Skit visning!

Blev besviken trodde ju inte att redken skulle svika dom är alltid ett säker kort, men men skenet kan tydligen bedra. Tråkiga hår , varm lokal å för lite å dricka ett lite plus kan dem iaf få: Idol-medlemmarna bodde på hotellet där visningen va, alltid lite kändis kåt!
Vi skulle gå ut i sthlm men de blev Uppsala iallafall. Vi va på nåt soap bar, va säker ett trevligt ställe om man va intreserad av bakåt slick å blonda brudar. Kan inte förstå meningen me å stå me en drink i handen å bara försöka se snygg ut måste va skit tråkigt, släpp loss för fan!!
Pricken över i blev Platina på nattkvisten, hade inte varit där på typ ett år men snacka om att stället gått ner sig, kändes som om hälften var runt arton å resten var bönder. Nej jag är inte perfekt eller gammal men där ville jag inte va å absolut inte halv nyckter. Å de i sin tur va tågets fel om jag inte åkt tåg från sthlm hade jag lätter kunnat handskat me befolkningen på Svenssons. 

I dag va jag å Hanna på mikelsmäss, de va jätte mysigt, vi åt  massa onyttigt å köpte lite kul grejer.
Hanna köpte jätte söt mobil till bebisen å ett litet godsedjur, jag blir alldeles varm. Jag blev lite avundsjuk på bebis sakerna, men jag fick också köpa lite, Gary å Marias bebis kommer ju snart så jag fick köpa lite till den, är riktigt nöjd. kan ju inte skriva vad det är ifall dom läser. Inte att förglömma jag köpte ju en salamikorv också, är fruktansvärt svag för korvar...hahaha...undra hur de där lät.

Nu måste jag verkligen sova, inte för att jag ska jobba imorgon utan för att jag snart är hel blind pga suddiga linser.
Pratade me nån som jag inte har pratat me på länge, de va kul! Fick tips om att jag kunde skriva ett kort inlägg (han är van bloggare hahaha, de är inte jag) i sället för att inte skriva nåt alls, de känns som om de blev ganska långt.

Jag är ledig i morgon....UNDERBART...

Förvirrad!

Vet inte varför, men gud vad förvirrad jag känner mej. Kanske är det för att allt är förvirrande å jag inte vet vad jag vill men vad som är bäst...om man ska göra precis som man känner för tillfälle skulle jag göra det jag inte borde.
Nu märker jag att de jag skriver också blir förvirrande...suck...
Nåt som inte är förvirrande är mitt klädval tills på lördag (konstigt nog), tror de kommer bli riktigt bra.

Imorrse när jag skulle till nagel-tanten (kl7:30, ja jag vet inte klokt) fastnade jag vid bommarna på st:olofsg, stod där i 2min inget händer, 5min inget händer, 7min å nu börjar jag svära öppet. En kvinna sa att det inte skulle hjälpa hur mycket jag än svor bommarna går inte upp förde, å jag svara stressat: "men jag missar ju snart min nagel tid". Kände sekunden senare hur dumt de lät, en fjolla på lila cykel straxt före halv åtta på morgonen står å ororar sig för naglarna, å det är krig i världen! Vill ändå tillägga att naglarna bli skit snygga.

I morgon ska jag på Kina-återträff:) alla som var med på resan ska träffas å lite otippat äta Kinamat...haha.
Eftersom alla är från olika delar av Sverige så sover dem kvar å på lördag ska vi va kulturella å kolla hur vackert uppsala är, fantastiskt!

Nu börjar snart Idol igen å jag måste ta ur mina linser dom har suddat igen, kanske blev förmycket hårspray på jobbet idag, vem vet.

Tvätt...

En snabb dag i dag. Vips så var dagen slut å tvättstugan väntar hemma. Eller hemma är väl synd å säga ska ju tvätta i Hannas tvättstuga, jag missade tvättstugan i förra veckan å sen straffar de sej, får vänta två veckor på nästa tid:(

På lördag ska vi på visning i sthlm...jippi...Redken brukar alltid ha skit bra visningar. Sen blir de utgång kanske i sthlm annars blir de väl uppsala. Visningen är nånstans på Stureplan å blir de utgång där så får man nog inkludera bratsen, vilket jag har lite svårt för. Inga fördommar!!!

Ska se Idol nu!
 

Stil, naket å mål

Hmm...ingen dator på ett tag, å haft tusen saker å göra.

I onsdags var det årliga STIL-visningen på V-dala. Det blev jätte lyckat, efter många om och men. I år fick vi dela modeller med en annan salong. Den andra salongen va så giriga å sura å skulle minnsan ha alla tjej modeller, efter mycket strul fick vi fyra av elva tjejer:( men vi fick en massa grabbar (*blink*), men de e ju lite svårare å göra avancerade frisyrer på killar å dessutom va dom kalsongmodeller så inga coola kläder kunde matchas till. Iof gillar väl alla å se på lite lätt klädda muskelbitar.

I lördags kom Maria å Gary från Norrköping upp å hälsade på sista gången innan bebisen kommer. Maria hade den minsta mage jag sett i vecka 35. Den va jätte fin å hon va jätte pigg å glad. Dom fick följa med på innebandy på lördags kvällen. Vi hade serie premiär mot Storvreta, Buuuhuu, ja vi förlorade med 6-2 men siffrorna speglar inte allt, vi kämpade å slet allihop. Kan väl erkänna att jag tappade humöret ett par ggr, med min vinnar skalle kan man inte annat än å bli galen när fyra mål som är gjorda på exakt samma sätt inte stoppas. I bland känns de som att de är omöjligt att få folk å fatta, om de står en fri spelar vid ena stolpen å en annan fri vid andra, så har jag inte så stor chans att täcka båda. Ibland skulle man va tacksam om utespelarna bara tittade upp å täckte upp. Inte så kul när man vet att de står en fri precis brevid å man vet att om hon får bollen så är de mål. Aja nog om detta, HATAR Å FÖRLORA!!!

Köpte nya stövlar å jeans igår, känner mej mycket nöjd.

Träffade nån som jag tycker om idag, blev ett pirr:)

Ska på träning i kväll, kul i jul!!! 

Malte!

Idag såg jag min nya kusin...4200gr å hur söt som helst, t.o.m hans små brottar öron ville jag äta upp. Charmtroll!!!

Sitter på jobbet nu å smyg skriver, the big boss har gått hem för dagen, haha när katten är borta...
Har precis haft en brud konsultation, hon hade varit förlovad i nitton år å nu ska hon gifta sig, blir så imponerad av såna människor. Kan kärleken va så stark efter så lång tid, hoppas de händer mej nån gång me.

E lite fundersam, det jag bestämde mig för i förrgår kommer jag att ångra redan i morgon. Jag är lite för lättövertalad, om man känner mej så är det tydligen inte så svårt att veta hur man ska göra för att övertala mej. Fan, vad allt ska krångla!

Nu måste jag bestämma mej om jag ska köpa sushi med mej hem eller inte, vilka svåra beslut jag måste fatta;)

Sova!!!

Jag borde verkligen sova nu...ska va barnvakt imorgon å Olle vakar typ 6, Alice sover iaf till 8 men då har Olle börjat bli lite trött igen så då vill han sova. Dom sover i omgångar...
Tänkte gå uppsala runt i morgon, jag är så stel i benen att de är pinsamt å bättre lär de ju inte bli imorgon. Barnen kommer bli understimulerade av att jag är klen å inte kan röra mej, så de blir perfekt me en promenad.

Lisa är i Grekland å jag är svart av avundsjuka...fast jag tror dom behöver semester mer än mig iof.
Men jag längtar efter min syster, vill att hon ska komma hem nu!!!

Nej nu får de va nog nu ska jag sova och fundera över mitt liv lite grann...

Lever jag!?

Nu är de över...en hård men kul helg. Trodde i morse att de skulle va omöjligt å spela men väl där gick de bra. Vi förlorade första matchen mot Arlanda med 1-0, skit mål vill jag tillägga! Andra matchen blev 0-0 mot Tiunda. Måste säga att jag är riktigt stolt över tjejerna, dom slet å kämpade. Eftersom vi är ett nytt lag som aldrig spelat ihop så gick det över förväntan. Det så kallade "blåbärs laget" som alla kunde plocka in poäng på visade raka motsatsen.
Vi blir farliga på lördag mot Storvreta i premiären.  
Så nu sitter jag här jätte fint blå/lila/röd över armarna å ben som är så stumma att jag var tvungen att ta en taxi till M å P :)

Blev precis lite ledsen, inte för att jag knappt kan röra mej utan för att serien What About Brian har slutat. I onsdags så gick sista avsnittet NÅGONSIN!!!! Å jag missade det för jag hade träning, å nu skulle jag se reprisen som vanligt...men Kanal 5 har bytt tid, fan...den har alltid gått vid 5-6 tiden å nu helt plötsligt så sänder dom vi fyra. Skandal! Jag ska va ledsen hela kvällen:(

Nu ska jag äta mat, kan behövas känner mej helt tom. Jag spelar konstigt nog alltid bäst när jag är tok hungrig, så de blev till att spara in på maten den här helgen.

DM...

I dag  var de åter  igen dax för DM, räknade ut att jag går in på min 15:e säsong. Känns som man är gammal när man är bland dem med mest rutin å ändå är en av de yngsta i laget! JAG ÄR SÅÅÅ TRÖTT! Tränade första träningen i onsdags, gick bättre än förväntat. Kanske va lite hårt att gå på säsongen me en träning alà 1tim, å två dagar senare fyra matcher. Vårat något nya lag gick in i DM som blåbär, men jag måste säga att vi förvånade till och med mej. Kämpar glöden var enorm, även om vi förlorade båda matcherna me udda målet. Om jag ska va ärlig så trodde jag att vi skulle förlora med två siffrigt, vet att man inte får tänka så men ända. Just nu sitter jag i Hannas soffa och undrar om jag någonsin kommer kunna ta mej härifrån...mycket tveksamt! Har aldrig haft sån mjölksyra i benen som idag, å jag allergisk mot mjölk så då förstår man ju smärtan;) haha.
Ett tag i sista matchen mot Årsta kändes de som om det var jag mot världen, hann inte riktigt uppfatta om jag hade mina spelare på planen. När matchen äntligen var slut så kunde jag inte röra mej, all min kraft var slut. Om nån fört skott statistik hade de helt klart blivit 80-3 till Årsta.

Resumen för dagen: Jag känner mej nöjd men inte mer , vet att jag kan mycke bättre å stabilare. Men var ändå tvungen att ta åt mej av allas goda kommentarer efter och under matchen.

Nu funderar jag starkt på att gå hem om jag överlever alla Hannas jävla trappor ner, varför bo högst upp utan hiss, jag lider med Hanna å Andreas, antar att dom oxå lider!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0