Underbara morgon!

Frullen är i magen, kläderna är på plats, solen skiner å Plin sitter å bara strålar av morgon förtjusning, hon riktigt njuter av att få gå upp när klockan ringer.

Nu ska bara väskan packas sen bär det av till underbara jobbet. Flarran inte att förglömma, den öppnas så fort klockan slagit sex. Mia, vet att du läser detta, nu med oror för klockan 18.00 är jag i full gång med blondering av ditt hår;) Opps så kan det gå när man beställer en sen fredags tid.

Iväg mot en fantastisk dag.

Det är nästan så jag tror att denna morgon är underbar, ljuga för sig själv är tydligen bra!

Rött är sött

Har nu vaknat upp efter en micro sömn.

Ligger i sängen som vanligt å bloggar på natte tid. Natten är min mest effektivaste tid på dygnet.

När jag kom hem från jobbet satt min sambo/kombo å pluggade i köket. Jag vart så glad eller skade-glad kanske jag skulle säga, inte för att det var nån hemma när jag kom hem utan för att jag inte pluggar. Jag insåg nu hur mycket jag hatar å plugga, hur lite jag kommer göra det i framtiden. Att få komma hem från jobbet å inte ha nån läxa (hette det sist jag var nära en lärobok). Inte nåt måste, inget som ska lämnas in nån en viss tid (och som man alltid sitter med kvällen innan arbetet skall lämnas in). Jag kommer hem å kan bara vara, helt fantastiskt.

Tur att det finns folk som vill plugga så slipper jag. För om alla skulle vara som mej skulle hela världen stå å låta käften gå i ett från 09.00 till läggdax. Det mest teoretiska som skulle finnas var hur man ska blanda ihop färgen till nästa kund (iof väldigt svår teori om man inte kan).

***

Ligger nu å funderar på hur mycket jag älskar färgen röd. Jag har en så stark tilldragelse till allt rött att det nästan är sjukligt. Jag kan inte låta bli att dra blicken till allt som är rött. Har hela dagen känt mej naken då jag inte haft en enda röd detalj på mej. Annars så kan man alltid skymta en å annan liten röd detalj så som en ring, ett örhänge eller en röd strumpa. Okej, en lite detaj finns ju alltid att njuta av, det som på jobbet kallas för rodemma (döpt själv). Min röda färg som man kan finna på vänstra sidan mitt i kvinno pagen (den röda slingan har dock blivit halv efter diverse upprepade misshandels övergrepp).

Vet vad ni som känner mej tänker när ni läser detta; "så sjukligt är det väl inte att just hon älskar rött!!"
Men det är väl visst lite knasigt iaf. Situationen är väl rätt kansig, det vet jag att ni tycker.

Nu ska jag sova sked med Svea, Sambo/Kombo å mej själv. Detta resulterar i en trippel sked. Gud så mysigt!!!

Träning utan svett..

Ligger i sängen å känner mej riktigt nöjd över mina kvälls aktiviteter efter träningen. Jag har dammsugit hela lägenheten (duktigt), vik ihop alla kläder å lagt in i garderoben (mycket duktigt), diskade (jätte duktigt), rensat kattlådan (förbannat duktig), gjort 100st sit up´s (nästan oförskämt duktig), sist men inte minst vattnat blommorna (äckligt duktig med tanke på att dem sjunger på sista versen, men nu kommer överleva några veckor till).

Hade träning ikväll. Ja, vad ska jag säga, dålig närvaro resulterade i match i 50 min. Hmm...vad ger det mej i målet? Kanske inte allt för mycket, känner mej tyvärr inte helt slutkörd efter träningen. Känns många ggr som vi målvakter glöms bort. Kan bara tala för mej själv men tar jag mej till träningen så vill jag nästan krypa därifrån, inte vara torr i pannan efter ca 10 skott på mål i match.


En ultimat träning  för mej är när jag får slita så jag tror jag skall drunkna i mitt eget svett. Jobba så mycket att alla krafter tar slut så jag måste gå på bara ren vilja sista 15 min. Jag tycker vi har bra träningar å tycker Throzan gör ett jätte bra upplägg, men för mej blir det lite för lite tyvärr. Kanske skulle bli aningens jobbigare om alla träffar mål på övningarna.

Nästa vecka jobbar jag sent å brukar vanligtvis missa onsdags träningen men nu har jag sån tur att den börjar en timme senare. Tur det för om tre veckor är det cup på Åland å jag har tänk att jag skall vara skit bra å då måste jag träna. Kan inte bli bättre utan träning.


***

Måste bara berätta att jag jobbade med en kund idag i FYRA timmar, ja jag skriver rätt fyra långa timmar å ändå är jag inte klar än ska fortsätta på fredag i två timmar till. Ni undrar säkert vad det är för galet hår projekt jag gett mej in på. Det undrar jag oxå.
Vill bara tillägga att kunden är en Han å det är sällan man har en kille i stolen i mer än 1,5 tim.


***


Nu ska jag göra svan-hoppet i säng. Tro inte att detta är något jag bara säger att jag skall göra för jag gör verkligen ett kast-hopp alias svanhopp i säng. Tror ni mej inte så kan ni anmäla er till mej så ska jag ordna en live visning.


Dirty?

Hade frukostmöte på jobbet imorrse (kl 08.00 INTE KLOKT SÅ TIDIGT). Fick som vanligt jätte mumsig frulle som Pertan hade fixat, med galet god ananas (tror att Pertan odlar ananas hemma hon är så företagsam).
Under frukost mötet pratades om framtiden å liknande, gick kanon. Sen gav Big Boss oss en present för...ja, för att vi är så jävla bra, trevliga, arbetsamma och gud vad jag skryter med sanningen.

Alla fick en personlig anka som speglar våra personligheter;)

image88

Nu vet jag precis hur min chef ser på mej:)

***

Efter frukostmötet hade vi egen hårvård. Att fixa sitt eget barr är inte något man gör allt för ofta om det inte finns avsatt tid för det. Nu tänker ni att om man är frisör kan man ju fixa å styra hela tiden med sitt eget hår. Kan kan man ju, men vill man det är frågan?

Jag fick en helt ny frisyr idag eller nästan iaf. Vad sägs om pudelkrull med en kvinno page på höger sida, vänster sida likar en könshårs buske. Jag är jätte nöjd, fick även en skit snygg skalad nacke av Throzan klippt på under 3min (fort som fan går det när frisörer jobbar med varandras hår).

image89

image90

***

Nu ska jag umgås med mitt sällskap som kom för ett tag sen. Å naglarna måste fixas!!! ÅÅÅ herregud hur kunde jag ens släppa den tanken för några sekunder (ber om ursäkt för att jag missbrukar guds namn men naglarna är viktiga)

Godis

Ligger i sängen å lyssnar på James. Känner samma känsla nu som igår...KÄR! Vad är jag så kär i? Vad gör James Blunt med mej? Nu bara myser jag, fast i samma sekund känner jag mej lite ensam. Hur kul är det att ligga ensam i en dubbelsäng å vara kär?

***

Jag å Hanna var på en lååång promenad idag (lång kanske var att ta i men den pågick iaf i tre timmar i närliggande områden). Under den härliga promenaden i snöstorm skulle vi hämta mitt påsk ägg som jag fick av en naken man igår. Kommer dit (nu är mannen påklädd) å vad får jag? ETT TOMT ÄGG! Visste inte om jag skulle skratta eller gråta. (Nakna)Mannen hade hets ätit upp allt. Tur för honom att han är charmig så slapp han se mina krokodiltårar. Ja, snopen kan man visst bli.

Så nu när jag vart utan mitt påskgodis så har jag skaffat mej annat godis ist;)


image87(Mannen på bilden är inte någon av de nakna påskäggs männen)

Har ni tänkt på hur naket det har varit här inne på bloggen idag? Gillar jag naket? Tror att det kan vara så.

***

Dax att göra som Storvreta gjorde mot Täby ikväll, kasta in handduken. Storvreta är inget slutspelslag tydligen. Tråkigt att det är över nu:( men men, endel av sporten. Lätt att skriva känner jag, men hade jag varit en av dem på plan så hade jag absolut inte tagit så lätt på förlusten. Jag är som många i Storvreta en vinnarskalle som hatar att förlora. Besvikelsen är säkert enorm hos många spelare denna kväll. Dock såg det ut från tv-soffan som om Storvreta gav upp, fegade ur å spelade osmart, samtidigt så tror jag inte att nån av dem inte ville vinna, men ska man vinna så måste man ge allt man har å gjorde dem det?

Just jävlar handduken skulle ju in...

Natti!

Tack HH

Jag vill framföra min allra tacksamaste tacksamhet till min personliga webmaster Hacker-Hanna. Se så fint det blev! Å se så vacker jag är på alla bilder;)

Tur att jag har nån som hjälper denna hjälplösa hacker att städa upp min sida:)

Jag?

* STARK-STARKARE-STARKAST*


 
(Bild:google.se)

Pratar om James

Jag är så trött att jag endast är vaken på min skit jobbiga överskotts energi. Den sortens energi får folk i min närhet att vilja trycka in öronproppar å hoppas på att dem är ordentligt tätade.
Jag har nämligen en tendens att prata jätte mycket. Ja, helt oavbrutet när jag är övertrött.
Så idag har dem stackarna som jag delade bil med till Sthlm fått stå ut med min trötthet (Hanna, Joel å Linnea).

Tror nog att dem på väg till Sthlm ville kasta ut mej redan någonstan vid Märsta trakten. Men detta är ett sätt för mej att hålla mej vaken, pratar jag så känner jag inte hur trött jag är. Sen att några medmänniskor råkar vara närvarande är mest synd för dem.

Nu åter till det som faktiskt är/var viktigt idag!
James Blunt är kung. Han är så skön snubbe, ful som ett as i håret med det är det som gör hela honom.
Satt under hela konserten å kände mej kär. Helt knasigt att bara bli kär så där. Inte för att det var honom jag blev kär i. Jag vet faktiskt inte vem eller vad jag blev kär i bara att den känslan var grymt skön.

Efter konserten följde jag med James till hans hotell. Vi pratade, drack lite vin å sen sa jag att jag inte hade tid med detta mer utan måste bege mej hem till Uppsala för att få min skönhetssömn. Jag menar man kan ju inte offra hur mycket som helst för en karlslok. Han började gråta å sjöng Goodbye my lover. Jag sa att jag ringer. Troligt att jag kommer göra, nu har jag fått mitt. That´s it!

Kan vara så att jag är så trött nu att jag börjar fara med osanning. Om så är fallet så ber jag så hemskt mycket om ursäkt å hoppas på att detta inte upprepar sig igen (vilket jag absolut inte kan lova).

Du är ju döds trött kvinna, SOV!!! Ja det ska jag...Natti.

Fy fan...

Nu är det riktigt illa må jag säga. Nåt konstigt har hänt med mitt innehåll i skallen. Kanske nån hoppade på mitt huvud igår? Kanske jag skakade skalle för mycket på dans golvet? Kanske det var lammköttet vi kommuniserade med som matade in information i min skalle som den inte ville ha där? Kanske var det att jag endast drack alkoholhaltiga drycker å absolut inget vatten?
Den som lever får se...(just nu lever jag, men hur länge till det vet jag inte)

Kom precis hem å känner att en dusch på detta kommer bli perfa. Inte lätt att alltid ligga på topp. Ligga! Har jag legat?

Ska iväg å fira Plin som fyllde igår. Grattis Bästis!!!!! Sen bär det av till Sthlm på konsert, James Blunt!!! Kan erkänna att mitt huvud inte skriker efter att få gå på konsert precis, men vad gör man inte för James?? Efter det ska jag ju som tidigare nämt tillbringa resten av natten med honom (plast påsen på hans skalle ett måste).

image84

Det blev guld igår!!!

***

Två läsare här på bloggen uppfyllde min önskan om påskägg å naken man. Jag fick nämligen ett påskägg igår eftermiddag (givetvis av en väldigt naken man, kan säga spritt språngande....) Tack det värmde.
Sen fick jag ett till 20 timmar senare. Denna man var mycket het, väldigt lätt klädd, snudd på hel naken;) Tack Du!
I mitt livstillstånd gillar man att få presenter av nakna män...så detta värmde.


Kan vara så!

Kan vara så att det var den godaste flarran vin på mycket länge. Kan även vara så att jag känner mej i topp form inför kvällen. Kan även vara så att ingen går säker när vi beger oss ut. Kan vara så att detta slutar med en lång kväll, med en oanad avslutning.

Gjorde nåt nyss som jag mer eller mindre blev övertalad att göra. Jag gjorde det iaf å väntar nu på resultat...kan nog inte bli mer spännande...belv femton igen (ev sexton).

Dax att göra det jag skulle, styra upp musiken!

Bye bye...ses kanse i vimmlet eller i natt;)

På väg hem igen

Så var min mini semester över för denna gång. Det har varit jätte mysigt på alla sätt:) Thyra är så go å glad å visade upp sin allra bästa sida när jag var där. Hon vågar nog inte annat då hon i framtiden kommer kunna åka tåg upp till Uppsala å hälsa på mej på sina skollov.
 
Måste bara säga att det är ju för härligt att höra min Pappa i framsätet. Han som annars är så lugn å sansad är helt upprörd över alla som inte kan köra bil. Jävla päron gapar han. haha

Igår var vi ner på stan å snurrade runt. Jag träffade två gamla klasskompisar, det kändes nästan lite konstigt att bara träffa dem sådär otippat. Vi bestämde att vi skulle höras å träffas nästa gång jag kom ner.
Sen träffade jag nån ännu mer otippad;)
Han var en av mina modeller när jag gjorde gesällen. Trevlig som fan. Tyvärr kunde vi inte umgås så mycket som det kanske var tänkt när jag bodde där men vi ska ta igen det. Även vi skulle träffas nästa gång jag kom ner. Jag får nog vara ledig en hel vecka för att hinna med alla.

image82 

Som av en slump hittade jag mitt gamla pendlar kort (i min väska som innehåller allt), som jag hade när jag jobbade en period i Linköping.

image83

Thyra å Gary busar, å Thyra är på ett strålande humör. Hon började dock gråta när jag skulle åka, men vem skulle inte göra det?

Viktigt att separera

*Det är en jävla skillnad  på en tubsocka och en bomullssocka*

På väg...

till det som en gång var hem. Har suttit i bilkö i Södertälje i ca  45 min...härligt när man bara vill komma fram. Nu har det iaf lättat lite å vi kan rulla lite, nej nu ljög jag igen, STOPP igen:( Vi får väl se när jag anländer.

Denna lediga helg är fullspäckad med aktiviteter.
Fredag-Lördags eftermiddag: Norrköping
Lördag eftermiddag: Middag hos Farmor (hemma i Uppsala igen)
Lördag kväll: Fördojja hos Throzan sen svira ner på BJ...efter det är resten obestämt till på söndag klockan ett då det bär av till Plin å firar henne.
Söndags kväll: James Blunt konsert i sthlm
Söndagnatt ska jag enligt mina egna planer tillbringa tillsammans med James (om han har en plastpåse på huvudet, tyvärr är han inte lika vacker som hans röst).
Måndag: Vilodag hade jag tänkt, men som alltid i mitt trevliga liv så är det garanterat nåt jag glömt att jag skulle göra.

Nej nu är det dax att lösa lite sudoku...Ja, jag har helt klart ett svårt beroende.

Mini semster...(då är jag glad)

Shit vad fort mitt humör vände. Från att för bara några timmar sen varit väldigt positiv å glad till att nästan vilja slå nån på käften. Har pratat med två personer i telefonen under de senaste timmarna, båda korta i tonen å tjuriga. oj, vad glad jag blev, verkligen jätte. Hade inte ringt om det inte gällde mitt ego syfte. Men fan vad tråkigt det blev nu, har ingen lust att vara purken.
Aja, nu när surskalle smittan gett sig på mej kanske jag ska vara lite grinig ett tag, bäst å passa på när det bjuds.

***
Imorgon ska jag ta en tripp till mitt gamla Norrköping å hälsa på. Jag har verkligen längtat ner. Har dem senaste månaderna känt att det är lite tråkigt att inte bo där längre. Saknar mitt gamla jobb, jobbarkompisarna, lägenheten (jätte mycke, trivs iof ännu bättre i min nuvarande men det var nåt spec med min lilla etta), kvällspromenaderna med Maria, fika stunderna med Karin å allt annat som inte finns här.
Helt plötsligt har jag glömt bort att jag sista månaderna i Norrköping nästan grät av hemlängtan till Uppsala, att jag till varje pris skulle hem igen. Kanske var det livssituationen som jag hade då som var oraken till flytten tillbaka Uppsala? Hade jag levt som jag gör idag hade jag helt klart bott kvar.
Leker lite med tanken på hur livet skulle sett ut om jag bodde där. Vet iaf nån jag hade träffat betydligt mer om jag bott kvar (själv) ;)

Det jag kan känna att jag även saknar är känslan att jag skulle sätta mej på tåget till Uppsala och hälsa på. Det var liksom spännande, vad hade hänt sen sist? Känslan att åka tillbaka till Norping var dock inte lika rolig alla ggr.

Tänk vad man kan se annorlunda på saker bara man får lite distans till det.

Jag trivs jätte bra här i Uppsala nu å vill absolut inte ändra nåt. Största anledningen är att jag trivs så snuskigt bra på jobbet, jag vet att jag inte kan få det bättre nån annanstans. Har man det perfekt ska man inte ändra på det.

Hannas modevisning


image79

image80

image81

Skulle lägga upp bilder på Hanna när hon gick modevisning åt Bergmans på Flurran förra fredan. Oföretagsam å glöms som jag ibland råkar vara så kommer dessa bilder upp nästan en vecka för sent. Bättre sent än aldrig!
Märkte även att bilderna inte blev dem bästa. Jag känner att jag vill skylla lite på ljuset, att hon gick å jag hann inte med. Kan tänka mej att skylla litegrann på min underbara kamera men bara lite...

Se å njut!

Slarv-Maja

Skulle min tankspridda hjärna tappa bort nåt, glöma nåt eller inte minnas nåt? Inte en chans, alltid huvudet på skaft.
Men det har blivit så att jag tydligen är skyldig till ett försvinnade. Det värsta är att jag verkligen inte kan skylla på nån annan, för det är bara jag som bor här (Svea-Sven-Sudoku räknas inte in just nu, hon, han , den, det är för liten). Men som sagt nåt har spårat ur i mitt annars så städade liv;) Gud, vad jag kryddar.

Om nån har sett nåt som är på fel plats och som ev. skulle kunna tillhöra mej så hör av dej.
Kan vara så att jag får en fet omgång om jag inte hittar det som har skaffat ben å försvunnit.


Sööökkkeeerr.....

Dagen som försvann

Vips så var den bara borta, finito, slut. Jag vakande som vanligt, av alarmet, snoozade i ca en timme, sen var all "måste göra tid" borta. Jag tror varje kväll att jag hinner göra massor på morgonen typ måla tånaglarna, rensa kattlådan, stryka, lösa sudoku, koka ägg å fixa till barret så jag ser ut som folk när jag kommer til jobbet.
Detta säger mej att jag har snuskigt höga tankar om mej själv å väldigt dålig själv kännedom.
Fan, jag har ju varit sjukt morgontrött sen jag föddes. Det är något jag kommer få leva med, inte som försvinner när man mogar tydligen (eller kanske om jag blir övermogen, kan man bli det?

Hade bruduppsättnings kurs på jobbet nu på kvällen. Mycket kurser är det, men ska man bli bäst å hålla klass så är det hård träning som gäller. Denna kurs var egentligen mest repetition av vad vi redan kan. Men vi är alla på olika erfarenhets nivåer å behöver uppdateras på alla sätt. Kursen blev för mej: nyttig å genomgående.

***
Sitter å funderar på om jag kommer få nåt påskägg??? Jag anser själv att jag helt klart är värd ett ägg å ska det vara så ska det fanimej vara gigantiskt rent utav skit stort. Det ska endast innehålla punchpraliner å en naken man. Okej jag skulle kunna nöja mej med endast punchpralinerna om jag får ägget av en naken man;)

Dax att göra lite nytta här i världen. Tänk att en kvinna behövs i varje hem, nu talar jag inte ner mannen men han klara sig fan inte själv. Heja Gudrun!!!!

Unik, Unikare, Unikast

Fick sent igår kväll, ja nästan så sent att det blev idag ett telefon samtal från mannen, myten, legenden eller som han annars kallas Producenten. Han frågade om jag kunde komma med kort varsel redan idag kl 08.00. Jaa, inga problem, hör jag mej själv säga.  När jag la på luren kände jag hur äckligt jobbigt det skulle bli att ta sig till Sthlm så tidigt.
Men, men vad gör man inte för lite självförtroeende höjning.

Väl på plats, sminkad å klar med nya linnet (hade samma skit snygga brallor som sist) blev det strul med ljuset. Det slutade med att nån ljus-kille (söt) fick börja styra å greja. Jag, Fotografen å Producenten Micke satt å surrade. (poängtera,Fotografen hade en laptop i knät).
Dem började fråga om mitt jobb å om vi gick mycket utbildningar å hade roliga projekt å sånt.
Jag som vanligt började surra på om massa bra saker vi gör. Kom bl.a in på att vi hade Brudtema denna vår, å att vi gjort en brudbok ect.

Fotografen frågade om jag inte hade några bilder att visa (helt klart yrkes skada). Jag, snabb som satan visar lite bilder som jag har här på bloggen (PR..haha). Sen visade jag bilder som finns på salongens fotografs sida.
Då tog allt en helt ny vändning, den tidigare så snackiga å högljudda Fotografen började granska bilderna.
Han frågade helt plötsligt; "du Han (pekar på Selle) vilken argentur jobbar han för?"
Jag; "haha..honom hittade jag på gatan." Kände då att han va allvarlig. Jag blev lika så.

Förklarade att Selle var en modell bara till brudboken (han var brudgum inte brud, så ingen misstolkar). Han blev väldigt intreserad av honom å frågade om jag kände honom väl, å kanske kunde fixa lite bilder på honom å skicka. Så nu har jag sett till att även Selle får ge sig in i den stora "modell världen"...detta är ju bara för lustigt...haha.
Jag försökte mjölka ur snubben vad han hade tänkt ha honom till, men han kunde inte säga nåt. Han sa bara att Herr Selander hade ett unikt utseende.

Åter till mej..hahaha...det gick jätte bra å fota men jag kände att dessa linnen inte är sydda för mej. Å det var som smink tjejen sa, tyvärr måste just dessa plagg vara med i kollektionen, så det går inte att ändra. Men men vi får se, dem skulle höra av sig efter påsk.
Fotografen däremot försökte intala sig själv å alla andra att dem satt som en smäck.

Aja detta var iaf fall en skit kul förmiddag som oavsett om jag får jobbet eller inte så har detta gett mej jätte mycket!

Nu ska jag sova eller göra nåt annat bra.

Tack Pertan för våran fika stund idag, du är guld värd. Är så glad att du kom till oss:)

Dax igen...

Har nu ikväll tagit upp mitt gittar spelande som har vilat i några veckor. Jag klingade å sjöng vääälldigt högt, det gick så långt att jag fick dåligt samvete för mina stackars grannar. Inte sagt att det lät illa eller så men röstläget låg på en blandning av hårdrock å fina balader...ja ni förstår själv att det kanske inte var en helt klockren kombination.

image78

Du får inte stoppa köttbullar i näsan Markus

Sitter fortfarande å lyssnar på radio å snurrar på datorn. Detta är ett vanligt förekomade i mitt hem på kvällstid.

Det spelades precis en gammal låt på radion som var tok poppis på alla mellanstadie discon. (Vet inte vad låten heter eller titel).
Det var på den tiden som jag var ihop med alla som hette Markus. Jag gick igenom hela skolan, bara dem hette Markus så var jag nöjd...om nån råkade vara en liten syssling eller så bekom mej inte. Jag hade nog en 5-6 stycken...en jävel på karlar redan då..haha;)
Jag tror jag ska döpa min framtida son till Markus som en hyllning till alla lyckade discon å tryckare, som förgyllt min skolgång.

Jag satte även prydligt upp stora å små bilder över hela mitt rum på Markus Schenkenberg. Jag har inte känt så äkta kärlek sen dess.

Tror nog att jag måste skaffa mej en Markus att kila stadigt med. Har grundat så fint med namnet, nåt måste det ju vara eftersom jag dras/drogs till alla Markusar. Är Schenkenberg ledig?
Annars kanske jag kan be den som får äran att dela sitt liv med mej att byta namn till Markus. Jag ser inte att detta skulle vara ett problem, vad gör man inte för kärleken!!?

  Grrr...Markus;)
(bild.rottentomatoes.com)

Konstig dag...

Kan nog säga att detta har varit den konstigaste dagen på många år. Tomhet, ensamhet, bestulen på bakgrunden på bloggen, frihetskänslan å bara allmänt jätte konstig. Kan man alltid sätta ord på varför saker å ting är som dem är? Ja, det tror jag.
Men denna dag har blandats av frihet å förvirring. Å det är klart att jag vet varför den är så, men ändå känns det konstigt.

Vissa människor går en rakare väg genom livet än andra. Jag har lärt mej å märkt att min väg är något krokig. Kan inte säga att jag är deppig för det, är glad att jag får lite motgångar så jag vet vad medgångar är.

På radion spelas Jessy´s Dancing in the dark:)

Imorgon börjar en ny vecka (var ledig idag, så det känns som helg fortfarande). Å ny vecka, nya tag med positiv energi, sånt gillar jag, när det är dax att ta nya ta på riktigt. Ladda upp å köra.

Nu när jag känner denna frihet som har infunnit sig så fint väldigt ofta det senaste halvåret, känns dubbel nu.
Jag bara Jag. Dax att göra det jag brukar när jag känner denna känsla...

Upp till bevis!

Ibland undrar jag vad jag tänker med. Tror att även en sockertopp som mej kan tänka med arslet ibland. Jag ska ju fotas igen nu i veckan å vad har jag gjort!!?? Jo, precis det som jag absolut inte fick göra:  Förändra mitt utseende. Å vad har jag gått å gjort lite lagom impulsivt på en lunch, klippt lugg å kort på ena sida. Haha...detta blir nåt att försöka döja. Så nu måste jag ta fram min goda frisörkunskaper å sätta dem på prov.

 Före   Efter

(Okej, Förebilden är några månader gammal så rödhårig var jag innan saxen kom igång oxå)

Tror på...

                          *ENSAM ÄR STARK, MEN TVÅ BLIR STARKARE*

Stavar...

Har varit ute å gått i över en timme med promenad-gänget (betåeede av Mormor, Mamma å Syrran). I denna vandring ingår oxå att man har stavar, klär sig lite lagom fult och går i hög fart. Mitt i allt ska man snacka massa skit.

Hmm..nu hinner jag inte skriva mer, måste dra.

Inte bakåt utan framåt

Dagen är över å kudden väntar på min närhet.

Kollade på Melodifestivalen, känner spontant att jag inte tänker skriva om den då jag vet att alla andra kommer sköta dessa åsikter åt mej i deras bloggar.
Sen kan jag erkänna att jag skiter fakiskt i vem som vann eller inte. Livet innehåller viktigare saker än å fundera över om "rätt" låt vann. Hur kan man veta i förväg om det var rätt eller fel, den har ju inte ens tävlat i eurovision än?
Jag vill kalla det ett jävla media gnäll.

***

Känner att de ska bli så skönt å sova, bara jag slipper drömma samma dröm som natten som var. Jag drömde att livet var precis som det var för nåt år sen. Jag levde, bodde å jobbade precis exakt på samma sätt som då. Jag får en rysning, jag vill inte tillbaka. Jag förstod inte då hur bra man kan ha det. Mitt liv idag är enligt mej själv väldigt bra (med vissa undantag, allt kan ju alltid bli lite bättre:).

Kanske jag inatt får se in i framtiden??? *nyfiken*

Nej nu ska jag sova. En låång promenad väntar imorgonbitti...å sen kan jag snappt bärga mej tills jag får se vad jag drömmer om...

Till Throzan

Ja, nu undrar ni säkert om detta var den bästa dagen i mitt liv, då jag stup i kvarten lägger ut bilder från slottsmässan. Kanske det var vem vet om det kommer nån bättre! Nej men jag är ju inte direkt känd för att vara en hacker på datorer å det gick inte att maila över dessa stoooorraa bilder till Throzan som är på hemma plan å vill visa sina kretioner. Så detta är tyvärr inte tillägnat mina vanliga läsare utan Familjen Throzell med bihang. Men visst får ni oxå njuta av dessa fantastiska brudar å arbetare.

                 Bra jobbat med make upen

Måste passa på att gratta till lilla Moa, har sett henne, hon är så fin!

Dagens frisyr!

Ny frisyr för dagen!

image59

image60

Ja, vem fan vet hur jag ser ut imorgon?

Lördags ledig...

Har precis kommit hem å känner att hungern är stooor. Två kokta ägg väntar nu. Gårdagen var bra, allt flöt, jätte trevliga kunder. Var sen på Flurran efter jobbet å kollade in Hanna när hon gick catwalk för Bergmans, (bild kommer inom kort). Hon var så fin!

Sen skulle jag som vanligt cykla hem men vissa kvällar har jag en tendens att stanna på halva vägen. Har upptäckt att det finns ett ställe som har "bed and not brekafast", ingår egentligen bara trevligt sällsakap å en kudde. Men jag har aldrig varit kräsen.

Nu ska jag Syrran å Mams snart åka till nån (enligt Lisa) förbannat bra butik som har mycket man inte kan leva utan.

Kvällen blir schlager. Hanna å jag skall ju ha våran melodifestivals kväll men alla vära vänner;)

Hjärna på vift...

Jag måste vara en av dem mest förvirrade människor som går i ett par skor (nu är jag iof barfota). Hittade inte min telefon, å letade överallt. Sen ringde det på den å efter två ringnings försök hittade jag den i skafferiet, bland pasta å havregryn. Jag måste ha fått totalt hjärnsläpp.

Dagen har flyttigt på bra, sköna kunder å sålt bra, vad mer kan man begära.

Imorgon är det fredag (Hanna det är fredag på riktigt), å detta innebär helg. Det var länge sen jag kände att det skulle bli riktigt skönt med helg men nu känner jag; FY fan vad skönt med lång helg. Ledig lördag, söndag å måndag.

Har inga specilella planer, förutom på lördag då Hanna å jag ska kolla om vi har några vänner som vi kan bjuda in på melodifestivals kväll. Vi började tänka på hur många vi hade men det slutade med att vi inte kom på några. Okej, riktigt så illa var det inte men nästan....Haha...vänner sökes!!!
Tänkte för två veckor sen när jag hade ledig helg att jag skulle ut å svira nästa gång jag var ledig men det känns inte rätt denna helg, det får bli nästa helg då Throzan ska styra upp nån fördojja.

Glömde att jag visst hade nåt å göra iaf en liten del av kvällen imorgon. Ska direkt efter jobbet möta upp Andreas å hans grabbar å kolla på Hanna när hon går modevisning på Flurran. Ska visa kläder från Bergmans (tror jag det var?).
Kanske toppar kvällen med lite Lets´dance.

Trots min stora kroniska trötthet så tog jag mej iväg å kollade på Strovretas första slutsspels kvartfinal mot Täby. Ja, vad fan säger man om en sån match. Storvreta vann med 3-2, men det var fan på håret. Täby spelade fegt å tråkigt å Storvreta måste verkligen skärpa sig om det ska bli nåt guld. Slarv får inte finnas i ett slutspel. Fick gosa lite med Emil å det förgyllde denna mindre roliga match.
Inte att förglömma att jag fick mej lunch mys oxå;)

Dax att lägga tanken på vad jag ska ha på mej imorgon så slipper jag göra det när jag vaknar i halvt koma.

Nötter...

Man kan ju inte tycka en massa om saker man inte vet någonting om. Att påstå sig veta hur det ligger till i vissa fall tyder bara på okunnighet inom området eller lögnaktighet.
Sluta upp å tyck om du inte vet!

Detta var verkligen ett skit onödigt inlägg...


Tugg, tugg, tugg utan smak...

Sitter å tuggar hysteriskt på ett tuggummi.

Tänkte skriva ett lååång inlägg, men känner att det bara skulle bli en massa dravel. Tror inte att det som rör sig i mitt huvud är så intressant för allmänheten, eller vad fan vet jag om den saken? Men men jag tänker i allafall inte dela med mej, jag är en sniken jävel ikväll.

Jag blev för en stund sen ännu mer övertygad om att okunniga telefon kärringar borde utrotas. Å med det vill jag säga att jag personligen tänker se till att dem försvinner, iaf från telefoner å männskor, skiter i om dem sitter på en stubbe i skogen bara dem inte rör sig i min värld.

Nu ska jag skeda med Svea-Sven-Sudoku (sista namnet lades till vid en mindre osynlig cermoni igår kväll).

 Här behövs helt klart ett par skor!

Kärringar

Idag vart jag less på sura, ointresserade telefon kärringar (nu pratar jag inte om påskkärringar). Bort med dem. Å nu vill jag tillägga att sur telefon kärring kan man vara oavsett ålder.

Modellen fortsätter...

Fick ett samtal idag från Herr Producent. Jag skall till Sthlm å ta fler (prov)bilder, dem var tydligen jätte nöjda efter förra plåtningen *HÄRLIGT*.

MEN, det kommer ju alltid ett men. Att jag ska fotas igen var för att linnena inte satt riktigt som dem skulle. Ja, vad kan det bero på???;)
Om de nya kläderna sitter som dem ska så får jag jobbet....TJOHOOO...annars får den andra jääättte trevliga tjejen det. Det som ändå känns bäst att hon är nummer två. Mika´s brudar blir brädade av en amatör, hittad på "gatan"...haha

Nu är det sudoku tajm...sen sova. Som modell måste man vara noga med sin skönhetssömn...HAHAHA...

Rekord

Jag slog mitt tidigare promenad-rekord till jobbet med 30sek. Tänk om bomarna inte gått ner å jag haft grönt vid E4:an, hade kunnat bli nåt storslaget.

Underbara dag...

Är det inte fantastiskt när man vaknar å tittar ut å vad ser man? Strålande sol. Det är promenad vecka denna vecka å jag tycker det känns extra skönt med detta väder:)

Måste kasta i mej gröten innan jag slår promenad rekord till jobbet under 25min, klara jag galant!!!!

Vakna alla sovande väder gudar!

Lag å rätt för sömngångare...

Vad har hänt med Sveriges lagar? Finns det några vettiga över huvutaget?
Jag vill härmed införa obligatorisk vila för övertrötta arbetare. Lagen innefattar dem som är så trötta att dem inte ens kan hålla ögonen öppna utan tändstickor.

Ja, hur ska vi veta vilka som är så trötta å inte fejkar att få gå hem å sova? Jo, kolla om dem svara på tilltal, kolla om dem halv sover så fort alla andra tittar bort. Över trötta arbetare tar varje tillfälle att sova en micro sömn, håll ögonen öppna för dem är snabba rackare.

Jag stämmer in på alla kriterier å känner just nu att jag har med all rätt att följa lagen. Jag har t.o.m somnat fyra ggr under skrivande stund.
Jag har dessutom börjat använda hårnålar i metall, då tändstickorna gick av för jag blundra för hårt å tungt.

Spöket Laban!

Sitter hos syrran å är barnvakt...jag vet detta är inte klokt, har redan varit uppe någon 1½ timme. Jag är så trött att jag knappt kan hålla ögonen öppna, sov bara några timmar inatt.
Har fått mail från flera stycken läsare som frågar om jag har varit ledsen senaste veckan, att jag skrivit å verkat lite nere. Snacka om att jag är dålig på att dölja, inte ens när jag skriver kan jag dölja mitt humör. Det positiva är ju att det blir ärligt iaf.
Men visst kanske inte är på topp, har hänt endel saker som gör att jag inte varndrar på rosa moln direkt. Vissa skaker kan ingen göra nåt åt, men det kan bara bli bättre:)

Alice å olle sitter å kollar på Spöket Laban. Alice skriker att jag måste komma å kolla på Labans syster Labolina, hon kan göra alla möjliga ljud. Livet år lätt när man är liten!

Nu ska jag vara en bra Moster å kolla på Laban med kottarna, Den perfekta barnvakten helt enkelt, dem får kolla på hur mycket film som helst bara dem sitter i ett å samma rum så jag kan ligga på soffan.

Det har hänt igen...

Har jag fått tillbaka mitt beroende? Har jag än en gång tappat kontrollen? Kommer jag någonsin att kunna ta mej ur detta?
Frågorna är många men svaren är få.

När  jag har mycket att tänka på eller snarare när jag har tankar som jag inte orkar med så flyr jag.
Jag flyr rätt in bland siffror å rutor. Jag låter hjärnan jobba på högvarv, varken tid eller rum finns...

Jag sitter nu återigen fast i SUDOKU´s envisa värld. Jag kommer vara där tills jag vill börja tänka igen.

Detta beroende är nåt utav det märkligaste jag varit med om, jag HATAR siffror av hela mitt hjärta. Men jag tror det var lufttrycket på planet från Kina som fick mej att bli förvirrad å låta Farmor lära mej denna drog. Men jag kan inte säga annat än: Tack Farmor, jag känner men förbannat smart när jag hittar lösning på lösning!

Nu börjar jag få känningar dax att fortsätta...

Bröllop!

Igår var blogg.se inte med i matchen, gick inte å logga in. Så nått skrivande blev det inte, fick roa mej med att lösa sudoku ist.

Satt å funderade på vad jag skulle hitta på igår kväll, antingen supa skallen av mej å rulla runt på bj eller kolla på melodifestivalen. Det sist nämda satts i verk, det första var iof inte ens ett alternativ.
Dock blev jag mest förbannad, ursäkta min ärlighet men jag vill spy på Sibel. Jobbigare människa får man leta efter, jag blir stressad av hennes närvaro. Var till och med tvungen att sluta kolla på Idol när hon var med för hon gapade så förbannat både på scen å utanför. Men men tur för henne att hennes gapande röst ändå inte är tondöv.

Sen fick det bli filmen Hur man blir av med en kille på 10 dagar. Det är underbart att drömma sig in i filmens värld, man glömmer allt annat:)

***

Har idag jobbat på Slottsmässan på Slottet (otippat). Vi hade monter å visade vad vi har att erbjuda alla blivande brudar å brudgumar.  Vi (jag å Malin S) stod å gjorde uppsättningar å Throzan sminkade. Inte att förglömma vår egen Pertan som servade alla nyfikna med information.

    
Teknikens under eller är det jag som har missat nåt å är ynkligt lätt imponerad? Men vi hade bildspel på väggen å på bordet hade vi en ram som ändrade bilder automatiskt,as coolt. Se det är två olika bilder i samma ram med ca 5 sekunders mellanrum. Ja, jag vet att bilderna blev en anings suddiga, men ljuset var inte det bästa på Slottet eller:  ja kanske hade lite med min kamera att göra oxå.



     
Våra fina modeller som faktiskt blev riktigt bra. Känns skönt att både självkritiska Emma å Malin blev nöja. Vi har båda en tendens till obotlig perfektionism.

   Jag gjorde tjejerna i mitten å Malin dem två på kanterna.

 Järn gänget!

Det här var en jätte kul dag som var både utvecklande och utmanande. I detta nu så spelar det ingen roll att jag med denna söndag kommer jobba 11 dagar i rad.

Nu ska jag kolla klart på Wallander Mastermind.

Toppar å dalar...

Har man bestigit ett berg å kommit ner igen, kan man bestiga hur många som helst.

Ligger väl nån jävla sanning i det me.

Kom ett behov...



Rött är sött! En liten gullig tjej sko att tassa runt i om man vill känna sig lite pippinet. Inget för mej men uppenbarligen hade skorna en vis inverkan på mej eftersom jag ville ha dem på min blogg, eller är det för dem matchar bakgrunden? Kanske för att dem är röda med vita prickar? Nåt är det men inte hjärtarna iaf.

Trött men ändå vaken 01:51

Ligger i sängen å kan inte sova, det rör sig mycket här inne. Har egentligen ingen lust att blogga heller men i hopp om att bli trött av detta så gör jag det iaf.

Jag fick lite avslappnings musik å nån annan somna in "låt" (eller vad man nu säger) av en vän men detta hjälper tyvärr inte heller.
Åhh vad jag tycker det ska bli kul att gå upp om fem timmar å jobba precis vad jag önskar nu!

Känner mej allmänt osinspererad till att skriva överhuvudtaget, mina tankar går till andra större saker i livet än att blogga så nu skiter jag i det här å återgår till mitt funderande.

Återkommer i morgon på (förhoppningsvis) bättre humör.

En omtänksam vän!

Kan man inte gråta när det finns vänner runt sig som är som dej? Kom precis hem, ja sådär lite lagom sent när man ska upp å jobba imorgon, men ibland behövs det. När jag kom upp till ytterdörren stod där en fin påse med tulpaner i. När man behöver bli lite uppmuntrad är en sån här fin tanke mycket värld.
Jag började faktiskt gråta för jag blev så rörd!

Tack Hanna för att du finns!

  image44

Tänk om...

man visste vad som står å väntar här näst. Om man kunde se in i framtiden, allt som var både bra å dåligt. Jag vill absolut inte se in i framtiden, då skulle det ju inte vara nåt spännande att leva. Fast ibland känns det som en liten förvarning skulle sitta på sin plats, då behöver man ju iaf inte bli chockad.

***

Har precis vaknat å känner mej förvirrad, det första jag gör är å sätter mej vid datorn å börjar skriva, hade jag ett behov av det?

Solen skiner å det är en ny dag med nya utmaningar. Nu kan jag bara se framåt, lyckligt ovetande.

                                                    

Toppform helt enkelt...

Kan man få ett bättre jobb? Bättre jobbarkompisar? Bättre kunder? Kontra mej om jag har fel.

Kom till jobbet å frös som en jävel, men jag ville ha min nya skinnjacka, jag var snygg när jag drog genom stan å det känns som om  det vägde upp att jag var som en djupfryst fiskpinne när jag anlände till jobbet.

Åhh..nu kom en jätte bra låt på P3, vet inte vad den heter men det ska jag ta reda på!

Åter till ämnet. Jag kom till jobbet (kl.12 sovmorgonen var härlig) å kollade dagens schema.
Trevligt, började dagen men en av mina favvo kunder, sedan gick allt bara så klockrent, jag var inte försenad en enda gång. Hmm..okej kryddade en aning, jag låg väl kanske inte helt rätt i tiden med sista men jag bjuder på den idag.
Hela veckan är klockren, jag har så många kunder som har väntat på mej nu när jag gick å blev döds sjuk.

Jag har kännt mej så positiv hela dagen, trots att jag nästan somande när jag hade en kund i färg, (har nog sovit för mycket senaste veckan).

När jag parkade cykeln hemma så fick jag ett litet "besök" å jag var i total toppform å försvarde mej klockrent mot denna påträngade människa. Det bara flög ut klockrena försvars kommentarer ur min lena lilla trut.

 Denna bild är till min kollega Throzan.

 Å denna är en ren jävla pik till vår egen Sofie "blondie" Förvirrad.

Jag visar helt enkelt min uppskattning till mina kollegor!

Nej, nu ska jag göra lite nytta iform av soffliggande slö hög. Hep på` re!

Härliga lååånga sovmorgon...

Börjar jobba om två timmar. Det är så förbannat skönt att bara vakna å strosa runt lite innan man går till jobbet, jag hinner vakna ordentligt...underbart.

I natt sov jag faktiskt som en död, vilket var skönt då det inte blev så mycket sömn natten innan.

Sitter å kollar på nyhetsmorgon. Det är matlagning å det ser så äckligt lätt ut när dem hackar å steker å grejar. Men det är lite lurendrejeri med det hela. Vem fan kan göra det så snyggt å få det att smaka lika bra? Ja, lycklig jävel kanske, själv blir jag med irriterad över att dem säger att allt är så lätt å sen är det hur avancerat som helst. Kan ju iof ha å göra med att jag knappt kan koka potatis utan att misslyckas.

image42

Svea-Sven tar sin morgon-löpnings-amok över hela lägenheten.

Så bra det går...

Jag har redan gått å lagt mej en gång. Bäddat ner mej i sängen, försökt välja sida (jag har en hårdare madrass å en mjukare, halva halva), fick beslutsånges å la mej raklång över båda,bäddat ner Svea under täcket. Nu var det dax att sova. Så fan heller, min tankeverksamhet börjar jobba på högvarv.

* Får inte glömma att ta med saxarna till jobbet imorgon.

* Får absolut inte glömma när mina nyinköpta ägg har utgångs datum (fan att jag slängde förpakningen 21 mars,kom ihåg).

* Tänk om cykeln är snodd när jag kommer ut imorgon å ska stressa till jobbet,vad gör jag då?

* Vad gör Svea-Sven om dagarna när jag inte är hemma. Vill nog inte veta.

* Tänk om jag aldrig mer kan äta utan att må illa å vilja spy, hur kommer jag då att se ut om ett år?

* Får absolut inte glömma matlådan.

* Varför kommer jag aldrig kunna bli bättre på engelska? (kanske för att jag är så snuskigt bra på annat;)

Ja dessa tankar är bara några som rör sig i mitt huvud när jag ska sova. Jag gjorde ett tappert försök att gå upp å skriva en kom-i-håg lapp, som nu så fint sitter på ytterdörren. Detta hjälpte inte.

Det har gått så långt att jag nu ligger på soffan. Jag har nu lite ångest för detta eftersom jag lovat mej själv att inte sova där bara för att jag lever själv å kan sova vart som helst. Jag har varit duktig å sovit i sängen hela 2008. (kan hända att jag kryddade lite där å glömde bort några undantag).
Men men jag kommer inte att kunna somna utan att ha lite ljud från teven.

Fick förövrigt en liten present idag från världens bästa Farmor.
Vad kan man väl bäst ge en människa som lever i en röd värld? Jo, en bok som heter röda boken. Så fyndigt namn på en röd bok.
Tack Farmor för denna gåva!!!

image41

Det var jobbigt att blogga så jag tror jag kan sova nu...

Natti natti alla ugglor!!!!!

Skinnjacka å I-landsproblem...

Dagen har bara sprungit iväg. Sov länge, stack sedan ner på stan å träffade Throzan, vi jagade runt efter sånt som vi inte kan leva utan. Jag kom lyckligare än aldrig förr hem med en svart skinnjacka. Jag har letat å letat men inte hittat nån som passar. En sak är klar; man får inte vara över 1,60cm om du tänker köpa skinnjacka. Jag som aldrig har ansett att mina 1,68cm varit speciellt jätte lång men tydligen så var det fel. De flesta jackor jag provade var så korta att jag började undra om det var inne att visa halva magen igen.
Aja jag är lycklig iaf!!!!

***

Har gått hela dagen å funderat på mitt lilla eller lilla är väl synd att säga men mitt dilemma (?). Jag kan inte bestämma mej för hur jag skall göra. Man vet vad man har men inte vad man får. Kan det vara så att jag fegar nu?
Detta är i jämförelse med annat bara ett i-lands problem men just nu känns det som jag kommer bli en skit hur jag än väljer å gör.
Jag ska nog ta å överlägga lite med katten nu, tror att hon säkerligen kan ge mej ett bra svar.

Se själva jag håller på å bli totalt galen, börjar rådgöra med en pälsboll.

***

Imorgon är det dax att återvända till livet...jobba...jippi...äntligen...

Pirr...

Kan man sova sämre? Tror fan inte det. Har vaknat varannan timme å varje gång har höger armen sovit...

Skulle ha tagit en sväng till sthlm idag men då min med passagerare missat att det visst var föreläsning idag så får jag helt enkelt hålla mej till Uppsala ist. Med mitt lokalsinne beger man sig inte själv till för stora platser. Ansåg att sthlm tillhörde FÖR stor.

***

 

I natt kände jag mej som en femtonåring. Fick ett lite oväntat, men välkomnande sms sent igårkväll/natt. Jag kände hur det började pirra i magen...Det var verkligen länge sen den känslan infann sig på riktigt.
Tänk vad så lite kan göra så mycket;)

Vart ska detta sluta??;)

Läsvärt...

Tycker ni borde ta en titt på detta inlägg:

http://christiernin.blogg.se I den fejkande orgasmens land.


Ja, nåt med bloggens namn säger att det är en släkting;)

Rätt klädval eller total blackout?

Jag tog mej i väg å kollade på matchen mellan Storvreta å Dalen som slutade, jag vad fan blev det? typ 8-3 till Storvreta:)

Satt å kollade på hur en del klär sig när dem är å kollar innebandy. För mej är det obegripligt hur man kan dra på sig fest blåsan med tillhörande högklack i lack. För fan idrott är gympadojjor å sköna kläder inte glitter å glamuor. SVETT!!
Aja jag skall inte lägga mej i andras klädval men det finns tillfällen som man anpassar sin klädsel.

Eller va fan jag vill visst lägga mej i klädvalen i alla idrotts hallar. Varför finns det inte en lag på att vinter sporter inte borde få ha vita matchställ. Förstår inte folk att man inte klär i hel vitt när man är kritvit i huden. Ingen kan ju känna sig bekväm som albino, eller?
Att jag tog upp just vita matchställ har enbart med att jag blev bländad under matchen då Dalen hade vitt, vitt och åter vitt.
Inte konstigt att dem förlorade! 

Herregud vad jag har skrivit svordomar i detta inlägg. Men jag skriver som jag tänker å jag verkar ju gilla att svära så det finns ingen anledning att rätta till detta. Personligt skulle det väl va?

 Nej, bara på sommaren!                                         
  Nej, bara på krogen!

Så var det söndag igen...

Det är söndag å jag känner mej även denna söndag lika som alla andra söndagar...sliten...Fast denna gång av andra andledningar än för mycket alkohol, lite sömn å en tanke verksamhet på hög varv om vad som hände igår.
Denna dag känner jag att kroppen utsatts för prövning, i detta fall av mat å för mycket rörelse.

Jag fick under gårdagen höra upprepade ggr att jag har magrat en aning. Ja detta stämmer, jag har under denna jävla influensan tappat minst 4 kg. Å hur det skall kunna stoppas så att jag ser ut som en människa om två månader det har jag ingen aning om. Men maten gillar inte att vara i min kropp så är det bara.

Tänkte ta mej iväg å kolla på Storvreta mot Dalen om ett tag men jag måste faktiskt överväga det nog, för jag har har så förbannat ont i magen.

***

Har funderat ganska många timmar på hur jobbigt kompliserade en del människor är, eller det kanske inte är människan som är kompliserad utan människan som gör livet mer kompliserat än det behöver vara.
Varför inte ta en dag i taget i stället för att tänka på vad som skulle kunna hända eller hur jobbigt det skulle kunna bli. Livet går delvis ut på att misslyckas å bli sviken, detta för att lära sig nåt utav det å ta med det in i framtiden.

Om man inte chansar så får man heller inget....

 Jag känner att jag behöver se lite skor. Har jag ångest är det därför jag vill se skor? Skulle jag ha dessa på mej skulle jag bli jätte glad iaf eller ännu gladare än jag redan är;)

Mys, framtidsplaner å dop...

I natt timmen före midnatt fick jag besök...lite otippat men väldigt trevligt. Vi pratade många timmar innan vi sedan skedade hela natten.

Idag har Frötuna spelat sin sista match mot Årsta IBK. Det blev vinst med 7-5. Skönt att avsluta serien med vinst, då vi som känt inte har varit allt för bortskämda med 3p.

Nu börjar alla värvingar å provträningar. Vad gäller Frötunas frantid låter jag vara osagt. Jag kan bara från min enga personliga sida tycka att det är tråkigt å mäsrkligt hur föreningen tänker inför framtiden.

Själv vill jag bara spela bli bättre å till skillnad från förra säsongen så vill jag satsa den kommande säsongen. Livet ser annorlunda ut nu mot vad det gjorde för ett år sedan. Efter att nu har varit mer skadat än hel denna säsong kan det bara bli bättre nästa. Jag vet vad jag kan å bara jag får mer å bättre träning å framförallt mer konkurrans om platsen i målet så blir jag farlig men men. Jag ställer mej frågan är Frötuna rätt lag. Kanske kanske inte.

Nu ska jag iväg på dop. Min lilla kusin Malte döps. Kan erkänna att jag andvänder mina sista krafter å åker dit.

Puss på glada.

RSS 2.0