite bara lite, behöver å vill inte se mycket bara en glimt. Skulle bli så mycket enklare då.

En funderares afton

Kommer innan för porten, börjar rota i post facket. Plötsligt hoppar husets herskarinna fram bakom trappan, ca 1.40 cm lång a´la 40kg, kritvitt hår å ungefär 90 år gammal, hon är alltså den som ser till att snittåldern i trapphuset ligger på 30, räkna ut själv hur unga alla andra är.
Tanten går å ställer sig precis framför mej. Jag lägger på mitt leende jag är trevlig trots mina rutiga skor, kalla kläder när det är minus ute å percing i underläppen.
Tanten tittar uppe från å ner 2ggr sedan kommer frågan: "var det du som spydde i trapphuset i lördags?" 
Jag:  "öhh, nej jag brukar inte spy så ofta i trapphuset" sa jag.
Kan man svar dummare?
Tanten kontrar snabbt: " så du brukar spy här ibland?"
Jag: "nej jag menar..."
Tanten avbryter " det lukade spya hela söndagen, förbannade ynglingar"
Sen går hon.
Kärring!!! Här hinner man kanppt innan för dörren innan man blir påhoppad. Å jag som inte sov hemma varken fredag el lördag. Visste det hade ju inte varit omöjligt om jag varit hemma med tanke på hur min alkohol halt var dessa två nätter, men denna gång oskyldig.

När jag väl kommit upp i lägenheten blev jag alldeles varm. Hanna hade varit här å kollat så Svea mådde bra, å hon hade dessutom bäddat min säng. tänk att en så liten handling kan göra så mycket, jag blev varm!
Ja, men lyckan var kort sedan händer följande:

* öppnar posten, bara räkningar...suck..nej vänta lönespec. oxå..ja jag lovar att jag inte blev lyckligare!

* ska ringa å tacka Hanna för att hon bäddat min säng å kollat till Svea, telefonen dör å vill inte leva igen.
   Jag lägger mej ner på golvet å försöker gråta lite, det går inte för det kändes för tragiskt.

* kollar mitt konto på internet, nu gråter jag nästan.

* räknar ihop vad allt ska kosta som har gått sönder : kyl/frys ca 5-6000kr, glasögon ca 9000kr, telefonen vet jag 
  inte ens vad den kostar för det finns inte utrymme för den nu.

Ja som sagt lite ångest över detta, men nu ska jag lämna det.

Dagen har varit kul, jobba är kul. Å vi hade egenhårvård hela förmiddagen, jag belv färgad å krullad (se bild).

Jag tänker sammanfatta helgen med några bilder:

 HairTeam brudar  Jag å String-Thruuooz  Jag sjunger

 Dax att börja tänka på refrängen!?
 Jag med mitt nya krull, Emma å pudlarna;)



Nykterist, javisst!

Nu är bitterheten över å jag känner mig som jag brukar igen. ¨Tänk vad lite alkohol kan göra med kroppen, det är ju förjävligt:) Nykterist är vad jag ska bli, tror stenhårt på mej själv.

Nu skiter jag i det är...trött å vill sova...

Imorgon ska jag vara så vänlig å sammanfatta helgen, som för egen del var mycket av allt!

Natti


Ny dag nya tag

Fantastiska morgon, underbara sol, goda jävla frukost.

Vakande på bättre humör idag:) Ska ta tag i mej själv å gå till jobbet nu.

Svea löper amok i min bostad just nu, hon har även sovit på mitt huvud i natt...inte konstigt att jag hade lite skalle bang när jag vaknade.

Nej nu måste jag...jul vecka å allt, jobba jobba jobba...ÄNTLIGEN!!!!

Kallt & ångest å förjävla lite Non Stops

Jag har frysigt i två dagar nu...hatar kyla!

Den här söndagen vill jag kalla "ångest söndag". Det är en sån där jävla söndag som man inte vill ska finnas. Ångesten bara finns där, har inget med gårdagen att göra. för jag har inget att ha ångest över, men det finns andra som borde ha det;)
Skit söndagen måste bearbetas med film å tugga fet mat. Jag ska lägga mej under ett täcke å ligga där tills det blir måndag.
Det var länge sen jag hade en sån här skit dag.

Fy fan vad bitter jag är nu...måste ta tag i mej själv:)

Å inte vann vi heller, Storvreta hade vunnit med 5-2, synd att man inte kan vara med å påverka. Hatar och förlora oxå, nu var jag iof inte ens med men jag tycker inte om att förlora finns med i min närhet.

Så nu har jag gnällt klart...hoppas läsningen smittade av sig lite bitterhet så jag slipper va ensam vandrare på jorden med en bitterhet större än hela Grönland.

Jag ska kamma mej tills imorgon det lovar jag;)

Hej då gråa värld!

Dagen efter samma dag

Igår hade vi jul fest med jobbet:) Efter ett par shotar till maten som förövrigt var utsökt blev det julklapps utdelning för hela slanten.
Vi har en galet givmild Boss så vi gick inte tomhänta därifrån direkt.
Fick en ny sax med röda skyddsringar (jippi), en gigantisk choklad ask (nej han ville inte ha ihjäl mej, det ska vara lika för alla), En röd tröja med trekvarts ärmar:) å sist men verkligen inte minst 1200kr i handelscheckar:) Det får bli en dammsugare för pengarna som egentilgen skulle gå till kläder. Den du Plin, du kan få komma å prov köra den sen!

Det var ett bra dra igår, kareoke å grejer, sjöng så det värker i halsen idag. Jag är inte van att gapa så mycket när jag sjunger, en annan sitter ju mest å soft sjunger lite.

Fy fan vad jag inte orkar skriva mer nu, ytterst trög i skallen...det var nog den sist groggen som inte gav mej klarsyn idag.

Nu ska jag bada, hör å häpna. Sen ska jag iväg till lill kusinen som fyller, ja jävlar han har blivit stor 17år.
Det verkar som om det finns några tappra damer som inte kommer spotta i galsen ikväll, avslutar min sjukskriving på bästa sätt;)

Hej hej string-Thruoozzz, hold your fucking horses!!!!

Fredag eller?

Jag har varit hemma för länge vet inte längre vad det är för dag. Jag slår fast att det är fredag å julfest med jobbet ikväll:)

Vaknade å kände att jag var lite illa till mods. Igår på innbandyn såg jag en tjej, jag vet inte vad det är med henne men nåt är det. Hon är säkert inte helt puckad som hon utger sig för att vara, säkert bara en osäkerhet.
Sen vi "möttes" första gången på Bj för ca 1½ år sen har hon fått mej att tappa lusten bara av att visa sig. Hon kom då fram å ställde sig precis framför mej, flinade å sen kastade hon hela sin (ny köpta) öl över mej. Jag visste inte vad jag skulle säga, blev helt chockad. Detta var första gången jag var ut eftersom jag flyttat från Norrköping helgen innan. Då var det ju bara att ta jackan å gå hem, dränkt som en katt. Tack för en trevlig kväll!

Detta hände en gång till fast denna gång på Platina. Då såg en vakt det hela å hon blev utslängd å jag fick än en gång ner dränkt med öl gå hem. Visste forfarande inte vem hon var. Jag började verkligen undra vad jag gjort denna människa?

När hon å två av hennes kompisar någon månad senare trycker in mej på toaletten å talar detaljerat om hur jag kom in i hennes liv å förstörde det. Det visade sig att hon hade haft en one night stand med mitt ex 4 år tidigare å tydligen inte fått mer. Å varför skulle jag bry mej vad dom gjort innan vi blev tillsammans? Men indragen var jag utan att ha gett mitt godkännande.

Människan är uppenbarligen väldigt långsint oxå, om jag möter henne på krogen får jag alltid en liten knuff. Löjligt!
Vi går väl ut för att ha kul?

Jag blir lika frvånad varje gång det dyker upp såna här människor! Vad är det som gör att endel vill bråka hela tiden?
Tycker att det borde vara bättre att lägga sin energi på att vara trevlig i stället!

Aja nu ska jag inte babbla mer, det finns människor till allt!
Ska klä på mej å gå till jobbet å äta lunch;)

Innebandy...


Ja jag var å kollade på Storvreta-Falun, iof var matchen utanför mitt synfält men lite kunde jag se.
Storvreta förlorade me udda målet, dom reduserade 19:59, vet inte om det var mål innan klockan blev 20:00 men ett jävla liv i hallen blev iaf å målet vart "bortdömt". Det var tråkigt å se att Storvreta slavarde så mycket. Sen kan jag ju inte förstå vad Johannes Gustavsson gör där. Han var stjärna på den tiden då jag fick gratis inträde på matcherna för att jag spelade i föreningen. Men nu är tyvärr glansdagarna över Herr Gustavsson.


I övrigt spelade Selle från start, men efter ca 1½ period satt han på bänken. Vet inte varför han fick sitta, kändes som om matchen å spelarna inte kom igång förens efter 1½period (detta inkluderar alla spelare). Men det är ju inte jag som bestämmer. Tyckte han gjorde bra ifrån sig, vet att han kan bättre men det kan ju alla.


Måste bara nämna att domarna var något märkliga i sina domslut, jag säger som jag brukar om såna som man inte kan sätta ord på; "klipp dej för fan!".

Måste få gnälla lite oxå, i första pausvilan så tågar Uppsalas lucia med tärnor ut på planen. Ja jätte trevligt, men snacka om att stämmnngen dog när vi i tio min fick sitta å lyssna på lugna sånger i mörker. Vet inte om  det kanske hade varit bättre om dem hade tågat iväg in på relaxen i Fyrishov istället.
Jag gillar verkligen kör sång men inte i samband med en sån här match.
En stjärna ska dem iaf få, jätte fina röster. Å inte att förglömma dem ytterst sexiga dirigenten;)

6 mandariner ligger på rad framför mej....hugg in!!!!! Tack


Mat, barn, skrik, katt å förbannat mycket bajs

Ja min dag har präglats av detta. Blev väckt 06:23, den ena ungen snorigare än den andra. Kan säga att inte ens jag med mitt fruktansvärda morgon humör kunde sluta le när dessa två små låg under täcket hos mej halv sju på morgonen å kollade på skit dåligt barnprogram. När Alice dessutom fäller kommentaren: " Katten jätte gullig å Moster oxå". Ja vad ska man säga, jag smälter:)

Efter någon timme närmare bestämt klockan 09:00 plingar Hanna på dörren, å sen fortsätter det i rasande fart. Lina å Elliott, sen Linnea efter det kommer Eva-Lena å sist men inte minst Syster-yster. Å självklart va ju min nya familjemedlem Svea på plats oxå.

Dagen har mest gått ut på att laga mat i olika former eftersom ingen lyckas vara allergisk mot samma sak. Å efter maten kommer disken å med barn i bliden så ingår sanering av golv, bord och stolar + barn. Å det är inte slut än, maten hinner ju fan kanppt ner föreens den ska ut. Jag kan bara inte låta bli att hulka när jag byter bajs blöja, jag gör det ju ganska ofta men jag verkar inte vänja mej ändå.

Det var ju tur att Hannas bebis är kvar i magen för det var fan mycket ungar här idag (iaf 3st + bebis katt)

Jag är helt slut, nu måste jag ta en liten sömnåterhämtning.

Antar att ni tänker att: "jaha å där försvann oddsen på att Emma ska skaffa ungar, och verkligen som hon säger en hel folka buss full". Men nej där har ni fel, det ska bra mycket mer än såhär för att jag bangar från barnafödandet;) Jag ligger i tränings stadiet för hur man gör barn, träna först produsera sen.
(Förlåt Mamma, jag skulle aldrig göra sånt snusk på riktigt jag gör bara en fantasibild av hur det skull kunna se ut).

Gästbloggare på själva luciadagen!

Hejhej på er! Linnéa Wahl här.. Jag vill till en början säga till alla läsare att det är med stor glädje jag skriver på min bästa väns blogg. Jag är en aning skrajsen när jag nu ska skriva någonting händelserikt om mig själv och något som får er att dra på mungipan...

Jag är då den beryktade dammsugarbruttan som länge levt för denna manick. Har alltid känt Emma, sen jag själv var en liten spermie. Vi har alltid hängt ihop, det var jag och mina dockor  Johan och David, samt Emmas docka Pelle. Det hände ibland att man fick vara barnvakt till denna vackra skapelse till docka. Pelle fick då följa med mig hem till Örsan, där jag växte upp. Där togs han om hand och matades osv.

Vi har även haft våra käcka bravader i i Storvreta och Örsan... Emmas första möte med bullen var storslaget och något vi aldrig kommer att glömma. Nu förtiden ä'gnar vi dagarna åt att planera glutenfria - och mjölkfria måltider. Annars brukar jag kunna ta en sväng med Emmas sköna, gröna dammsugar och hej hå vad det går...

Jag läser annars till gymnasielärare, för er som blir lite sugna på vad jag sysslar med. Inte så spännande yrke kanske många tycker men ojoj, vilken blivande käck lärare jag är.  

Idag har jag tillbringat min eftermiddag med Emma, Lina, Eva-Lena och alla ungarna. Alla är på topphumör =) Har även mött Svea för första gången.. Mycket trevlig katt för övrigt...

Med tanke på att ett av barnen inte är på så bra humör tänkte jag nu avsluta detta inlägg. Jag hoppas få kika in nån gång till. 

Och till alla er där ute i cybervärlden, ta hand om er!! Tuddelo..!! 


En fundering

Jag känner att det får bli ett till inlägg...vill inte blanda mina funderingar med Svea hon är för liten för det.

Har tänkt på nåt länge. Har känt många ggr att det finns en sida hos människor som jag faktiskt har lite svårt för. Nämligen..hmm...hur ska jag förklara, vi tar ett exempel:

Om jag bjuder med eller frågar någon om den vill följa med eller göra nåt å jag får till svar; "Ja jag vet inte...hmm...ska kolla om jag skulle vara med..han/hon, vet inte om dom ville att jag skulle komma eller inte"  osv osv.
Om man blir bjuden eller tillfrågad då ska man komma med ett ärligt svar oxå, inte en massa undanflykter för att kolla om det finns nåt roligare att hitta på just då. Detta är ett beteende som jag vill kalla Oförskämt, egoistiskt och någonstans brist på respekt för den som frågar.
Om man inte vill så säg det. Självklart så kanske man inte alltid vet på en gång men då kan man säga att man ska kolla upp det å komma med ett svar dagen efter eller likande.

Jag vet att jag har gjort samma sak vad gäller nyår, å jag är fullt medveten om det. Och dem som bjudigt mej vet att jag inte har nån större lust att sitta som femte hjulet på nån par middag. Därför har jag sagt att jag håller mina dörrar öppna, förbannat ledsen för det men så är det.

Jag sitter inte å gråter för att nån vill göra nåt annat men då vet man ju oxå att det inte är nån idé å fråga igen (nu pratar vi om upprepade ggr), det är ju roligare att umgås med dem som VERKLIGEN vill det.
Tror att;  är man en sån som inte kan bestämma nåt så blir man nog väldigt ensam tillslut, folk tröttnar.

Jag som trodde att alla människor var genom goda;)

Natti natti nu ska jag å min lilla familj skeda...

Kärlek vid första ögonkastet...

Hon är bedårande, tror hon brås på sin matte...Svea har gosat hela kvällen. När jag lagade mat låg hon på min axel å tittade på. Underbar varelse!

  

image17

Jag försår att du har svårt att hålla tårarna borta när du ser detta (självklart menar jag bilden på mej själv)

Snuskisar

Va på en mindre promenad nyss, å jag blev helt förvirrad å äcklad på samma gång.
Utanför Willy står en man i 40 årsåldern å gör nåt så vidrigt att jag bara ville gå fram å spy på karln, eller föresten jag vill inte ens gå nära.

Han drar in så mycket snor att jag trodde han skulle kvävs å sen tar han satts å snyter sig i HANDEN (nej inget papper finns i handen). Sen kastar han bort den stora snorbollen å torkar av sig resterna på sina byxor.
Jag visste inte vart jag skulle titta å av ren reaktion så började jag hulka, snubben tittar upp på mej som står å dum glor å säger; "har du inte sett nån tömma snoken förut eller?", jag får inte fram ett ord å snuskgubben går in på Willlys å handlar.
Först tänkte jag springa in å leta upp en väktare å tala om att mannen i jackan (som jag inte ser färgen på) har snor i handen. Kom i samma sekund på att det kanske inte är ett brott att ha snor på sig? Det borde vara det.

Utrota snorkusarna!!!!

Fattar inte folk att andra ser dem? Jag är inte pryd eller bakterie rädd men här gick gränsen...fy fan
Å sen ska man gå in efter å handla....yyeeekkk...jag vill inte prata mer om det här för jag ska snart ät mat....

Ett välkomnande

Här med hälsar jag min nya familje medlem Svea Sven Christiernin  välkommen. Ja, Sven är efter Morfar, å ja det är en tjej med ett mans namn.
Hoppas du kommer trivas hemma hos mej, är iof inte så svårt med tanke på hur trevligt det är här, å hur trevlig jag är;) Självförtroeendet är det inget fel på...

Soffan min bästa vän

Jag måste rycka upp mej, detta var 7:e natten i rad som jag sovit på soffan. Jag kommer ju se ut som en ostbåge om jag fortsätter så här. Det är så tyst i mitt sovrum, ingen tv. Inte för att jag kollar så speiellt mycke på tv men jag vill ha ljud när jag somnar.
Jag har provat allt, men musik går inte, antingen börjar jag sjunga med eller så ligger jag vickar foten i takt. I och med detta blir jag på ett galet party humör å då åker spriten fram. Ja...sen är det kört...kommer bakis till jobbet:(  Som ni hör så håller ju inte detta.

Jag kan ju heller inte köpa en tv till sovrummet, dels har jag inte råd å sen måste jag ju lära mej. Jag brukar smygträna om någon sover över då kan jag ju inte dra igång ett Sune-band å lyssna på;)
Nej då somnar jag lungt å fint...
Ett alternativ är ju att hyra in nån som kan vara hos mej tills jag somnar. Hmm...det känns ändå inte helt klockrent...jag ska verkligen tänka på det här...


2008

Åt helvete med 2007!

2008 är året som:

* inga stora bekymmer kommer finnas.

* Domkyrkans torn kommer lysa på kvällarna.

* det kommer födas ännu fler bebisar i min omgiving.

* jag kommer cykla tjejtrampet.

* jag kommer skratta ännu mer än någonsin.

* har fler dagar än 2007.

* sjukdomarna inte finns.

* ett körkort kommer ligga i min plånbok.

* inte någon ska ta ifrån mej.

Detta är slutet på det gammla å början på det nya:)

Jag tror stenhårt på att nästa år blir både förbannat kul å ett underlag för mitt framtida liv...jag ska göra allt för att det ska bli så!


1 vecka kvar

Va in på jobbet idag å skrev in i datorn att jag skulle börja jobba igen om en vecka...känns skönt! Idag har mina ögon varit med i matchen ganska bra, lite ovanligt känslig för ljus bara, med vad har man annars solbrillor till på vintern?
Det var kul å höra att det var väldigt många av mina kunder som inte kunde tänka sej att gå till nån annan, fick höra att jag var efterlängad:)

Nu har ljuset i tunneln börjat lysa så smått, men jag tänker inte ropa hej än för det har jag gjort en gång förut vad det gäller mina ögon, å det vet vi ju hur det gick:(

Sitter å väntar på att Hanna ska ringa, hon har tagit en tripp upp på BB på beordran av Lisa å barnmorskan. Allt är bra det vet jag men magen var så hård å bebben lite väl stillsam.

Mycket bebisar är det nu, Jag skickar nu en STOR puss till lilla Thyra å hoppas hon mår bättre snart! Å då vill jag ju inte att mina små syskon barn ska känna sig utanför så ni får oxå en Stor puss. Jag kom iof precis därifrån så jag har redan både gett å fått några snor-pussar...mums!

   
Så här vacker är jag om dagarna;)
Någon sa idag att jag såg ut som en terrorist!?

Jag tog mej friheten att låna din mössa Herr Selander!

Girigheten har dött ut...

Här lägger man ut världens erbjudande, jag säljer ju mina fantastiska ögon, å inte en enda vill ha dem. Fattar inte varför alla blivit så försiktiga, dem skänkes ju till och med. Jag kan skicka dem frackt-fritt.

Jag som trodde att det skulle bli lite fight utanför min dörr för att alla ville ha dem, men ack så fel man kan ha.

Kanske kan vara så att ingen har hittat mej, men för fan jag är ju här, jag sitter här hela tiden. Eller nu har jag ändrat mej jag ska fan inte skänka bort dem, jag ska ett reserv par.

Gratis är godast finns tydligen inte längre. Jag ska göra en kampanj å se till att den återuppstår igen, jag gillar gratis (kanske för att jag har ett spärrat ¨å allt måste vara gratis den här veckan).

En film med början å slut

Har tittat på Love Actually, en riktig kärleks film, har sett den förr men det blir även denna gång en funderare efter.

Alla filmer har en början sen en mitt period med bekymmer å tråkigheter å man tror inte att det finns hopp för nån, men som alltid på film så finns ett sannslöst vackert slut, alla är lyckliga i alla sina dagar. Fantastiskt!
Denna film ville ge budskapet Kärlek , ja det är ju jätte fint. Men hur seriöst ska man ta på en film, ska man ta till sig budskapet eller bara släppa det när texten börjar rulla?

Men åter nu till kärleken. En sak är ju klar, alla vill ha kärlek, oavsett i vilken form. Alla behöver någon som bryr sig å som ser en. Jag har ju som alltid tusen tankar, när vet man att man är kär då?
Är man kär när man tänker på någon hela tiden? När man hoppas på att personen ska "dyka upp" lite här å där?
Kärlek kanske är när man vill göra allt för denna människa? Jag sitter här å inser att jag är lite rädd för kärlek. Det är ju inte bara en dans på röda rosor, man kan ju bli sviken oxå.
Menar jag att jag inte vill ha någon när jag säger det eller gör jag det bara för att slippa bli sviken? Har jag tappat tron på att det finns nån som kommer älska mej högt? Men det lär ju framtiden utvisa, om någon får komma så  nära igen...

Tänk om alla gjorde som i filmerna, gör allt för kärleken. Blir dem förtjusta så gör dem allt för att visa det. Tyvärr,  inte för att låta bitter men livet är inte nån film. Eller?

Aja jag vill avsluta med att säga: Mer kärlek till folket!!!


Det ekar....hooohooo....

Kom precis hem, å gud vad tomt det var. Har inte reagerat förut, men oj...måste hämta min katt snart:)

Va på innebandy, det var kul, såg inte så mycket men ändå...
Åkte tidigare idag till Alliansen för att lämna mina kläder...mycket sorgligt...men jag kommer snart tillbaka. Throzan tyckte att jag blivit smal å frågade om jag både slutat se å äta, inte sant. Men jag har ju bara två alternativ: inga tabletter ont i ögat, många tabletter ont i magen. Jag övervägde att tabletterna gör mer nytta i mina ögon å äta kan jag göra sen.
Men men storvreta vann  13-3, å Selle fick spela några minter (glad för hans skull). Frötuna vann inte (5-4), men dem kämpade å slet å har gjort va de kunnat.

Saknar mitt liv....men imorgon ska jag gå på lång promenad, måste få röra på mej lite, börjar klia i benen. Saknar att kunna cykla oxå, trodde inte att jag skulle sakna min lila cykel så mycket. Men jag vet att den är i goda händer, den "fina" lila måste ju få rastas annars rostar den (kanske iof blir brun då, gillar ju brunt bättre).

Nej nu ska jag göra lite nytta någonstans, sen ska jag ligga raklång å kolla på Love Actually.

Innebandy å solglasögon

Dagen till ära kommer mest bestå av innebandy, citodon å mina solbrillor.

Ska åka å heja på mitt lag, se till att Anna får lite hjälp med att styra upp hennes nya uppgift i målet. Jag ska hör å häpna låna ut mitt match-ställ, detta är en engångs förteelse. Inte för att jag är snål utan för att jag har sjuka tvångstankar vad det gäller mina match kläder, jag har t.ex inte bytt tejp på skorna sen jag köpte dem -96, storlecken är 37 å jag har idag stolek 39-40, förstå själv hur inspleade dem är!
Iof inkuderar inte mitt utlånande av match-ställ skorna, men jag har grejer för mej som inte får förstöras om nån annan lånar kläderna. Tycker inte om att andra svettas i dem heller, gillar bara Emma-svett;)
Men jag är ju en så fantastisk människa så vad gör man inte för sitt lag.

Efter att se en dam match vill man ju höja ribban lite å få lite tempo, så då blir det Storvreta match. Sitta å surra lite med Hanna e trevligt. Jag kommer nog tyvärr inte att se så mycket, Fyrishov är för stort för min syn. Men jag gillar att höra ljuden bara, nöjer mej med det idag.

Känns skönt för idag kom lösningen på mitt penga problem, hade lite panik hur detta skulle gå ihop. Å allt detta för en trasig jävla kyl å gammla glasögon. Men nu har det löst sig, tomten är snäll han!

Va å fikade me Mika igår, skön snubbe. Han är som han är! Han ska hjälpa mej ta fram ackorden på låten jag ska framföra på Lilla T´s dop. Killen har ett bra gehör så får han bara lite melodi å text så har jag snart ett papper på låten MED ackord. Tackar å bockar för hjälpen! Kanske han kan spela lite fiol till:)

Fryser om fötterna så nu måste jag göra nåt åt det...

Åhhh...

Anar ugglor i mossen...en gäst-bloggare på ingång....Torsdag 13 dec.

Heja Lucia!!!!

Gamla goda tiden

Jag skulle komma hem tidigare än tänkt...förlåt Hanna Panna min vän när det blåser storm.

Satt ett par stycken med en sambucca (?) i händerna...jag hade ett val...sprit eller citidon? Någon äldre å betydligt klokare sa: ta det som har mest effekt! Jag gjorde det, lovar att jag nästan såg färg igen!

Gled in på ämnet gamla tider:

* Det var  på den tiden då jag låg raktlång på sängen å det bäddades runt om mej, lovade att inte röra mej å hålla andan. Då vi enligt mej sov  "ska-fötters".

* På den tiden då det inte fanns problem större än vad dockan skulle heta.

* På den tiden vi la en fick-bandspelare under filten hos Sessi å Malin för att höra vad dem sa.

* På den tiden då vi gick ner till badet i stugan för att ta sommarens första dopp (utan att ta med handduk), å det helt plötsligt, utan förvarning kom kvällsdoppre å du fick ligga i vattnet naken tills dem hade badat klart, och jag satt på bryggan å skrattade så det var nära att jag själv låg där i.

* På den tiden då silver betydde mer än guld. Har aldrig varit så övertygad om att detta var sant som när jag övertalade dej om att det var så det var.

* På den tiden då pantalongerna regerade.

* På den tiden då det inte fanns ett alternativ till overallen i Örsan (du var helt klart hetast).

* På den tiden det var långt till stora stenen.

* På den tiden vi var övertygade om att våra liv skulle var perfekta med jobb å barn vid 22års ålder.

* På den tiden ingenting stämmer med hur  det är nu.

Detta var tiden då jag visste hur lime-grönt ser ut, det var då vi gick på disco på PP, det var då inget kom emellan oss, inte ens den stora Systern. Det var då "klara, färdiga gå" fanns och fungerade.

Att sitta å prata om det som varit är stärkande. Jag hade inte varit den jag är idag om jag inte upplevt det jag gjorde då. Du är kommer attlid, vad som än händer vara en av dem viktigaste i mitt liv.

Jag har fostrat dej lika mycket som du har fosrat mej. Eller kanske inte riktigt lika mycket. Jag har ju lär dej att det är coolare att ha tremobraller än overall. Att jeans är tuffare än pantalånger, att stringtrosan är/var ett måste.

Att Anna Linnea Wahl är å kommer förbli min bästis är något jag alltid vetat. Det finns bara en som är som hon...det finns bara en Plin-Helga. En unikare människa får man leta efter.

Plin, jag lovar att aldrig göra det du gjorde med tjock-dockan, släppa ungen ner mot STORA vägen å bli på körd av en lastbil;) Men ska man vara värst så ska man.

Jag har många bekanta men väldigt få som jag vill kalla vänner, ni är nära å ni finns!

Omtänksamhet gillas

Tack för de jätte fina bllommorna jag fick av er Farbror Tjoan å Faster Sylvia

Blommorna var så fina å matchar outfiten på min blogg:)
image11

Säljes!

Ett höger öga säljes pga plats brist, har köpt nya.
Färg: Grön/blåa, Tips! blir fint gröna om du matchar med en grön jacka.
Styrka: Höger +2,25, vänster ingår i köpet så styrkan är oviktig.

Allmänt: Lite svårare smärta i höger, någon liten defekt på färg tapparna. Ögonen har sett och varit med om mycket så njut. 

Pris: Gratis mot hämtning eller en symbolisk summa/sak ex: en ny kyl/frys (gärna silverfärgad)

Ring mej om du är intresserad på tel: 070...nej fan det kan jag ju inte skriva, maila mej ist...hmm...äh föresten är du intresserad så får du fan ta å hitta mej ändå!

PS. Det är en fördel om du gillar rött å hatar lila, då kommer ögonen passa perfekt.

Kort tjuvar!

Jag har blivit tvungen att spärra mitt  bankomat kort för fjärde gången på 1 ½ år, inte klokt. Jag får brev från banken där dem säger att mitt kortnummr har kommit i orätta händer. Så nu blir det nytt kort å ny kod IGEN! Jag som har så svårt att  komma ihåg  koder å siffror, fan om den nya koden inte är lätt. Då ska jag gråta floder...

Visa tar mej ända till Pisa...hahaha...jag är bra finurlig jag...

En nattuggla

Nu har jag fikat klart;)

Varför blir ingenting i mitt liv som jag har tänkt mej, inte på ett negativt sätt vill jag tillägga. Men om jag tänker att såhär ska det bli så blir det alltid raka motsattsen. Jag kan erkänna att det gör ju inget att det blir tvärtemot men om det ska bli som jag tänkt från början så måste jag börja tänka tvärtom. Detta blev snurrigt!

Jag har precis hets ätit upp alla mina mandariner (ca8st), det var mums. Tror att jag var hungrig, jag har visst glömt att äta middag. Jag har lite ont i magen hela tiden av mina spageitt piller så jag är inte hungrig. Imorgon måste jag skärpa mej å äta på bestämd tid. Kan lova att mitt lilla missbruk på mandariner inte gjorde att min mage mår bättre, det svider runt revbenen...måste nog börja tänka smart:)

Nu kastar jag in handduken....

Kan man sova för mycket?

Jag har sovit hela dagen å nu menar jag hela.
Eller iaf till klockan tre. Jag hämtade trollen, fick med mej rätt ungar hem...tur!
När vi skulle gå hem tänkte jag att jag skulle vara världens bästa moster å rasta barnen lite, så vi gick en promenad på ca 30 min. När vi är ungefär 3min från hemmet säger Alice: Vanten ramlade!
Jag kastar mej ner på knä för att leta efter vanten, lyfter ur barn nr1 ingen vante, lyfter ur barn nr2 ingen vante.
Ber en snabb bön att vant fan ska dyka upp. Gud finns inte, jag fick vända dubbeldäckaren å vandra samma väg tillbaka för att hitta vanten.
Samtidigt som jag försöker minnas vilken väga jag gått mellan alla hus som ser likadna ut, sitter Alice jätte glad i vagen å ropar: Vart är du lilla vanten!!! Vill du inte åka vagn! Moter Emma, vanten vill inte följa med oss hem. Jag hittar vanten efter ca 25 min promenad. Detta innebär att jag fick en betydligt längre prom än jag tänkt mej.

Sitter nu å funderar på om jag ska skriva det jag har mitt huvud just nu! Hmmm...jag är ju fri som en fågel å kan  vräka ur mej vad som helst, men i detta fall kan jag om jag har otur trampa på någons tår. Jag tror jag bestämmer mej för att va tyst:)

Snart ska jag vara social, så nu måste jag styra upp lite.

Inte klar än...

Jag är så rastlös, kan ingen bara komma å se till att jag skaffar mej en sysselsättning!? Jag kommer sluta som en fyrkantig idiot som skriver ett inlägg var tionde minut, aja jag blir ju iaf snabb på tangenterna:)

Imorgon ska jag sova tills jag vaknar, kanon idé! Sen ska jag ringa min rastlösa granne å kolla vad vi ska göra åt våra rastlöa dagar. Efter det ska jag hämta två troll ungar från dagis, hoppas jag inte får synbort fall så jag får med mej rätt unge hem.
Efter detta ska jag sova en sväng...sen får jag fikabesök..hmmm...fika stället blev hemma hos mej....Hmmm;)

Sitter tapper i sängen å väntar på det som alltid händer kl 00:05 Sex and the city...tät följt av 2½ män, det enda som talar emot denna underbar timme är att jag nu börjar känna mej som en spagetti....Kan ibland förstå att knarkare knarkar...mmmmm....skönt borta blir man....




Ja, hur gick det egentligen?

Jag har fått frågan ca 10-15 ggr under kvällen. Jag vet inte vad jag ska svara...jag vet inte hur det gick, för det hände inget mer än att jag fick glada tabletter som får benen att kännas som spagetti:) Å en sjukskriving som varar lika länge som jag lever känns det som:( Jag vill ju klippa å babbla me mina kunder. Stackars sate som får lyssna på mej när jag inte jobbar, måste ju få prata ändå, jag ska välja ut ett lämpligt offer...hehe...

Jag va in på jobbet efter mitt flera timmar långa sjukhus besök. Tycker  verkligen om mina jobbar kompisar:) Jag saknar dem redan...Sofie kom fram å skrattade lite med sitt galet sköna garv...jag blev jätte glad å kommer leva på det länge:)
Skulle ha pratat med Big Boss M men han stod med kund så jag ringde honom när han slutade. Varför känner man sig så skyldig? Jag var tok nervös när jag skulle ringa, jag har ju aldrig varit rädd för honom förut.
Det var inte så farligt som jag trodde han förstod å ville bara att det skulle ordna sig. Han sa att det var ju bara bra att det hände nu, menade på att jag redan haft en skit höst så det var ju lika bra att ta all skit på samma gång. Jag håller med! Han avslutade vårt samtal med att säga att jag inte behövde oroa mej för att det ska bli värre med mitt öga, han hade inte träffat så många som var så målmedvetna å envisa så inget biter som inte ska vara där.
Jag tog det som en komplimang.

Nu är det hög tid att knapra i sig ett piller så man blir människa igen...sen måste jag slummra in i drömmarnas värld, det är ju en ny dag i morgon:) 

Ett öga (inte torrt)

Vad ska hända, min framtid de närmase veckorna eller bara veckan kanske känns lite oviss. Vad väntar? Försvinner det?
Min stora rädsla för mina ögon får jag lära mej att leva med. Jag ser och det är jag tacksam för. Kommer jag sitta här å vara tacksam hela mitt liv, vad som än händer, kanske inte är så dumt att tänka att det det kunde vara värre iaf.

Om man går runt å mår mindre bra en längre tid så säger tydligen kroppen ifrån till slut. Nu sa min att det fick vara nog. Men ska det alltid vara så att när det är  jobbigt blir det alltid värre, det byggs liksom på med saker?

Kan jag sitta här å vara arg för hur jag levt de senate åren? Hjälper det? - nej, det har jag svårt att tro.
Jag känner att jag skulle vilja hämnas, men jag tror inte på hämd. Vad ska man göra då? Vad har har människan för rätt att först bete sig som en idiot, å sen inte få ett skvatt dåligt samvete.
Va tvungen att ringa igår för att lösa ett mindre världs problem med en räkning som tydligen kom sent. Fick frågan om jag inte mådde bra, jag lät tydligen lite klen på rösten eller nåt. Jag sa som det var. Sekunden senare säger människan att han är så leden å tycker synd om mej.
Så fan heller, du tycker inte ett dugg synd om mej å det vill jag inte att du ska göra heller om det vore så. Du tycker det är perfekt för då vet du vart jag är....HEMMA...du njuter av tanken på att jag är hemma å gör ingenting, du vill inte att jag ska må bra å träffa folk, ååå tänk om jag träffar nån som tycker om mej, stackars jävel.

Sitt du i din nya lägenhet titta in hos mej, se när jag lagar mat, se när jag städar, se när jag umgås med mina vänner, jag bjuder på det. Jag kommer inte att sitta själv hemma å gråta, jag kommer träffa nån, lek med tanken.

Nu har jag spårat ur, jag är nog nervös.
Jag ska gå iväg nu å möta mitt öde...för det är väl ödet som bestämmer hur livet ska se ut? Å ödet måste man acceptera.

Efter middags fika

Hanna å jag var bort till prylbutiken här i salabackar å kikade lite. Det visade sig vara en riktig guldgruva:) Jag kom hem med ett litet rött bord (75kr), perfekt i mitt vardagsrum å en liten skål, röd såklart! Jag har ju varit lite deppig ända sen jag var tvungen att skiljas från "min" Jelly Bean skål, det är den jag kan sakna från mitt förflutna som sambo:(

Efter våran långa promenad till prylbutiken a´la ca 400meter gick vi hem å fikade...myigt värre...å sen som ni ser så har jag fått hjälp av min hacker till granne (inte mitt ex haha) å fixa till min blogg lite, fint tycker jag!

image10
Hanna på julfika hos mej...se så hon njuter:)

Satans Tv-förmiddag

Varför går det bara skit på förmiddagarna på tv, kanske för att man inte ska kolla på tv då utan jobba eller nåt annat viktigt. Men om man nu av olika andledningar är hemma och vill kolla så uppskattas det ju om det finns nåt att titta på.
Jag kan inte säga att jag blir speciellt munter av att se; Capish, jackpott eller nåt annat skit program som man kan "vinna" pengar på (lovar att man får skatta bort 70% av vinsten iaf.
Å inte nog med att programmet i sig är totalt IQ-befriat, vad har dom hittat programledarna någonstans?
Den ena låter mer korkad än den andra...kamma er å skaffa ett ordentligt jobb för fan!

Sälla jag går till såna här person angrepp, så nu föratår ni hur mycket jag hatar skit programmen...å nej jag sitter inte å kollar å gnäller samtidigt, jag stänger av å är arg!!!!

Fan vad jag vill börja jobba så jag är sysselsatt den här tiden på dagen...

Tycker lite synd om Hanna som nu är hemma och måste genomlida varje förmiddag med detta. Hanna du måste hitta någon bra hoppy du kan underhålla dej med mellan kl 10.00 och 15.00. Jag ska hjälpa dej så du inte fasnar i träsket.
Tur att inte jag kommer vara mammaledig på ett bra tag, kanske programmen hinner ändras tills dess, om inte annat kan jag ju börja klaga redan nu så kanske jag har ändra på programmtablån tills den dagen kommer.

Nu ska jag äta lunch.

Grrrrrr.........fräser lite oxå!

Mörkchoklad

Har kollat på film me Hanna.
Det blev filmen Den nya människan ...sorglig å tänkvärd..den sitter kvar i huvudet i flera timmar.
Jag fick en stark känsla av att jag är lyckligt lottad som har det som jag har.

Sen var det ju mysigt att ligga å känna Hannas bebis sparka eller sparka var väl att ta i göra bakåt kullerbyttor...det är en akrobatisk liten rackare. Det ska bli så kul när h*n tittar ut...känns nästan som jag ska bli moster igen:)

Filmen Se upp för dårarna var jätte bra och rolig, lättsam med ett bra å lyckligt slut, sånt gillar jag när jag är lite deppig.

Ska försöka se Walk the line imorgon om jag har mindre ont, har svårt att läsa när jag inte ser å ljudet på min dator är för lågt för att kunna hänga med i filmen, får tom texta svenska filmer, skit dator emellan åt.

Jag har snasckat på lite mörk cholkad ikväll, fick av Mamma...mums..man orkar dock inte så mycket...kanske bara är bra iof, då räcker den länge:)

Cool brud i lyxförpackning

Sitter å snurrar runt i  världen utanför min säng som för tillfället är min bästa vän...
Hittade en Josefin Crafoord som säger vad hon tycker, har hel skön attityd å ser riktigt bra ut.

Nog för att jag tycker att det är synd att denna stora personlighet ska vara med i idiotiska programmet Ranking The stars men hon får ändå mitt fulla stöd.



Josefins senaste frisyr (inte den på bilden) är väldigt snygg, kul med kändisar som sätter snygga trender, Sanna Bråding är tyvärr en av dem som aldrig lyckas.

Sten koll

Nu känns det som om jag börjar få koll på saker å ting.

* Jag vet exakt hur mycket jag kommer få över varje månad å hur mycket banken drar...känns bra

* Jag har fått ett större minne till min dator så  nu går den snabbare...känns även det mycket bra

* Jag har ringt det samtal som jag lovade Plin å ringa...kändes konstigt men bra

* Jag ska till sjukhuset på onsdag å kolla mitt painiga öga...känns bra men vill inte veta ändå

* Ska fika på torsdag me P (L)...känns som nåt som egentligen skulle ha blivit av i maj...känns spännande.

* Nu ska jag kolla på film nr 1 av 14...startar med walk the line sen blir det se upp för dårarna

Tror iof att risken är ganska stor att jag somnar under filmerna så jag kommer säker få se alla igen.

Det rör sig där inne!

Fick idag förfrågan om hur jag kan komma på så mycket att skriva i min blogg hela tiden å hur jag kom på allt nytt i mitt hem, mitt svar blev att det rör sig så mycket där uppe att det bara kommer.

Å det är så det är, mitt huvud är fullproppat me massa saker. Jag har även en förmåga att tänka på flera saker samtidigt tex: 
Vad ska jag göra för mat, varför ringer hon inte upp, skulle det inte vara fint med en annan lampa där, ska jag ha den svarta tröjan men blå jeans i morgon.
Allt detta tänker jag under samma gång, -ja det blir kortslutning ibland men det är smällar man får ta.

Jag har alltid tusen bollar i luften, eller iaf inne i mitt huvud. Jag skulle nog bli kreativ om jag gjorde allt som jag tänkte. Jag hinner bara göra hälften eftersom min hjärna tänker så mycket å det finns ju inte mer än 24 timmar på ett dygn.
Det är ju härligt att ha en hjärna förövrigt, det har ju alla men den är ju bra spännande. Ingen vet vad som händer i den andres huvud. Jag älskar å stå å tänka grejer å veta att ingen vet vad jag tänker på. Jag är bra jävlig ibland kan jag avslöja, många taskiga tankar susar förbi.

Det värsta med att ha tusen tankar igång samtidigt är nog att det är så lätt att råka säga det man tänker på. Som när jag står å jobbar med en kund som pratar om sitt jobb. Kan va tex forskning inom forplantning hos daggmaskar (ja är det verkligen ett jobb??), hur intressant är det? Jag kan inte göra annat än att tänka på annat, å så frågar min kund mej nåt som jag inte har lyssnat på å för att då inte verka dum å ointresserad så kastar jag ut det första bästa som finns i min huvud: det får nog bli en flaka rödvin innan utgång inte mer då blir jag för fu.....opps det hade visst inte med diskutionen att göra... Det är inte alltid bra att va rapp i käften.

Jag har under skrivande stund börjat fundera på om jag kanske skulle sadla om å bli hjärn forskare...kan man va de?
Vet iof inte vad jag vill få fram men nåt hittar man ju säkert bara man börjar gräva...

Nu ska min hjärna få fundera ut vad jag ska föreslå för fika ställe till den jag ska fika me på tors.
Å nu är det även dax att  droga ner sig lite med Bamyl, jag har börjat vänja mej vid äckel smaken, gör inte en ända min:)



Advents fika!

Nu är det verkligen jul snart. Jag har dom senaste året varit lite skeptisk till allt som heter jul. För mej har jul varit lite: Jul = vara JÄTTE lycklig och mild. Tycker det är bättre om alla mår och är som dem är å skiter i vad det är för datum.
Nu när jag har börjat åldrats så smått uppskattar jag julen på ett annat sätt.
 Å jag startade för nåt år sen en tradition med att ha adventsfika hemma hos mej, bjuder in den närmast sörjande på lite glögg partaj.

Så nu är dte dax att dra fram stakarna!

Har kommit på hur pysslig jag faktiskt är...jag funderar å klurar så vips så finns nåt i min lägenhet som garanterat inte finns hos andra. Det är härligt när det blir personligt.

Jag har redan börjat smyg lyssnat på Carolas jul-skiva...jätte tokigt (som Alice skulle ha sagt).



En gång aldrig mer...

Någon sa till mej när jag var liten att man fick EN önskning i livet och den skulle garanterat gå i uppfyllelse. Man skulle vara mycket nogrran med när man valde att andvända den, bara till något stort och väldigt viktigt.

Nu vill jag ha min önskning...

1:a December

Inte klokt vad fort det går:) Satt å tänkte på att jag har varit singel i 4 månader redan...bara så att ni vet...hahaha

Idag ska jag ut å äta med delar av släkten. Ska bli mycket trevligt...sen ska Farmor sova över hos mej eller om vi tar å sover hos M å P, vilket som, sällskapa me Farmor välkomnas alltid.

Å mina små yrväder till syskon barn ska me oxå. Det är så härligt med dem, spontana, å spralliga:)
Alice är så försekommen hon vet vad hon ska säga: "Moster är BÄSTTTT"...give me five...yyheeeyyy

Nu ska jag åka hem å styra upp min bostad lite.

Pain in my eyes:( Mer Bamyl åt folket!

Inte nu igen!

Jag har gjort den här bloggen till min beklagar blogg. Fick höra för ett tag sen att min blogg var rolig å läsa, jag är verkligen jätte ledsen att jag inte kan hålla denna glada schargång (?) uppe. Men just nu är livet inte vad det borde vara. Å jag kör ett ego race ¨å skriver det som jag behöver få ut.
Trots min mer ledsamma ton så har antalet besökare ökat kraftigt...så nåt intresant måste jag väl framföra iaf:)

Var på sjukhuset idag, tänker inte säga mer än att det gick åt helvete å alla jag mötte var idioter (jag brukar annars bli jätte bra bemött på sjukhuset, så detta förvånade mej).

Så nu sitter jag här, proppad med Bamyl å alvedon å bara väntar... Väntar på vad tänker ni?- Ja, det undrar jag me. Fick veta att jag förmodligen har fått en "ny" synnervsinflammation i mitt höger öga. Förra ggn så hände det ju mycket. Åkte till sjukhuset med i stort sett samma smärta å kom hem 5 veckor senare, 30kg fetare, fullproppad med kortison, morfin, citodon, voltaren m.m m.m....

Så nu fem år senare sitter jag här med en svår mjölkallergi, skaldjursallergi, dåligt innre immunförsvar, opererat öga pga förmycket vätska, bantat som en galing, å ni som känner mej vet ju varför jag har en förkärlek till rött.
Allt detta för en jävla inflammation i ögat. - Nej jag klagar absolut inte jag kunde ha blivit blind. Jag vill heller inte säga att jag lider speciellt mycket, men jag vill fan inte gå igenom det igen.
Så ja vad väntar jag på??????? Vad kommer den här ggn??? Blir det en "förra ggn"?????

Man ska inte ta ut nåt i förskott men det är lättare sagt än gjort. Jag är livrädd!!!!!
Det sägs att den här typen av sjukdom kan komma pga: stress eller att man mår allmänt dåligt, den kan bryta ut då!
Jag håller verkligen på att bli galen....

Va hos syrran ikväll å kollade Idol och åt mat, det var mysigt. Kände att det var kul på alla sätt men jag känner samtidigt att jag befinner mej i en annan värld, jag är med men ändå inte. Jag lyssnar men hör ändå inget. Jag vill men jag kan inte.

Nu ska jag göra det som jag vet att jag måste men som jag inte vill: SOVA...vad vaknar jag upp till...

Fan, jag är inte den som jag är just nu, tror att jag känner att jag måste skriva så för att jag själv inte ska bli bitter och för att jag inte vill att andra ska uppfatta mej fel. Emma kommer tillbaka....

"Den" kom, "Den" gick å JAG segrade (än en gång)......

Lycka till på matchen Selle å hoppas du får det kul på hemma plan:)




 Mina små troll:) Alltid glada å pigga

RSS 2.0