Som en bomb

Känner mej som en bomb, har precis hets ätit ca 7 mandariner. Det är inte klokt va gott det är...

Å ett litet inlägg till "mysko M"; Jag har precis raderat dej från min lista med alternativa män i mitt liv.
Anledning: du passar helt enkelt inte in i ramen, jag vill ju ha nån som kan överaska mej, stå för vem han är och ta egna initiativ. Uppenbarligen har du inga av dessa krav så lägg ner dina försök, Sorry, jag är hård som sten!
Så ni som fyller dessa krav (det finns ca 10 punkter till men det har jag för mej själv)  kan bara anmäla er till mej så ska jag se vad jag kan få ut av er.
Haha...jag har precis gjort min första kontakt annons, nästa kommer i UNT:)


Måste duscha nu, skabbig som en räv...


Andas...

Hämtade kartonger på vinden, samma som va med i flytten från Norrköping. Jag hade sparat tidingarna som glasen va inlindade i, började kolla och å det va ju Norrköpings tidingar bara en massa NT. Helt plötsligt fick jag tillbaka exakt samma känsla som jag hade då. När jag sprang till konsum-saluhallen å frågade efter kartonger å gamla tidingar, känslan att bara vilja hem, att allt skulle bli så bra bara vi kom hem.
Har aldrig kännt mej så ensam som då, satt på golvet å rullade in allt jag hade, så fort jag kunde, precis som ju fortare jag packade ju fortare kom jag därifrån. Det hjälpte inte att det gick fort jag fick vänta flera veckor till iaf. Jag minns oxå att jag fick så där svårt att andas som jag har nu, känslan av att känna sig rädd, för det är nog det jag är. Livrädd, å det har jag bara gjort allt för att dölja. Vet inte om jag bara trodde att det fanns hopp om ett bättre liv eller om det faktiskt kunde vara så. Man inser så mycket när det är över, varför lyssnade jag inte på dem som fanns runt om mej, då hade jag kunnat ta djupa andetag nu.  Ville ju aldrig att det skulle bli helg för då kom  han,hatade att klockan slog fyra så om fem min va jag inte själv hemma, hatade sms om var , när , hur, varför?! Känns konstigt att tiden i Norrköping va den bästa och sämsta i hela mitt liv. Tror att jag hade stannat där och varit kvar forfarande om jag hade levt själv.

Varför kom jag plötsligt ihåg ditt namn, som jag inte kommit ihåg på hela veckan, önskar nu att jag aldrig skulle ha kommit på det...

Så lätt att vara efterklok.

Jag möttes av min rädsla i dörren (idag) å det första jag fick höra vad att jag såg ut som en jävla fjortis. Jag började kolla vad jag hade på mej men konstaterade att: jeans, top, kofta och halsduk inte såg billigt eller fjortis likande ut. Hmm. det slog mej, det var ju så klart min percing. Efter att utan resultat berättat att jag får se ut som jag vill å skiter i om jag ser ut som en fjortis, fick höra en massa skit om hur jag va å såg ut. Är så trött på Idioten! 

Känns skönt att jag kan inse hur det har varit, lättare att inte ta åt sig nu. Det konstiga är nog att jag alltid haft mycket skinn på näsan och har alltid stått upp för mej själv, det har jag iof gjort hela tiden men inte när han har varit i närheten. Jag hade nog alltid i baktanke vad som  skulle hända när vi väl var själva. Har aldrig blivit slagen vill jag tillägga, det finns annat som oxå kan göra ont.

Läste precis igenom vad jag skrivit å samma sekund som jag läst klart satt jag fingret på radera-knappen. Men ångrade mej. Jag trodde aldrig jag skulle kunna skriva så här men nu har jag gjort det å då ska de fan publiceras.


Tog ett djupt andetag nu...känns skönt!


Ska sova nu ska ju till ögon tidigt i morgon (lite nervös).


(snart) 3dagar kvar...


Det måste bara göras!

Nu gäller det biter ihop andas djup, inte tänka bara göra. Som jag brukar tänka: om 4 dagar är det över å då kan jag bara tänka tillbaka och känna känslan att det fakiskt är klart.l



Nuuuu.....

Måndag å riktigt höst grått


Ja det börjar om igen, ny vecka, nya tag och förhoppningsvis ett nytt hem. Det är en fullspäckad vecka, Kurs imorgon får iof sluta tidigare:) sen Ikea...jippi...nåt som är mindre jippi är att jag ska till ögon i morgon, dom ska kolla om jag ska operera mitt öga (vill inte). Känns som en konstig grej att göra, jag lider inte av det, andra lider nog mer av att mitt öga drar iväg ibland, å stör man sig på detta behöver man inte titta! Aja jag vet att det är nåt som måste göras.

Nu e jag hungrig...sen ska jag kolla upp gym kort, måste börja träna mer, har ju en bra sporre nu, vet att om jag inte tränar mer kanske jag inte kan jobba som frisör mer om några år. Å vad ska  jag göra då? finns inget annat som jag vill göra, jag är bra på det jag gör nu och har hittat rätt så det är värt tråkiga stunder på gymet.

4 dagar kvar...

Vet inte?

Har funderat och tänker inte skriva vad som rör sig i mitt huvud just nu...ingen bra idè, alldeles för mycket irriterade tankar. 

Däremot undrar jag vem M är? Du skrev en kommentar och jag blev fundersam, tror att du lagt in komentarer förut under andra "namn",  du verkar ju veta vem jag är, (dammsuging) å tydligen har jag avfärdat dej eller nåt. Gör så här; försök igen så får du se vad resultatet blir;) Vill ju veta vem du är nu...

Nu måste jag fundera vidare i min ensamhet...tror att det blir bäst så idag.

4 dagar kvar...hoppas jag (jag har fortfarande ett litet hopp kvar, är trots allt en positiv männinska, enligt andra)

Bye bye...

Allt kan hända i Järvsö!

Det har hänt något väldigt otippat jag har eller ska rättare sagt bli sambo (iaf på deltid eller på mina och Personens egna villkor). Känns overkligt och spännande, jag vet att det är kort tid efter mitt förra samboskap men den här gången känns det helt rätt. Personen, för ja det är en  människa inte nån hund eller så, är en mycket behändig varelse på två ben. Jag får ut väldigt mycket av vår relation. Ska bli trevligt med sällskap, mysiga hemma kvällar, lite vin (Personen i fråga är allergisk mot öl), blir dock inte så mycket mat eftersom vi är så väldigt allergiska. Personen kommer att kunna utnyttjas till mycket bla; dammsugning, djupa disskutioner, roliga förfester och sist men inte minst se till att sängen är bäddad perfekt, nästan så att Personen stryker lakanet direkt i sängen!

Jag förstår att mina trogna blogg läsare blir mycket nyfikna på min nya sambo men endel saker tål att väntas på...

Nu till något annat. 
Kalaset för Mormor är över, det var väldigt trevligt, jag är dock så proppmätt att jag vill lägga mej och sova för att sedan känna hunger när jag vaknar, känns just nu som en total omöjlighet men de finns hopp om allt!
Det är så kul å träffa alla (släkten), blir inte lika mycket på hösten då alla lyckas fylla år å sånt mellan dec-april, så däremellan är det vilo period men släkt träffar (nästan iaf). Måste ändå säga att det är väldigt kul med så många nära och kära.
Nästa lilla cermoni blir hos mej på min traditionella första advent fika, har skapat den för ett år sedan så i år blir det en riktig tradition. Då kommer special inbjuda släktingar och nån liten vän å fikar klockan tre med pepparkakor och glögg m,m. När klockan blir fem så börjar fyverkerit vid slottet och då står vi på min balkong å tittar, vill tillägga att min utsikt är något utöver det vanliga (enligt mäklaren), man ser både slottet, domkyrkan och fula musikenshus, (som konstigt nog verkar ha en viss status med tanke på hur skiten ser ut).

4½ dagar kvar...

Natti nuppsan:)

Berg och dal

Vaknade helt utvilad. Gick på promenad till "byn"...nu kom jag å tänka en lite låt som vi sjöng på lekis...harkel harkel jag tar stämma: En bonde i vår by, en bonde i vår by, tjohopp falller falleralera en bonde i vår byyyy......om ni hörde detta så antar jag att ni låter tårarna fritt....

Det här är så himla skönt att få va på ett stort hus å bara slappa, göra ingenting...Imorgon blir det Öjeberget, skulle ha gått idag men det va för kallt för min klädsel, har ju ingen garderob, men i morgon tar jag på mej allt jag har med mej.

Detta är en by med både berg och dal, fantastiskt vacker, vill snart åka tillbaka igen.

5 dagar kvar...

Mysigt...

Har precis krypigt ner i sängen, efter att ha letat efter min "sex and the city"-box i ca en halv timme med extra hjälp av M å P...när min hysteri lagt sig frågade jag Farmor (som gått å lagt sig) var den var å hon svar lite lugnt att hon lagt den i facket bakom förarsätet. Tack min natt är räddad!
 
Satt för en stund sen med en öl handen på trappan å bara njöt. Det är så tyst här...inte ett ljud, inte en bil (ok ibland), inte ens en gatubelysing som stör. När jag satt där å tittade upp mot Öjeberget å trädkronorna som lystes upp av månen tänkte jag och lovade mej själv att jag alltid skulle komma ihåg den känslan. Känslan av att va totalt fri, just i den sekunden fanns bara jag och ingen annan. Tanken fick mej oxå att känna hur stark jag faktist är, att jag klara mej jätte bra själv. Iof frös jag jätte mycket så en värmande karlslok hade ju inte varit helt fel...vet ju en som är stor och stark;)

När jag gick in på "mitt" lilla rum med väggar och golv i trä, så fick jag en härligt känsla till. Det knarrade så himla bekant i golvet, precis som när jag var lite å smög runt i vårat gamla hus. Älskar ljudet av trägolv!

Idag blev jag mitt gamla jag igen, när kl 15:15 hade passerat så var det som om jag förstod vad jag hade saknat. Den sitter där den ska nu:)

5½ dagar kvar...

Ont i rumpan!

Sitter i bilen på väg till Järvsö. Efter att ha suttit still väldigt länge, tok trångt med en flåsande hund i baksätet känner jag att det får va nog nu..missar ju Idol oxå. Jag är i alla fall väldigt mätt..stannade i Tönnebro (tradition) och åt kvällsmat, jag blev överrsakad, JAG FICK MAT! Inte nåt man kan vara säker på i mitt fall, korv och pommes, äter iof inte pommes men det gick dom va ganska goda. Det går inte att säga att jag inte gillar, då får jag ju va utan. Skit allergier. Som jag sagt förut så var jag en fruktansvärd människa i mitt tidigare liv, kan jämföras med ett monster. Å det får jag sota för i mitt nuvarande liv, bara att bita ihop och leva vidare:)

Någon där framme sa att vi va i Järvsö....jag tittar upp....JAAA..vi är vid huset. Jag har suttit i min egen datanörds värld å vipps framme

6 dagar kvar...

Hepp påre!!!


Kallt!!

Höll nästan på att dö i morrse när jag cyklade....den kallaste dagen på länge, nu är det verkilgen höst/vinter...

Har inte tid att skriva mer!

6½ dag kvar.......

Nu kan det börja...

Nedräkningen startar nu: 7dagar kvar...

Ikväll skulle jag egentligen till Farfar som fyller år men nu blir det ett annat måste istället. Jag förbereder mej totalt, dagen kommer bli lååång, men detta måste göras så det är bara å bita ihop. Jag hoppas bara jag är klar vid åtta tiden så jag kan göra nåt annat sen....

Dax att ta tag i morgon bestyren!

Kärlek!?

Satt och pratade på jobbet (när jag blivit lite gladare) om förhållanden.

En tjej sa att hon bara längtade tills hon och hennes kille fick va me varandra, mysa i soffan, sova tillsammans osv osv. Jag började genast relatera till mitt eget liv, jag har aldrig kännt en stor saknad av någon, inte efter så lång tid. Har man varit tillsammans i flera år å längtan forfarande är så stark att man får tusen fjärilar i magen då måste det  väl va kärlek?  En annan tjej sa att hon skulle lätt kunna va på en öde ö med sin man utan att ha behov av nån annan än just honom. Jag fick ännu mer ångest, har jag aldrig varit kär? Jag har aldrig velat va på nån jävla ö med nån. Nån i samtalet sa att hon verkligen hade hittat rätt. Jag frågade hur hon visste det? Hon svarar: " jag har slutat leta och den starka draging jag har till honom kan bara betyda att jag har hittat min stora kärlek".  Å hjälp, undrar om någon kommer att kunna få mej att känna så, få mej att känna mej älskad i flera år och ett helt liv. Det är en sak att hålla liv i ett förhållande första halv året men sen då....jag hatar när saker går på rutin, det måste va spännande!

Men vem vet vad framtiden har att erbjuda? kanske finns det nån som kan fånga mitt hjärta (som är något svårfångat...hehe). Vill dock inte bli fångad än... 

Snart helg och fredag 15:15! Känns som det är måndag och sen fredag, finns det några andra dagar i veckan, tror inte det.

Kul i jul!

Vet inte vad som hände, kom till jobbet och blev bara så himla ledsen,. Försökte komma på orsaken men det gick inte, trodde att det kunde bero på att det va lika lugnt idag på jobbet som igår, å jag hatar när det är lugnt, måste ha lite tempo. Jag blir helt slut av att bara dra runt. Satt i reseptionen och började tänka och detta ledde ju givetvis till att jag började gråta. Jobbigt när man inte vet varför det blir som det blir. Min egen tippning är att det nog blivit för mycket me bostad, ledsna människor och livet i en väska.  Aja nya tag!
Papperna är på väg till banken och jag känner att jag tok springer efter...varför tar allt så lång tid....??????

Sitter och hets äter madariner:) jag blir en lycklig människa när jag får äta så här mycket och god frukt, det är mitt godis, kan näatan säga att jag blir lika glad av madariner som icke-mjölkallergiker blir av chocklad.

Fredag- kl.15:15...jag har blivit som en trotsig femtonåring:) 

Muma!

                                Äntligen har madarin säsongen börjat på allvar!!!

Timmarna tickar på...å jag vill se världen!

Vet att jag borde sova. Sitter å kollar resor måste få komma bort lite, undrar bara vart. Först tänkte jag att jag ville tillbaka till Kina men nu har jag nog ångrat mej. New York känns som ett lockande alternativ, eller Prag. Till Prag kan jag åka en weekend bara, dricka lite öl å strosa runt å kolla på lite annan miljö. Ska ju till Barcelona i vår, jag antar att det kommer bli av nu, även om det är jobbigt nu så kommer du vilja åka, blir bättre sen.
Hmmm..jag vill även till nya Zeeland, men det blir både för dyrt och tar för mycket tid att va borta så länge..men dit ska jag nån gång.


Satt och pratade med en kille som precis kommit hem från en vandring i Österriket, det lät jäkligt kul. Utmaning om inte annat, å tänk vilken utsikt. Har tänkt länge på att typ fjällvandra eller nåt. Jag kan ju börja i Sverige för att inte ta vatten över huvudet.


Räknade precis ut att jag varit i 12 länder, sverige inte inräknat,har iof varit i endel länder ggr 2 ggr så det är iaf mycket resande med tanke på mina unga år, måste lägga till några mer på listan. 


Nej det är en dag imorgon oxå, ska drömma om mina resor nu.


Elit idrottare!?

Tant-doktor frågade om jag var idrottare på elit nivå...jag såg ut som ett mindre frågentecken. Min första tanke var att jag måste se väldigt spänstig ut i de här kläderna (måste ha dem varje dag!), min andra tanke va om jag kanske hade glömt att jag precis vunnit VM i simmning och storsatsar inför OS i Peking. När jag i samma sekund kom på att jag hatar vatten och satt med en blodtrycks maskin på armen som mosade den totalt så att det verkligen inte såg ut som det fanns annat än mjukdelar på den, så kom jag på att jag har låg vilopuls. Min vilo puls har varit väldigt låg senaste åren, men jag kan ju alla fall få tro att 43 i vilopuls är pga mitt idrottande:) Förövrigt var jag galet normal, fick ju plåster med mej hem.

Hade en kund idag som varje gång hon varit hos mej får mej att få ångest. Hon är jätte trevlig å rar men jag får ålders ångest. Jag vill inte bli som henne när jag är typ 70. Vet inte vad hon säger men jag får ångest, kanske är det att det lyser ensamhet om henne och att hon blir hur lycklig som helst när jag säger att hon blev jätte fin i håret. Hon säger att det värmer, ingen säger till en tant att hon är fin enligt henne. Jag kanske ska börja ge damer över 65 komplimanger, kan va ett jobb att överväga om jag tröttnar på att klippa. Konstigt att främmande människor kan få mej att fundera på livet i flera timmar...

Nu måste jag ta ur linserna ser knappt vad jag skriver.

Tack Pertan för den extra inbjudan (synd på brorsan:) )...nu när jag har fått vänner måste jag ha med dem på jordens fest...haha...

Morgon trött...

Jag börjar 11 i dag. Känns tungt att behöva gå upp så här tidigt. Ska på läkarbesök, hoppas doktorn ser hopp för mej...hahaha...

Träning ikväll+möte, måste tjepa igen min mun så jag inte säger sånt som jag tänker, kan bli ytterst tokigt så.

Nu väntar min fina lila cykel på mej!

Lugnare nu!

Nu har jag lugnat ner mej, va tvungen å sitta tyst i ca 10min utan att göra ett dugg för att jag skulle smällta det som jag var upprörd över. Nu är jag i och för sig lite upprörd över att jag sopade min vattenflaska i golvet efter matchen, den var verkligen bra, men men livet går vidare med eller utan den:)

Jag var på Ikea idag å handlade upp mina pengar som bara minskar och minskar. Tror att stipendiet var en gåva från ovan, vet inte hur jag skulle få ihop det annars.

Jag köpte en riktigt cool lampa.image3


Det kommer bli jätte bra i lägenheten, inget kommer se ut som förr och det känns bra, bort med allt det gamla och in med det nya!
Ny lägenhet och ett nytt liv. Den här prosessen har varit den längsta i hela mitt liv, jag var färdig med mitt "gamla" liv redan före sommaren. Men när någon gör allt för att bromsa är det svårt att komma framåt.

Älskar att förlora!

Det bästa som finns är när jag blir helt själv med två motspelare som kommer i full fart, det är oxå väldigt trevligt att ha en motspelares rumpa intryckt som en kassler i masken, å det som nästan slår allt är mina medspelare som är så fruktansvärt heta, det bara glöder om dem, dom vill verkligen jobba som ett lag, kämpa för varandra och när matchen är över stå som glada segrare, med mål i bagaget som är så fint framspelade genom hela laget att man bara kan le när man tänker på dem.
Ja nu blev det ju inte riktigt så underbart som det lät, det gick käpp rätt å helvete. 2-6 till Västerlöfsta, som var ett duktigt lag som vi tydligen underskattade, under skattning är det värsta man kan göra! Jag är så trött på denna ovillja till att  vinna, jag säger inte att jag gör kanon matcher hela tiden men det är svårt att göra allt själv. Om jag släpper in mål måste utespelarna göra mål oxå. Jag känner inte att jag kommer kunna utvecklas i det här laget, jag har blivit en slag påse längst bak, å mitt lag står och tittar på när det händer. Som idag kännde jag att jag kanske släppte lite förmycket returer, å jag bar medveten om problemet men det blev inte bättre jag försökte verkligen. Varför ser ingen vad som är fel och gör nåt åt det, jag får stå i halvlek och be laget städa undan mina returer, detta under total nonchalans. Varfrör är man med i ett lag om man inte vill? 

I andra period vilan säger nån: jag tycker att vi ska vinna! Hmmm...säger du det, bra att komma på det när det är 20 min kvar och vi ligger under med 1-6. Jag började tro på en vändning men hoppet dog lika fort som det kom, det tog 10min till innan hela laget ville vinna..too late!!!

Droppen på mitt tålamod kom i omklänings rummet, då vi tydligen skulle ge oss själva en liten applåd för att vi kämpade på så bra (hoppas hon menade sista 10 min, då det såg ut som om laget tyckte det va kul iaf). Så förbannat skrattretande, jag ger varken mej själv eller någon annan en applåd efter en sån här match.

Vesterlöfsta var över förväntan måste jag säga, dom spelade runt fint och var snabba på kontringar, målvakten var imopnerande duktig, tror inte hon var så gammal heller, hon har framtiden framför sig.

Jag är fruktansvärt frustrerad, jag vill spela i ett lag som kämpar och sliter, vill vinna och utvecklas. Jag och mitt lag drar åt olika håll, tror att nån låst in min utvkling i ett skåp under läkaren i allianshallen..Jag vill ut och bli bättre.

Skit innebandy...  

Norrtälje!

Jag har shoppat som en galning, nästan i alla fall. Köpte tre jättte fina kuddar från indiska, en svart och två röda, två mycket trevliga te muggar, och ett  rött linne som passade perfekt till min pennkjol.

Har varit i Norrtälje på tjej middag. Jag har summerat det hela så här:

Full: Ja.
Linas lägenhet mycket mysig!
Maten: utmärkt.
Vinet: gick ner utan problem.
Singstar: galet kul.
Hes i rösten: ja, mycket
Krogen Mollberg (vill tilllägga den enda krogen i norrtälje kommun); Nja
Ragg på dansgolvet: inga problem
Ville ha: inte direkt.
Människorna; inte för att va elak men mycket omoderna, ex kort kort, kort linne som visar halva magen, så nej jag var totalt ute med min pennkjol och rock dojjor!
Borta match: ville man ha få så fanns inga hinder.
Ville man det: nej tack!!!!
Posetivt: såg nån som likade en annan, blev ett pirr.

Jag hamnade på Mollbergs´och jah som lovade nån att vi skulle ses på Bj ikväll, otur för den...och kanske tur för mej, för man vet inte vad jag vill, jo jag vet:)
Imorgon ska jag sova och ha match mot vesterlöfsta, jag behöver bara skriva match så blir ´jag arg, jag vill fan vinna, kämpa mej till seger och känna att vi gjort allt som ett lag för att göra det, dock känns det som önske drömmar. Men jag tänker i alla fall inte förlora mer uatn att känna att jag gjort allt i min makt (brukar iof alltid ge allt).
Vinna är det enda jag räknar, jag kommer inte att acsepetera nåt annat än vinst mot dem. Blev just ett litet åskmoln!!
Nu måste jag sova så jag är en männiksa i morgon.

Ja om det finns stav fel här så för man lämna ett medelande till ölen det är dennnas fel.


Hemmmmm....NUUUU!!!

Jag vill verkligen bara komma hem nu. Bo ensam, sova ensam (ibland iaf), städa ensam, laga mat ensam, leva ensam. Trodde aldrig att jag skulle säga nåt sånt, men så är läget...ensam är stark...

Nu ska jag förbättra mitt yttre å åka iväg och göra slut på mina pengar:)

Låg humor och ledig!

Inte varje dag som "big boss" säger att jag kan va ledig med betalning, men tydligen kan merakel ske! Jag är skönt varm av lite rödvin och lyckligt ledig i morgon...kan det bli bättre? Tror inte det.
Fick frågan om jag skulle komma ner på Bj ikväll men icke sa nicke, inte när det du frågar på det sättet;) Det måste va svårare än så tycker jag!

Måste erkänna att jag återigen är uppe på övertid, detta tar aldrig slut jag sover igen tiden å sedan är jag vaken igen så jag är tröttare än innan. Inte för att jag ska klaga tycker ju att det är rätt trevligt. 
Våran humor på jobbet idag var det lägsta jag någonsin varit med om, å jag lovar att jag stod för 90% av det  allra lägsta. Det började en ny tjej på jobbet idag, hon måste ju tro att vi är helt galna ¨på det här stället, å det är vi  nog om jag tänker efter. Tänk att komma till sitt nya jobb på en mycket seriös salong å halva personalen ligger dubbelvikta på golvet och garvar åt nåt som ingen kommer ihåg vad det var för nåt å garva åt. Hoppas tjejn har humor i alla fall. 
Har jobbat i 12 timmar i dag...efter jobbet färgade å klippte jag Hanna och Linnea, båda blev brunnetter, dålig fantasi, inte en chans jag är som mest kreativ när jag halv sover. 

Och om det intreserara någon så ska jag lägga nytt glov i MIN hall, jag och Hanna ska ta en lite tur å kolla möbler, färg, golv åt mej i morgon när jag har vaknat till liv, å Hanna påstod att det viktigaste var att hon skulle köpa en nya mascara, eftersom hon (enligt henne) blivit tjock och blemmig i ansiktet måste ha en ny så hon ser ut som en snygg morsa, Jag lovar hon är skit snygg, brunett å allt!



Vill hem!

Jag blev plötsligt så trött på det här, jag vill att allt ska lösa sig nu! Hur kan det vara så svårt att låta mej va? Jag orkar inte bråka mer, jag vill bara bo i MIN lägenhet och leva där helt själv, utan nån som försöker styra mej hela tiden. Är jag otydlig eller? Eller går hissen inte ända upp? Jag får ingen luft när det är fem sms på mobilen när jag slutar, var är du? vad har du gjort idag? vart var du igår? bla bla bla...ingen har med det att göra, jag får göra precis som jag vill. Man kan inte ta huvudrollen i någon annans liv, jag vill inte ha nån liten bi roll. Jag önskar mej mottsatsen i mitt framtida liv.

Trött, inte ett dugg, eller?

Nej hur ska jag kunna va trött efter att inte ha sovit något alls å nu menar jag INTE alls! Kom till jobbet och såg nästan ut som ett spöke. Men konstigt nog var jag pigg hela dagen eller i alla fall fram till klockan tre sen gick det utför. Råkade tvätta en kund i hela ansiktet...hmm kändes lite pinsamt, tur att det var en stammis. Inte nog med detta står i godan ro och färgar en kund med ett par tusen folie paket, slänger på värmen å känner mej nöjd med den korta applicerings tiden (vilket känns extra bra en dag som denna,med tanke på hur seg jag är i vanliga fall). Sätter mej i receptionen å dricker te, plötsligt slår det mej att jag har ingen aning om vilkien färg som hamnade var i hennes hår...ja jag höll på att få en mindre hjärtattak, kände även hur jag ville börja gråta. Hur skulle jag kunna förklara för henne att jag tog fel skål och fel färg på fel ställe, mörk upptill och ljust under...snyggt!? Under dom längsta 15min i mitt liv hann jag nästan dö en gång till, slarv får inte hända inte sånt slarv i allafall. Kunde sedan andas ut, jag hade tagit rätt!!! Hon blev desutom mycket nöjd..puuusst!

Kändes bra att prata igår, det är inte klokt hur lätt det kan va ibland, fick ny energi å syn på saker och ting. 

Nu har jag kommit in min tionde andra andning för dagen, det är ett personligt rekord förövrigt.

Pigg som en jävla lärka!    

Jobba

Sitter på jobbet å smyg skriver...Hade träning igår och det var faktiskt mycket roligare än på länge...hoppas trenden håller i sig.

Jag har varit så duktig och gjort allt som jag hade på dagens "göra lista", är sällan jag får nåt gjort så jag känner mej uppåt.


Nu ska ajag ta och jobba lite:)


Förövrigt så är jag galet matt i håret lite färg skulle behövas på den här pinglan!


Sune

Jag sitter å tittar på Sunes Sommar, det är fan den bästa film jag sett. Nu sitter dom på avskeds middagen å super å Rudolfs kommentar till Jonssons sprit, 

Rudolf säger: Vet du varför den heter Absolut Jonsson...?
Doktor Lenny säger: För att man blir absolut full?
Rudolf: nej nej absolut blind!
Två min senare åker två identiska tvullingar förbi på en fyrhjuling.

Rudolf är ju för härlig!

Hungrig!

Gick och la mej sängen igår kväll hungrig, dock inget som stör mej, men jag somnade ju aldrig av olika andledningar:) så nu håller jag på att dö av hunger å ändå orkar jag inte gå upp.

Jag borde göra en lista över vad jag ska göra idag.

1: ringa Hanna, hon måste ha ringt när jag låg i koma.

2.ÄTA

3: göra mej i ordning, och våga kolla på mitt baklår som bulltar, brud fan från matchen igår, jag skadar mej aldrig och hon ska inte tro att hon kan få va den första, även om hon skrattade efteråt, Idiot!!!

4: gå till Handelsbanken å placera min stipendium pengar.

5: antar att det kommer in nån slags lunch här

6: gå till byggmästar å tok städa, antar att det inte är gjort:( måste även hämta mer kläder, får snart gå naken.

7: mäklaren kommer och värderar. Håller tummarna, snälla bli inte för dyr, vill så gärna bo där.

8: träning, jag och mitt baklår ska se till att vi får en rejäl ogåmg;)

9: nu måste det va dax att sova igen.

Spännande dag? Eller inte. Morgondagen blir mer spännande från morgon till kväll.

ÄTA NU!!!!

Två par skor, glad å match

Utvilad å pigg är klockrena ord på mej nu. Gud vad jag behövde sova, tror att jag hade dött av bitterhet om jag inte sovit den här helgen. Kan inte förstå hur mycket sömn kan göra. Jag har märkat att jag blivit negativ som en gamal kärring. Men men nu pigg som en lärka:)
Ska ta mej ner på stan om en stund, måste köpa vantar annars kommer mina händer torka ihop, å e tanke på mina eksem är det en ytters viktigt inhandling, även om jag shoppade för typ 2600kr +två par skor (som jag inte kunde leva utan) och en ny dator (den är fantastisk!). Låter so om jag är en shopoholic, ja på sätt och vis är jag nog det, jag blir ju lycklig av att handla, kanske ett kvinnligt syndrom vad vet jag.

Det var så himla mysigt igår när vi åkte iväg. Fick i och för sig galet ont i ryggen på vägen dit, satt som ett jävla dragspel i mitten i baksättet. Eftersom jag inte kan köra får man sitta på platsen so blir över, otippat vilken det blev:) 
Hanna följde me oss, det gick jättebra, hon är så lättsam, jag behöver inte känna att jag måste ta hand om henne bara för att hon är med min familj, hon sköter sig själv. Är lite imponerad att människan kan va vaken så länge. Vi åkte kl halv två natten till lördag, hon sov ingenting på kvällen eller natten sen gick vi och shoppade i ca sju timmar . På väg hem trodde jag att hon skulle stupa men nej vaken hela vägen hem, Hanna var alltså vaken enligt mina beräkningar i ca 40timmar utan att gälla en enda gång. Med den energin kommer hon att fixa sitt nya liv som mamma galant.

Nu måste jag klä på mej ska ju ner på stan, å det blir även en fika:)

Match ikväll borta mot Arlanda, vinna å inget annat kan accepteras!  

Sushi

Har en stark kärlek till denna maträtt. Hela dagen var räddad med tanke på vad jag skulle få äta till middag.

Jag är ledig hela hela helgen + måndag...jag kan inte beskriva den känsla jag har just nu, brukar aldrig tycka att det är jobbigt att gå till jobbet men om någon skulle ha sagt åt mej att gå till jobbet i morgon skulle jag lägga mej raklång på golvet och gråta. Det var bara så  behövligt me lite ledighet.

Om tre och en halv timme åker jag, Hanna,  Lisa , M å P till Ullared. Helt otippat, men kul med en road trip. Trängas bland giriga tanter å köa är det bästa jag vet:)

Sitter än en gång eller som alltid skulle man kunna säga å undrar om det är något fel på mina linser, så fort klockan blir 22:00 så blir dem galet suddiga. Tror at det är ett tecken på att jag måste sova.

Alla å nu menar jag ALLA

Trodde inte att vi va där än, tydligen va vi där. Är jag galen eller håller det som jag inte ens i min vildaste fantasi kunnde föreställa mej på att hända. Sanningen är fördjävlig, alla jag känner skaffar barn, gifter sig, flyttar hit och dit å e så förbannat lyckliga...bla bla bla...Är det ett hån emot mej i min ångset att behöva leva själv, och att sitta å längat efter en katt?
Allt det jag ville ha fick alla mina nära vänner, om det hade funnits någon Gud så måste han ha missuppfattat adressen på mina önskningar, han tog MIN adressbok å sände ut dem
till mina vänner i stället, en stor anledning till varför jag inte tror att Gud finns, han kan ju uppenbarligen inte göra sitt jobb:(

Usch vad jag låter bitter men det skiter jag i.

Va på min och mormorfars traditionella varannan torsdags middag ikväll. Alltid så himmla mysigt å komma dit efter jobbet å prata å äta hemlagad mat. I kväll blev det dock mycke vin, trevligt för att va en torsdag.

Kluven!

Tänker inte ringa, känner mej sviken, av någon som jag aldig trodde skulle såra mej. Någon som känner en som sin egen spegelbild borde inte säga såna saker. Allt som händer just nu är bara för mycke, det är så mycket som rinner mej ut händerna.

Fika

Jag har så mycket jag vill skriva men det skulle kunna bli väldigt fel om jag gjorde det med tanke på att jag inte vet vem som läser min blogg!

Min morgon började förjävligt:

1, jag hade typ inga rena kläder hos m å p, vilket var ytterst irriterande med tanke på vad dagen hade att erbjuda;)

2, när jag skulle sminka mej så:"Vart fan var smink väskan?", ja inte här ialla fall, letar tills jag börjar grina (började även här tänka på vad som komma skall under dagen/kvällen). När jag gråtigt i panik å rotat i badrummet efter något som kan få mej att se ut som en människa, hittar jag en torr mascar men med lite vatten blev det ett I-lands problem.

3, Eftersom det inte fanns så mycket å bättra på med i ansiktet skulle jag va duktig å va på jobbet tidigt så jag kunde förbereda min extention kl 9. Lättare sagt än gjort, hade ingenm nyckel (börjar gråta igen), sätter mej på golvet för att tycka synd om mej själv, när detta är ohållbart gastar jag upp mej och försöker lösa detta problem som är något sörre än nr 2. Jag ringer till jobbet å säger att jag blir sen. Mikstrar me låset, vippss så var det låst man kan tro att jag har ett förflutet som tjuv, så är inte fallet, har bara kollat för mycket på prästen i Sunes Jul.

4, man skulle kunna tro att det var slut på eländet efter punt 3 men icke ssa nick ska det gå åt helvete så ska det fan gå ordentligt. Kommer ut å tar min lila cykel och upptäcker till min fasa att den blivit misshandlad, kan hålla med om att den inte är världens vackraste men inte är värd detta. Lyset har fastnat å generatorn är på hela tiden, as jobbigt å ta sig fram.

Slutsats: Kommer till jobbet svettig, osminkad (har ju grinat bort det lilla som fanns), å förbannat trött eftersom det var ett par veckor sen jag sov.

Skulle även kunna säga skit dag men det gör jag inte för den slutade väldigt bra *blink*

Goda morgonen.

Snart dax att gå och hämta cykeln, jobbigt. Måndagar för alltid med sig lite ångest. Hatar morgon ångest, men men that´s life!

Ett plus denna morgon är ändå att min macka var kalas god.

Jobba Jobba Jobba...

För mycke öl?

Jobbade igår va en riktigt skön lördag, lätt och smidigt bortsett från eleven som jobbar extra hos oss på lördagar, som avlastning??? skulle tro att det menas belastning. Ja lite dum är jag nog men hon är lat och seg, hepp hepp gillar mer människor me lite go i.

Va på födelsedag fest på kvällen, det va trevligt. Lite lagom sådär, å det var så kul att Hanna var med, hon hade så fin klänning jag vart lite avvis.
Vi hamnade på BJ på natten, de va kul...
Denna dag var mindre kul, trodde aldrig att jag skulle överlea dagen. Mådde skit dåligt å konstigt nog så drack jag inte så mycket för att få en sån jävla skalle bangs huvudvärk. Jag måste än en gång ha varit ett monster i mitt tidigare liv.

Hade match idag eller i kväll rättare sagt, 20:10 började matchen inte klokt, söndag är ju för fan vilodag. Aja men vi vannn 3-2 jippi älskar å vinna. Å med tanke på att jag tio min innan samling fortfarande inte visste om jag var en levande männinska, så gick det över förväntan.

Nu måste jag gå och dricka lite å som ett sandpappaer i käften.

Samvete!

Tänk att man kan få så dåligt samvete för så lite, jag åt onyttigt idag å inte lite heller. Ångesten växer. Fattar inte varför de ska va så, jag ska sälja mitt samvete på blocket.se så slipper jag ha det, eller varför inte på Tradera där kan ju nån stackre utan samvete köpa det till högst bjudande, lovar att det blir mycket för pengarna.

Jobbar i morgon, gillar inte att jobba lördagar men det måste göras. Andreas fyller år på söndag så det blir party party i morgon, ska bli jätte kul måste bara komma på vad jag ha på mej. Det vanliga problemet.
Tror fan jag ska bli lite full oxå:)

Nu kommer jag till mitt vanliga kvällsproblem: Suddiga linser !!!
Då är det dax att avrunda.

10 000kr

Ja de e inte klokt fick stipendie på 10 000kr!!!! Jag vill tillägga att i skrivande stund är jag något slirig...
Fick mycket vin på middagen. Om jag är otydlig med vad jag har gjort så hämtade jag ut mitt frisör-gesällbrev (ja ett och ett halvt år för sent)..blev fan lte stolt över mej själv..de va så högtidligt å pampigt å Trozan hoppade på kryckor stackarn. 
Inte för att jag trodde att de skulle gå dåligt för mej men tänk om min matte lärare inte kommit in på mammas jobb å höjt min mindre bra betyg (i 9:an)...kommentaren var att hon visste att jag skulle bli en jäkla frisör å att jag inte skulle komma in utan bättre betyg...å jag måste säga att hon hade fan rätt, jag skulle bli det här å inget annat. Jag kan inte tänka mej att jkag skulle va så bra på nåt annat heller...haha nu låter de som om jag skryter om mej själv å det gör jag oxå...på fyllan å villan...
Om fem år blir det mästarbrev...

I morgon har jag bara klippningar HELA DAGEN! Det gillar jag inte!!!

Nu kommer jag snart att spåra ur...börjar slummra....


 

Ledsen

Jag är ledsen på allt å min negativa trend håller i sig... Tror de blir bättre i morgon, ska på kurs på morgonen har sedan två kunder å¨får sluta tidigare för jag ska på gesäll middag...kan bara bli bra.

Har förövrigt kommit på att jag vill skaffa katt...nej jag är inte desperat ensam utan tycker det skulle va trevligt.

Dax att sova..

Mjölk!

Ännu en tung dag...vaknade med huvdvärk. Gick upp till Lisa å träffade mina troll, blir alltid så glad av att träffa dem, undrar hur livet skulle se ut utan dem? mycket fattigt!!! Alice fick ett litet halsband av mej å blev jätte glad,jag frågade om hon tyckte om det å hon svara: "jajamensan moter emma", ännu ett nytt ord kom från henne.
Träffade stor-Emma idag, hon och barnen lunchade hos Lisa, va jätte länge sen jag träffade dem, hon tyckte att jag hade blivit smal:) va tvungen å skriva de haha...

På eftermidagen åkte jag å Syrran till Stockholm, va på återbesök, allt va kanon...jippi...
Eftersom vi alltid är sugna på sushi va de ett självklart val till middag. va så busiga att vi drack vin till maten, en måndagskväll...helt galet! Lisa köpte för övrigt ett par skit snygga stövlar...kommer helt klart att låna dem..
På tåget satt vi och åt nonstop å jag fick ett jävla anfall (låter dramatiskt), fick ta mina tabletter å svälja ner me cola. Inte det lättaste me tanke på att de är tio stycken å måste lösas i ljummet vatten. Fattar inte varför man gör tabletter som inte kan lösas snabbare när det är viktigt att få i sig dem på typ 30sek å de tar en halv dag att få en tablett att lösas upp. kommer ju fan dö i förtid, vet inte vem man ska puckla på för att få dem att bli bättre.
Varför blev just jag så allergisk mot mjölk att jag knappt kan se nån dricka ett glas mellanmjölk??? Jag måste varit hemsk i mitt tidigare liv så att jag fick sota för det nu:(

Så de blev ingen träning idag!
För övrigt så är jag galet trött på allt som heter innebandy, å säsongen startade för två veckor sen, men jag vill bara spela inte jaga lott pengar av vuxna människor som en jävla morsa.

Känns som om jag varit jäkligt negativ sista dagarna, ska bli lite mer positiv de lovar jag.

Vill tillägga att jag har världens bästa storasyster, hon ställer attid upp å lyssnar på mina "världsproblem".  


RSS 2.0