Måndag, Fredag, Måndag, Fredag

Veckorna har börjat bestå av endast dessa dagar.

Jag med mina sjuka tankar har satt färg på alla vecko dagar i huvudet (färg älskare som jag är).

Måndag= Ljusgrå
Tisdag= vit/röd (polkagris randig)
Onsdag= Orange
Torsdag= Mörkblå
Fredag= Röd
Lördag= Gul
Söndag= Mellan tråk grå

Detta kanske bara finns i min virriga hjärna. Eller har jag några lika sinnade där ute?

Så imorgon är det röd dag. Ja, det är så klar min favorit dag. Jag säger som Hanna "Fredag ÄR helg" Oavsett om man jobbar eller inte.

Toppform???

Får ofta höra i många olika sammanhang att jag är så positiv å glad. Då detta är något som snurrar i mitt huvud väldigt ofta å att jag hela tiden känner att jag måste hålla uppe den goda minen, men ibland dalar även glada Emma.

Denna vecka har varit en vecka jag förmodligen kommer att radera ut ur mitt register när den är slut. Jag har känt mej väldigt ensam å illa till mods de senaste dagarna. Alla har vi perioder då det känns tyngre än andra. Tror att mycke kan bero på att det händer ganska mycket runt om mej just nu.

Massor med barn prat å lyckliga små familjer. Nya kärlekar å resor. Det finns just nu ingen, förutom Lill-M som inte kilat stadigt. På jobbet är den ena mer nygift å gravid än den andre.

Jag unnar verkligen alla dessa i min närhet ett lyckligt liv å vill inget heller än att det ska bli bra. Men på nåt sätt känner jag mej lite bitter eller bitter är nog fel ord val, lite nere för att det inte jag oxå får ha nåt av det där lyckliga. Jag känner mej inte olycklig utan bara lite ensam.

Men det känns lite bättre nu efter jag pratat med nån jag tycker om. Jag blev stärkt å känner mej på bättre humör nu. När några uppmuntrande ord kommer i rätt tid punkt så kan de betyda väldigt mycket.

Min slutsats av "nere" veckan är nog att jag helt enkelt inte är nån ensam människa. Enmans shower är inget för mej. Jag vill ha människor runt om mej. Jag har bara lite svårt att finna mej i ensam livet (kan det ta mer än ett halv år att väja sig, eller finns det inget hopp för mej?)

Träningsvärk!!!!!!

Tränings värken är på "fel", i förrgår tränade vi mest armar. Jag har tok mycke tränings värk i magen...kan detta tyda på att jag skrattade så jag höll på att dö.
Måste ha gjort jätte fel när jag gjorde armövningarna;)

Äckel väder!

Det får bli till å gå eller dra på sig hjälmen å cykla sakta. Ramlar jag har jag som vanligt inte oddsen på min sida. Detta måste övervägas ett tag till. Skönt å ha cykel när jag ska hem om inte annat, snön kanske försvinner under dagen?

Cykel-gå-cykel-gå????

Patt killen å bitterlös

Idag kändes det bättre, bitterheten är borta. Kanske hade med "ica-kommentar killen" å göra. Det var så passligt att jag just jag satt mina enda lediga fem minutrar i receptionen. 
En kille kommer in, jag känner igen honom på en gång. Utan att tänka börjar jag flina, kommer på mej själv å uppför mej proffesionellt. Killen kommer fram till disken, när han ser att det är jag stelnar han till en anning, talar om att han har en tid halv fyra. Jag proffsig som jag är säger att han kan hänga av sig jackan runt hörnet å slå sig ner i väntstolen.

När han gått runt hörnet börjar jag skratta så mycket att jag var tvungen att böja mej ner under disken för att inte synas. 
Undra hur nervös han var när han väntade på sin tur. Han hoppades nog in i det sista att det inte skulle vara jag som skulle klippa honom. Eller han gillade ju iof mina pattar så vem vet!?
Han hade tur jag hade en annan kund i värme. 

***
 
Ligger nu på soffan å ska snart sova. Min säng är utånad. Jag bjöd över mammsen å pappsen på övernattning. Ensamheten har släppt. Tack för en väldigt mysig kväll. Å TACK för den fina för tidiga födelsedags presenten. En stor ny hall spegel. Pappa såg till att den kom på plats, så nu kan jag spegla mej hela dagarna om jag vill.

***

Mycket gick i stöpet med min vecko planering.
Skulle på redken-visning i morgon men vi valde att skita i den, ist skulle jag träna löp med laget men nu verkar det som om jag blir kvar på jobbet till sju. Sen blir resten av kvällen ledig, fantastiskt. Måste utnyttja denna ledighet med nåt kul. Förslag???

***

Nu har Svea valt att kasta huvet på kudden, å det snarkas inne från mitt sovrum så jag tar detta som ett tecken på att jag borde sova nu.

Släck lampan för fan å sov....dröm sött! 

Ett ovälkomnade välkomnande

En ny läsare har hittat hit (otippat).

Jag gillar tanken på att allt jag skriver plågar dej...vissa straffar gud med desamma..

God fortsatt läsning!!!! Ahaha...

En dag försvann...

En dag som bara passerat utan några speciella händelser.

Jobbat, å det gick bra. Men jag kände mej seg å absolut inte så allert som jag brukar. Vaknade å kände mej lite låg redan från start kan man säga.

Träningen gick bra men inte skit bra, var lite ofokuserade av nån andledning. Försökte flera ggr att gaska upp mej men det funkade inte.
Kanske jag sov för mycke i natt? Kan man sova så mycket att man blir trött å seg?

Varför har man dagar då man känner sig låg å nästan lite bitter. Jag tycker sådana dagar är onödiga å bort kastade, varför var nere när man kan vara uppe. Jag kan inte ens minnas när jag hade en sån här skit dag sist.

Det enda som fick mej å tycka att dagen var värd pytte lite uppmuntran var en av mina favvo kunder. En så galet positiv tjej som läser till präst. Hon är så härlig att jag skulle vilja adoptera henne hem till mej. Varje gång hon varit hos mej, känner jag mej jätte inspererad.(?),  (insperationen varade dock inte så länge denna bittra dag, men kommer säkert tillbaka imorgon). Det är härligt men människor som sätter spår.

Bestämdes nyss, helt otippat, att jag ska fika i morgon med en vän som jag vetat vem det varit sen barnsben. Hängt men i början av högstadiet. Efter det har vi små pratat i allians när vi varit där. Nu ska vi ta upp kontakten å ta oss en fika. Tycker det ska bli väldigt trevligt!

Blir ingen träning i morgon:(

Vill oxå bara tillägga att jag saknar mams å paps. Det var ett tag sen vi sågs, inte bra. Jag sover hos er nån dag i veckan. Det känns lite bättre nu!

Natti Natti...imorgon är en ny dag.

Måndag å grå himmel eller är den blå?

Har sovit 9 timmar i natt, ja det är sant 9 lååånga timmar, det var hur skönt som helst. 
Nu ska jag se till att denna goda trend håller i sig hela veckan.

Veckan som är fullbokad:

Måndag: Jobba, träna

Tisdag: Jobba 9-18, ev träna

Onsadag: Jobba, visning i sthlm på kvällen eller träning allians

Torsdag: Jobba, Uppsättnings kurs på kvällen.

Fredag: Jobba,Födelsedagsfest hos Grabbarna grus.

Lördag-Söndag hittils utan planering.LEDIG

Det är ganska skönt å veta att det finns å göra. Jag kommer iaf inte behöva bli rastlös denna vecka.
Nu måste jag sminka mej.

Vacker utan spackel!

7-3

Vinst bara vinst som räknas! Älskar å vinna så jag tänker bara njuta av detta nu. Matchen var kul å frustrerande, tänker inte göra nån djup analysering av matchen. Alla kan vi bättre, stundtals var vi bäst. Vi har mycket att jobba på men vinst är ju som sagt vinst.
Jag nöjer mej där...hård träning imorgon.

Det röda svettbandet gjort en hyffast bra insatts i sin premiär;)

*****

Fick igår veta en bekant ska ha barn...min första reaktion var åh vad kul. Sen kände jag hur alla bara skaffar barn å stadgar sig. En annan bekant hade skaffat sällskap...trevligt.

Pratade med en nära vän som bor långt bort nyss. Fick frågan om jag träffat nån? Jag lider inte av att leva själv, men jag skulle ljuga om jag sa att det är underbart att vara själv. Det finns stunder som man mer än gärna vill dela med nån.
Ikväll var en stund. När jag kom hem från matchen å har vunnit å ingen finns där å frågar hur det gick (telefon prat är inte samma sak). Ingen att vara glad med, ingen som kollar in mina nya blåmärken, ingen som äter "efter matchen, jag är dö hungrig middag" med mej. Det finns dagar å stunder som ingen vill vara ensam.

Söndagar är såna dagar. Nu tänkte jag slänga på en film. Men jag ljuger igen om jag säger att det är helt ultimat att ligga å kolla själv.
Ena stunden tycker jag att det känns jätte bra sen kommer sån här stunder å då känns livet rätt ensamt.

Ibland vill jag inte tänka på alla mina nära å kära som har nån att stötta sig mot. Jag har många runt mej som finns där när jag behöver dem, men det är inte heller samma sak som att leva ett liv med en å samma.
Jag känner att jag både vill ha kakan å äta den, vill bo å vara själv men ändå ha nån ibland. Jag vill ha min egen tid men dela min upplevelser å tankar med nån.

Men Emma lugn i bussen den tiden kommer.

Detta lät ju verkligen lite bittert å tragiskt men livet å verkligheten är sån emellanåt. Bara att inse det.




Närmar sig nu!

Snart dax att göra upp.

Sitter här uppladdad å klar. Det enda som inte känns helt klockrent är att jag tappat bort mitt ena svettband till handlederna. Jag har iof fått lånat ett nytt rött;) men det är inte samma sak.

Jag är lite skrockfull (?), tror att saker kan gå fel om man ruckar på rutiner. Svettbanden är en sån grej, jag måste ha dem, det betyder tur. Likadant är det med mina skor som har samma tejp längst in som jag tejpade dit för över tio år sen.

Det finns bevis att det kan gå sett om nåt ändras. Ena tjepen (vänster sko) lossnade precis före en avgörande match i DJ-SM, jag fick nära till gråt tejpa dit ny tejp. Matchen gick åt helvete.

Så inga stora förändringar så ska det gå vägen. Men vem vet detta kanske är början på nåt ännu bättre!!?? Jag är inte den som är den:)

Dax att dra.....VINNNNNNAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Derby!

Idag är dagen då uppsalas hetaste salong gör upp i en mycket viktig match för båda parter.

FRÖTUNA - BJÖRKLINGE 18:10 ALLIANS A

På Frötunas sida står Emma (jag å Throzan å på Björklinges sida finns HairTeam´s "ljuva" Sofie.
En match båda lagen måste vinna. Frötuna för att säkra sin plats i div-2 å Björklinge för att komma över medflyttnings strecket.

Det finns inget annat än vinst. Samma vattenflaka som åker till Allianshallen ska åka hela därifrån;)

Låt HairTeams Derbyt starta...

Uppladdning pågår!

Sova utan klocka:)

Imorgon ska jag verkligen få sova utan att bli väckt av klockan...detta är i min värld det mest fantastiska som kan hända. Jag vill nästan inte gå å lägga mej för jag vill inte vakna å sen är det över. Å jag får då vänta en vecka tills nästa gång. Det är härligt att längta efter saker!

I går var en sån dag som bara gick i ett...vips så var den över, han inte ens reflektera över vad som hände. Minns bara att jag hade en så förbannat kul kund. Jag skrattade så högt att hela salongen vände sig mot mitt hörn å undrade vad fan vi höll på med i hörnet. Vissa människor är bara så skönt avslappnade å roliga att världen inte skulle se ut som den gör utan dem.

Dagen 26 januari har gått i mer stillhetens tecken. Fullt att göra på jobbet men inte stressigt, bara skönt tempo. Var dock lite trög i morse. Det tog mej en timme innan jag började prata med min kund. Detta är ju då inte lik mej så jag anade ugglor i mossen. Slutsattsen fick bli att jag har jobbat så många lördagar i rad att jag tappat räkningen, då blir man lite seg. Sen kan det ju oxå va så att jag fortfarande inte har mycket till röst på morgonen, vill inte kracksa för mycket. Tänker på mitt rykte;)

Ikväll har det varit tappra damer här, vi smuttade på vin boxen. Det har varit väldigt mysigt, jag å mina tjejer;)
Fick natt ragg, som nu ligger å snusar i min säng. Jag var mycket tydlig å sa att mina nattragg måste ta vänster sida annars är det bara att dra på sig jackan å dra. Denna trötta småbarns mamma som fick äran att sova på vänster sida hade nog inte brytt sig om hon slocknat på köksbordet. Tydligen är det helt fantastiskt att bara få sova längre än till sex på morgonen, platsen hade inte så stor betydelse.

Jag har inset efter denna kväll att jag är å lever ett väldigt bekvämt liv. Det jag gnäller över (att jag måste gå upp 8:30 hela nästa vecka) är ett stort I-lands problem jämfört med dessa småbarnsföräldrar å höggravida.

Så  nu ska jag ta mitt bekväma barnlösa liv i säng, för att sova tills jag vaknar. Man ska njuta så länge man kan för man vet inte vad som väntar härnäst!

Godnatt Uppsala å kanske en liten del av stora världen utanför!

Uppdrag!

Dagen till all ära...febern rasade ner till normal temperatur framåt kvällen. Känns bra att veta att jag är en levande människa igen. Brukar inte titta på mej själv i spegeln när jag jobbar men jag råkade kasta en blik på mej själv runt ett tiden, helt rödmosig på kinderna, å snorig som satan. Men detta  vände fort.

Big Boss kom tillbaka idag, han var solbränd å såg utvilad ut. Vi unnar honom det, å är glad att han är tillbaka, behövs en karl på alla ställen;)
Han tyckte förövrigt att jag såg ut som jag skulle (i håret alltså), resten av mitt fick ingen kommentar. Han med många andra tycker att det är sååå mycket Emma att se ut som jag gör just nu, det speglar tydligen min personlighet. Tok krulligt afro som är orange med lite rodemma på sidan!!?? Pricken över i var tydligen när jag skulle gå hem för dagen å drog på mej min vita stickade rasta fari mössa.

Fick ett uppdrag idag. Vi ska göra en brud kollektion, en bok men uppsättningar å snygga bilder som våra blivande brudar kan bläddra i för att få ett hum om hur de vill se ut när dem gifter sig.
Å givetvis måste det ju finnas "brudgummar" med oxå.
Ja, jag fick uppdraget att finna två snyggingar till denna dag. Otippat!
Jag har en som är en mycket stark kandidat å sen är det flera som slåss om den andra. Om du känner dej snygg, hyffsat lång å blir bra på bild så kan du höra av dej!

Ett ljushuvud tyckte att jag borde prov ligga med dem för att se att dem är något att ha på bröllops natten. Jag funderade en stund å tyckte handlingen verkar trevlig men sen kom jag på att dem förmodligen inte ska gifta sig på riktigt å då ligger jag ju onödan. Eller ett ligg med en wannabe brudgum kanske inte är i onödan...vem vet...

Nu ska jag sova, har bara klippningar i morgon (tycker alltid att det är lite jobbigt), men jag kanske ska spana in några tänkbara modeller då 5 av 8 kunder är killar...

Fick en kommentar idag på ica av alla ställen (var varm så jag hade öppnat jackan lite, vill tilläggas): "ååå stora snygga rattar"
Haha en helt främmande man i 30 års åldern kläcker denna kommentar i kassakön. Min egen kommentar blev: "du vet att du skulle kunna få en käft smäll för den kommentaren, men ärlig som du är så är jag vilig att hålla med dej"
Kunde inte låta bli att tycka att det var det roligaste som hänt på länge. Tror att han skämdes lite för han verkade inte förstå att han sa det högt. Haha...tänk vad kul det kan vara en torsdags förmiddag.

Natti natti önskar jag å mina pattar...

God morgon!

Huvet upp å fötterna ner. Det verkar vara som det ska:)

Kurs å snor!

Har börjat tröttna på Herr M nu. Tycker leken "du vet inte vem jag är"  börjar bli löjlig. Du kan inte vara mycket till karl du inte som inte ens kan stå upp för dej själv å visa vem du är. Du har påstått att jag skulle avisa dej om jag visste vem du var. Om du nu menar att jag är så "fantastisk" som du nu verkar tycka, varför tror du jag skulle vara så elak att avisa dej då? Antingen så känner du mej verkligen inte eller så tycker du att människor som avisar är fantastiska. Vad vet jag, men "coola killen som verkar mer mysko än öppen" (gillar ärliga snubbar) kommer längre å längre bort från mej ju längre du håller dej hemlig. Tänk på det du!

*****

Vakande i morrse å trodde att nån fyllt min skalle med betong, men så var inte fallet, bara kanon förkyld å 38 grader feber.
Två alvedon senare satt jag på tåget på väg till sthlm på kurs. En av de bästa klipp kurser jag varit på. Den handlade om varför vi gör vissa klippningar, hur vi gör dem osv osv. Ibland eller många ggr så jobbar vi frisörer bara på utan att stanna upp å tänka varför klipper jag så å hur blir det om jag gör såhär istället. En nyttig å lärorik dag för både oss som bara varit färdiga frisörer i några år å dem som jobbat över 15 år.
Jag lärde mej massor, men det tar ett tag att ta in allt nytt, måste sova på saken så allt får smällta in.

*****

Svea har legat å myst med mej på soffan. Inte för att skryta men hon är det mest bedårande som finns på fyra ben. Jo förresten jag vill skryta, hon är snäll, en god lyssnare, mat glad å den bästa sambo jag någonsin haft å kommer att ha:)
Å när jag ändå är igång med skrytandet vill jag passa på att säga att jag själv är en väldigt bra människa oxå, lite snorig för tillfället men annars skulle jag nog vilja påstå att jag är en av de absolut trevligaste som har två ben;)

Slut på skrytandet, dax att sova bort klenheten...är ju en dag imorgon oxå! 

Vart tog det vägen?

Samvetet har dragit härifrån. En gång fanns ett stort dåligt samvete över saker å ting, men inte nu. Nån gång under lördagens senare del försvann den.

Tänker fortsätta att vara samvetslös i ett par dagar till.

Lär mej säkert nåt på det här med:)

Äntligen skriver jag rätt...

För en gångs skull får jag skriva att vi vann....7-4....gud så bra det kändes att skriva 7-4 när vi var hemma lag;)...Detta ska jag leva på ett tag. Faktum är att jag skiter i om det var en obetydelselös tränings match eller inte, för att vinna är alltid det bästa som finns.

Jag är en sån stark vinnar älskare att jag inte ens kan ge mej vika för ett litet barn. Om jag så spelar fia med knuff mot en femåring ska jag vinna. Inget fusk med att ge med sig lite för att vara snäll. Ungen måste lära sig att gå den hårda vägen. Man måste ha lite rutin oxå för att få vinna.

Dax att duscha bort vinnar svetten...

Uttråkad!

Nu har redan min absitnens efter att få jobba kommit. Jag blir rastlös när jag är hemma förlänge (varit ledig från 14 i lördags), eller snarare när jag inte har något å göra.
Eftersom jag just nu sitter ensam å ingen frågar mej nåt så hittade jag lite frågor som jag ger svar till:)

 Vilken svordom använder du mest?
Jävlar å fan ligger på delad första plats. Om jag kommer ihåg brukar jag jobba på att vårda mitt språk.


Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
Olika i morrse 09:00 men jag snoozade till 10:00


Vilken var den senaste filmen du såg?
Tyvärr är mitt minne inte långt alla ggr så det minns jag inte.

Har någon någonsin kallat dig lat?
Många ggr!

Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare?
Här behövs det bara att blunda sen slocknar jag.


Föredrar du vanlig mjölk eller chokladmjölk?

Ja eftersom jag är mjölkallergisk å soja mjölken smakar skit å pekka så väljer jag den mindre ackliga sojamjölkchockladen.

Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan?
Ja en mycket viktig å hemlig.

När var senast någon stötte på dig?
I lördags kväll/natt.

Vad åt du till middag?
Hmm...middag å middag men havregrynsgröt, äter väl kanske mer efter träningsmatchen.

Använder du huvtröjor?
Ja oftare än jag borde, sitter i detta nu i en grå.

Kan du vissla?
Vissla är väl kanske en överdrift men ljud kan jag få fram. Har man haft överbett halva sitt liv är det fan inte lätt att lära sig vissla.

Har du någonsin deltagit i en demonstration?

Nej  inte vad jag kommer ihåg, men det var ju det där med minnet.

Vilken är din favoritåkattration på ett nöjesfält?
Allt som snurrar fort, upp och ner å får mej att vilja dö i några sek.

Tror du folk pratar bakom ryggen om dig?
Det är väl klart dem gör.

Tittade du på tecknat när du var liten?

Nej bara under tvång när nån annan dum unge bestämmde. Hatar tecknat.

Är du blyg inför det motsatta könet?
Haha, vilken fråga. Pratar vi kön eller kön. jag är inte blyg för varken mannen som bär könet eller könet i sig.

Vilken film kan du alla replikerna till?
Sunes jul å sommar.

Äger du några band T-shirts?
Nej om inte gratis t-shirten från ladies night räknas!? ;)

När flög du senast?
April-07 från Kina

Läser du för skojs skull?
Nja så skoj är det inte om jag inte är ledig eller utomlands.

Pratar du några andra språk?
Haha..jag är ju tyvärr ingen talang på språk, men jag säger engelska.

Har du gråtit offentligt?
Ja det är klart om jag förlorar en viktig match gråter jag av både frustration å sorg. Gråter öppet om annat oxå om det behövs.

Har du en stationär dator eller en laptop?
Laptop.

Vilka gör du, önskningar eller planer?
Planer, har stora planer jämnt. Man behöver inte önska om man planerar rätt, man kan få nästan allt man vill bara men ger sig fan på det (nästan allt iaf).

Försöker du alltid lära dig nya saker?
Alltid. Som jag brukar säga; "man lär sig nåt på allt".

Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar?
Har lovat nån att inte pierca mej mer, men jag kommer ha en till tatto på foten innan året är slut, den är under finslipning nu;)

Tycker du att killen borde bjuda på första dejten?
Nej varför borde han det?

Kan du kasta macka?

Japp.

Har du någonsin varit på Jamaica?
Borde jag ha varit det?

Om du är född av motsattkön, vad skulle du ha hetat då?

Enligt Mor å Far skulle jag ha hetat Joel.

Tyvärr så gjorde detta mej inte mindre rastlös bara mer kissnödig. Men tiden gick iaf, ikväll är det träningsmatch. VINNA VINNA VINNA!!!!!!

Telefonbråk å storstäd

Har ringt mitt försäkringsbolag idag å frågat om dom gått i konka eller nåt. Det har inte hänt ett skit med mitt ärende  (som det bråkats om i över 5 år). Allmän läkaren har tydligen läs svårigheter när han läser journalen från min doktor. Han ändrar hela den verkliga bilden av mitt "sjukdomsfall".

Så nu när jag ringde å pratade med samma kvinna som flera ggr tidigare fått mej att vilja kasta hundbajs på henne, säger att hon inte hunnit kolla på mina papper. När jag talade om för henne att hon hade haft fem år på sig å att det kanske var dax att anställa en till om hon hade så mycket att göra, blev hon sådär äckligt smörig.
 
Förra gången jag ringde kallade hon mej för "lilla gumman". Det är sällan jag tänder till så jag skriker på en främmande människa. När jag sa att jag inte var nån liten gumma å ville att hon skulle ta mej på allvar även om jag inte var "gammal", fick jag heta "vännen".
Jag tänder till som en hel majbrasa om nån är sådär elakt överlägsen.

Hon avslutade iaf med att hon skulle ta tag i mina papper på engång å att det skulle bli rätt denna gång. Bäst fan för henne, för jag är inte lika mild i käften nästa gång jag ringer.

Jag är trött på detta nu. Jag har rätt till erättning å då ska jag ha det. Det är inte kul att lägga sin energi på att vara irriterad över sånt som skulle kunna lösas så snabbt.

Nu ska jag fortsätta mitt städande som varat hela dagen. Har t.o.m rensat städskåpet, garderoben å hallgarderoben:)

Dagens stjärna

Jag blir förvånad över mej själv, klockan är bara kvart i tolv å jag har redan dammat sovrummet, badrummet, dammsugit hela lägenheten å haft besök av Erica. Hon är ju bara så jäkla trevlig, trivs bra i hennes sällskap.

Nu ska jag fortsätta min (aktiva) lediga dag. Ska tvätta, förtsätta städa lite sen ska jag ner på stan å köpa korgar till hatt hyllan.

Jag ger mej själv den störrsta guldstjärnan av dem alla. Allt för att peppa mej själv att det är både roligt å givande att göra nytta på min enda lediga måndag i jan-feb.

Duktiga jag!!!!!


Klart å segtrött!

Jag är så förbannat trött...får väl skylla mej själv iof eftersom jag inte sover om nätterna.
Det var länge sen en förfest var så kul att jag inte kom därifrån. Det kom ett gäng som var helt sjuka å jäkligt roliga oxå. Eftersom tiden bara flög iväg vill jag summera kvällen/natten/morgonen som väldigt lyckad.

Nu är min hall klar (nästan iaf bara listerna kvar), så  nu börjar den stora städningen. Jag ska ta tag i det innan jag somnar sittandes.

06:22

Nu åker handduken in...

Jag hamnade på festen som först var förfest som sedan övergick till fest å avslutades med efterfest....jag har nu varit vaken i 24 timmar å under dem timmarna har jag hunnit både jobba å spelat match å festat så nu orkar jag inte mer!

Nu ska jag sova tills jag vaknar (alltid så goda ideér såhär på morgon kvisten).

SEX!

Är kvar hos Lill-M, utgång känns långt bort just nu...vi tar efterfesten på en gång;)

Disskutionen har varit brutal om när man slutar ha sex...jag undrar mer kommer man sluta? fan vad tråkigt om så är fallet...jag ska aldrig sluta...

Vi kom fram till att vi inte ville veta men ett ljushvud tror att sex blir bättre med tiden...men va fan det är välmellan typ 20-30 som man är som mest aktiv? 40 å uppåt är man väl lite avdankad, eller?

Eller ska vi säga mer viagra åt folket!!!!!!

Hej hej nu kom en ny kommentar att det blir bättre med tiden å åldern. Jag ska fortsätta tvivla...

Vinsten halkade iväg

Att förlora kan få mej tokig, jag tappar humöret på en sekund om jag inser att jag inte kommer vinna. Jag blir hetare än hetast om jag inte vinner. Jag är gillar att slåss från underläge, vända å vinna! Tyvärr så hjälpte det inte att vi vände, vi gick som det förlorande laget därifrån.

Kan inte säga att det var en rättvis vinst till Vesterlöfsta (jävla bonde lag). Matchen var jätte jämn å dem vann på sin rutin i hemma hallen.
Det är klart att man har fördel då man är van att spela å träna i en hall som är minimal å helt utan ytor. Å det som jag tror vi förlorade mest på var nog att golvet var det halaste jag spelat på under mina 16 år i massa olika hallar.
Våra spelare åkte som vantar på golvet å kunde varken vända eller stanna.

För egen del är jag mest rädd för att jag inte kommer kunna röra mej imorgon, mina ljumskar är sjukt uttöjda. En tjej frågade efter matchen om jag var gymnast, eftersom jag kunde gå ner i spagat så många ggr.
Haha...jag var tvungen att svara ärligt på frågan å svarade att det var tyvärr helt ofrivillig å se så spänstig ut;)
Med detta förstår ni hur halt det var, då jag till vardags vill jämföra mej själv med ett kylskåp.

Flera i omklädnings rummet sa att det  var domaren som avgjorde matchen. Ja på sätt å vis men tyvärr inte helt. Jag håller fullständigt med om att dem inte var bra å släppte väldigt mycket men jag tror ändå att mycket berode på vår orutin i den hallen. Kan iof tycka att det vore bättre om domarna blåser mer för slag å sarjtacklingar. Det är bättre om dem blåser innan det gått så långt så det blir köttinnebandy.. Frötuna är ju inte kända för sitt buffliga spel så klart att vi vill att domarna ska döma enligt regelboken.

Tycker det är sällan man möter lag som kommer från landet som spelar fin å snygg innebandy. Tyvärr är det en konstig mix i dessa lag, avdankade morsor å junisar. Tekniken är mindre å kroppen är större. Men så länge dem vinner å får med sig domren så är det ju bara att fortsätta.

Nu åkte dem ner...

Nu ska jag snart kasta huvet mot kudden, har en lång dag framför mej imorgon.

Dagen har varit jätte bra...bra å roliga kunder å jag har varit på ett väldigt kreativt humör! Sen åt jag god mat med trevligt sällskap på Amazingthai.
Innan jag nådde fram till min egen dörr var jag upp en sväng till lill-maria. Det var det gammla gänget som var där, satt i soffan å surrade å ja tyvärr blev det ett glas rött till detta (tyvärr är väl fel å säga det var jätte välkommet).

Träffade min gammla frisör lärare idag på thaien, hon var lika glad som vanligt. Hon blev så glad av att se mej så jag fick två kramar...det var kul. Hon sa även att hon var så säker på att det skulle gå bra för mej å hon visste tydligen att jag skulle få det bra jobb jag har i dag. Det är alltid kul å höra att det finns dem som tror på en. En envis kämpe har jag fått höra många ggr de senaste fem åren å ju mer jag tänker på det så kanske det stämmer. Man måste klättra för att nå toppen:)

I morgon ska jag jobba först sen har jag tok brottom till matchen mot Vesterlöfsta. Känns som jag ska vara glad om jag ens hinner värma upp innan match start. Detta är en match vi bara måste vinna för att säkra våran framtid i div-2. Vi måste dra ifrån botten striden, då vi avslutar serien mot bättre lag.

På kvällen ska Maria styra upp nån förfest med några polare till henne...*blink*...men det kommer inte bli helt galet iaf, måste tänka långsiktig på mitt projekt. Men det är alltid kul å träffa till nytt folk.

Drog ner mina köks persiener (?) ...orkar inte med all fönster tittning. Jag bestämmde mej för att inte göra det men det får bli ett undantag nu.

Natt natti alla ugglor

Kärlek!!!!!

Har precis surrat me Lill-Maria i telefon ett bra jävla tag...vi kom fram till så mycket bra saker. Jag var tok nära på att säga ja till hennes överblivna biljett till thailand, men jag har ju varken pengar eller semester att ta ut...men huuu vad skönt det skulle vara...

Däremot kom vi fram till att Maria behövde dränka sina sorger i alkohol haltiga drycker i helgen. Hon tyckte att jag skulle dränka mina med, men jag hade inga att dränka så jag får mest sympati dricka (å jag som skulle vara nykter i helgen...hmm, vad gör man inte för sina vänner)


*****************************************************************************************************************************

Detta år verkar bli kärlekens år. Har redan nu i januari bokat in massa brudar i maj, juni å augusti...folk verkar gifta sig hit å dit hela tiden.

Men det härliga är att det går mot ljusare tider å då blir folk kära å det är ju underbart.

När jag gör alla brudar fina så känner jag att jag befinner mej i en lärofas. Jag plockar allt det bra å tar bort allt det mindre bra jag hör om allas bröllop å vips så kommer mitt framtida bröllop bli perfekt klockrent. Kan det bli bättre?
Man lär sig nåt på allt!

*****************************************************************************************************************************

Har varit å gratulerat min Farbror P, gubben blev gammal;) Det är för härligt när nån fyller i våran släkt, man vet aldrig vem som dyker upp på dessa tillställningar...
Jag är i vilket fall som helst väldigt glad att jag har så stor å härlig familj:)

Dax att sova så jag slipper se skiten jag bor i, detta ger mej ångest  å täppt näsa.

Man måste tydligen ha en rubrik

Låg en lapp i brevlådan när jag kom från träningen, det stod: 

"Som du säkert sett så har jag inte varit hemma på några dagar.
 Hoppas du inte börjar undra å blir svartsjuk el så, vill att vi ska kunna
 ha en ärlig vänskap."

För det första så visste jag inte att vi var vänner. För det andra så har jag inte ens sett att människan varit hemma eller inte. För det tredje så har jag inte varit hemma själv heller. För det fjärde så vet jag inte varför jag skulle bry mej. För det femte så har jag aldrig varit svartsjuk, så jag vet inte varför jag skulle börja bli det nu. För det sjätte så bor människan utanför mitt synfält.

Å jag förstår inte var problemet ligger?
Mina väldigt starka nerver börjar nu ge sig till vika. Jag känner att dem får sig en utmaning. Men jag vet att det inte är värt att bli upprörd men det är lättare sagt än gjort.
Fick skriva av mej lite iaf.

Lappen revs sönder i små bitar å spolades ner i toaletten...borta, finns inte, har aldrig funnits.

*************************************************************************************************

Var en sjukt lugn dag på jobbet idag...har haft fullt hela tiden så länge jag kommer ihåg, har fullt resten av veckan men idag var en sjukt lugn dag, flera luckor...konstigt.

När det var så lungt som det var passade vi på att exprimentera med lite kemiska farligheter i våra hår:) Så nu sitter jag här å ser inte ut som igår i håret. Blev nästan som jag tänkt mej, en liten detalj bara som ska styras upp...är väldigt koppar färgad men en galen effekt på höger sida....(kanske kan kasta upp en bild imorgon).

Sitter å funderar på en liten hämnd aktion.
Jag blev under lunchen hårt angripen av diverse personal å en säljare. Jag satt i min tystnad å mumsade på min lunch (jag var verkligen knäpptyst,det är sant). Helt från ingen stans kom en kommentar, snabbt uppföljd av en annan å en tredje. Allt handlade om min livssituation...dem påstod både det ena å det andra.  Började styra om hur vida jag trodde att mitt liv såg ut å hur det verkligen var.
Jag lever tydligen inte så fritt å ensamt som jag trodde.
Alla satt å garvade å sa att jag verkligen borde fundera på om det var dax att kasta in hela handduken eller inte...
Jag var tyst ända till jag gick i försvars ställning; "jag fattar inte vad ni syftar på å jag ser det inte på samma sätt som ni...å jag får ligga med vem jag vill å hur många jag vill" (Sorry Farmor jag var tvungen att skriva ärligt)

Ja dem jävlarna ska få igen...iof trevligt att ge dem stackarna ett samtals ämne (mitt liv)....haha bjuder på den...men så lätt kommer ni inte undan...

Detta är sant, jag ska sova nu...å klockan är inte ens tolv..duktiga jag.

Utmattad

Jag är skönt utmattad i hela kroppen nu..finns det en bättre känsla än när man är totalt slut efter ett tränings pass.
Svar: nej!

Nu måste jag ta å duscha av mej all svett som jag jobbat fram.

Jag hörs inte...

Har inte haft klockren röst på ca två veckor, men nu är det illa. Jag låter som jag har svalt en kråka. Känner mej inte speciellt förkyld men min kund sa nyss att han knappt hörde vad jag sa. Aja kanske blir bättre under dagen.

Glömde min matlåda idag, blev lite ledsen men det finns nån glad en som får äran att äta upp den till middag.

Träning ikväll...ska bli kul, nu e jag laddad igen;)

Hej då snoriga, regniga världen.


Trött å nöjd

Frågorna har haglat in till mej om mitt tidigare inlägg, vem har trampat mej på tårna? Ja, ingen trampade direkt utan mer tog sats å hoppade...boommm....
Tänker inte nämna några namn, men säger så här det finns ju olika sätt att nå fram till en människa. Vill man prata med mej så får man det men inte utnyttja andra för att jag ska öppna dörren. Nej jag hade inte öppnat om jag visste vem som gömde sig där bakom henne....men som sagt efter allt borde jag ju inte bli förvånad.

Nu skakar mina ben väldigt mycket. Hade löpträning idag, det gick jätte bra, kunde till å med ta en rusch på slutet, sista 300meterna, Ja, tanken på att jag skulle få en banan när jag kom fram bidrog en del, vad gör man inte för att få stoppa nåt i munnen.

Vet inte om jag kommer kunna ta mej upp imorgon, med tanke på att jag hade galen tränings värk redan innan löpningen.

Jag känner mej nöjd över min livssituation. Jag kommer kunna leva länge på min frihetskänsla. Den har ju varit förbannat stark i ett halv år nu så det ska väl kunna hålla i sig ett tag till....Nöjd å glad helt enkelt;)

Mitt projekt som jag startade för ett tag sen går riktigt bra, nöjd även över det..

Lyckliga jag säger natti natti nu....


Taskigt!

Jag har blivit grund lurad, på ett elakt sätt. Idioter verkar växa på träd tydligen.

Måste börja med det jag inte gillar, sluta lita på folk å vara misstänksam...detta är något som inte ingår i min värld men tydligen behövs det.

Vinst å träningsvärk

Blogg inloggningen strulade igår så det gick inte att skriva ett inlägg, men nu kommer det.

Ja som sagt vinst, vi vann med 5-2 mot Arlanda, en måste vinna match. Men vinsten var verkligen inte självklar, efter 6 min i första period låg vi under med 0-2.
Jag kan bara för min egen del känna att det var skit jobbigt, efter att inte tränat sen slutet på november å inte ha synskärpa längre än tio meter, ville jag kasta in handduken.
Jag kände hur mina frustrations tårar började rina på kinden. Två tankar for runt i mitt huvud; "kommer jag inte kunna spela mer?", "detta kommer inte att gå, jag ser ju inget".
I samma sekund kom jag på mej själv, jag kan ju fan inte sitta där å ge upp.
Efter att ha gett mej själv en rejäl utskällning, talat om att mina ögon har inte hindrat mej från något förrut så va fan ska dem göra det nu.

Två smällar på hjälmen å sen höll jag tät resten av matchen.

Jag  var stolt över tjejerna, dem slet å kämpade mot ett "grisigt" arlanda försvar. Jag tycker det var riktigt kul å se hur Frötuna har utvecklats under säsongen. Vi både skapar chanser å tar dem. Ett stort plus i kanten till systrarna som slet som djur där uppe, en stjärna till Katta å Tilda på backen.

Alla var positiva å glada, även när vi hamnade i snabbt underläge (0-2). Denna lag moral var härlig att beskåda. Det kändes bra att vi vann, inte bara för min egen skull utan oxå för det som komma skall, hålla sig kvar i tvåan.

Direkt efter matchen blåsts av kom domaren fram å sa att han tyckte att jag var skit bra å att jag var fruktansvärt snabb i benen. Det var ord som behövdes då det måste spelas mycket bra för att vi ska hänga kvar.

Jag har inte samma förutsättningar nu som jag hade sist jag ställde mej i målet men det finns ändå inget som kan stoppa mej nu, känner att hade jag bara haft lite mer syn hade jag blivit galet farlig. Men ingen annan än jag märker när den kommer tillbaka så det kan ju bara gå spikrakt uppåt nu.

Det snuskiga tränings värk jag känner nu är inget mot vad jag kommer känna imorgon;) Men efter löpningen ikväll kommer det nog kännas lite bättre, ett tag iaf:P

Ska iväg till jobbet nu. Sen ikväll är det löp träning å "teori". Ska även kolla in matchen Storvreta-Årsta IK, måste säga att jag hoppas på Storvreta. Dels för Peter å Johans skull, dels för att det är min moder klubb, dels för att det finns många unga talanger i laget å sist men inte minst för att damtvåans serie ska fortsätta leva...

kokkobäng!

Ibland undrar jag vad som försegår inne i mitt huvud...jag har många ggr noll koll på saker å ting.

Idag visste jag varken vad det var för dag eller vad jag hade för tröj nummer (har haft samma i 10år). När matchen skulle starta glömde jag sätta på mej hjälmen å visste inte vart jag hade lagt den??? Jag är vissa dagar så förvirrad att det är skrämmande.

Hittade precis en pärm som jag inte ens visste att jag hade, men som andra var säkra på att jag hade. Ja, dem hade rätt, men jag skojar inte att jag aldrig har sett den förr. Det fanns bevis inuti den som sa att jag varit in i den...hmm..det är nog bara inse att jag fungerar så...förvirrad å lite tankspridd:)

Men men det skulle ju vara värre om jag inte kom ihåg nåt alls, kanske det är så att jag har sten koll på sånt som jag tycker är viktigt (egoemma.se) ;)


Från blogg till dejting?

Det verkar som om min blogg nu mer gått över till att bli en dejting sajt...

Första reaktionen var ååå lägg ner, vill jag träffa någon så gör jag det verkligen inte här (sorry grabbs)..hehe...
Men sen var det en vänlig själ som sa att jag skulle vara glad att det finns snubbar som är  intresserade, å javisst är det kul. Jag känner mej uppvaktad å det är ju positivt. Så nu ska jag ta åt mej å höja mitt självförtroende ännu mer;)

Men det skulle ju vara lite enklare om "M" skulle kunna ge sig till känna...klart som fan att jag blir galet nyfiken...vem skulle inte vara det?

Nu ska den här omåttligt populära bloggaren ta tag i sin bostad som mer likar ett moras än ett hem...kanske ska sätta upp en lapp på dörren "renovering pågår, ursäkta röran". Så behöver jag inte skämmas när jag öppnar dörren å nyfikna grannar gör tappra försök å glo in....

Match reflektioner om morgonens match kommer inom kort...spännande, jag vet ju hur det gick!

Nattens drottning

Borde inte jag sova nu?

Efter en vecka som denna så borde jag falla ihop å somna bara av tanken på en säng...men uppenbarligen inte. Just nu sitter jag å har lite ångest för vad jag borde ha gjort denna vecka. Men det har varit något hela tiden på den lilla lediga tid jag har innan jobbet. Å efter har jag varit så trött då det varit så mycket på jobbet att jag inte orkat träffa eller prata me nån.

Mest ångest har jag för att jag inte ringt Hanna, känner att det var på tok för många dagar sen vi pratade å jag måste verkligen gå över å se hur det blir med bebis förberedelserna...Hanna förlåt för min frånvaro.

Borde även ha ringt Plin...

Å väldigt dåligt av mej att inte ha hälsat på min små troll...hoppas dem minns mej...

Å sist å faktiskt minst så borde jag ha hälsat på min lilla Svea, som bor hos M å P nu när min hall renoveras. Jag hoppas att jag kan ta hem henne på måndag...Saknar min lurviga sambo.
Nu måste jag verkligen sova, ska ju upp å spela match om 4½ timme....

Se så in med handduken bara.....

Människa?

Trött är bara förnamnet, Död är efternamnet.

Jag tror attt jag lever men jag vet inte helt säkert. Sitt/ligger i soffan å tror seriöst att jag aldrig kommer lämna den självmant.
Kom hem från jobbet för ca en timme sen. Det har varit, för att vara fint i munnen en kaotisk dag. Eller för att vara ärlig å inte len i käften; Åt helvete jobbig, förvirrande, hungrig å skit kul på samma gång.

Jag tyckte det passade sig fint att försova sig första gången på ca 5år i morrse. Vakade 07:30 å skulle vara på jobbet 07:50. Jag sminkade mej sammtidigt som jag klädde på mej, borstade tänderna, packade väskan, insåg att jag inte skulle hinna med nån frulle. Vips så satt jag på den fina lila på väg.
08:58 loggade jag in på jobbet å 08:00 skulle min kund komma men hon var redan där...opps!

Gjorde en mer avancerad uppsättning på denna tärna. Å jag fick fria händer vad gällde uppsättningen, såg klännngen å bruden å sminket, inte ens då min mage skrek å mina ögon knappt håller sig öppna kan jag förmå mej att säga att vi gör så här, och så bestämmer jag en (för mej) mycket lätt men fin uppsättning. NEJ..jag föreslår så klart det mest avancerade jag kan tänka mej. Antar att jag visste att det skulle bli bäst å att utmaningen bara skrek efter mej.
Det blev iaf jätte bra å alla var nöjda å glada...å jag 30min sen...

Ja dagen fortsätter i samma mönster, hela tiden 30 min sen. Jag höll nästan på att bryta ihop lite när jag klipper en kund å nästa sitter å väntar å ena kollegan frågar om färg å den andra om permanentvätskor samtidigt som det är fullt med folk  vid kassan å ingen har koll på nåt.
Men men det ordar sig alltid, det gäller å behålla lugnet. Jag var lugn utåt men innanför grät jag. Jag var hungrig å pga av detta så jobbade jag långsammare (lider inte annars av att vara hungrig men tempot brukar bli lite lidande).

När jag slutade efter ytterliggare en uppsättning å två klippningar var jag helt tom, satt mej på en stol å kände eko i huvudet.
Trots denna dag som jag upplevt så många ggr förr så älskar jag det ändå. Detta är en förbannad hat-kärlek, vill inte ha det men ändå inte vara utan det.

Nu ska jag ta å vila upp huvudet efter sömnbristen jag drog på mej inatt. Sen ska jag till Lill-Maria på tjejmiddag.

Å i morgon i ottan väntar Arlanda...jag är hungrig nu å lovar att jag nästan svultit ihjäl i morgon, bäst matchad hungrig. Nu ni era jävlar detta ingår i mitt 2008...revanchs(?)!!!! Inget stavnings snille:)

Låånnggg dag

Startade dagen med att märka att jag faktiskt överlevt natten....Ja jag förstår att ni undrar vad jag  gjorde i natt. Jag var så spännande att jag sov, men poängen var att jag målade mina hall möbler en gång till igår kväll. Lukten av målar färgen fick mej att tro att jag skulle dö, på riktigt.
En spya senare å lite luft på ballen å jag trodde att jag aldrig skulle kunna tänka klart igen.  Jag som trodde att mitt dagliga intag av kemikalier skulle göra nån nytta men icke sa nicke.

Va en iväg en sväng till Throzan imorse å lämnade 27 filmer, den stackars saten kan ju inte ens röra sig till toaletten utan kryckor. Vi hoppas på bättring inom kort inte bara för hennes skull utan även för min egen vinnings skull. Det är tomt utan henne på jobbet, ingen att skratta så högt med att det värker i käften, ingen å flammsa som en fjortis med, ingen att prata dagligt snusk med (klart Sofie finns på den fronten å nästan slår Throzan).

Va sedan på ännu ett besök på sjukan innan jobbet. Tisdags besöket var visst inte klockrent. Farbror Doktorn ringde i tisdags å ville att jag skulle komma tillbaka igen för att han hade hittat nåt som inte verkade bra. Man kan säga att lyckan var kort men intensiv...men men jag lever å det var ingen fara med felet...lyckan är tillbaka:)

Nu är det dax för lite kvälls mat...mums!

Förövrigt så börjsr jag bli mycket besviken på mandarinerna..vad händer?? Är säsongen redan över...nu måste jag faktiskt gråta lite

Vuxen?

När är man eller snarare när BLIR man vuxen? Jag har funderat å ena sekunden känner jag mej jätte vuxen, jag satt å funderade på vad som gjorde mej vuxen å vad som inte gjorde det.

Är vuxen pga:

* Har fast heltids jobb.

* 4 års utbildning

* Bostadsrätt (en 2:a, detta ger + poäng)

* Storhandlar (1/mån)

* Dricker svart kaffe

* Kollar på Allsång

* Går ut å går med stavar (ja jag vet nästan pensionärs varning)

* Glömt bort min bankomat kod (Ja det är oxå pancis varning)

* Har pullgnugg på cykeln när det är kallt.

* Har underkläderna i säng lådan.

* Häller ut alkoholen om jag ser att människor under 15 bär dem.

* Har ibland söndags ångest.

Inte vuxen:

* Helg städar inte.

* Kan inte laga mat som innehåller mer än två ingredienser.

* Har inte körkort.

* Sover bort nästan alla lediga dagar.

* Pensions spar inte.

* Svär som värsta fjortisen

* Vill inte bo i hus

* Lagar inte storkok

Jag tycker nog att slutsattsen får bli att jag är ganska vuxen. Men det finns ju alltid dem som kommer vara mer vuxna. Om jag ska vara ärlig så vill jag inte vara mer vuxen än såhär...jag har skit kul nu å det känns som om detta får duga. Men lite mer upplevelser å erfarenheter ska jag samla på mej tänkte jag.

Nu ska mogna, vuxan Emma måla hall möblerna. Har förövrigt kollat på en skit film som jag inte ens vet vad den heter (inte jag som valde). Gästen har satts i arbete, den jäveln kan ju nåt iaf....ahaha....

Jobber

Sitter här å e lite ledig..jag speedade på me kunden å fick lite tid över;)

Skönt å vara tillbaka på jobbet, alla glada människor behövs;) Nu börjar det kurra i magen,lunch om 25min!

Ikväll blir det målning igen måste måla hatthyllan oxå...sen får jag lite besök;) Kanske jag ska sätta gästen i arbete me, för att kolla vad människan går för...bra å veta!

Nej nu ska jag bli en seriöst arbetande frisör å sluta med detta tjafsbloggande.....

Seee Youuuuuuu

Sur som en citron!

Okej nu kör jag på Hannas bana...skiter i denna blogg ikväll...Här har man sutti å skrivit ett låångt inlägg å va fan händer allt försvinner när jag ska publicera.

Jag har verkligen inte tålamod för detta just nu. Så om ni är intresserade av vad jag haft för mej idag så får ni vänta tills min ilska gått över...kanske imorgon bitti;)

Natti på er!


Natti natti

Dax att knyta ihop dagen 7:e Januari, it´s over!

Idag fick jag besök av en mindre populär "granne". Det plingade på dörren, jag bad min ena gäst att öppna. Plötsligt är det två benkanta röster från hallen. Först började hjärtat slå stenhårt, sen fick jag handsvett, sen blev jag totalt förstelnad å efter komat jag hanmat i ville jag fly in i städskåpet. Då detta inte var ett alternativ, tog jag mej i kragen å gick ut i hallen. Började prata lite å det gick riktigt bra. Jag fick tillbaka en kasse med kläder som "råkat" följa med i flytten från vinden, visst sörrö!!! Vi kör på den.

Efter tio min var hallen tom å vi skulle återgå till det jag å mina gäster gjorde innan men det tog ca 30 min innan stämmningen var som vanligt igen. Stämmningen i mitt huvud gick inte av för denna lilla incident, jobbar som fan för att allt ska bli bra igen å det blir det!

Envisheten andvänds på ett bättre sätt i år än förra året!

Nu ska jag å Jullan-Pullan kolla på mera film.

Sen blir det natti då två små troll kommer å kackar på dörren klockan åtta imorgon bitti:)

En man med charm

Har precis tittat klart på en film med Jack Black. Det är denna man som ger charmen sitt namn.

Han skulle utan problem få mej på fall, han får se ut precis som han gör bara han är som han är. Nu vet jag att han i alla lägen då jag ser honom spelar en roll i en film men det bortser jag ifrån.

Som jag brukar säga när det är någon jag tycker är mer än vanligt: Han får gärna komma å bo hos mej;) Nu kommer detta ske tillsammans med: Jude Law, Martin Stenmarck, Chad Machel Murray å Svea men det känns ju jätte bra att dryga ut denna fantastiska skara:)

En lättnad

Det finns inget bättre än när allt bara flyter...Livet leker kan man säga...

Har idag kommit på att jag kommit på fötter, jag vinglar inte ens. Rak som en fura! 
Jag har haft världens penga-ångest...men som från ingenstans har det ordant sig. Jag klara mej men mycket god marginal, det finns över å lite därtill.
Jag har funnit den vän som inte funnits där på två lååånga år. Jag märkte nu när vi träffats igen hur mycket jag saknat henne.
Jag har kommit igång med mitt projekt å det känns stabilt.

Imorgon ska jag till sjukhuset å göra massa tester igen (ögonen). Det känns som om inget kan stoppa denna lycka nu.
Å eftersom allt kommer gå så bra imorgon på sjukhuset så är jag snart på innebandyplanen igen. Mer laddad än någonsin. Känner mej så positiv att det inte gör nåt att jag inte kommer se längre än till mittlinjen.

Å jag känner mej väldigt lycklig över min shopping idag:)
Jag kom hem med: En röd jäte fin jacka (kort modell)
                                     En svart/vit tröja
                                     Ett svart brett bälte (skit nsyggt)
                                     Ett par stövlar (syrran köpte mina gamla så jag var tvungen)
                                     En liten parfym (muma)
                                     En grön taklampa till sovrummet

Jag hade presentkort på lite så det blev inte så mycket pengar heller. Så lyckan var inte bara att få handla utan det blev ju billigt oxå.

Det är ett kvinnligt syndrom det är med Shoppa å Lycka.


Måndags morgonens visa ord!

"Det är inte lätt när det är svårt. Men det är förbannat lätt när det är lätt. Men vem har sagt att det ska vara lätt"

Just nu är allt lätt för mej, så då förstår ni själva hur lätt det är! Haha...min djupa sida tittade fram:)

Lyckad kväll som gick av på slutet...

Söndag å som det  brukar låta här på bloggen på söndagar; seg, trött, hungrig å bakis.

Va iväg å simmade igår. Detta gick enligt mej själv jätte bra. Tog mej dit å ner i vattnet, simmade till andra sidan (25m). Väl där kändes det lite väl våghalsigt att simma på ytterbanan tillbaka (djupare där), så jag gick upp å runt bassängen å ner på samma ställe som innan. Simmade över igen. Nu började jag känna att det fick räcka, 50m bättre än inget;)  Jag var både trött i nacken (hade spänt mej ganska ordentligt) å mentalt så jag bestämmde mej för att lämna fältet.

Mycket nöjd cyklade jag därifrån. Det skojiga med det hela är att jag garnaterat fick mer motion av att cykla dit än vad jag fick när jag var på plats;)

Åkte till lill-Maria på kvällen. Vi åt mat å drack lite vin. Lite kan ju lätt bli mycket så efter två flaskor rött å två käftar som gått i ett så satt vi plötsligt i en taxi på väg mot Bj;) Så tokigt det kan bli.

Det var väldigt lyckat ute, vi hade skit kul...dansde å surrade med sköna människor. "Efterfesten" blev dock inte lika lyckad. Kvällens slut känns frustrerande å lite läskigt. Trasig lägenhet, sugpropps-brud, gråt, å dödshot.
Det är väldigt lätt att stå brevid å säga vad som är rätt å fel, men förbannat svårt att vara den som ska bestämma slutsattsen av det hela. Jag stod brevid, helt maktlös å ändå så förstående på nåt konstigt vis.

Tog mej även denna morgon en rejäl sovmorgon till halv två. Sen har Selle legat å pillat navelludd på soffan med datorn i knät...Nu tog jag tillbaka den;) å själv har jag jobbat på att bli människa igen, mitt huvud verkar inte palla med rödvin.

Just i detta nu kurrar min mage så det nästan går över till obehag...det värsta som finns är när man ska komma på nåt att äta. Jag är sugen på allt....makaroner, pizza, kebab, sallad, tacos...mej nu måste jag äta detta är ohållbart.


Helt galet

Satt i soffan efter promenaden å fick en vibb av att det var dax att göra nåt som jag är både dålig på och livrädd för.

Detta låter inte som en stor grej men för mej är de det. Jag har packat min väska å den står just nu å tittar på mej å väntar på att jag ska ta med mej den å gå å simma. Ja det står rätt jag är på väg att åka å SIMMA.
Jag ska verkligen lära mej detta ordentligt nu. Att jag får för mej att gå själv å göra detta måste tyda på nån sorts sykos från min sida. I ett normalt tillstånd hade detta inte ens funnits med i min tanke värld.

Jag avskyr att simma så mycket att jag tok vägrade när jag gick i skolan. I trean på gymnasiet skulle vi som vanligt under en period åka å simma. Å jag som vanligt ombytt till bikini vägrade hoppa i. Läraren sa att eftersom jag var ombytt och med, å gjorde mitt bästa (att ens vara där) kunde hon inte sätta IG i betyg utan ett G. Hon gav mej en chans att få mitt MVG i gympa (då resten av idotten gick mycket bra). Jag skulle springa Röbo-rundan (2.5km) på under 9min, klarade jag det så skulle jag få ett MVG.
Då detta MVG var ett måste för att ta sig in på vidar utbildningen i Norrköping var det bara att lägga benen på ryggen.
Jag sprang för min framtid! 8.58 min!!!! MVG

Kan så här i efterhand tycka att det var fel av henne att inte lära mej simma å va i vatten ist. Då kanske jag hade tyckt det var kul att bada å simma idag.

Men nu ska jag göra det....HELT SJÄLV!!!!
Tror att det kan vara så att någon som jag känner har påverkat mej att göra detta utan att denne vet om det.

Simma lungt, hepp påre!

Rubrik fattas!

Nu är jag ledig till onsdag...trevligt kan tyckas...men jag är så RASTLÖS...Igår kväll tänkte jag att det skulle bli härligt med ledighet men nu är jag redan trött på det.

Mina lördags planer gick i stöpet...Men jag å min dammsugar vän ska slå våra kloka huvuden ihop;)

Gårdagen gick så förbannat fort, vipps så var arbetsdagen slut...riktigt förbannat kul dag! Från början till slut.

Jag gjorde inte det jag skulle göra igår..jag vågade först inte å sen fick jag inte nån tid över. Men men jag tänkte göra det iaf...tanken är god nog!

Det blev taco kväll igår...mums..jag är galen i tacos...det är så snuskigt gott! sen styrde jag upp middags gästerna i håret...jag klippte mycket på Joel, lite på Hanna å minst på Selle...
Vi bytte lite tjänster kan man säga, Hanna fick bland annat visa sin tacksamhet genom att ge mej en stavmixer. Den fick sig en omgång på en gång av Selle som gick loss på stenhårda avokados. Skulle göra guacamole, jag var jätte sugen på guacamole. Å den såg mumsig, ut men vad händer, karln häller i gräddfil!!!! Ja då var det kört, jag kunnde inte äta. Jag blev ledsen i ca tre minuter sen insåg jag att han säker gjorde det för att få mer själv...haha...jag bjuder på det....

Nu ska jag ta tag i min lördag å ta en lång promenad.

ÄNTLIGEN!

Nu är helvetes förmiddagen över...faktum är att helvete är å ta i men det skulle kunna ha varit det. Skönt att det är över iaf...eftermiddagen var skit kul så det jämnade ut sig;)

Nu tänkte jag bena ut några saker som har funderats på å disskuterats de senaste dagarna:

1, Svartsjuk kan man inte vara på någon om man inte har en närmare relation till personen, eller kan kan man väl men det är inte rätt. (aldrig rätt att vara svartsjuk tycker jag men nu handlar det inte om det).

2, Svartsjuka relateras lite snabb till otrohet (iaf nu)....å otrohet kan variera från person till person, endel tycker det är ok så länge man inte hamnar i säng med någon, annan andra vid tankar om en annan.
Jag själv tycker mycket beror på situation men man är helt klart otrogen om man gör saker som man inte skulle kunna göra när ens partner är med. Om man inte kan vara ärlig å stå för vad man har gjort oavsett vad det är så är det otrohet. Att undanhålla en handling är bevis på att man gått över den gräns man har i sitt förhållande.

3, Jag har märkt att många tror att dem vet hur jag är å hur jag handlar i olika situationer. Jag är som jag är, det vet jag, pratig å förvirrad å oftast på högvarav)men ibland tror jag inte så många förstår att jag är ganska lugn å sansad. (ibland iaf)
Kommentarerna har varit många tex:
"du skulle aldrig banga"
"klart du vågar"
"Emma kan hon fegar inte ur"
"du som är singel, han ser ju bra ut, kanske nåt att dra hem ikväll?"
För det första så vågar jag absolut inte göra allt, jag är ganska feg vad gäller vissa saker. Å jag är verkligen inte den som drar hem snubbar från krogen, skulle aldrig å kommer aldrig att göra det PUNKT
Men det är lite kul att många tror att dem vet hur jag är å fungerar. Lär känna mej så ska ni se att ni blir förvånade. Klart att mycket stämmer om mej hur jag är men inte allt.

Jag vet att jag verkar orädd å framåt men det kanske inte alltid är så.

Imorgon ska jag göra nåt som jag är skit nervös över. Nåt som alla tror jag skulle kunna göra utan att blinka men förfan jag vibbar som ett löv...inte van att göra såna hära grejer.

Dax att slumra in snart....

Först dagens citat (tänkte börja med sånt) ; " Fan va shysst å bli klippt av en rock-brud, sånt gillar jag!"
Ja där talade tydligen dagens klädsel sitt tydliga språk.

Natti Nuppsan

Vilka är ni?

Besöken här inne ökar för varje vecka, ganska rejält oxå! Men nu undrar jag vilka ni är...???

Nu ger jag er en order, lämna ett litet avtramp....Jag tycker bara att det är kul att ni läser så kom fram bara...komsi komsi....

Min religion säger att det inte är fel att vara nyfiken:)

Kryckor,sömn å en ny dag imorgon!

Sitter här i sängen å har precis utfört en mindre operation i min hand. Ja, jags skrev operation för att krydda lite. Men jag har gjort ett mindre ingrepp. Nämligen försökt ta ut hårstrån ur mitt sår i handen, går åt...
Jag drog på mej en mindre skada på nyårsnatten.
Jag gick loss totalt på Throzans krycka, det fanns bara upptagna karlar på den tillställningen så jag fick dansa med det som blev över: En grå krycka med svarta coola handtag å några jävligt vassa dobbar som skulle göra så man inte skullé ramla...Se hur det gick dom jävlarna bet mej ist.

Middagen var trevlig, kanske anningens stel på mitt hörn men när väl alkoholen börjat göra sin verkan på dessa kärleksfulla par så blev det kul. Men jag gick när det var som roligast, man ska alltid sluta när det är som bäst.
Jag lämnade tillställningen med flaggan i topp!!!
Resten av mitt nyår lämnar jag åt fantasin....

Årets första dag tillbringade jag genom sömn. Tog mej sov morgon till ca 15:00...jag blev inte människa förens jag började med andra kunden idag (stackars den första).

Jag hade bestämt mej för att somna jätte tidigt ikväll. Redan kvart över åtta började jag planera min sömn, nio låg jag i sängen å se så bra det gick:(

Nej nu måste jag, har en total ångest förmiddag imorgon...jag ska verkligen känna hur skönt det är när lunchen kommer i morgon. Det är inte ofta oddsen att de två absolut jobbigaste kunderna man har hamnar på samma förmiddag men nu blev det så....ÅÅhh jag är ju så förbannat trevlig så det fixar sig!

Natti natti mina läsare

Nu avslutas 2007

Även jag känner för att sammanfatta mitt år i form av en lista:

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja massor!

Höll du några av dina nyårslöften? Ja ett å resten sket sig!

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Ja en jävla massa, för att dra några: Lina, Madde, John-John, Åsa, Diana, Malin, Maria å Gary, Björn å sen lovar jag att jag glömt hälften, typ alla jag känner.

Dog någon som stod dig nära?  Nej tack å lov!

Vilka länder besökte du? Kina å Finland om det räknas att jag stod på en båt å andades in finsk luft!?

Är det något du saknar år 2007 som du vill ha år 2008? Frihet

Vilket/vilka datum från år 2007 kommer du alltid att minnas? 9feb (min födelsedag), sista april, 2 Juli (stora dagen D), 1 aug (nyöppning på salongen), 27 jan Olles dop, 30 okt då nykeln i man hand betydde frihet.

Vad är det bästa som hänt dig år 2007? Att jag kom loss å blev singel!!!

Största misstaget? Att min frigörelse tog för lång tid å att jag inte lyssnade på dem som hade rätt.

Har du varit sjuk eller skadat dig? Drog på mej en synnervsinflammation på årets slut. Annars frisk som en nötkärna;)

Bästa köpet? Min lägenhet

Vad spenderade du mest pengar på? Skor (Kina resan inkuderad, då ca 15 par införskaffades) ca 25 par.

Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja mycket men det finns endel som gjorde större effek än annat.

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2007? Oj, många låtar!

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Ja, jag var först ledsnare än på många år sen blev jag gladare än på många år:)

Vad önskar du att du gjort mer? Lyssnat mer med båda öronen å tränat mer å hårdare.

Vad önskar du att du gjort mindre? Varit så envis.

Hur tillbringade du julen? Med stora familjen hemma hos Mams å Paps.

Blev du kär i år? Nej, jag blev ju förfan av med kärleken!

Hur många one night stands? Haha..den du...det tänker jag verkligen inte svara på här.

Favoritprogram på tv? What about Brian

Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året? Hata är starkt, men ja jag ogillar någon mer i slutet än i början.

Bästa boken du läste i år?
9 ½ månad av Annika Lantz, sjukt rolig. (iof den enda jag läste).

Största musikaliska upptäckten? Att min röst får en fantastisk klang i duschen;)

Något du önskade dig och fick? Fick å fick, betalar man så får man ju vad man vill ha:)

Något du önskade dig men inte fick? Ja lite mer syn men det kommer 2008 ist.

Årets bästa film? Jobbigt när jag ska välja en så jag svarar inte på den frågan, har sett många bra.

Vad gjorde du på din födelsedag 2007? Jobbade först å sen satt på Ragusa med familjen å åt god mat.

De bästa nya människorna du träffade?  Träffat många nya människor, men jag säger årets nyfödda bebeisar som jag träffat, okompliserade små varelser.

Hur skulle du beskriva din stil år 2007? Lockig, röd å trasiga convers. Å från nån annan till mej själv!

Vad fick dig att må bra? Min familj å nära vänner!

Vem saknade du? Lill-Maria

Favorit månad? Juli

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Ja om jag blivit singel tidigare;)

Säcken knyter nu ihop 2007 å läggs till det förflutna, dax att blicka framåt!

(ja det kommer en snabb återblick i nästa inlägg från nyårsafton men det räknas inte!).


Första dagen

Nytt år nya utmaningar, kanske ett nytt liv detta år? Har ju skrivit det förr å gör det igen: inget kan stoppa 2008, det bästa året någonsin.

Sammanfattning från nyår kommer i morgon, jag e så förbanat trött....sov iof till tre men ändå, okej somnade vid fem så det är förståligt.

Natti Natti nya året.


RSS 2.0