Snorig prestation...

Snorar som om jag aldrig gjort annat...Clarityn har blivit min bästa vän! *fantastiskt*

Idag är det dax att spotta i galsen igen;) I år känns Valborg som sista upploppet innan mål. Snart är det dax att sluta festa så mycke och börja jobba på att kroppen ska komma i form till kommande säsong. Jag har smyg startat lite i, nu är det iof avslöjat. Jag har varit ute å sprungit i smyg så inte Storvreta ska undra vad det är för segråtta dem har värvat. Mina löpningar gick bättre än förväntat. Jag har nog inte så dålig kondis som jag tror. Bara för att jag står i mål å inte springer så mycke så får jag upp flåset iaf och det ger ju kondis, inte att förglömma att jag fan cyklar i tid och otid.

Om en stund ska jag ner på stan för att framkalla min bild till "avant garde 2008". Jag tror inte jag haft sån prestations ångest på jävligt länge. Inte ens i helgen när jag hade bestämt innan cupen att jag skulle regera, då förstår ni hur jag känner mej nu.
Jag vill verkligen att det ska bli skit bra, jag vill bli nominerat. Nu sitter jag här och skriver att jag blir nöjd bara jag blir nominerad, men jag känner mej själv, om jag skulle bli nominerad skulle jag inte vara nöjd iaf. Inte när jag vet att jag kan komma lite längre och absolut inte när jag vet att det går att vinna och bli bäst.
Håller alla mina tummar för mej själv och mitt bidrag, har t.o.m korsat tårna;)

Tack Stoffe för att du fotat så snyggt och hjälpt mej så mycke. Spec tack för att du snyggade till mej så fantastiskt på mitt porträtt....du är en jävel på att snygga till ögonbrynen;)

***

Nu måste jag snygga till mitt yttre. Sen bär det av mot ekonomikum och knäcka en kall eller två, och nu ljög jag, dem är garanterat inte kalla eftersom jag inte har nån kyl i min väska.

Syns i dimman....

In i drömmarnas land...

*Nu är det hög tid att göra mitt berömda Svanhopp i säng, känner mej spänstigare än någonsin*

Jag vet vad jag vill drömma om i natt, i drömmarna är allt tilllåtet, finns inga rätt och fel eftersom dem inte är verkliga. Drömmar och verklighet är helt skilda världar.

En bula, flera bulor

Sitter och funderar på om jag är fel konstruerad, eller om det var nåt i helgen som framkallade bulan i hårfästet. Bulan i nacken kommer från en Rasboklubba, men jag frågade ju domaren om det ¨var tillåtet att ge en full liggande målvakt ett rapp i bakskallen precis efter ett insläppt mål? Han svarade att det var det. Bara för att han var så ärlig så tycker jag oxå att det är okej...men försökte iaf tillbaka genom en halv dålig glidtacklig som knappt gav utdelning.

Bulan i pannan måste nog bero på nån klämskada vid min födsel. Konstigt att ingen har märkt nåt förens nu!



Ny vecka ny fest...

Känns just nu sjukt tungt att tänka på att det är valborg med tillhörande alkoholintag om två dagar. Men men jag biter ihop och kör är man ung så är man;)

Packade upp överblivna öl och inköpt sprit för en stund sen....fy fan....

Nu är det dax att ta tag i sig själv och åka och jobba....

fylla, gruppvinst å en guldmuff!

Hemma igen, sitter i soffan och vet inte om jag lever.

För att börja lite seriöst och skriva om det som vi faktiskt var där för att göra, nämligen spela innebandy. Vi vann gruppen (hur man vinner spelar ingen roll). Vi spelade bra och fick göra några av mina "tv-räddningar" (som jag nu kommer leva på ett bra jävla tag).

Lyckan att vinna gruppen resulterade i att vi fick spela kvartfinal 07.00 imorse. Vi mötte ett nyktert och utvilat Rasbo, som inte hade varit ute pga enligt uppgift att dem var för unga för att komma in på nån krog. Vi kom däremot in och vämde upp inför kvarten med att köra all in. 

Efter ca en timmes sömn förlorade kvartfinalen (otippat) men ska jag vara ärligt så gjorde det inte så mycket eftersom semin gick när vårat lag hade hunnit bli bakis.
Jag har spelat bakis ett par ggr under min innebandy kärriär, men att spela full var nåt helt annat. Jag satt mest och fnissade åt ena domaren som hade sjukt kul spring stil (humor på hög nivå).
Fick höra från flera håll (bla domare) under kvällen/natten att jag fanns med bland dem påtalade om att bli cupens målvakt. Jag kan utan att ljuga säga att den "nomineringen" helt klart försvann efter kvartsfinalen;)

Sitter å bekådar mina allt för vackra ben som är blåa och svullna (dock inte lika svullna som min grabbs högerfot, sjukt stor). Dels beror detta på flera sköna slag på planen. Men den största orsaken är stoljäveln som stod på våran gård där vi bodde. Jag skulle springa från ena stugan in till våran. Kolsvart ute och jag hade tydligen inte nåt mörkerseende. Jag sprang och blev totalt kapad av stolhelvetet. Jag fasnade med benen i stolen och innan jag hade kommit loss hann det bli märken över allt. Allt detta sker i min citychic klädsel med tillhörande klackskor...hur detta såg ut lämnar jag åt fantasin.

Det har varit en förbannat kul helg och jag har träffat massa sköna människor, allt ifrån gamla klasskompisar till Finnar som jag inte hade en aning om vad dem sa.

Tror att det är nu jag ska tacka för mej i Frötuna. Jag ser på den gångna säsongen med hat-kärlek, säger inte mer än så. 'Kommer sakna alla tjejer men nu är det dax att ta nästa steg.
Men vi ses ju på planen nästa säsong och på cupen nästa år.

Nu måste  jag få lite sömn så jag blir människa snart igen, det vankas ju snart valborg. Sen är det slut drucket på att bra tag framöver.

*Jag tänker inte ta åt mej av ev stavfel i detta inlägg, skyller på det Åländska vattnet*

  

Påklädd, Tack!!

Just  nu går det i 100km/tim i mitt hem. Jag försöker hinna så mycket som möjligt på så kort tid som det bara går. James peppar mej i bakgrunden...Tack kära du!

Igår tackade jag nej till 20 000kr. Mina principer tog över och jag tackade nej till att stå modell för bikini överdelar, Jag har funderat i en månad men kom fram till att jag inte skulle känna mej bekväm och det skulle synas på bilderna. Att erbjudandet kom nu när pengar är något jag verkligen är i behov av skulle jag i ren dessperation kunnat tackat ja. Men jag antar att mina principer om nakenhet offentligt var så starka att jag tackar nej när jag får 20 000kr för två dagars jobb. 
Allt man gör ska man göra för att man själv känner sig trygg i det, annars blir det omedvetet halvhjärtat. 

Så ingen bikini-brud här heller! Fotas på klädd är en helt annan sak!

***

Åker till Åland idag för fest å innebandy. Ska bli galet kul...festen och uppvärmningen kan man väl säga börjar redan vid tre på båten dit. Det gäller att man är varm när man ska spela;)

***

Måste vidare nu...

Syns i dimman "darling"! 

Brinner i knutarna...

Idag fick jag äntligen äta igen...världens godaste macka! jag var verkligen värd mackan med tanke på att dem stuckigt sönder båda armvecken på mej när dem skulle sätta kanyl, väl på plats så fick jag ,mej en gratis fylla på morfin. Jag kunde inte sluta garva, jag var tvungen att bita mej i läppen för att inte verka dum ihuvudet.
Allt gick som planerat och jag blev iof inte klokare efter besöket men ändå. Ska nu få gå på utredning och se om jag är gluten oxå. Känns ju jätte passande om det skulle vara så, jag menar mjölkallergiker är inte nog för mej, jag behöver mer utmaning så jag satsar på att bli lite gluten oxå.

 Bäst att passa på att mumsa macka man vet aldrig när det blir en nästa gång.

***

Gjorde mitt foto till "årets avant garde 2008" idag. Jag har haft en stor prestations ångest inför detta. Jag vill verkligen bli nominerad och sedan vinna. Jag vet att det är galet hård konkurrans men jag tänker inte vika mej för det utan hoppas på att dem tycker att min bild och tanke är bättre än dem andras.

Sorry bilden togs bort...Underbart är kort...


Fotografen Stoffe fixar snyggare bilder och kommer att styra upp dem både färgmässigt och bättre bakgrund.

www.studiostoffe.se

Verkligheten kom ifatt...

Jag har tröttnat på att fråga, jag vill inte jaga och jag börjar bli likgiltig i i allt som rör ämnet. Nu skiter jag i det ist, endel personer är som dem är och gör som dem vill, bara att acceptera. Ibland stämmer inte drömmarna överens med verkligheten...shit happends!

Springande Piggelin

Idag gick jag å Hanna en promenad till stan innan jag skulle till jobbet. Vi stannade till på Willys för att köpa dricka och en piggelin-glass till mej. Jag kände mej glad över att jag kommit på att is-glass är som "klar dricka". Lycklig över min glass som skulle få mej att orka gå ner till jobbet, börjar jag öppna förpackningen...Å VAD FAN HÄNDER...GLASS JÄVELN STICKER IVÄG, NER UNDER SOPTUNNAN VID WILLYS!!!!!
Min spontana tanke var att lägga mej ner på marken och gråta högt. Men jag gjorde det helt otippade, sa lite fint till Hanna att nu går vi, jag sa inget om glassen utan bara började gå. Hanna försökte säga att hon kunde stå i den långa kön å köpa en ny glass. Jag tackar verkligen för hennes omtanke. 

Ni kan ju tänka er själva att detta var det värsta som kunde hända en människa som inte ätit fast föda sen fredagskväll. 
När jag tänker på dagens händelse vill jag bara gråta. För inte fan fick jag nån ny glass jävel...inte en enda kiosk på väg till jobbet eller kiorren utanför jobbet lyckas ha en liten is-pinne till en svältande kvinna med ett hår som liknar en könsbuske. 

image125

Nu tackar jag för mej å ska drömma om sushin jag ska svulla i mej imorgon efter sjukan...inte lätt att vara en allergiker...sa nån att det skulle vara lätt?


Fräknar...

Nu ska jag sätta mej i solen ett tag för att se hur många fräknar jag kan få på kortast tid, måste ju leka lite med min nya mobil oxå!!!. Visst är det härligt? Sen bär det av till verkligheten och jobbet:)

image124

Se det är vår...Throzan sitter på bryggan å mumsar...ja nåt brutalt är det iaf!

Kommer inte på nåt bra att skriva här

Känner mej trött, förvirrad å lite små trött. Jag har inga stora problem med att vara utan mat, jag blir varken sur eller arg eller yr som många påstår att man kan bli. Däremot känner jag mej gråtfärdig...NU FÅR DET VARA NOG!!! 
När jag t.o.m tycker att kattmaten ser god ut så är det fan dax att få i sig lite käk. Men men värre kan det säkert vara. 

***

Jobbade idag å hade som vanligt trevliga kunder som fick mej att glömma bort att jag höll på att svälta ihjäl.

Hanna, Andreas, Emil och Tobias har varit här på kvälls kvisten å surrat massa skit å blivit snygga i håret. Vi pratade massa om Åland å Tobias är rutinerad cup-supar-spelare på Åland, så han fick dela med sig av sina erfarenheter;) Jag bestämde att det vore på sin plats att han bjöd mej å Hanna på en liten drink på färjan dit. han blev så glad att få bjuda oss;)

***

Nej fan detta går inte, jag har inga krafter kvar att skriva med....

Innan jag avslutar måste jag bara tala om att mitt bidrag till avant garden (frisör 2008) kommer bli klockrent....Jag är ladda att ta mej an utmaningen...vinna vinna vinna. Nån sa att det inte spelar så stor roll om jag vinner eller inte utan att jag ska se detta års tävling som ett "prova" projekt. Denna människa känner mej tydligen inte. Varför skulle jag vara med i en tävling om att bli "årets frisör 2008" utan att tanken är att vinna? Dum pucko ärligt talat. Om man får chansen att utvecklas å komma längre så ska man fanimej ta den.

Plågar mej själv med att kasta upp en korv bild...korv är livet...

image123 

Seeeeegggggg

Hade tänkt att skriva ett jätte långt inlägg men med tanke på att jag bara får äta flytande från igår t.o.m ons så orkar jag inte skriva (ska göra lite undersökningar på ons).

Min hjärna är segare än segast...

Kan man svälta ihjäl av hunger efter bara två dagar utan fastföda? Inte för att vara dramatisk men vi får se vad som händer...

Finn Ett Fel...

image122

Sex, kalla fötter å hunger...

Ligger nu äntligen i sängen å försöker värma upp min iskalla kropp. Mina ben är nollgradiga och mina fötter ligger på minus.

Sex partyt hos Elli var väldigt givande...haha...tänker inte dela med mej mer om vad som hände och sades där;)
Jag bjuder på lite bilder ist.

image119

image120

Mycket galet har hänt när dessa fyra damer har entrat världen. Jag minns våra upptåg med ett leende, men nu är dt dax att ta andra och nyare steg i livet. Finns helt plötsligt viktigare saker att bry sig om än i-landsproblem om ljummen öl å hurvida snubben tre meter bort är värd att ha eller inte.

***

Jag kommer svälta ihjäl av hunger...

7cm

Ribban för kvällen är bestämd. Svarta lack (7cm)! I min värld, som betår av gympadojjor å convers så är detta nåt helt främmande. jag måste nog säga att jag tyvärr måste dricka efter klacken, dvs MYCKET.
Säger som Hanna; självförtroendet växer med klacken = ikväll är mitt självförtroende 7cm högt!
Bild kommer senare...

Å Warberg vann på straffar....IKSU vann utan straffar!

Drick å svälj trevlig helg/ Nykteristen 


1-0 till "min" generation

Ligger i soffan och är helt slut, lång dag, lång kväll...

Ja, eftersom jag stod givakt utanför port 13e i morse kl 06.45 så säger det sig själv att jag är trött...men det var det värt. Tanten kastade in handduken å kom inte ens till start. Kanske hon hade träningsvärk från gårdagens löppass, har hört att man kan bli lite extra stel i kroppen när man tillhör den äldregenerationen;)

Men jag kände att jag ändå var klädd för löpning (kudden satt iof kvar i nacken) , så jag kunde lika bra ta en sväng på egen hand. Började springa lite sakta, samtidigt som jag inser att jag inte är någon morgon människa. Jag orkade knappt gå så trött var jag. När jag hade sprungit förbi Hannas port + 50m insåg jag att detta är inte sunt. Jag måste ha blivit sjuk. Jag blev rädd för mej själv som var ute så här tidigt, så jag sprang hem igen för att sova en stund och förhoppningsvis vakna och känna igen mej själv igen.
Men jag sprang iaf (ja på tillbaka vägen hade jag mer än gå fart) ca 170meter sammanlagt, bättre än inget.


Utmaning mellan generationer!

Direkt när jag kom hem från träningen så gick jag ut å kastade soporna. Mötte en kvinna som bor i huset vid soprummet (kvinnan hade på sig tränings kläder och har det alltid när jag hejar på henne). Jag försökte vara en trevlig granne och sa lite käck att hon verkade hurtig som alltid ärr ute och springer.
Nåt jag sa var tydligen fel, kvinnan började föreläsa om hur lata dagens ungdom är och att hon tyckte att det var hemskt att jag var imponerad över att en frisk kvinna är ute och motionerar för att hålla sig i trim.

Jag stod där i mina egna tränings kläder (med synliga svettfläckar) och började hålla med henne om att dagens ungdomar är bedrövligt lata. Ca 7sek senare går det upp för mej att hon inkluderade mej i dagens ungdom.
Jag gick då direkt in i försvarsställning. Mina arrgument om att jag själv precis hade varit och tränat och att jag känner många som tränar hjälpte inte ett dugg.
Jag är enligt kvinnan (supertanten) född i en lat generation.

Det hela slutade med att hon sa att hon skulle ut och springa i 45 min 06.45 imorgon bitti. Jag sa då att det skulle väl jag oxå kunna göra om jag hade lust för jag är inte latare än henne. BRA säger hon då ses vi utanför din port 06.45!

Opps i helvete! Vad har jag gett mej in på, jag ska ut å springa med granntanten (jag hatar verkligen att löpa), så tidigt att det nästan förbjudet att ens tänka tanken.
Kan ju inte hoppa av nu. Då tror hon verkligen att jag är lat och vinna vår disskution ska hon absolut inte få göra.
På med dojjorna och bit ihop, jag ska fan springa tills jag dör hon ska nog få se att "hennes" generation inte är bättre än min!

Nu ska jag fortsätta tagga med lite sömn...(inners inne ångrar jag lite att jag förskökte vara trevlig å ge henne cred för hurtigheten)....Tugga Tugga Tugga.... 

Fattig...

Det tryter i min kassa den här månaden, jag lever just nu på nudlar (2.90kr) och tonfisk (4,50kr). Jag skämtar inte att jag inte ens har råd att köpa mer hårtbröd innan lön. Som tur är så ska jag på ett läbbigt läkarbesök på onsdag å måste äta flytande i fyra dagar innan å då får det bli typ vatten, och vatten är gratis.
Jag har haft så skumma utgifter denna månad att det är sorgligt och dyrt på samma gång, jag som alltid har pengar över när nästa lön kommer. men men jag lär mej nåt på detta med.

Fich iof min löne spec. idag...glad vart jag! Jag har bara fått bättre lön en gång tidigare, så snart blir jag rik igen;) Gillar när jag får löneförhöjning!

image118  Gillar biffsmaken bäst, ikväll vart det räksmak..ussccchh!





Nu är det spikat!!!

Nästa säsong så kommer jag spela i min moderklubb Storvreta IBK. Känns nytt, spännande och nåt som jag kommer känna är värt att lägga ner väldigt mycket energi på. Jag har spelat i klubben i över tio år, jag kan hur den fungerar, jag har haft Peter Bohlin och Johan Krantz som tränare tidigare i Frötuna, men ändå känns allt nytt och väldigt inspirerande. Jag har satt upp nya mål för mej själv och kommer göra allt för att dem ska uppnås.

Äntligen har den lyckokänsla som jag haft för innebandy i 16år kommit tillbaka, jag njuter!

image117

Å tack du fina som stöttar mej i allt!

Vem är vem?

image115 

Har under den senaste tiden fått höra att jag och Plupp har vissa likheter. Är det att vi har lika mycket ansiktsbehåring kanske? Eller är det att jag oxå vandrar runt i fotriktiga skor? Eller kan det vara så att det är mitt trollhår som får oss att bli ett? För färgen är det ju inte, eller?

image116

Vissa dagar är jag mer lik nån annan, vem?

Hotellfetgubbessvartaögon

Ja, då sitter jag här å funderar på om det är dax att sova en stund.

Va på middagen som respektive ikväll. Det var jätte trevligt och god mat, jag överlevde både varmrätt och efterrätt, hör på den!
När vi kom till Clarion Hotell skulle Grabbens lag prova ut nya kläder för kommande säsong så vi "spelarfruar" fick oss en rundvisning på hotellet med tillhörande guide. haha...detta var verkligen nåt utöver det vanliga...vi fick bl.a se relaxavdelningen med stor pool (dock utan vatten), den fina utsikten från standard rum 204 (som en av tjejerna beskrev utsikten: "plåttak med vattenpölar"...detta var verkligen givande och något jag alltid velat uppleva, en guidad tur på ett äkta Uppsala hotell. Känns bra att det är gjort.

Nej nu ska jag inte vara sån, det var kul å ännu roligare blev det när vi fick sätta oss å vänta vidare med ett glas rött i handen;)
Sen blev det mat, massa prat å lite tal.
Det är alltid kul att träffa nya människor å framförallt när alla är jätte trevliga.

***

Efter middagen åkte vi hem till Grabben å surrade lite med hans Mor som är på besök. När jag skulle cykla hem ca halv tolv kände jag ett större obehag än jag brukar när jag skall cykla sent själv.
Min Dude fick följa med ner när jag skulle låsa upp cykeln (så rädd var jag).

Min för-rädsla blev bemött av den verkliga rädslan när jag kom in på Byggmästarg (vid mörka parken). En fet gubbe med en as ful kamphunds likande äckel hund står å glor. 
Å precis när jag är några meter från fettot ropar han: "Hörru stanna!!!" jag tror på rikigt att jag ska dö å cyklar så snabbt att jag lätt hade vunnit VM i cykling. (undrar iof i efterhand hur jag kunde tro att den feta gubben skulle hinna ifatt mej, men han kanske hade tänkt bussa hundfan på mej, vem vet, eller bara ville fråga om vägen, tror på alt.1). 
 
När hinner knappt stanna vid porten, det skriker i däcken på min lila fina. Och som alltid när man tror att man ska dö så tappar man nyckeln när man skall låsa upp porten.
Jag överlevde men det var nätt å jämt.

Gubbens stirriga svarta ögon som satt intryckta i hans klotrunda ansikte har fasnat på min näthinna...drömmer jag mardrömmar kommer jag inte ens att bli förvånad.

***

Nu känner jag mej rädd igen å måste ta tag i min sömn, får bli att kolla på lite film innan jag somnar så jag tänker på annat.

Natti natti världen!!!

Grattis Farmor!!

En av mina mest trogna läsare fyller år idag eller igår för att vara exakt (15april), men mitt internet strulade så jag säger bättre sent än aldrig: Grattis Farmor!!

image114




Ett blå/lila I-landsproblem

Här sitter en glad, positiv, nöjd å mätt donna! Jag känner ett stort välbehag. Inte att för glömma att James är här å sjunger för mej just nu, om han är snäll får han sova på vänstersidan i natt å låna det extra varma täcket. 
Jag har under kvällen bättrat på mina gammla blåmärken (från skott). Kan inte minnas när jag var glad över blåmärken senast...men det är nya tider nu å nyare kommer det att bli;)

***

Även fast jag känner mej mer än nöjd med tillvaron så har jag skaffat mej ett litet I-landsproblem. Eller så litet är det inte just nu faktiskt. Jag har som säkert tidigare nämt gått å blivit en respektive. I morgon ska jag vara respektive på min Grabbs säsongs avslutnings middag med just respektive.

Nu till mitt "problem". Vad ska jag ha på mej. Nu kände jag plötsligt i samma sekund som jag skrev det, hur löjligt det lät. Herregud, har jag inget viktigare för mej än att gnälla över kläder som jag förövrigt har för mycket av, kan inte ens ha allt i garderoben för jag har för mycket. Att tillägga: Jag har inte bara en garderob (bor ju själv i en 2:a).

Nu har jag skrivit det ovan men känner ändå att problemet kvarstår, trots mina små försök att intala mej om att det är löjligt.
Iof tror jag inte att nån bryr sig vad jag har på mej men ändå.

Kanske är högtid nu att börja gå igenom garderoben...

***


Seg råttan....

Det är söndag å jag ska vara ärlig å säga att jag inte är helt slut som jag brukar, bara normalt söndags trött.

Moster å Alice dagen igår var jätte mysig, vi cyklade massor och åt dammsugare på stan med grabben. Sen åkte vi till syrran (detta är ju också Alice hem;) å firade henne.
Sen bar det av till Erika för umgås innan det skulle bli utgång. Det var jätte mysigt å vi satt å pratade å pratade å vips så var klockan halv tolv och det var dax att dra vidare.

Det var jätte kul på bj, allt var lagom. Skönt när man haft jätte kul och ändå lever dagen efter.

Idag har jag å Grabben sovit länge å sen varit ute å gått en längre promenad...mys!

Detta var det absolut jobbigaste inlägg jag skrivit sen jag startade denna blogg, fan vad segt det går att skriva. Nästan löjligt faktiskt. Så nu skiter jag i det här så fortsätter mitt slöande på soffan.

Moster å Alice dag...

image112image113

Finn Två Fel...

image111

Grattis Världens Bästa Syster-Yster På Födelsedagen

image109

image110

                    *VAD VORE LIVET UTAN DEJ?*

Ja, jag är vaken...

Detta är något ni aldrig mer kommer få uppleva. Att jag sitter här i sängen å bloggar en fredags morgon innan klockan har ringt pga: Jag kan inte somna om!!! Jag tror jag fått nån allvarlig sjukdom för detta är helt utanför min värld.

Vaknade utan min Grabb:( Inte lika mysigt att sova själv (Svea-Sven-Sudoku räknas ej just nu), har ju sovit med grabben väldigt mycket dem senaste typ fem månaderna. Vilken vane männinska jag blivit, nästan läskigt. Men men jag överlever...haha..kanske är därför jag sitter här å bloggar nu för att jag känner mej ensam.

Igår var en märklig dag. På förmiddagen var allt lungt å fridfullt, allt gick som planerat. Sen efter lunch gick det utför. Stressade å var sen, hjälpte Throzan som var ännu senare. Efter jobbet iväg å provtränade, var skit kul å högt tempo. Det som förvånade mej mest var att alla var så glada, man kan ju inte bli annat själv. Det är så spännande med lag som har mål å visoner.
Så den som lever får se vad framtiden har att erbjuda;)

Nej nu är jag hungrig!

Besviken...

Ja, det är jag. Trött? nej det är jag inte.

Hade träning ikväll, kommer dit å halltiden är fel å vi får vänta å strula med andra lag innan vi får börja träna i C-hallen. Vi är ca 20 st ute spelare (jätte kul!), inte så att Frötuna har klonat sig eller så utan att vi tränar med spelare från Årsta IBK, Fyrislund å vårat eget -90-lag.

När "-90" tjejerna kom ner så blev jag jätte glad i typ 1min. Om jag säger så här det ryktas om att det finns två målvakter i 90-laget men sett dem träna har jag inte, så jag började tvivla om dem existerade. Men tydligen, ända till människan drar fram klubban.
Nej, men så passligt, damen ville spela ute, så gulligt. Jag blir förbannad! Vi behöver målvakt inte nån odåga med klubba som är på fel plats (målet menar jag är rätt plats).

Till nästa säsong är det sagt att det skall finnas minst två målvakter. Känns som det ser mörkt ut just nu.
Men att konkurera med sig själv är jätte givande, verkligen jag menar det, jag blir bara bättre å bättre...haha


Nej nu orkar jag inte gnälla mer, just nu ser det ut som att det kanske bara å gilla läget. Men jag har sagt det förr å säger det igen: Jag är inte nöjd där jag står just nu och jag gillar inte att "nöja" mej när jag vet att jag kan få mer.


Finn Tre Fel...

image108

"Vi" säger natti...

Nu har TV-paret bestämt att det är dax att kasta huvudet där det skall vara klockan ett på natten. TV är avstängd å dem lyckades sappa tillbaka i tid till Seinfeld:)

Så nu går "vi" och lägger oss...

***

Ibland kan ord som inte verkar så betydelsefulla betyda mer än man tror!

***

Fortsättning TV-paret...

Nu har dem fått igång TVen igen, härligt för vi (jag å grann-paret) håller just nu på att kollar på min favorit serie Seinfeld...bara dem inte byter kanal i pausen å glömmer sappa tillbaka till 5:an innan det börjar igen...lite svettig nu...

TV-paret...

Har nu suttit å hånat mina grannar rakt över gatan för att deras TV gått sönder...HAHAHA...inte ett dugg skadeglad;)
Det är lite svårt att missa TVn för den är gigantisk, ja nästan det största jag sett. Jag funderar på att sluta betala TV-lisensen på min egen TV å snål kolla på deras gratis. Jag menar dem får ju skylla sig själva om dem har så jävla stor, ser den i ögonvrån varje gång jag går in i köket.

Dem stackarna kämpar med att få igång den....haha...nu utan resultat...killen ligger bakom tv-bänken å mojsar med sladdarna å bruden står brevid å glor (kan vara så att hon säger nåt, har inte kopplat in nån mic hos dem än så jag hör inte).

Nej jag måste fortsätta med min fönster tittning nu...


Finn Fyra Fel...

image107

Livet förr!!

Har gått igenom alla bilder jag har på datorn. Jag hade mer och fler än jag trodde, allt från tjejresor under gymnasietiden till när jag var sjuk för över 5år sen. Jag satt först å små log och tyckte att det var ganska trevligt, sen kom jag till delar i livet som har varit mindre kul och som jag inte ler åt och kommer aldrig att göra.

Kändes ändå bra att gå igenom allt som varit även om det inte alltid är sånt man önskar skall finnas med i bagage. Fast  och andra sidan utan det  bagaget vad hade jag varit då? Inte den jag är idag iaf, å jag vill vara den jag är.

         

Bild:
1, Jag med sommaren-06 hetaste brillor.
2, Gotlands-gänget-05
3, Jag med mina nyfunna vänner.
4, Alice 1år 5mån (underbar!)
5, Jag å en nykläckt Olle.
6, Jag å Gary på smultronstället i söderköping-06
7, Maria å jag även vi i söderköping.
8, Syster (+Olle-Mannen i magen) och Papsen i stugan.
9, Mina kära päron julen-07

Drömmer om...

* En låång resa till ett land utan måsten.

* Mera dö tid, plats för ingenting.

* Mera pengar.

* Att körkortet tas utan att jag behöver peja eller anstränga mej.

* Att vinna frisör 2008!

* Att spela i ett motiverat och seriöst innebandy lag nästa säsong.

* Det röda högblanka vardagsrumms bordet.

* Att jag inte ska vara allergisk när jag vaknar upp imorgon.

* Han som otippat låg brevid mej när jag vaknade i morse.

* Om det jag fått i livet.

* Sommaren.

* Att få fortsätta vara lycklig.

* Att mina kock-kunskaper skall utvecklas så jag vill laga mat varje kväll.

* Framtiden!!!!

Finn Fem Fel...

image98

Håller käften å sover ostört.

Ligger på soffan nu och är oförskämt trött å sliten. Är det tillåtet att vara helt slut efter att inte ha gjort ett piss mer än en promenad till Willys å tillbaka(å inga jävlar guleböjar till min smoothie hade dem heller) ? Känns inte så lämpligt att ligga här å gnälla om trötthet då jag pratade med Syrran för några (el många) timmar sen å dem hade precis avslutat barnkalas nr 2. Det kändes nästan genom telefonen hur trött hon var på skrikande barn å bullar som inte får bli torra. Jag beundrar dej för att du aldrig gnäller av trötthet eller sura troll.

Sen kom Hanna över för en stund sen för att låna några filmer å hon gnällde inte heller. Fast hon inte fått bakis sova längre än till 10 för att sen hämta hem lilla Nono.

Tror nog att det är dax att hålla käften om att jag är trött, jag har ingen rätt till det känner jag.

Hade tänkt att jag skulle ligga å frossa lite på soffan nu på kvällen. Selle skulle iväga å spela basket å jag hade svårt förstå om människan var normal eller inte. Man kan ju fan inte spela basket klockan 22 en söndag kväll!! Tydligen!!! Även här ska jag nog hålla käften å försöka främja å peppa till all idrott på alla dynets tidpunkter.

Mitt frossande gick åt helvete, jag köpte punchpraliner som jag tänkte hets äta. Men först skulle jag bara testa om mandarinerna som jag köpt gick å äta (inte klockrena men nästan). Vad händer, hets åt fyra punchisar å sen mådde jag illa..så jävla värdelöst. Aja dem ligger i skafferiet så jag kan ju ångra mej. Kanske jag fick lite dåligt samvete över att han skulle iväg å vara hurtig å jag skulle frossa? Inte så troligt att jag får dåligt samvete över punchpraliner men ändå.

***

Nu ska jag kolla över min väska å packa den till imorgon. Har styrt upp min lilla "medicin väska", som började sina efter natten mjölkchock. När vi kom hem med vår köpa fyllemat i natt så fanns det lite mjölk helvete i mat fan. Tror att det var när dem la upp maten som dem råkade stänka eller kladda å det vart nåt litet spår. För jag hann äta upp allt innan det kliade i och utanpå halsen. Men ibland är det så svårt att skilja på stark mat å stick i munnen pga mjölk (åt kebab med ris å röd stark sås). Tur att jag inte var själv för jag blir alltid jätte rädd när jag är själv å ska börja styra med tabeltter å vatten och annat skit.

Det är konstigt att jag inte hör själv hur det låter när jag inte får luft jag känner att det tjuter i lungorna men jag hör det inte (alla andra gör det), jag blir så sjukt fokuserad på andingen att jag nästan är okontaktbar. Jag fick iaf i mej tabletterna å blev bra omhändertagen så jag överlevde. Deckade iof efter ett tag.
Alkohol och mjölk tabletterna är inte nån bra kombination.


 
Nu ska jag å mina nya mölkjpricks kompisar sova lite å möta vecka 15 imorgon.

Gudmor!

Vad händer? jo, jag har blivit utvald till gudmor till lilla Emil, han ska dock inte döpas men om han skulle det så skulle jag blivit gudmor/fadder på papper. Men jag har aldrig gillat papper å känner att jag inte har mycket till övers för dem, men jag kommer ta mej an uppgiften på största allvar å göra allt en gudmor skall göra.
Vad ska en gudmor egentilgen göra?




***

Sitter å njuter av att jag vann sten-sax-påse nyss. Jag slipper laga mat å får blogga ist. Jag älskar å vinna å framför allt när jag gör det mot nån som verkligen tror att han tar hem segern utan att ens behöva anstränga sig..ahhhaa!!

***

Igår var jag ute å svirade:) oj, så otippat, jag går väl aldrig ut? Va hos Håkan, (Andreas kompis, Andreas är Hannas snubbe) han fyllde 25. Måste nog säga att jag är lite besviken på för dojjan, inget vidare drag. Men sen blev det Bj å det var jävlit kul! Träffade massa människor jag kände.

***

Sitter med lite ångest över allt jag borde ha gjort idag. Kan säga att jag gjort så lite man bara kan göra, med det menas endast gått på toa en gång å bloggat (maten lagages ju inte ens av mej själv).
Men nu ska jag faktiskt göra nåt, gå till Willys och handla så jag kan anstränga mej och göra en smoothie sen.

***

Mia jag tycker du är hel skönt och en fantastisk reklam pelare.

 

Utredning av missförstånd!

Vet inte vad alla fått för sig här eller är det jag som skriver luddigt?
I ett tidigare inlägg skrev jag om oskrivna regler inom frisör. Jag vill bara säga att jag INTE har varit på nån dejt med nån kund, detta är ett missförstånd.
Jag hade dejt igår med det var med han som är part två i mitt förhållande. Så ingen dejt av kund här!
Var förövrigt en väldigt trevlig dejt med min egengjorda underbara måltid, som verkade uppskattas;)

Dax att fortsätta jobba...

Nån som tagit min trötthet?

Vad är det för fel? Varför kan jag inte somna? Nu har det gått så långt att jag lagt mej på soffan i hopp om att filmen "10 orsaker att hata dej" ska få mej att somna.


Mål och män!

Jag sitter här å känner att jag skaffat mej en aningens träningsvärk. Jag känner efter vart jag har skaffat mej mest samtidigt som jag små ler. Låren å ljumskarna ligger på delad andra plats. På första å största plats ligger min "utkast-arm". Den påminde mej om att den fanns hela dagen, jag ville liksom inte lyfta upp min arm mer än ca 15cm. Detta är förstås en omöjlihet att inte göra i mitt yrke. I kombination med frustration över mina dåliga utkast (måste verkligen träna hårt på dem) och grova smärta i höger armen kände jag mej mycket nöjd. Det är ju underbart att ha träningsvärk, man känner att man lever.

Jag var ute å tog min kvälls promenad alá 1timme för en stund sen, det känns bättre i låren nu. Det är skönt att komma igång igen efter all otur jag dragits med den gångna säsongen. Dock tråkigt att komma igång när alla andra trappar ner. Men Åland är ju kvar å jag tänker köra tills jag spyr (inte pga alkohol).

Nån sa på träningen igår att vi åker ju dit (åland) för att ha kul å att det inte spelar så stor roll om vi vinner eller inte. Nåt sa mej att jag ville ta upp en disskution om detta men jag la band på mej å sa bara med lite len röst att målet borde väl ändå vara att vinna, vad är annars meningen med att spela match?  Ingen respons..suck!

Jag vet att jag tyvärr inte kommer komma upp i min "vanliga" kapacitet men göra allt jag kan tänker jag ändå göra. Mitt mål med nästa säsong (vart jag än spelar) är att träna upp mej så jag kommer upp på den nivån jag vet att jag kan vara på. Skönt att motivationen har dykt upp igen.

****

Min trio på jobbet satt (snarare låg som en ormgrop i personalrummet) idag på lunchen å bläddrade i tidningar å fastnade i tidningen  DV-MAN. En massa snyggingar posade i olika outfits. Personalrummet förvandlades på bara några sekunder till ett tonårsrum med tre fjortisar.
Det hela slutade med att vi började gissa på vem man skulle välja och vilka dem andra trodde att man skulle välja. Ett, två, tre alla skulle peka samtidigt på den man trodde ex. jag kunde tänka mej å jag vem jag ville ha.

Ja, vi är 22, 20 och 27 år gamla och väldigt mogna.

****

Det finns oskriva regler inom frisör. Vissa saker gör man bara inte, kunder är kunder å inget mer. Imorgon ska jag bryta den regeln. Endast för att jag är som en rebellisk fjortis. Iof om regelbrottet sker efter arbetstid så finns ju inga regler längre, eller?

****

Nu är det dax för svan-hoppet. Måste få min skönhetssömn så jag är vacker imorgon;)

Ovisshet!

Vad kan äta upp mej mer än ovisshet? Jag blir nästan förbannad av att inte veta. Just nu skiter jag i hur det blir bara jag vet, å för att ens kunna skriva som jag gjorde så betyder det att det gått förlångt.

Jag lever mest för dagen å tänker inte på vad som kan hända eller inte hända i framtiden, jag kan ju iaf inte påverka utgången, men att varje dag dras med ovisshet gillar jag inte.

Om man inte vågar kasta sig ut å chansa så vinner man heller inget. Men vissa nöjer sig med lite. Det gör inte jag, jag vill alltid vinna mer. Jag har kastat mej utför många ggr förut å kommer helt klart att göra det igen i framtiden. Jag vill framåt och är inte rädd för att misslyckas på vägen.

Men som sagt alla är vi olika...kanske borde söka mej till likasinnade.

Skor i mängder

Tycker inte om när jag varje morgon måste välja skor...detta är det värsta dilemma jag har på morgonen förutom att välja kläder.

image93

Små troll...

Vad skulle jag göra om inte Syste-Yster klämt ut dem här trollen?


image91

image92

Dessa två är mina ögonstenar. Alice blir stora tjejen imorgon...3 stora år.

(nyklippta igår, se så fina skit ungar)

Vår:)

Idag har det verkligen varit vår ute. Jag tror jag ska bli lite vår kär, det hör ju till!

                                              *Jag söker, Jag letar, Jag FINNER*

Hårdkörare under "semstern"

Blogg.se har omformat nån plattform i flera dagar så därav inget bloggande från min sida. Tog mej lite behövlig semseter helt enkelt.


***


Ja, vad har gjorts i helgen då? Körde en två dagars. Kan säga att jag gick ut full båda dagarna. I fredags jobbade jag så länge att jag slutatde tro på ett slut. Efter det drog jag över till Throzan för att säga hej till V-viks folket. Detta slutatde med "inte spotta i glasen-fullt ut på Flurran-jag var lammkött-kväll". Blev även inbjuden till ett harem av Chrille å Gabbis (Gabbis vet iof inte om det än men). Jag kände mej för stunden ensam å tackade ja.

Detta resulterade ju givetvis i en enorm baksmälla HELA lördagen. På kvällen skulle inb.laget komma å dricka lite hemma hos mej innan det var dax att dra ner till Flurran (ja, jag nästan flyttat dit) å möta upp herrlaget för middag å fest.
Middagen var trevlig å vi körde "sanning eller konsekvens" vid vårat bord. Det var ingen snäll verison av den leken. Kan väl säga att handlingarna fick konsekvenser för endel;)


Eftermiddagen gick det utför...


Tänker inte ens nämna när jag kastade huvet på kudden.


***


Resten av helgen har gått åt till att återhämta mig. Jag är tydligen inte 18 längre å klara inte tvådagars utan en enda skråma. För just nu sitter jag med en fruktanvärd nackspärr, blåmärken på benen, mosad fot (iof av ett glas tillhörande min kombo på söndags eftermiddagen) å ett uns dåligt samvete.


***


Hur var det med "en gång ingen gång..." det nollställs väl efter ett x antal månader? Så att en gång inte helt plötsligt blir två ggr?


***


Dax att styra upp det yttre!

Bye Bye!!!!!!!!!!


RSS 2.0