Ett oväntat besök...

Äntligen kunde jag jobba idag. Så skönt att komma igång igen. Jag längtade så mycket till jobbet att jag var där redan 11.25 när jag började 12.00...

På väg hem möttes jag av avundsjukan lite smått. Gick med Throzan en bit innan jag skulle svänga hemåt. Hennes snubbe ringer och säger att hon ska skynda sig för han sitter  i solen vid ån å har köpt lite vin. Jag ville för två korta sekunder börja gråta...varför ringer ingen mej och säger att jag ska skynda mej hem för att få dricka lite vin i solen? Jag skulle dessutom nöja mej med saft.
Men det var iof jätte mycket trevligare att cykla till Willys å köpa kattmat;)

Innan jag hann svänga till porten mötte jag Martin (från den gamla goda tiden, undomsåren kan man säga, gammal jag blev nu). Han följde med upp till mej å kollade in min nyinredda balkong (ja han blev impad och en smula inspirerad). Vi satt och surrade jätte länge och vips var klockan över tolv...så det kan gå!

Nej detta är nu ohållbart, jag måste sova nu...Natti Natti...


Vad händer?

Nu kom det fram att jag inte är nån hacker märker jag...inlägget nedan är ihop tryckt som en köttbulle, går inte att ändra, nej jag vet inte vad som är knas. Ber så mycket om ursäkt för detta och önskar er en god läsning av mitt köttbulls inlägg!

Mina framtidsplaner!

Nu har jag ännu en gång hunnit med att tråka ut mej själv med en massa jobbigt tänkande, fast denna gång blev det en viss skillnad. När jag var i Grekland å funderade så hade jag fööör mycket tid till att tänka så till slut blev jag trött på mej själv å ville tänka på andra men jag hade inte så mycket att fundera på om er andra, så det sket sig iaf. Nu har jag kommit fram till detta: * Sommaren ska bli varm, skön och med trevliga tillställningar som jag ska på där det kommer bjudas på en och annan kall. Bland annat Norrköping (Marias 25-årsfest), Vis-festivalen med en kryck hoppande Throzan+bihang, ska även slå ihop mina kloka med Mika. * Hösten blir jobb, jobb, jobb, innebandy, innebandy, innebandy, kanske att jag hinner med nåt annat någonstans emellan alla träningar å klippningar. Hej hej hej...jag skall ju givetvis vinna Avant Garde-2008 oxå;) * Vinterna se ovan! * Vinter/vår rättare sagt efter att jag har kvalat upp till 1:an med Storvreta;) så bär det av en månad till Afrika för volontärarbete på barnhem. Sen fanns det inte så mycket mer planer, kan inte planera för långt fram i fall jag skulle glömma vad jag planerat. Jag kan väl dra slutsatsen att det ska bli mycket träning framöver och mycket jobb, jag ska ha ett ego år tänkte jag. Sen finns det ju självklart små drömmar jag har men dem kommer jag inte att avslöja här, kan bara säga att min drömmar är inte omöjliga att nå så länge jag vill att dem ska bli verkliga så blir dem det. Titta här "Jonte B" när jag publicerade detta...haha jävlar enligt avtal ska jag somna inom 38 minuter...

Straffad?

Straffet att bli sjuk är inte bara själva sjukdomen, man får oxå vara isolerad från omvärlden. Man får heller inte gå till jobbet vilket i mitt fall just nu känns som ett stort straff.

Dagens största straff är att mina kvälls planer inte blir av, jag kan inte göra det som jag tyckte skulle bli väldigt och nu menar jag väldigt trevligt...men vad ska man göra, det finns ju fler dagar denna vecka och jag har konstigt nog inte planerat nåt förutom på fredag (jag får ju inte träna imorgon så jag blev automatiskt "ledig").

Jobba ska jag iaf göra imorgon...jippiiiiii...

En ovanlig färd

Om det inte är jag vem skulle det då vara? Om man ska vara sjuk så kan man fan vara det ordentligt, varför vara små förskyld när man kan ha 40graders feber och inte kunna ta sig upp ur sängen? Varför ska man åka bil till sjukan när man kan åka gratis med ambulans?

Ska jag göra nåt så fan ska det vara fullt ut, annars får det vara!

Skämt å sido...jag är så förbannat trött på detta så jag vill bara spy. Jag är aldrig små förskyld eller halv krasslig, min kropp fungerar inte så. Jag har enligt farbror doktorn inget imunförsvar som klara små förkylningar, det blir så mycket av ingenting. Jag får visst sota för att jag åt starka mediciner för massa år sedan i hela mitt liv.

Jag hade sett framemot att gå till jobbet i morse, jag riktigt längtade eftersom jag haft en veckas semster. Men när jag vaknade kunde jag inte röra mej, min nacke hade stelnat totalt och febern var närmare 40 grader. Syrran skulle hämta mej vid nio så skulle vi åka till jobbet och fixa hennes hår innan jag började jobba vid 12, men vid nio kunde jag inte ens vrida på huvudet.
Lisa ringde upp till sjukhuset för att få lite rådgivning om mitt tillstånd, några miunter senare hörde vi sirenerina från en ambulans. Ja, det var mej dem skulle hämta.
Jag fick då ta mej en tur i ambulansen upp till infektion där dem anade att jag kunde ha fått hjärnhinneinflamation (vill dö vid tanken). Dem tog massa prover, satte dropp och två doktorer klämde på hela mej. Efter ett tag konstaterades det att min nacke typ satt fast i ett läge och kunde röras endast någon cm åt sidorna.

Dem frågade om jag hade ont i både armar, ben, mage och hals. Jag sa då för sjuhundraåttiofemte gången att jag bara hade ont i nacke och seg eftersom jag hade feber å ja visst lite torr i halsen var jag väl, men jag sa att jag förmodligen hade sovit med öppen mun.

Dem tog iaf ett prov i halsen eftersom jag hade ganska fula halsmandlar (som om deras är så mycke vackrare?).
Ena doktorn kom tillbaka efter ett tag å frågade om jag var säker på att jag inte hade ont i halsen? Jag svarade ännu en gång nej. Han berättade att halsprovet visade på en stor halsfluss och att att nacke stelnade pga av svällda lymfkörtlar i bakre delen av halsen.

Så nu har dem matat mej med pecillin både i tablett väg och rätt in i armen.

Det är ju konstigt att man har en ordentlig halsfluss utan att känna ett piss...men å andra sidan har jag aldrig tillhört det normala;)

Dax att sova så jag blir frisk, vill ju bara jobba och fortsätta med försäsongs träningen. Mitt mål är att jobba på torsdag för då smittar jag inte iaf.

Detta blev ett långt inlägg om sjukdomar, så kan det gå när det inte händer annat under dagen...Natti Natti.

Tatuering...

Min nya tatuering är på plats;)
Se och njut:





Syns inte riktigt på bilden med den är röd i kanterna...jag nöjdare än nöjdast...tack min kära vän för att du är så talangfull!!!

Semesterbilder!!!

 Jag åt ca 8st spagetti bologneise(?). Antingen kunde jag iinte säga nåt annat på engelska eller så är det ett säkert kort för tokmjölkallergiker.

 Min kära mor, alltid glad;)

 Papsen har semester och smuttar på en cigarr.

 Är det inte underbart att få åka med Mormor och Morfar på semster?

 När jag var som mest rastlös så startade jag en egen liten firma;)

 Stranden heter Mirtos inte mytos (öl).



Nej denna bild är inget undantag, vattnet var så här klart överallt!

 Min blogg-drink, den jävlen som höll på att ta kol på mej;)

Glomde...

Vi ses val pa BJ imorgon???? Jag skall kolla om drinkarna ar lika goda hemma som har....joina mej...

Snart hemma igen...

Blogg vikarien helt klart sparkad.. fick dock ett sms att min lagenhet ar i toppform sa jag ska inte skalla, hellre en topplagenhet an ett topp inlagg....jag vet vannen karleken spirar...

Ar nu inne pa sista drinken, sista solen ar nere, sista middagen ligger i magen (annu en pastaratt). Dax att sumera ihop det som varit en mycket skon semester. En vecka pa Klefatonia och jag ar som en ny manniska. Utvilad och pigg, redo att komma hem och lagga i en hogre vaxel.

Hosten och vintern som varit har varit en av de tuffaste och mest mentalt kravande i hela mitt liv. Den ena motgangen avloste den andra, men jag har bitit ihop och jobbat pa. Ingen semster sen forra sommaren. Som frisor sa jobbar man alla klamdagar, jul och annat som ni andra dodliga utanfor handels har ledigt pa. Men men jag klagar inte men denna semester var ett maste for att jag ska orka vidare. nu ar batterierna laddade igen och det ar bara att gora som jag brukar: kora tvahundra pa autoban (?)...

Jag har under denna semster verkligen fatt tid att tanka och kommit fram till hur jag vill ha mitt liv och vilka mal jag har. Jag vet hur jag ska ga vidare med allt som finns i mitt liv.

Maste bara saga att om man ar kar nat fruktasavrt och har en stadig partner eller bara vill ha en extra mysig dejt...AK TILL KLEFATONIA....en jalva karleks o. jag blir fan deprimerad, sluta vara sa javla gulliga och snutti nuttiga...jag spyr. Tack da har jag sagt vad jag tyckler om on...bortser man fran det sa har jag adrig rest till ett land/o som har sa fin natur och sa mycket att se.

Sitter och dricker en drink som jag skulle tippa ar bla till fargen, och garanaterat fran bartenderna som inte vill att jag ska kunna ga harifran, den ar ju fan en 12 (kryddar inte).

Nu ska jag smutta vidrare pa min drink och njuta av sallskapet som nyss dok upp vid min sida, ett ansikte som har suttit och drinkat vid min sida flera ggr denna semster.....

Skal.......botten upp....

Up date...

En shot javlel senare och jag glommer allt vad moral heter...tack greken....hahaha

Mytos!!!

Vill nu konstatera att min vikarierande bloggare ar avskedad, om nu inte denna person slanger upp ett forbannat bra inlagg och blir ateranstalld.

+++

Sa sjukt konstiga tangentbord har, inte ens en liten stjarna kan man kom at.

+++

Har idag kommit pa hur lite jag kom ihag vilka rutiner mitt resesallskap har och alltid har haft, somna kl 21.00 och vakna kl 07.00...forjavligt rent ut sagt, jag som ar van att somna kl 02.00 och ga upp runt 11.00 (alt senare) om ingen tvingar mej att ga till jobbet kl 09.00.
Jag ar just nu utvild for ett ar framover och solbrand for tre.

HAHAHA...sitter en grek i 25 arsaldern vid datorn mitt emot och tok flirtar, ganska sot, roker som fan men annars sa, i brist pa annat sa funklar han fint....ja hej pa dej med...hahah, jag har just nu ljugit for andra gangen denna semester och sagt att min harfarg ar akta, dumma javel!!!

+++

Idag har jag varit pa en paradis strand och badat, helt underbart. eller hur Throzan, sag det inte underbart ut pa mms`et??
Jag sa till nagra pa hotellet att vi hade varit pa mytos strand idag.....hahah....den hette mirtos...mytos ar olen som jag tydligen drukit for mycket av!!!

+++

Jag har funderat en vecka nu och jag ska gora det...nat som jag tror gor nagon glad och mej med hoppas jag....

+++

Nu fragar min datorgranne om jag vill ha en sex on the...sista horde jag inte, jag maste nog saga bye bye nu for att kolla vad vi ska gora, dricka eller ga till stranden...ahahahahah.....vilket dum pucko hall blicken ovanfor mina pattar sa kanske vi kan snacka vidare...

hej Sverige!!!

Jag har botat min rastloshet med att hitta en dator...glad som aldrig forr. Jag har efter 2 och en halv dag redan blivit rastlos. Vad ar det for fel pa mej. fan jag fattar inte mej pa detta tangentbord, blir as skumt nar jag skriver och nu menar jag inte att det fattas vissa bokstaver, hur far man ett fragetecken.

vi har kanon vader, s'ger jag och kanner att jag kryddar lite, idag har det varit lite dis men varm som satan.

jag vill att ni ska veta att solskyddsfaktor 25 skyddar mot allt, dvs solbranna, brunbrand hud och allt som har med farg att gora...at helevete med solskyddsfakor. Imorgon ska det bli andra bullar, i ungnen *fragetecken* nej nej inte for att det skulle vara ett problem att skaffa men min nya kille ar sa harig att jag forst inte visste om han hade troja eller inte...vill inte att mina barn ska likna en katt mer an en bebis, dem behover ju iof inte frysa om vintern. ALSKADE GREKER!!!

Nu ska jag ta mej cocktail och umgas med mitt trevliga sallskap. Imorgon kommer frida ner och det passar perfekt for annars tror jag att min rastloshet tar overhand och tillslut kan jag inte hantera den. Far val ta och springa nagra fler vandor i mordar backen vi har vid hotellet eller helt enkelt simma sjuhundra meter i poolen, sist namda ar ju javligt trolig.

undra just om vikariernade bloggare somnat eller skaffat sig viktigare saker att sysslesatta sig med, jag vet nog ska du veta, lycka till ikvall vannen!

bye bye nu ar det hog tid att kasta sig in i dimman.....

Sol, vind och vatten

Om en timme ska jag vakna för att åka mot varmare breddgrader (så bra att jag har somnat;).

Jag tar mej en välbehövlig semester efter en lååång och motig höst/vinter. Nu är de dax att ladda batterierna och komma hem med ny energi och motivation till allt.

Men nej jag har inte glömt bort mina trogna läsare. Såklart har jag skaffat mej en vikarie här på bloggen. Den vikarierande bloggaren får presentera sig själv om denne vill och har lust att ge sig till känna.
Jag vill dock säga att det som skrivs här på bloggen under kommande vecka kan jag ej ta på mitt ansvar, v-bloggaren har fått helt fria händer.

***

Tjoho...Brun-brunare-brunast...röd-rödare-rödast;)

Hepå´re!!!!

Drömjobbet...

Att få några minuter över på jobbet, slå sig ner i receptionen med en kopp i handen och bara börja spana. DET FINNS SJUKT MYCKET SNYGGA MÄNNSIKOR PÅ SYSSLOMANSGATAN.
Jag har insett att det enda sättet att hålla kläderna borta från dregel är att använda en färghandduk som haklapp.

Kan tipsa starkt att komma in o joina mej...

Fort kan det gå...

Underbart är kort men livet går vidare ändå. En liten grop i marken är ingenting när man har störtat ner i djupa stup tidigare.

Hur vet man vad som är rätt och inte? Mina terorier om att man inte lämnar så länge man vinner mer än man förlorar känns lite störda just nu. 
Man kan inte både ha kakan och äta den, tyvärr så försvinner mycket när man väljer att äta, men det är smällar man får ta om man tycker att det är värt det.

Nu är det slut skrivet om detta. 

***

Har fått min ledighet beviljad i mars. Då bär det av till Afrika för volontärarbete på barnhem i en månad. Jag känner mej ladda och det känns jätte skönt att jag har bestämt mej. Åker förhoppningsvis direkt efter säsongens slut, hoppas då på att vara tränad och stark för att klara de uppgifter jag ska ta mej an i Afrika.

***

Nu är det hög tid att fixa klart tvätten och packa lite mer till Grekland....

Ett snabbt försök att bli lärarinna

Bitter är bara förnamnet. Varför undrar ni? jo, det kan jag tala om. Fick idag veta vilket företag jag tackade nej till att stå som bikini överdelsmodell för, nämner inga namn men hade jag vetat att det var en sån kedja så hade jag nog funderat en gång till innnan jag sagt nej. Ibland blir jag rädd för min egen envishet. Får jag för mej att jag inte tycker att nåt är lämpligt eller liknande så finns det inget (nästan iaf) som kan få mej att ändra mej.

Så nu tänker jag vara bitter på mej själv en längre stund innan jag gör som jag brukar; glömmer bort vad jag var bitter över.

***

Min kombo ligger här brevid på soffan och pluggar intensivt, rättare sagt läser en sjukt tråkig bok som får mej att bli gråhårig bara av att se framsidan.
Ett citat ur boken: "Ged kämpade och vred sig och sprickan i världsmörkret över honom breddades och tänjdes allt mer"
Kan det blir tråkigare? Svar ja: "den outhärdliga ljuskällan avtog och världens brustna kanter fogades långsamt ihop igen".
Jag blir inte bara gråhårig, skiten ramlade av oxå. Fan inte kul och gå runt å va skallig pga en bokjävel jag inte läst mer än två rader i.
Verkar inte vara sunt för mej att försöka plugga.

***

Missade första försäsongs träningen idag, känns ju skit bra att börja i det nya laget med frånvaro. Men jag har jätte svårt att komma ifrån på jobbet om jag inte vet lång tid i förväg. Nu har jag iaf styrt om efter semestern så jag kan vara med på alla träningar när jag kommer tillbaka. Jag blev väldigt besviken att jag missade kvällen träning, inte ofta som jag känner att det ska bli kul att springa men nu känns det motiverande.

Kan väl kanske erkänna att jag har en viss nervositet inför denna försäsong trots allt. Jag vet att konditionen kunde varit bättre men jag gör så gott jag kan på fritiden för att höja den. Utan körkort så cyklar man iaf överallt. Cykla kan jag göra hur långt som helst och i vilken motvind som än möter mej. Men att springa är nåt annat, får ont i hälarna och blir oftast allmänt uttråkad. Har ju inte så mycke spring vana eftersom jag mest står på knäna på träningarna. Och springa på knä är inget jag kan rekommendera.

Men men jag tänker köra i hundra om inte annat får jag väl tänka på den välsvarvade kroppen jag hoppas ska skymta fram så småningom.

Nu ska vi hets äta lite vindruvor så vi sedan kan flyga till sängen i en stor gemensam gas;)

Jesus bär mini trosor

Ledig dag men fullt upp ändå. Började med att vara moraliskt stöd till Hanna när Emil skulle få sin tremånaders spruta. Han var jätte duktig och skerk bara till innan han låg och tok skrattade...tror fan det var starka grejer han fick, så glad som han blev. Kanske skulle man frågat om man fick sig en jävel själv.

Sen blev det en vända ner på stan för att köpa en bikini och tofflor. Efter att jag ville gå och dö ett par ggr så hittade jag äntligen en bikini som satt som den skulle. Fattar inte varför alla trosor är så minimala. Jag är ju inte den fetaste människan på jorden som måste ha en bikini i sommar, hur gör dem som är större än mej?
Skorna likar jesusskor och jag kände mej jätte lätt och helig när jag vandrade runt i dem här hemma:)

Kom hem för en stund sen efter att ha ätit med en gammal vän eller "släkting". Vi hade så mycke att surra om att klockan måste ha ökat takten, vips så hade vi sutit där i fyra timmar. Det var mycket som hänt på nästan ett år. Hon ska bla ha barn om en månad och hade en jätte fin kula (inget annat än mage, orättvist).
Det var skönt att få träffa henne, jag har verkligen saknat att träffa dem samtidigt som det hänt mycket och man kan ju tyvärr inte få behålla allt in i ett nytt liv. Men jag hoppas få träffa henne och bebisen mer än en gång om året:)

***

Tror det är dax att inta ryggläge och träna på olika solstols positioner i sängen. Om fem dagar ligger jag ju å glassar på en strand i Grekland, skulle ju va illa om halva veckan gick åt till att komma på vilken position i solstolen som känns bäst.

Solen gjorde sitt på min hud...

Nu har dem åkt och solen tog dem med sig oxå. Det blev så tyst och tomt här, inget jollrande från barn eller rolig dialekt som man tar efter.

Va på 4h idag och kollade på djuren och hade picnic med köttbullssallad...muma!! Personligen tyckte jag som vanligt när jag ser djur att dem är ganska läskiga och det resulterar i att jag svär och papegojan Alice härmas och jag får höra att jag är en dålig Moster som lär barnet att svära. Inte lätt att tänka på vad man säger när man är barnlös på heltid och helt plötsligt ska ändra inbitna vanor.

Så dagen som barnlöst femtehjul är över och nu är det dax att göra sånt som man gör när man är fri som en fågel utan krav och ansvar...sova en snabbis för att sen ta en promenad och köpa mjöl så jag kan göra tacopaj av överbliven köttfärs. Inte klokt vad vuxen jag blev helt plötsligt och började göra pajer å andra seriösa hemmafrus sysslor.

***

Ska möta upp en gammal vän från tiden då inga bekymmer fanns och allt rann av mej som en gås;) Vissa växer man aldrig ifrån och han är en av dem.

*bilder från dagen kommer ikväll*

bye bye

En vuxen skrivkramp!

Är inne i en period av skrivkramp. Får inte fram nåt fast jag har tusen tankar och funderingar...motivationen tror jag kommer tillbaka, när???

Har ju stor besök från Norrköping här. Just nu badar Thyra och det jollras hejvilt därinne i badrummet...dem tror att jag sover...hahaha...

Igår så va vi på stan och snurrade lite innan vi tog en lång promenad hem för att äta tacos och spela spel. Allt var jätte mysigt. Jag hade längtat jätte mycke efter dem så det är så skönt att dem äntlligen är här. Thyra har vuxit så fruktansvärt på bara två månader:)

Om en stund bär det av till 4h-gården med Syrran+bihang,´Hanna, Andreas och lilla Emil och Norping klanen förstås. Jag som vanligt den utan barn och sällskap...ja jag är lite bitter i ibland!

Nu är det dax att fixa picnic maten;) Så äckligt vuxen man har blivit!

 

Skrivkramp????

Ikväll tar jag semester från skrivandet...måste fortsätta städa, så det är fint när mina kära vänner från Norping kommer upp i helgen:) Vänner för livet finns även på långa avstånd, längtar tills dem kommer.

Natti natti

Vad händer...

* Igår bokade jag tatuernings tid:)

* Jag hade en trevlig fika stund med Mika

* Blev frågad igår när jag väntade på bommarna om det inte var jag som var hon (han sa ett namn som inte uppfattades) som skulle uppträda på reaggefestivalen i augusti...tydligen lik nån hahaha

* Är otroligt förvirrad över mitt liv just nu

* Ska bli galet skönt med en veckas sol och bad i Grekland om en vecka

* Måste jobba nu

Världen utanför Uppsala...

Framför denna dator sitter en fruktansvärt förvirrad dam som inte har kunnat bestämma sig. Jag har känt en längre tid en stor rastlöshet. Jag har inte haft en aning om vad jag vill med min framtid.
Eller jo min framtid inom närmaste halvåret är ju utstakat men sen då? Nåt måste hända och nu vet jag vad jag ska göra för att lägga dit det som jag saknat en längre tid.
Jag har funnit nåt som känns meningsfullt och viktigt och som jag inte trodde att jag skulle göra. Nu har jag efter en lång tids funderande bestämt mej:)

(Nej jag ska inte byta jobb eller flytta till Haparnada)

Nu ska jag göra nåt som känns lite mindre meningsfull men som måste göras....diska....jippiiii (när det är klart).

Ibland går hon på Uppsalas gator förklädd till en vanlig kvinna...

Är det den svenska avundsjukan som entrat Uppsalas centrala delar eller är det ett kvinnligt syndrom som visar sig när man minst anar det?

I vilket fall som helst så finner jag varken anledning eller annan förståelse för att man snackar ner saker som glädjer andra i sin närmaste omgivning. Varför inte glädjas åt att nån annan får ta ett steg framåt och komma lite längre?
Alla får sin chans att gå till nästa etapp men när eller hur vet inte jag. Man måste ta den när den kommer för att få veta om man kan lyckas.

Jag vet vilken väg jag skall ta och kommer trampa på utan att stoppas av avundsjuka eller vad det nu är/var.

Jag, precis som fantomen, har både tusen ögon ochtusen öron.

Detta blev ännu ett inlägg som förmodligen ingen kommer fatta som inte är berörd. Är beredd att få frågor om vad jag menade med detta inlägg, jag hävisar att läsa inlägget en gång till, om hissen ändå inte gått ända upp så ber jag er att inte läsa fler ggr utan nöja er med ovissheten.

Nu ska Grabben fortsätta ge mej privatlektioner i gitarrspelandet;)

Spännande

Vad har denna vecka att erbjuda? Rakt hår, plattat, lockigt eller en risbuske?

Bort med den 4 maj...

Kan en dag börja sämre? Jag vaknade på helt fel sida, nu menar jag inte bara fel sida i sängen, det gjorde jag iof oxå. Men jag kände att min spontana första tanke var att bara somna om och vakna en annan dag. Jag halv somnade om, telefonen ringer å jag bestämde med syrran att komma och ha trollen ett tag så hon kan städa inför visningen nästa helg.
Försöker somna om en gång till, bara en halvtimme till. Det ringer igen.
Ett väldigt oväntat samtal från en gammal klasskompis från Norrköpingstiden. Tjejen som ringde är ute och reser med en annan tjej från klassen, som jag umgicks med ganska mycke i skolan.
Det hade hänt en bilolycka i australien och hon klarade sig inte. Kan det bli mer fel. Hon var bara 23 år och på toppen av livet. Vi smsade för bara fyra dagar sen, vi skulle ha träffats när jag kom ner till Norrköping nästa gång. Det känns väldigt förvirrande känner jag. Ena sekunden finns nån och andra sekunden är hon bara borta.

Man måste ta vara på dem man har och visa att man bryr sig, visa att man finns och berätta hur mycket dem betyder för en innan det är för sent, det kan tydligen gå alldeles för fort.

Jag lämnar nu mina tankar till S familj och sambo.

Snurr på dagen...

En sjukt konstig dag är nästan över. Den har blandats av stress, hög puls, vattenläcka, lycka, övergivenhet och mycket trevligt sällskap.

Jobbade först och vill bara använda ett ord för denna dag....hundra bollar i luften.

Sen bar det av till Stockholm med Erica för att lämna in fotot, gick åt helvete kan man säga, fanns ingen postlåda. Men efter lite snurr och telefonsamtal så kommer bilden att finnas på rätt plats innan kl 12 på måndag.
Vi hann även med en sushibuffé i sthlm och en latte som hette nåt konstigt som jag inte kan stava till, men trendigt som fan var det iaf;)

Väl tillbaka i uppsala mötte vi upp Hanna för en fika på terassen, mycket trevligt förövrigt. ´Surrade lite skit om allt och inget.
På väg hem stannande vi till hos Jonas för att säga hej och låna toan, det blev till att stanna ett tag för att träffa den gamla Storvreta eliten;) mycket givande. Vissa borde man umgås mera med!

Jonas jag vill ha ett citat nu, tack!!!!

Nu är det dax att kolla lite film med mitt väldigt otippade sällskap som befanns sig så fint hos mej när jag skulle entra dörren.

Helvetes jävla skit....

Ni ska inte tro den där sköna välbefinnande känslan satt i så jävla länge eller. Av nån förbannad anledning så måste min nyfikna skalle sufra runt bland gamla vinnare på "avant garde" nominerade och vad upptäcker jag? ATT DET SKA VARA EN VALFrI BILD MED OXÅ.....HAR JAG SKICKAT NÅN SÅN ELLER???? NEEEEEEEJJJJJ.....

Så nu var det bara attt ringa FotografStoffe och säga att jag måste ha en ny bild illa kvickt. Imorgon efter jobbet hade jag inte tänkt att dra till Sthlm för att peronligen posta en till bild. Sista inlämningen är på måndag kl 12.00 och hur ska den hinna fram om jag inte åker dit själv....

Nu ska jag fortsätta gråta och försöka glömma bort min stora ångest som så plötsligt kom och tog över hela min så sköna kväll....

Jag ber inte om ursäkt för mitt svärande, det är de enda som får mej att inte göra ett svanhopp från min balkong ut på e.4an och hoppas på att bli överkörd.

Jag är inte dramatisk. har lagt ner så sjukt mycket tid på det här att det inte får skita sig pga ett jävla slarv...

En tanke tillbaka och fram igen!

Har parkerat mej inlindad i en filt på balkongen med tända ljus, ljudlös mobil, datorn i knät och min belastning jag tar till när jag känner att jag vill få min sköna frihhets känsla att kännas större.

För ett år sen idag började karusellen och jakten på det jag har idag att ta fart. Att ha saker med i bagaget som smärtar är för mej inget negativt utan snarare tvärtom, det stärker. Igår var en dag av stor fövirring och knasiga tankar. Jag har nog trott i min (ibland) trånsynta lilla värld att vissa saker aldrig mer kommer påverka mej, det visade sig att jag hade fel, allt som händer påverkar oss männsiskor mer eller mindre och på olika sätt. Att komma på att det påverkar är ett skönt sätt att kunna jobba vidare så det inte blir missförstånd i framtiden.

Jag trodde då att jag aldrig mer skulle få känna den känslan jag känner idag....välbefinnande, trygghet och ro! Jag sitter här rakryggad och stolt över att den kom. Jag har jobbat och slitigt för att ingen ska dra tillbaka mej när jag jobbat framåt, jag är framme nu, jag är i mål och jag har vunnit. Vinsten gav mej försmak att vilja vinna mer och komma längre.

Mycket kan hända på ett år....Liten har blivit stor, ledsen har blivit glad och rädd har blivit trygg.

Det var länge sen jag skrev ett inlagg som jag funderat på att radera när jag kommer till publicera-knappen, varför det blev så idag vet jag inte, kanske för att jag inte vill vara för öppen, kanske för att jag inte vill dela med mej av mina tankar, kanske för att jag inte vet vilka som läser min blogg eller är det så att jag höll på att göra nåt som jag varit bra på förut: fega ur för att det är lättare så ingen kan komma och säga att jag har fel. Jag har slutat fega och gör som jag vill, mina tankar är ärliga och jag står för dem.

Update: Jag gjorde det, så varsågod och läs!

Allsång är som bäst på Bellman...

Kommer hem till M å P för att snylta lite mat, då det skriker tomt i mitt eget kylskåp. Väl här är stämmorna på topp, Alice valde låt och ville sjunga om det vita fåret:)
Det har varit allsång med alla som befann sig under detta tak !!!

Nu blev det tyst! Kan det vara så att trollen somande?

image129

image130

 

Dem här små trollen får mej att förstå hur rik jag är...

Han med stora öron...

Han där uppe hörde min bön. Jag kunde inte tänka på nåt annat än punchpraliner när jag cyklade från Grabben för en stund sen. Å vad händer? När jag kommer hem tänder lampan i köket står den en fin liten skål med ett par trevliga praliner i. Jag blev så glad att jag gjorde seger danse!!!

***

Jag tror ärligt att jag just i detta nu är den absolut läckraste människa på denna jord. Jag kan vara så snäll och berätta för er ghur jag ser ut just nu: Håret ser värre ut än vanligt (inte könsbuske utan mer som en tredsbuske), rödbränd på rygg å ansikte, blåa ben från förra helgen. Nu till min klädsel: svarta strumpor, vita kalsonger (ja, killkalsingar i något för stor storlek), linne och inget mer. Om jag hade varit en god människa hade jag lagt upp en bild på detta elände, men jag är inte så god som det kan verka utåt;)

***

Valborg igår var jätte kul, mycket nya människor, lagom mycket öl och strålande sol. Vad mer kan man begära? Först fixade jag klart mina bilder och skickade iväg dem till juryn;)

image128

Bild bevis på att jag postat mitt bidrag!

Sen bar det av till ekonomikun för att förtära lite alkohol och träffa folk.
På kvällen blev det grillfest med rå korv hos han som jag och Throzan döpte till "svanhoppet".

***

I morse vakande jag och mådde som en kalaspingla, trots stora intag alkohol igår.

Men nu är det dax att sova, somliga jobbar ju och sliter dagarna i ända, jag är en av dem. Jobbar även på lördag, men tyck inte synd om mej för det eller;)

Natti natti världen!

RSS 2.0