Strul?

Det räcker med att jag finns så blir det strul. Jag gör inmget speciellt, bara är hemma å är sjuk (börjar så smått tillfriskna).
Nu menar jag inte sånt strul som är bråk eller så utan bara min närvaro gör ibland att det blir missförstånd å konstigheter. Många skulle bli glada av min situation men efter många upprepade ggr av samma sak tröttnar jag. Eller det är klart att det kan vara en komplimang!

Jag vill bara vara, men det går inte för jag finns!

Ja, herre jävlar så förvirrat det kan vara, jag fattar knappt själv vad jag har skrivit...haha...

En liten tår över spillt dop:´(

Det är med sorg som jag har meddelat mina vänner i Norrköping att det inte blir nåt dop för min del. Jag har inte kraft nog att ta mej ner till Norrköping, det var förlänge sen som jag åt riktig mat, för längesen som jag var ute å gick. Så tyvärr blir det varken sång eller diktläsande:(

Idag har jag varit uppe å gått ganska mycket, så det har nu resulterat i att jag är helt slut.

***

Det har idag eller snarare igår hänt nåt tråkigt eller nödvändigt, kalla det vad du vill.

Jag har suttit å tröstat å försökt förstå. Å om jag nån gång i livet skall säga att jag förstår å menar det så är det nu. Jag känner verkligen känslan i kroppen, känslan av att inte vilja vara själv, men ändå veta att det är det som är det bästa. 
Livrädd för det som komma skall. Vetskapen om att ingen står nära när jag faller bakåt å tar emot mej. Men är det verkligen så? Blir man ensam bara för att man blir singel, är det ingen som tar emot en när man faller?

Den känslan som P*H bär just nu väger så mycket att det känns som om kroppen inte orkar ta sig fram en millimeter. Jag har en sån nära relation till den här människan att jag kan känna att något är tokigt på flera mils avstånd, vi har känt varanndra så snuskigt många år att jag kan känna P*H´s ångest just nu.

Jag vet att allt kommer bli mycket bättre å att livet kommer leka igen framåt sommaren. Inte så lätt att tro just nu men jag lovar!

Nåt vi pratade om var, att när det tagit slut med nån så finns den där äckliga känslan av att exet snart kommer träffa eller vara med någon annan (eller ny kanske man säger). Paniken kan bli enorm, Det sista man vill är att se honom/henne men nån annan även om det tagit slut. Så känner nog alla mer eller mindre.

Jag försökte lugna P*H å tala om att hon vet lika väl som jag hur sega karljävlar är å att dem är lika sega på att skaffa nytt som att bädda sängen. Jag talade även om att hon hinner dra över flera stycken innan han ens tänkt tanken. Jag vet inte om mina försök till ro gav nån större effekt men det ligger en stor erfarenhet å sanning bakom dessa påståeenden;)

Jag finns iaf alltid här men det vet du redan. Livet går upp å ner som en jävla berg å dalbana. Men för att veta när det är upp så måste det gå ner ibland oxå.

                                             

***

För mej är livet upp om man bortser från att jag precis höll på att stryka med i denna influensa som så trevligt varit på besök.

Dubbelmoral!

Känner att det inte finns så mycket att säga här, det händer inget. Sen sist jag skrev så har jag bara hostat sönder mina lungor, dött två ggr å återuppstått båda gångerna, ätit hallokräm spetast med hostmedicin.
Ja, det vart inte roligare än så!

Men snart börjar en bra Tv-kväll. Vänner börjar nu, sen det nya programmet om as vidriga ostädade hus, å sen det som jag har en stor hat-kärlek till Topmodel 9.
Jag gillar egentligen inte såna program, dem är yliga å handlar bara om uteendet å att du måste se bra ut. Men ändå ju mer jag gnäller dessto mer ser jag på det. Det kallar jag dubbelmoral.
Å nu när jag har startat min egen modellkarriär kanske man ska titta lite extra å lära mej nåt...haha...ja jävlar!

Kanske jag kan få vara med nästa säsong, nu när jag inte kan äta heller så passar jag väl snart in...

        
Se så bra jag posar...en skönhet, heeellt naturlig;) å matcha kan jag oxå! 

Rastlös sjukling utan minsta lilla ork...

Hmm...kan det bli tråkigare? Jag har ingen röst är galet trött, hungrig som en varg. Rastlös men orkar ändå inte göra nåt. Är det lagligt att vara sjuk såhär länge? Jag tror inte det...

Jag tänker aldrig mer vara sjuk å defenitivt inte få influensan....
Blev lite gladare igår kväll då jag fick besök av nån jag tycker om. Lite sällskap kan göra denna sällskapssjuka sjukling lite piggare, alltid nåt.

Å i natt kom M å P hem från Florens, så nu e jag inte ensam längre. Jag har ju så fint kommit hem (i torsdags, jag bor nästan hemma igen, hjälp!!!) till Mams å Paps med min lilla katt å parkerat mej i mitt gamla rum, helt plötsligt blev jag 12år igen, jätteskönt!!!

     Jag blir glad av skor så jag ville bara ge en hyllning till alla fina skor! Spec, mina egna;) 

Saknar...

Det är märkligt vilka vändningar som kan tas i livet. Maria umgicks jag med varje dag när jag bodde i Norrköping. Sen när jag flyttade hem igen så kunde vi självklart inte träffas varje dag. Men det är ju bra märkligt från varje dag till några få ggr per år.

Men i helgen kommer jag å hälsar på. Vill tillägga att Maria å hennes Gary har förökat sig å ska döpa tillskottet på lördag.

image38

Maria å Jag på Liseberg i sommras. Vi kunde inte åka karuseller efter som Maria skulle få en å Jag hade fått två;)


Efterfrågan...

Kan ingen komma hit å ge mej lite aptit. Jag är hungrig men kan inte äta för jag mår så illa. 

Jag äter mer pecillin än mat. Nu har jag även böjat förstå varför Svea vill ligga på min mage å sova, den går ju in som en hängmatta, hon behöver inte orora sig för att rulla ner.
                                                                
                                       Ser nästan ut som Svea-Sven
                                                                             

Ett störande beteende..

I förra inlägget skrev jag om ärlighet. Jag blev inspirerad å fortsätter skriva om ärlighet.

Nåt som jag inte gillar är tex när jag ringer till nån å den personen inte har tid att prata eller sitter illa till. Personen säger då att den ringer upp senare. Men vad händer, det kommer inget samtal inte på ja två dygn, kanske mer. Om man inte har lust att ringa upp så säger man inte att man ska ringa upp, det är oärligt.
Om det kommer saker ivägen som gör att man inte kan ringa upp så finns det nåt som heter sms å som funkar dygnet runt året om.

Detta händer inte ofta men ibland dyker sådana människor upp som är telefon skygga eller rädda för att mobilräkningen ska bli för hög.

Kan ju vara nåt viktigt man vill när man ringer!

Jag sitter (ligger om jag ska vara ärlig i sängen) inte här å är bitter över ouppringda samtal, jag har bara inget annat å göra än å komma på saker som är dåliga. Eftersom jag inte kan röra mej mer än några ggr per dag då jag går på toa, så kan ett uteblivet uppringande bli en stor grej. Telefonen har är min kontakt med omvärlden.  


Tjejsyndrom....

Ja här händer inte så mycket....jag drack varm blåbärssoppa till frukost.
Igår kväll hade jag en nära döden upplevelse (på riktigt). Skulle äta riktig mat för första gången på många dygn. Linnea var här å gjorde potatismos å köttbullar. Jag åt ca 1,5dl mos å två köttbullar. Detta var tydligen för mycket jag börjar spy...suck...har provat äta vanlig mat två ggr men det går inte.

Jag kommer dö av svält...

Å inte nog med det vi förlorade igår oxå med 8-3.

Matchen hade varit kul å i väldigt högt tempo. Det är bra för Frötuna att möta ett lag som spelar bra å tuff innebandy, å som ser till att vi måste ge 100 för att hänga med. Siffrorna var enligt källa lite orättvisa då inte sagt att vi borde ha vunnit. Funbo var bättre å hade färre ribbskott, slarvpass å skott över mål. Domarna tillät väldigt mycket å vi i Frötuna är ju som sagt inte kända för vårt tuffa spel, men vi hade kommit igång bättre å bättre å vågat gå in mer i närkamper så det är positivt.

Fick en liten hint om att det nog var tur att jag inte var med på matchen då det fanns en spelare i motståndarlaget som var mer aggresiv än alla tillsammans i alliansen. Hon gapade å skrek både könsord å svordommar vitt å brett.
Var hon bitter över något?  Ibland har man bara sig själv att skylla över saker å ting. Kanske är dax att kolla på leget å se hur gammal hon är å sen putsa pipan å göra rätt.

***

Jag känner mej lite besviken. Har fått höra bak vägar att flera i laget tycker att jag är "för het" på endel matcher. Att jag brusar upp å blir för taggad å ja vill vinna för mycket helt enkelt. Förra matchen sa jag hela tiden att ag inte är arg utan bara försöker peppa laget. Jag har nu försått att det inte gick in när jag innan varje mening sa dessa ord (jag är inte arg).
Å egentligen så är jag mest irriterad över att ingen kan ställa sig rak ryggad å säga det rätt till mej. Detta är en typisk tjej grej att tissla å tassla som femåringar istället för att vara rak å ärlig.

Jag vet att jag blir för "het" ibland. Men jag vill vinna å älskar att vinna å kommer alltid göra allt för att vinna. Att man inte kan eller vill tagga till i en jämn match är för mej helt oförståligt.
Sen kan jag ju bara säga till er om aldrig har en hjälm på skallen. Försök prata med laget som befinner sig många långa meter bort utan att skrika. Försök skrika utan att låta bestämd. Jag klara iaf inte att skrika å låta som Jesus Maria på rösten.
Sen är det ju oxå såhär, jag skriker mer positiva saker till laget än negativa men man hör ju det man vill höra.

Jag ska skärpa mej å låta mindre "peppad"  men då får ni börja peppa så slipper jag göra det själv.

Slutsats: Frötuna hade gjort en välgodkänd insatts mot Funbo. Tagga nu till nästa helg å ta tre sista poängen.

Frötuna vs Funbo

http://www.hi.is/nem/hvarf/archives/archive_2005-m01.php 
Nu håller Tjejerna på å värmer upp, är nog ute å springer om jag får gissa. Å vad fan gör jag här?

Idag vinner Frötuna mot Funbo. Funbo måste vinna för att komma tvåa i serien före Storvreta (storvreta måste iof förlora sina två sista vilket inte är så troligt) å vi måste vinna för att snygga till tabellen lite. Vi har redan säkrat ett nytt kontrakt för div.2 men vinna måste man alltid.

Min säsong är över för denna gång. Säsong 16 kommer sumeras efter dem 1 Mars då vi spelat sista matchen mot Årsta IBK (dock utan mej, nu gråter jag). 

Smaksak??? Nej...

http://www.delhiplanet.com/index.php/2007/02/10/delhi-planet-weekends-secret-receipes/                  VS                     

Nu har jag inte kunnat äta sedan onsdags lunch. Ja, jag är lite hungrig, men jag har hinkat blåbärsoppa om aldrig förr. Nu har jag börjat må så smått illa av alla dessa blåbär-nypon-saftsoppor, så jag skulle ta steget å dricka lite coca cola för att få i mej lite socker å dryck.

I "normala" fall så är jag en coca cola light drickare å har varit i många år (säg vad ni vill om light läsk men jag dricker sånt om jag dricker läsk). Nu behövde jag socker å hällde upp ett stort kallt glas coca cola orginal...FY FAN VAD ÄCKLIGT!!! Sött som satan å nån äcklig bismak. Uccssshhh!!!!

Jag ligger heller här å magrar ihop än å dricker sånt snusk.

Frikort...

Det vore på sin plats att jag får fri entré till Farbror doktorn nu. Jag har ju i princip varit mer på sjukhus detta underbara sjukfria jävla 2008 än jag barit hemma.

Ni kanske tror att jag har en hemlig kärleks affär med Doktorn? Jag kan lugna er med å säga att det är olika Doktorer jag ar träffat å den ena är fan skummare än den andra. Men singel som man är så får man ju passa på å ragga när tillfället ges (halvt avklädd å karl som klämmer, nej nu ljög jag, jag menar gubbe).

Idag var jag dock halv död när Doktorn undersökte mej. Å jag kan säga att jag inte blev klokare efter jag träffat honom. Jag fick iof pencillin å host medicin. Men han kunde tydligen inte säga om jag hade lunginflammation eller inte, bara bekräfta att jag har influensan (som jag redan visste). 

Fy fan vad starka grejer jag måste ha fått, jag somnar nästan....

Nej et här är inte hållbart jag deckar när som helst.. 

Influensan är här

Det är väldigt sällan som jag gråter av smärta men nu har jag precis fällt några stora krokodil tårar. JAG HAR SÅ FÖRBANNAT ONT I KROPPEN!!!!

Känns som om mina lungor ska gå sönder (tror nästan att dem redan gjort det).

Det här var något av det värsta jag varit med om, jag skulle kunna tänka mej att dö för en stund, för att sedan återuppstå frisk å kry.

Det värsta av allt å nu menar jag det värsta (förutom att jag håller på att dö) är att jag inte kommer spela nån mer match den här säsongen. Vi har två matcher kvar, en på söndag mot Funbo å sista matchen nästa lördag mot Årsta IBK. På söndag är det en omöjlighet att spela, finns inte en chans att febern å lungorna återhämtar sig tills dess. Å nästa lördag har varit bestämd sen länge att jag inte ska spela, då är det dop i Norrköping för lilla Thyra. Det är väldigt viktigt dop för jag ska om rösten återkommer spela å sjunga på dopet, om inte rösten återkommer så kommer jag snurra om låten en anning å läsa den som dikt i stället.

Så jag kommer så fort jag blir lite piggare att sumera den gångna säsongen som för egen del mest bestått av motgångar. Detta innebär ju iof att det bara kan bli kanon nästa säsong.
 
Det här har tagit mej låång tid att skriva detta, nu svettas jag å fryser om vart annat. Nu måste jag vila för detta var det mest krävande jag gjort denna dag.

Bye bye krya på mej...

Det är nära nu....

Vet inte om jag kommer att överleva detta, förmodligen influensan.
Om jag gör det så blir det mera blogg i morgon.

Om nån vill mörda så är jag ett villigt offer.

En amatrör modells första dag på jobbet...

 Det här har varit den konstigaste å roligaste dagen i mitt 22åriga liv (finns undantags dagar så som gesällen, studenten, mina sykonbarns födsel å alla andra dagar som faktiskt är väldigt svåra att slå).

Jag hade inte fattat hur seriös den här prov plåtningen var. Det var förbannat många människor som sprang runt å höll koll på saker å ting. Jag blev först sminkad sen fixad i håret å sen var det dax att prova en hel massa kläder.
Det är coolt när nån bara tittar på en å säger vad jag har för stolek. Tar fram klockrena kläder som (nästan) alla sitter perfekt.

Det var en tjej till å prov fotades, hon var sjukligt snorkig. Jag försökte prata lite, men den banan var hon inte med på. Hon ansåg att hon var mycket bättre än mej, å det är klart hon är om hon jobbar heltid som modell. Men det var skönt när fotograferingen började å tjejen å fotografen å staylisten började tjafsa (jag var vid tillfället lite skade glad).
Men men vi båda gjorde fina bilder så vem av oss som får jobbet är bara å vänta å se.

Det här var en dag full av komplimanger (till mej;). Fotografen ville att jag skulle bli hans fru om jag hade varit 10 år äldre, vet iof inte om det var en komplimang då han var typ 45. Men han var skit rolig å gapade å styrde runt där. Mitt i allt fotande skrek han till mej: " du fattar inte hur snygg du är va?"
Haha...jag svarade men ett garv...tänkte för mej själv att jag faktiskt inte visste det.


Fick inte ha min kamera inne i studion, inte heller fota mej själv med deras kläder. Jag tog ett smyg foto i omklädningshytten, det var dock inte dem kläderna jag fotades i men det där jeansen var skit sköna. Å kolla in kepan jag har, jag fick den efter jag frågat om jag verkligen skulle behöva gå till jobbet med frisyren som jag hade när kepsen åkte av. Å det var ingen billig keps heller 1 700kr (inte klokt jag vet).
   Jag å kepsen på tåget mot U-sala.

 I prov hytten, blev lite konstigt ljus men jag var tvungen att vara snabb;)



 Min kvällsmat, denna bild tillängnas syster, kolla vad jag kan, LAGA MAT!!!

Dax att börja tänka på refrängen...snurra lite bland bloggar å kolla upp vilka målvakts handskar jag ska införskaffa mej, lika bra antar jag, nu när tummen börjar bli hel igen, kan ju vara bra att ha den hel ett tag till.

Uppladning pågår...

I morgon ska min nya karriär börja;)

Dax att prov fotas till reklam kampanjen för skate/vindsurfing kedjan i stor Sthlm. Jag tänkte i helgen att jag måste ju fixa till mitt yttre lite extra, typ sola, lägga ansiktsmask å andra seriösa modell förberedelser. Men sen kom jag på att när jag blev "upptäckt" så hade jag en av mina sämre dagar. Dålig hår dag (säger en frisör att hon har dålig hår dag, då är det jävligt illa), nästan inget smink å dessutom var jag så blek att jag inte syndes när jag stod å jobbade mot den vita väggen (tur att jag hade kläder å rött hår så folk såg att jag fanns). Trots detta så har jag chansen att bli förbannat rik på bara en dags posande.

Jag pratade med producenten idag å varnade honom lite för att jag fick mjölk i mej idag å har en del mindre vackra utslag, men detta var inga problem, smink löser allt.
Han frågade om jag hade klarat mina armar från blåmärken då han visste att jag hade träning igår.
Jag kunde glatt informera att jag nästan var blåmärks fri.

Med tanke på att jag hade sporttopp, t-shirt, tunn långärmad tröja, väst å två tjocktröjor så var det svårt att få blåmärken även på min kropp. Kan ju erkänna att jag knappt kunde röra mej, å jag svettades som en gris. Trodde ett tag att jag skulle dö på riktigt, men som ni ser så överlevde jag (nätt å jämt).
Vi hade väldigt mycket målvakts övningar under träningen (jag har tjatat om mer målvktsövingar) så jag kunde ju inte ge mej vika bara för att jag klätt mej för varm, de var ju självförvållat!

Nu ska jag borsta gaddarna å se om jag kan posa lite i spegeln...haha...
Jag måste ju iaf veta hur jag ser ut innan jag ger mej in på nåt sånt här seriöst modellande;)  

Bilder



  På Sebastian/Sasson i Sthlm, tog mej en välbehövlig paus mitt i allt trendsättande.

 Världens bästa Moster är barnvakt, då bjuds det på både hallonsoda å chokladboll, se så lycklig hon är.

  Hannas lilla "Nono" får bara närhet ingen chokladboll.

 HairTeam är ute på bj å visar upp en hårdans eller är det den berömda tv-dansen som börjar göra entre?

 Nyklippt Plin.

 Pippi alias Alice

Jag är lite dålig på att lägga upp bilder ibland men nu har ni fått se ett par stycken från 2008...Nu var jag mild å visar bara den seriösa sidan av mitt liv;) Haha..ja se själv hur seriös jag är när jag skakar skalle på dansgolvet, inte konstigt att det står varje söndag i bloggen att jag har huvudvärk.


Förklaring!

Har nu funnit en förklaring på den drastiska ökningen av besökare här på bloggen.

Min blogg är länkad på upplands innebandy förbund hemsida. uibf.se

Det är väl för härligt när man fínner förklaringar på saker å ting.

Grattis Pappa!!!

Idag blir Pappa hela 46 år gammal, kanske inte så gammalt med tanke på hur gammla hans döttrar är å hur länge han har gått under namnet Morfar.

Men men GRATTIS världens bästa Pappa, ingen har en bättre far än mej (ledsen att behöva krossa er verklighet om era pappor, men man ska vara ärlig).

***

Vaknade med världens skalle bangs huvudvärk. Ligger nu i sängen å känner hur illa jag mår. Detta är ingen vanlighet i mitt liv. Huvudvärk är något jag knappt kan stava till i vanliga fall. Men detta verkar inte vara nåt vanlgt fall...å treo fan vill inte verka heller.

Jag kom på två andledningar till dagens dåliga morgonhuvud.


Alt1. Jag drack för lite på träningen igår å vaknade helt uttorkad, å får då självklart huvudvärk. Å jag som drack rekord mycket tyckte jag ´, två stora flaksor vatten (ca2liter). Men jag svettades ut säkert 7liter.


Alt2. Jag vaknade svettig i natt av samma dröm som jag drömde natten innan. Igår natt blev jag väckt av mitt nattsällskap pga mitt halvt skrikande läte, jag fick sedan ligga resten av natten i en stor å varm famn:).
Inatt fick jag klara mej bäst fan jag ville eftersom jag var själv.
Drömmen som var exakt lika båda nätterna. Den handlar om en skit stor svan som vill bita av min ena fot. Den naffsar efter mej samtidigt som jag försöker backa upp för en isig å hal trä ramp (detta görs barfota).

Ni förstår ju själva hur fruktansvärd denna dröm är å att vakna med illamående å grov huvudvärk är ju inga konstigheter.
Så det är helt klart alt2 som orskat denna vidriga morgon.

***

Nu måste jag få i mej lite frukost så jag blir människa igen.

En ny utmaning har startat idag vill jag tala om...fort följer...


Stinker apa...hur nu apor luktar?

Har precis fått en smärre chock...sitter här å luktar as gam efter kvällen träning. Har inte kollat statistken på ganska länge så jag har inte haft så bra koll på hur många som läser min blogg. Skriver för min egen skull å för att det är kul så det spelar inte så stor roll. Men antal unika besökare har ökat med (enligt mitt eget mattesnille huvud) 150%. Man kan säga att det är många som hittat hit.

Ja då är det väl på sin plats att hälsa alla nya välkomna. Hoppas ni får en god fortsatt läsning. (tänker inte be om uräskt för min dåliga staving emellanåt, den står jag för).

Nej, nu mår jag verkligen illa av mej själv...luktar pekka....måste kasta mej in i duchen...


Moster dag!

Eventet i Sthlm igår var skit bra. Bra visningar, bra mat, mycket bra vår/sommar kollektioner. Helt enkelt en mycket lyckad dag.

Jag är ledig idag:). Å vad gör man inte bäst på sin lediga dag, (förutom att precis komma på att jag hade tvätttid mellan 7-12 å jag är inte hemma..opps igen) jo är världens bästa moster å hämtar Alice på dagis å åker ner på stan å köper födelsedags present till Pappa. Dessutom har jag lovat att vi ska fika å äta kaka oxå. Jag kan nog inte bli än bättre moster. Hoppas dessutom på att Hanna med Nils ska komma å göra oss sällskap (då blir jag en klockren moster när alla moster barn utom ett är på plats).

Nu ska jag lägga upp en ny profilbild, äta klart, hem å smika mej å sen ner på stan med barn..

1 poäng känns som 0

Nu är lördagen slut. Jag har hunnit spela match, köpt en tröja, ett par skor (ja, jag äger redan för många men det är ett missbruk jag lever med, ett skomissbruk), ett par röda örhängen (otippat), en as cool present till Nils;) å sist men inte minst ett par skit obehagliga strumpbyxor. Vem fan uppfann strumpbyxan? Nån som inte led av cellskräck iaf.

Sen har jag varit hos mor å far å ätit. Det var fruktansvärt god mat, saftigt kött å potaisgratäng å massa liter med sås. Tack för att ni göder mej

Har även hunnit märka att min telefon inte beter sig som den ska. Har skickat flera sms idag, men jag har bara fått svar på två av fem. Lev.rapporten har inte heller kommit. Börjar ledsna på det här nu, men jag ska köpa ny när abonemanget gått ut i april.
Så förlåt alla vänner å bekanta om jag verkar otrevlig å inte svara på era medelanden, jag kanske inte har fått dem.

***

Dagens förlust eller nej nu blev det fel, dagens oavgjort.

Det kändes som en förlust, att spela som vi gjorde idag är totalt katastrofalt. Ingen var bra, alla gjorde inte sitt bästa.
Jag försökte inför tredje period att peppa tjejerna å få dem att lufta upp huvudena från knävecken men det visade sig vara en omöjlig uppgift.

Jag kände stor frustration under hela matchen. Dels för att jag inte riktigt kände att jag kom in i matchen från start, sedan att jag omedvetet kände mej begränsad av min tumme som så fint sitter fast i en hård skena.
Det som jag kände skiljer mej från dem andra i laget i dagens match var att jag iaf hade bestämt mej för att lämna hallen med rak rygg.

Att förlora mot ett bättre lag är en del av sporten men att spela lika mot ett lag som inte har någonting är bedrövligt.

Jag känner mej besviken på mej själv som inte var bättre, men mest besviken är jag på mitt eget lags inställning. Detta var en ren inställnings match. Mina medspelare ville inte vinna helt enkelt. Jag ställde frågan i en time out i tredje period, svaret blev ett lamt "jo vi vill vinna, men vi är lite trötta" (våra motsåndare hade två spelare mindre än oss). Jag försökte förklara för laget att om man är trött då kör man på ren jävla vilja.

Det fanns ingen vilja...

Alla dåliga bortförklaringar som kom i omklädnings rummet efter matchen fick mej att vilja spy. Den enda bortförklaringen i dagens match är att vi helt enkelt inte var bättre än Fyrislund. Ibland måste man ransaka sig själv å tänka på vad man kan förbättra. Sedan är det bara att komma på alla träningar å bli bättre.

Att skylla ifrån sig är inget för vinnarskallar. Frötuna kan betydligt bättre än såhär, det har vi redan bevisat den här säsongen.

Jag har aldrig känd så mycket frustration under en säsong som jag gjort under denna, kanske har att göra med att jag aldrig har spelat i ett lag som har förlorat så mycket. Men man lär sig ju nåt på allt.

Nya tag nästa helg mot Funbo.

***

Dax att sova, ska på stort event (Sebastian/Sasson) i Sthlm i morgon;)

Till M

Tycker att mysko M fan får ta å kamma sig...

Jag har alltid huvudet på skaft å vet vilka som satt i publiken i morgonens match. Läktaren var ju inte överfull precis. Antar att du satt å kollade eftersom du verkar veta endel om matchen.

Å ja, jag kände igen nån uppe i högra hörnet, bara för att du drar på dej en mössa är du inte osynlig...

Men om jag gissar på rätt person så har vi ju redan haft vårt roliga ihop. Å jag anser att det inte kan bli roligare än så...ahhaaa...så antingen bekräftar du mina misstankar om vem du är eller så lägger du ner det här löjliga spelet....PUNKT.

Självförtroendekick!!!

Nu kommer karrären att ta fart på riktigt. Fick precis ett telefon samtal från en producent i sthlm...Fick frågan om jag kunde tänka mej att stå som modell för en stor skate/vindsurfing butik i sthlm (var lite förvirrad under samtalet så jag minns inte namnet, men jag kände igen det).
Jag skulle vara med en dag å få en STOR summa pengar. Bilderna kommer att visas på sån där reklam pelare i sthlm.

Att jag blev tillfrågad känns märkligt jag är inte den typen som posar men jag kan nog göra ett försök. Det finns ett litet hinder på vägen bara, det står mellan mej å två andra tjejer, men han sa att det lutade åt mej;)

Killen som ringde har jag klippt en ggn så han tyckte att jag skulle passa...

Detta var ju verkligen ett lyft för självförtroendet. Men jag tänker inte ropa hej än, det kanske väljer en av det andra tjejerna. Jag känner mej iaf nöjd med att bli tillfrågad. Om inte annat så finns jag ju i deras arkiv efter onsdagens prov plåtning.

Kommer snart;)

Det har uppstått ett i min lilla värld ett STORT problem. Min dator har utsatts för ett brott eller för att vara på det klara en ren misshandel. Min lilla vrelse på fyra ben har löp amok över tangentbordet.

Jag vet inte vad problemet är bara att jag inte kan andvända det.

Det kommer att ske en reperation under kvällen...

Nu ska jag fortsätta mitt flirtande med mina kunder...men jag ska fan inte ge en jävlel nån gratis penna;)

Don´t worry be happy jag ska skriva mer snart (förstår att ni saknar att

Nej or No?

Kan man bli mer barnslig än vad jag var idag? Fick en engelsk talande kund å surade som en femåring. Jag skulle minnsan inte prata inte säga ett ord, inte ens fråga hur hon ville ha det (ni som känner mej kan ju tänka er hur tyst jag var under klippningen;) 

Jag hatar att prata engelska på  jobbet, det blir då krystat men nån jävla måtta får det fan vara på mitt beteende. Jag kan ju inte surna ihop totalt bara för att jag inte tycker om nåt.

Nej det är dax att ta sig i kragen, å häppa upp sig lite.

Tänk att omogenheten kom när jag fyllt 22, hade varit bättre om den kom när jag var femton eller så.

***

Jag var laddat att åka hem till syrran efter jobbet å umgås å äta mat, men när jag ringde när jag slutat så hade syrran somnat å det verkade inte som det skulle bli nån mat. Men jag kan ju svälta ihjäl, det gör verkligen inte mej nåt.

***

Jag har bara myst med tanken på att vara HEL ledig i helgen + måndag. Har gått runt å funderat på vad jag ska hitta på. Men som vanligt så har jag ju glömt bort allt jag ska göra så det slutar med att jag inte alls är ledig utan tvärtom, har fullbokat.
Typiskt mej.

Fredag: Sex party hos Elli.
Lördag: match på förmiddagen sen tror jag fan inte det var når mer vad jag kommer på på...eller jo på kvällen skulle jag ju...
Söndag: Stort event med Sebastian å Sasson i sthlm, hela dagen börjar 11 å slutar 03.00!
Måndag: skulle nog behöva sova för att känna att jag orkar med nästa vecka, som kommer bli tung. Men mitt liv ser inte ut så att man bara kan vila hur som helst. Så jag ska träffa Jullan å Plin å fixa lite, sen ska jag till ögon på återbesök, måste tvätta (hinner ingen annan dag), måste handla så jag överlever nästa vecka. Sist men inte minst träning på kvällen.

Ibland önskar jag att jag bara vaknade på morgonen å tänkte "vad ska jag hitta på idag då?". Men jag får nog skylla mej själv eftersom jag tar på mej väldigt mycket hela tiden å min käft inte förmår att säga nej jag hinner inte eller jag kan inte. Jag stressar hellre ihjäl mej många ggr än å bara vara ärligt mot mej själv å säga nej. Men jag jobbar vidare på det. Känns för tillfället lite som ett hopplöst fall för "nej-gruppen".

***

Nu ska jag ta tag i mitt hem innan jag drar vidare in mot centralare delar å tillbringar natten;)...

Världen berikas...

Har precis kommit hem från Hanna (ja,jag vet att det är sent, men vissa personer fasnar man för vare sig man vill eller inte).
I detta fall var det en mindre person (dock stor för sin ålder). Jag kallar honom Nils så får vi helt enkelt se om barnets föräldrar tycker namnet känns behållbart.

Det var nog den charmigaste unge jag träffat (tror han brås på "moster"). Tok tjocka, goa kinder som jag bara ville  ta en tugga av.

Hanna så oförskämt pigg ut, jag vill gratulera henne till detta då det vad jag har fattat  är en bonus att  vara vacker å spänstig redan efter två dygn:)

Det var ju för härligt att Hanna talat om för barnmorskan mitt under självaste tvärkarbetet 23.00 att det var en mindre lämplig dag att föda barn på, då hennes bästa kompis fyller år idag. Undersköterskan sa då lite lugnt att hon tippar på 02.00.
Hoppas det finns pengar med i tipset så dem stackars underbetalda sköterskorna kan få sig en extra slant på lidande kvinnor som föder barn.

10 februari 02.24 dök "Nisse" ut med sina 55 cm å 4640g.

Jag hälsar "gosse Kanebjörk" Välkommen på sin egen födelsedag (delar dock med Gary).

Pussar från en mycket stolt Moster Emma.

PS. Hanna jag är stolt över dej med å inte att förglömma pappa Andreas som blev 2.37 cm direkt efter "Nisses" ankomst.

Morning!!!

Kan man sova så hårt att man inte ens vaknar av en tok ringande telefon som ligger tre centimeter från örat?

Ja, det går. Men nu är jag vaken (nästan iaf). Jag börjar ju bli gammal å måste ta igen mej efter en helg som denna;)

Dax att åka å jobba...

Funkar alltid!

"En gång ingen gång" gör sig påmind även en dag som denna. Jag kan göra massor med saker utan att få dåligt samvete eller få det ogjort, för det finns ju inte längre...

Den som kom på ordspråket ska få en stor guldstjärna av mej.

"En gång ingen gång" susar i mitt huvud väldig ofta å underlättar i mitt liv.

Sitter här å är lite mindre förstörd efter min tvådagars alkoholintags helg.
Berättar mer om våran "kick off" imorgon, måste äta lite å sen vila upp min spa behandlade kropp:)

stringthrouseeeeeee

Ligger i mina randiga snobben så låt er inte luras av namnet.. knät är svullet som en stor fucking jävla ballong, ja emmas inflytande på  mig innebär väldigt mkt. fucking.(får tolkas fritt). Var som vanligt the last one standing i natt på konferancen, men med ett guldkort i baren som betalar allt vi dricker och som förövrigt inte var vårat, så måste det utnyttjas. min utsikt nu är en sliten ung  nucka med vilt hår och en blåtira under ögat som faktiskt är smink men vem bryr sig om detaljer.

hold your horses, det är snart frukost och mina nattmålade tånaglar har tagit en helt annan form!!!  gud så underbara och slimmade. emma har en mansröst och sjunger till uggla fy faan vet inte vem som låter värst??
tror det är dax att släpa sig ut till alla hurtigbullar och käka en torr fralla.

adios

Gäst bloggare String-Throzan

Ursäkta mej....

Är det nån som har sett mitt huvud?

En bra dag på en fyrhjuling

Har varit ute å friluftat mej i över fem timmar. Har haft team building med "familjen", Haft två¨kamp med lerduvet skytte (laser skytte, skit lätt å träffa en jävla duva som är nån färg som jag inte ser) å racer tävlig på fyrhjulingar i snön;)
Vi avslutade i en badtunna omringad av maschaller, underbart romantiskt, det måste ha varit  härligt för våra  hunkar "Mitch" å Mattias 12 halv nakna brudar;)
Att en eller två kalla slank ner tänker jag inte ens nämna det är bara en parantes!

Åhh...rödvins falarran har öppnats dax att svira vidare...

22 år å glad...

 


Hipp Hipp Hurra!!!!

Ja må jag leva ja må jag leva ja må jag leva fan va bakis jag är.....


Idag blir jag 22 hela år!

Kom precis hem å ska nu packa ska va start klar å pigg utanför jobbet om en timme:)
Kalaset var lyckat igår, utgången ännu mer lyckad, smyg tittade på kameran men efter några bilder vågade jag inte se mer, var helt enkelt inte mogen för det nu:)

Gammal som gatan!!!!

Flirtar...

Nu har jag diskat, städat, plockat undan alla kläder, fastnat vid datorn två ggr å förberett det mesta inför morgon dagen.
Det kommer släkt å vänner hit för att fira mej:) Jag åker på kick off med jobbet på lördag morgon så jag tillbringar inte födelsedagen på hemma plan, utan på ett spa i Sandviken;)

Med min stora släkt så blir dem närmast sörjande ändå uppåt 20st, å lägg till ca 10 vänner på det å tryck sedan in dem i min tvåa på 57 kvm. Detta kommer bli som det brukar, varmt som fan, hög ljudnivå men på nått konstigt vis alltid en stämmning på toppnivå.
Men som alltid när nån fyller i våran "lilla" släkt så kan det bli 10st plus eller 10st minus, folk är så lössläppt i denna släkt så man kommer å går:).

***

Har funderat i över ett dygn nu på hur jag på ett trevligt å smidigt sätt ska ta mej ur en mindre bekväm sits. Ibland tror tyvärr en del kunder att jag bara är så extremt trevlig mot just honom/henne. Att vi bara conectar som handen i handsken. Å visst är det så många ggr, men inte alltid. Jag är alltid glad å trevlig mot mina kunder, det ingår i yrket.

Jag har inga problem att ta flirtiga kunder (jag är inte heller rumsren alla ggr;), så länge det håller sig inom salongens dörrar. Jag blir inte bekymmrad eller stöt när kunder uppvaktar mej på jobbet. Men det finns nåt som får mej att rynka på näsan, när dem hör av sig "privat". Fick sms till min dator igår kväll från en kund som skrev diverse komplimager å sedan frågade om vi kunde ta en lunch.

Jag fick panik å kände att hur jag än gör så böir det fel. Om jag skulle gå ut å äta med personen skulle det bara vara för att vara snäll inte för att jag vill. Om jag säger nej så har jag antingen tappat en trevlig kund eller så blir det stelt å jobbigt när han kommer igen. Ett jävla dilemma.
Men men jag tappar hellre honom än träffar honom utanför jobbet men det känns taskigt. Jag är verkligen inte bra på att säga nej!

Kan vara så att jag får sluta vara sååå trevlig så missuppfattas inget. Men jag tror jag ska sluta ge gratis HairTeam pennor till alla med manligt kön, kanske uppfattas som en flirt att få en penna.
Penn helvete!!!

***

Nu vill jag fly från verkligheten ett tag å det bästa är väl att dyka in i drömmarna....

Lackar i pannan!

Känner att jag börjar svettas en aning, inte för att jag städat hela lägenheten på under två timmar, utan för att en mäsnniska som inte ens är född kommer ta min födelsedag.
Jag sätter min högra arm (ingår en trasig tumme) på att ungen kommer behaga att dyka upp på lördag.
9:e feb är min fördelsedag han får skaffa sig en egen.

Tur för bebisen att jag är lätt charmad å kommer ha överseende med detta lilla över tramp.

Så nu bebis när jag godkännt att du till och med får komma på min födelsedag så kom då för fan. Din mamma börjar tröttna på att du gömmer dej därinne (å resten av världen oxå förresten).

Komsi komsi....du kan få en present om du kommer, (fast bara om du ger mej en oxå eftersom jag fyller gammal snart, du kan få va presenten bara du kommer ut).

Knasigt

Blogg.se har haft grova problem ikväll, sitter å ska skriva ett galet långt inlägg men vad händer, skit sidan kastar ut mej hela tiden. Detta är upprörande å brist på respekt till alla bloggare. Jag känner mej förbannat rädd för att utsätta min trasiga tumme för ett långt inlägg som sen försvinner. Kommer ladda hela natten nu så kommer en uppdatering i morgon bitti;) Natti natti önskar hon som borde få vip-kort på sjukhuset eller varför inte ett egen inrett rum, som står till förfogande varje gång jag får en skada eller sjukdom. Jag ska verkligen sova på den saken...

Det kommer...ett snart...

Hade inte tillgång till dator igår...

JOBBA JOBBA alla slö högar...sitt inte här å läs! Gör nåt vettigt!

Tre sprickor till olycksfågeln

Två mindre å en stor...man kan säga att tummens nedre delar mår mindre bra en dag som denna.

Farbror Doktor sa: "detta är defenitivft inte skador som kommit efter bara ett slag"
Jag svara: Öh, nej.
(I samband med mitt svar visade jag mina armar å skrattade lite, den allvarliga doktorn skrattade med mej). Blåa!

Farbror Doktor frågar om jag inte haft väldigt ont. Jag kände efter å svarade inte så jätte mycke men ganska. För att vara doktorn till lags borde jag väl svarat att jag inte ville annat än å dö.

Jag får nu vandra omkring med en skena på handen å se lite skadad ut. Jag vet ingen på denna jord som har mer otur än jag. Är man nära mej behöver man inte oroa sig för att vara med om en olycka för den står jag för.

Ett bra exempel på att andra känner sig immuna mot olyckor är när vi var med frisör klassen i Turkiet. Det började åska å blixtra nåt fruktansvärt å en tjej i klassen blev livrädd å började gråta.
Våran lärare tröstade henne å sa: "Det är ingen fara blixten slår inte ner på dej, Emma sitter bordet bakom dej"
Tjejen slutade gråta å jag satt i godan ro å fortsatte dricka mitt äppel te.

Jag är inte den som gillar å hämnas men nu känns det helt rätt.
Vi i Frötuna fick frågan innan matchen mot Haguna om vi kunde tänka oss att låta en kvinnlig domare döma våran match. Hon var ny men enligt dem väldigt bra.
 Vi tog beslutet att detta gick bra å att det var kul att det finns tjejer som vill döma.
Tyvärr så var det den kvinnliga domaren som befann sig runt mitt mål hela matchen, det var henne jag sa till ett X antal ggr om slag på mina händer, vet inte om hon hade hörsel problem, var allmänt nochalant eller hade slut på luft i lungorna men blåsa kunde hon tydligen inte.

Det var flera incidenter i matchen som var väldigt oaccseptabla från dreas sida. Jag anser inte att dem var dåliga under hela matchen men som doktorn sa: "Det är väl inte meningen att man ska bli halvt ihjäl slagen på div.2 match, jag är insatt i innebandy å kan av skadorna bedöma säga att har du fått ordentligt med stryk för att få dessa skador".

Det är för mej ofattbart att det inte ens blev ETT frislag. Ist fick dem ett lednings mål. Alla domare kan döma fel men inte så stora fel å så många ggr.
Så jag är väldigt ledsen att behöva kasta in en anmälan mot "stjärn domaren" å hennes kollega. Det var inte meningen att sätta en käpp i hjulet redan såhär tidigt i  hennes domar karriär. Men jag önskar ingen annan att behöva röntga handen, eller få större skador än vad jag fått. Innebandy får gärna vara hårt men inte skadligt.

Jag behöver mina händer i mitt jobb. Nu har jag tur å kan klippa med både vänster å höger men de är inte skönt för det.

Nu ska jag tula med Svea (ja, jag vet att tula på Norska betyder knulla, jag ska inte ligga med katten jag lovar).

 

Ett utrop!!!!!

Kan ingen bara komma hit med lite sommar. Varför finns vintern...hatar snö, hatar kyla, hatar tjocka kläder, hatar mörker, hatar halka.
Som ni vet innehåller vintern allt detta, så nej tack ingen mer vinter!!!!!

Så här kommer ett utrop till solgudarna: MER SOL ÅT FOKET Å LÄGG PÅ LITE VÄRME NÄR NI ÄNDÅ ÄR IGÅNG!

Lugnat ner mig en aning!

Igår fanns inget utrymme i mitt huvud för att skriva blogg. Var så förbannat besviken på förlusten. Å besvikenhet går ju gärna i mitt fall över till ilska. Tror att inlägget hade blivit något jag sen fått ångra.

Jag tänker inte säga så mycket om matchen, bara ge lite reflektioner:

* Jag kände mej het å var på gång, bra form helt enkelt.

* Alla i laget spelade jätte bra, kämpade å slet.

* Hagunda måste ha varit bakis eller så är dem helt enklet inte bättre än såhär.

* Möjlien att detta var en underskattnings match från Hagundas sida, under skattning lönar sig aldrig..ahhaa.

* Vi var mer taggade än någonsin...i paus vilan brann det i vårat hörn.

* Domar bruden var pinsam. Gubb domaren ännu mer pinsam. Säger inte mer om dem då det verkar som om man kan bli anmäld för att kalla en domare för "tomte", Jag vill andvända betydligt grövre ord, så jag låter bli.

* Min tumme, som blev krossad sekunden innan Hangundas lednings mål (3-4), värker nåt fruktansvärt å har fått ett mindre vackert utseende.

* Sorgligt att domare inte bryr sig mer över slag på målvkat (inte ens efter att jag sagt till), tråkigt att det ska behöva gå så långt som till skada.

* Matchen var våran ända till sista 10 min.

* Frötuna gjorde säsongens hittills bästa match:)

* Ingen jävel kan stoppa oss nu...topp lagen bör inte slappna av föreens efter matchen mot oss.

* Hård träning i veckan med samma vinnar känsla som på matchen...det blir klockrent.

Dax att smörja tumme:)

Inget har hänt!

En gång ingen gång, två gånger = en gång. Jag har gjort det två ggr men som det står innan så blir det ju bara en gång, å en gång blev ju ingen gång. Så bra då har jag inte gjort nåt:)

En gång aldrig mer!

Var hos grabbarna grus på födelsedag fest igår. Det var lyckad förfest.

Sen bar det i väg ner på stan...jag hamnade där jag inte hamnat sen studentskivan, stället som har bytt namn två ggr sen sist. Detta är platsen för alla oskulder å första fyllan.
Mitt i allt detta står jag..inte för att jag är bättre än dessa människor men det var varken min första fylla eller jakt på bli av med min oskuld som redan varit borta alldesels för länge.

Men jag bet ihop å tog seden dit jag kom. Men jag måste erkänna att ribban på detta ställe var lagd förbannat tidigt på kvällen.
Hann knappt in på People innan en pojk i yngre åren (antar 18, kan iof varit en 15åring med falsk leg) kommer fram å knackar mej på axeln å fnissar lite nördigt å säger: ,höhöö, min kompis tycker att du är snygg å har stora tuttar hööhöö".
Ja man kan säga att ribban låg på plats!

Verkar som mina bröst får mer utrymme än själva Emma.l Men detta är ju självförvållat så jag ger världen det!

***

Så många som lägger ut recept å grejer på sina bloggar, själv har jag bara nämt att jag inte lagar mat som innehåller mer än två ingridienser.
Men hör å häpna
Jag å Selle skulle göra oss en god lunch idag (påpeka att han annars bara äter spagetti med makrill).

Mat rätten döps till " Ha i vad fan du vill"

Du behöver : Några varm korvar, två paket nudlar (helst inte dyrare packet än 2,90 på Willys), några ägg, kanel, en tomat,örtsalt å ketchup

Gör så här:

Koka nudlarna.
Hacka korven i mindre bitar.
Stek korven.
Stek äggen så det blir en typ äggröra.
Krydda äggen med kanel. (ja jag var oxå lite skeptisk först, men det var gott)
Stek sedan det färdig kokta nudlarna.
Hacka tomaten,(tomaten enbart för att Anna Skipper säger att an ska äta grönsaker).
Rör ihop skiten, upp på en tallrik, kom på att du inte har kryddat nudlarna med dess kryddpåse. Häll på lite örtsalt.
Börja äta, upptäck att det är torrt, på med ketchup.

Sen lovar jag att denna måltid blir nåt du sent glömmer.

Smaklig måltid, å varsågod för tipset!

***

Nu ska jag tugga tagg tråd.
Match mot Hagunda om två timmar. Sist vi spelade mot dem fick ni läsa ett inlägg som innehöll alla aggresioner som jag bar på. Men nu kommer det stå med glada bökstäver att vi vann...härligt!
Just  nu känner jag bara mosa dem jävlarna...(stackar barn, dem är ju iof ett junis lag så jag kanske inte ska gå så hårt fram, eller va fan dem måste oxå gå den hårda vägen).

Bye Bye...                    

Dax att starta...

Kläderna är på plats, sushin ligger i magen, håret är sådär bra som det bara är en bra hår dag, vinet ligger i väskan, två dagars ledighet.
Finns inget som kan stoppa denna glada prick i kväll.

Eller jo, inte kanske stoppa men få mej att hålla tillbaka en sekund. Har match i morgon 18.20 mot Hagunda, Men jag tror jag spelar bäst när jag är bakis å hugrig.
VINNA VINNA!!!!

Vill ni veta nåt komiskt?
Jag sitter med datorn på köksbordet, Har en fönster tittare som tror att jag fortfarande är blind. Jag ser att han står där, stressad över att jag ska iväg å festa. Hade jag inte vetat bättre än jag gör hade jag börjat moona i fönstert, men jag är så förbannat mogen så jag håller inte på med sånt trams. Lockar bara lite!!!!

Hanna min vän kläm för fan ut ungen snart så den kan få växa å bli stor så vi kan få leka mammor på stan (jag mamma utan unge). (Krysta rödvinet å ciggen väntar om ca 6mån)

Drick å svälj trevlig helg!

RSS 2.0