Du får inte stoppa köttbullar i....

Nu vill jag ju komma efter ett kort blogguppehåll och börja skryta. Men det känns helt rätt så därför kommer det nu.

Jag har idag upptäckt en helt ny värld. Nämligen MATVÄRLDEN. Jag har utför mer anvancerade kokkonster än jag någonsin gjort tidigare. Jag har gjort mina egna köttbullar, helt enligt eget recept* (givetvis). Jag gjorde min egen brunsås (även denna på helt egen påhittat recept). Till detta serverades kokta morötter.

Fråga inte om detta var skit gott. Det var en ren succé. Jag såg nog att E höll på att dö av smakerna, hur han bara njöt av denna avacerade och underbara måltid. Vilken tur han har som har mej, en aldeles egen kokerska. Jag är liksom trevligare än en vanlig mat-tant, och man vet aldrig vad som står på matsedeln. Jag skulle nog vilja säga att jag är utsökt på matlagning.

Om man jämför med vad jag åt för ett år sen så har jag utvecklat mina middagar från över kokta snabbmakaroner till hemmgjorda köttbullar. Känn på den!

* Jag försökte läsa hur man gjorde köttbullar i Vårkokbok men jag fattade inte ett skit, var värre än när jag bläddrade i en mattebok i skolan, så jag slog igen skiten. Kännde att så jävla svårt kan det väl inte vara å göra lite köttbullar.

_______________

Köttbullar av 1000g nötfärs:

* stek en rödlök

* ner med löken i köttfärsen

* kasta ner ett ägg

* rör om

* nu skulle man kanske ha kokat lite sojagrädde samtidigt som löken stekte men jag han fan inte två saker samtidigt

* koka sojagrädde tillsammans med en köttbuljong

* blanda ihop sojagrädden med resten

* kasta ner lite sambaloelek (?) + valfria kryddor

* rulla stora bullar (E har sagt att det är godare)

* när hälften är halv stekt in med dem i ugnen så du ska steka resten. Detta sparar tid och köttbullar som enbart legat i ugnen blir inte lika goda som stekta.

Varsågod för Emma´s köttbulls recept. Nu är det fritt fram att härmas och njuta av en galet god köttbullsfest!

Nytt och spännande???

Just nu är det mycket som händer i mitt liv. Väldigt bra saker vill tilläggas. Men Den stora förändringen är inte skit bra kanske men nu är det som det är. Det är bara att vänja sig och göra det bästa av situationen. Men när nåt som funnits med i nästan hela ens liv ska försvinna känns det viktigt att det ersätts med nåt nytt. Vad fan är det då? Hur vet man vad man ska göra om man inte gjort det förr?

Jag har funderat hela kvällen när E va å tränade och jag tror jag kom på hur jag ska göra och hantera detta;)

Fortsättning följer...

*Är inte med barn eller nåt sånt (vill inte få en massa missförstånd här!

Jobbe!

Sitter å tänker på att jag verkligen har världens bästa jobb!

Vi får så mycket, åka på så mycket och får äran att jobba på en jätte fin salong. Det är helt enkelt det bästa jobb man kan ha. Vi är ett skit bra team, har sjukt roligt ihop och stöttar alltid varandra när det är nåt. Kunderna är skit treviga och vår BIG BOSS är den bästa man kan ha!

Jag tror inte att jag kan få det bättre. Alltid kul att gå till jobbet. Söndags ångest vad är det?

Alla är värda att jobba med nåt man älskar. Ibland får man slita mer för att komma dit andra ggr går det fort och lätt. Vem skulle vilja vara på sitt jobb som man känner sådär för, när man tillbringar mer än halva sin vakna tid på jobbet? Inte jag iaf:)


Arla=Onödigt

Jag har blivit snuvad. Idag fick jag en allergichock. Detta är ju inget som jag inte visste kunde hända, då jag är väldigt allergisk mot mjölk.
Men idag hade jag ju inte ens (vad jag vet) ätit alt. druckit mjölk. Nej, nej detta är obegripligt. Det enda jag kan tippa på är väl att jag värmde min matlåda i micron som några minuter tidigare värmt upp "mjölkmat".

Jag känner mej lurad. Om jag nu skulle få ett anfall kan jag väl iaf få bli berikad med lite mjölk. Det hade ju känts lite bättre om jag smaskat på en god ostmacka eller hetsätit en Marabou chokladkaka. Men icke, jag fick berika mej med att i paniken råkat ta en dubbeldos av min medicin. Jag blev helt groggy och kunde inte tala rent, benen vobblade och jag satt och fnissade. Kan iof förstå dem som drogar lite bättre nu, man blir ju skönt avslappnad av lite för mycket piller. Nej, föresten jag förstår inte knarkare, dem borde ju vara dumma i huvudet hela tiden eftersom det inte går att tänka klart. Jag fortsätter vara en icke knarkande 22½ åring (½ var mycket viktig).

 

Jag har blivit snuvad en gång förr oxå. E hade tryckt i sig en sjukt smarrig burgare (den såg iaf sjukt god ut). Glad och nykär och kanske aningens påverkad av nån alkoholhaltig dryck, tyckte jag att det var fantastiskt att trycka ner min tunga i hans hals. Där mötte jag hans uppätna hamburgare. Snuvad igen! Förresten så kom jag nu på att E kanske ville ha ihjäl mej. Han kanske hade fått nog och tänkte att detta är ett bra sätt att göra sig av med mej. Jag måste fråga vad som var baktanken egentligen?
 


Update: Det var jag som frivilligt mosade in min tunga i hans mun, troligen jag som ville ha ihjäl mej själv men inte kunde klara det själv.
 

Klara, färdiga GÅ, ett, två, tre...

I vått och torrt! När det blåser motvind och medvind, eller är vindstilla! När jag har haft uppförsbackar har hon stått brevid mej och dragit men framåt. Nu är det min tur att vara den som drar framåt.





Nu är det dax att ta varandra i handen, för nu ska vi möta det nya!

Jag+E+Min TV+E´s TV= bra skit!

Imorgon är inte bara jag ledig utan E joinar mej:) Fantastiskt!!!!

Det är inte bara en underbart ledig dag, jag kommer även att bli berikad med en sovrums-TV. Att leva i tvåsamhet är inte bara trevligt för sällskapet skull. Man får ju även en massa bra grejer oxå, som te.x en sovrums-TV.

Jag känner att detta kommer sluta med succé. Nu tror jag att det är dax att stänga av datorn, så inte min blivande sambo flyttar ut innan han hunnit flytta in. Tror att datorn har en viss konkurans här.

Natti Natti Världen!!!!!!

Hjärtat slår dubbelt, ÄNTLIGEN!

Om livet inte gått som en dans, om det funnits endel avikelser från det perfekta, om man själv har tuffat på framåt men blivit dragen tillbaka är man inte värd detta då?
Jag har aldrig i hela mitt liv kännt mej så värd någonting som jag gör nu.

Helt otippat stod Han bara där (eller otippat, Hanna fanns ju med i bilden;). En av dem första (riktiga) sommarkvällarna. Det var så självklart, som om detta tillfälle var menat.

Det är inte konslat, jobbigt, osäkert eller det minsta tjafsigt. Allt bara är, jag bara är. Behöver inte vara någon annan, för han vill ha mej precis som JAG är.
Om man träffat rätt så finns inget tvivel, det är så självklart.
Skulle någon ha sagt för ett år sen att jag idag skulle hålla någon i handen med stolthet, pussas och kramas, längta kostant efter någon, låta som en fjolla i telefonen, vilja ha en mysig hemma kväll bara Han och jag, skulle jag lägga till det värsta garvet jag kan. Jag har länge tyckt att par som är snälla och gulliga mot varandra är falska. Har länge tänkt att är dem kärleksfulla offentligt så vet man att det är skit hemma.
Oj, vilken fel bild jag har haft. Man kan vara kärlesfull även hemma. Jag kan fan erkänna att jag har upptäckt att jag nog blivit en av dem jag tycket var töntar; EN OBOTLIG ROMANTIKER!

Jag tror fan jag hittat rätt. Nej, jag tror inte, jag VET att jag hittat rätt!!!!

 

Top Model

Idag har jag haft en riktig fuldag. Jag har inte haft mitt yttre med mej kan man säga. För en stund kände jag att det inte ens fanns nåt hopp för mej. Kanske jag fick sota för att jag var så snygg igår;)

Jag hittade ett vackert kort på mej å Throzan från vår tripp i London. Visst fan finns det hopp. Vi är ju riktiga talanger. Fattar inte varför dem inte ringt från Top Model. Vi behöver ju inte ens träna och va med i nån löjlig tväling, för detta kallas full fjädrade modeller.

Kolla in poserna!



Tvätthelvete

Jag är inte bara arg, jag är förbannad oxå. Här går man upp en lördagsmorgon kl 07.20 för att börja tvätta. Går sovandes ner till tvättstugan med ett ton tvätt. Då har nån sate satt upp en lapp över min bokning (nyckelklumpen man bokar med).
"Helgdag= söndag, tvättstugan öppnar kl 12.00 på söndagar". Nej men vad fint, jag blev ännu mer arg när människan har skrivit med skrivstil. Det går ju knappt å läsa skiten.
(vill tillägga att tvätttiden klockan tolv var upptagen, fattades ju bara det).

Vem fan bryr sig om det är röd-dag eller inte? Normalt folk har saker å göra på sin lediga dag, sånt som man verkligen inte hinner när man jobbar heltid och tränar mycket.

Jävla pensionärsfasoner!!!

Nu kommer jag få springa runt i reservernas reserv trosor. Om inte E har några kalsingar som jag kan sno? Vilken trevlig dag.

RSS 2.0