Kii

Nu ar klockan elva har a ni hemma i Sverige ligger a sover som bast. Idag aker vi tillbaka till Patong:( Nu borjar slutet pa denna underbara semester ta slut, bara tva natter kvar, jag mar daligt. Jag vet att min kara syster vill att jag kommer hem nu men detta ar helt enkelt mitt nya liv nu!

Igar tog vi det bara lungt och lag pa stranden a snorklade annu mer. jag madde ganska daligt igar sa det fick bli lungt. Jag mar battre idag iaf.

Nu har jag ingen aning om vad som hande med texten?? dessa tangentbord ar at hevete!

I Patong ska vi shoppa!!!!! jag har langtat hela semestern. A det basta av allt ar att vi har Nui med oss som har lovat att hjalpa mej att pruta. Hon alskar att handla lika mycket som mej a dessutom kan hon tahilandska a blir inte lurad som oss vita falanger (turist,utlaning pa Thai). Kan bli sa att vi plaserar E a Linus med en ol nanstans.

nu kom det en riktig javla monster skur. har kan det sporegna i 20min sen lyser solen, helt sjukt.

Nu ska jag ga a ata frukost.
Bye Bye!!

Grande Finale Raya!

Nu har vi kommit fra till resans sista del RayaIsland.

Throzan a Andreas motte vi upp i Patong i tisdags. jag a e firade deras ankommst med att ga a dricka for manga ol pa Bangla...medans dem andra hade jetlag;)
Har pa Raya ar det underbart fint, vattnet ar kristall klart och snaden ar kritvit. Detta borde helt klart utses till en av Thailnads finaste strander/ Jag utser den till finast iaf!!!

Det beromda treororet har oppnats och anvands efter gardagen;) Kannde att det maste skrivas....

Nu har vi ju (som tidigare skrivet) bytt resgang till tva bleka svenskar...kanns underbart att fa vara brunare an nan. Daremot ar jag inte (som jag trodde hela tiden) blekare an E. Jag har kommit ifatt och nastan gatt om...helt otrorligt.
Vi har idag fatt det besok som vi akte til Tahilnad for att besoka. E's brorsa Linus a hans tjej. E ar jatte lycklig, sa nu ska dem ut a dyka imorgon. Jag stannar kvar pa land med Noui(?), en utmaning eftersom hon knappt kan engelska men hon ar jatte sot a glad sa det blir bra anda. Throzan a anderas aker vidare imorgon a vi stannar en natt till.

Idag har vi snorklat igen, skont nar man bara kan simma utfran strandkanten och se massa fiskar a koraller. Jag ar inte radd langre inte jatte mycket iaf plus att min simmning borjar ga jatte bra. Jag ar fortfarande chokad over hur jag vagar gora allt detta. Nu ar det jag som tjatar att vi ska ut a snorkla, trodde jag inte att jag skuylle gora.

Igar tog vi oilmassage alla fyra. Det var det varsta jag har gjort. nar jag sag mig om sa lag dem andra bara a njot a sovv. jag sjalv upplevede att hon ville doda mej. Detta var min forsta och sista massage i livet. Jag har tankt leva massa ar till a vill inte bli mosad mordad av en stark strathailandska. Dessutom fragade hon om jag var med barn (nar jag lag ner da ar ju forfan magen platt), detta hojde ju inte min upplevelse, jag kanner en viss agression har!

Nu ska vi ga a kopa lite dryck, det ar ju varmt sa det ar valdigt viktigt att dricka mycket. Speciellt pa kvallarna da man manga ggr lider av lite vatskebrist. Mer valfri dryck at folket!!!! 

Rent Har!!!!!!!

Jag har antligen fatt tvatta haret...jippi...sag da till in forvaning att mitt har har solblekts valdigt myk. Da kan ni ju forsta hur skitigt det var om jag inte sag det foreens jag tvattat det.

Nu ar vi pa Krabi...pa Ao Nang beach. Mycket trevligt. Var ut till RayleBeach(?) idag a badade. Jag blev lite besikev, trodde att det skulle vara finare, men det var for mycke turister, vattnet var okej.

Vi bor enligt vara erfarenheter sjukt lyxigt nu, ett hotell med pool, ac, rinnade vatten och det basta av allt TOAPAPPER. Jag slipper nu sno papper fran varje resturang:) Nu ar det inte sa att jag maste bo pa fina hotell, jag ar nog lite fo luffig for lyx men det uppskattas efter att ha torkat sig med lov nar man har varit pa toa:)

Jag har fatt kanslan av att ni lasare tror att Ko lanta var daligt men sa var inte fallet. Det vara bara dset att vi bodde inte sa javla lyxigt, vi hade ett helt zoo i rummet, inget rinnade vatten och en takflakt som var inne pa sina sista vara innan den skulle flyga ratt ner i sangen.
Stranden var underbar och vadret likasa. e fick antligen dyka! Han fick se skoldpaddor och sjohastar. sen var det nan smal firre som brukar satta sig fast pa hajarna som kom till E och sog sig fast i hans ben. Emil var sa nojd att firren trodde att han var en haj sa den fick sitta kavr under en liten stund. Allt hade klaffat och det var en mycket glad sambo som kom tillbaka efter en dag under vatten ytan.
Jag sjalv fick roa mej sjalv och det vet ju alla som kanner mej att jag kan ju inte sitta sjalv en hel dag utan att prata med nan. Jag gick ner till den lilla strandresturangen och satt mej a hangde med thaikvinnorna a alla barnen. Helt plotsligt komn ett helt gang som skulle ha service sa jag fick agera barnvakt. den lilla av typ tio barn blev hungrig sa jag matade henne me lite banan.
E var sa forvanad att jag inte pratade sonder hans oron nar han kom tillbaka, men nar jag sa att jag hangt med thaikvinnorna slappte hans forvaning och han forstod att jag hade pratat av mej.

Imorgon ska vi bara slappa, sola och bada. Pa tisdag aker vi tillbaka till Phi-Phi for att mota upp Throzan a Andreas och forhoppningsvis E's brorsa Linus+tjej. Dem ena reskompisarna avloser dem andra. Just nu ar vi sju stycken, men det ar bara kul.
Jag a Emil fick en natt ensamma pa Ko Lanta sa vi har varit lite sjalva oxa. A det var jatte mysigt.

Nu borjar jag fa panik nar det bara ar en vecka kvar, jag vill verkligen inte hem. Jasg kanner mej jnte klar an. Finns mer jag vill se. Jag har funderat pa alla mojliga losningar for att slippa aka hem, men ingen ar varken rimlig eller trolig. Vi har daremot kommit pa andra stallen i vill till sa det kommer bli mer resor framover. 

Nu ar det dax att mota upp gruppen som sitter och tittar pa fotboll (liverpool mot nat). Ska dricka lite SingaChang ikvall sa jag sover gott.

Till Throzan: det ar inte dyrt att sy upp en kostym(vast + tva skjortor) for 2500kr. det gar att sy upp billigare men da far man frakna med att sommarna inte sitter kvar efter forsta tvatten. Och sa mycket skiljer det sig inte. Han ar inte dyrare an andra bra skraddare. Fan vad kul att ni kommer. Bat biljtter fixas och ligger pa plats nar ni kommer lika sa hotell. men ni far skynda er fran flygp[latsen sa ni hinner med baten. Dem kommer sakert att hamta upp er utan for Martin's vid 13.00.

Maste saga att Malin S kommentar pa forra inlagget var sjukt roligt. jag undrar oxa vart detta ska sluta:)

RSS 2.0