Hmmm....

Ja, vad fan hände igår?

Jag gästbloggade mellan klunkarna: www.endellina.blogg.se

Grattis Jonas på födelsedagen!!!! Å tack för en trevlig tillställning;)

Kväll i

<lina talar;:
Äntligen här.. höfa eler laga klackar? _ Emma

det är så fasligt trewvkligt det här.

nu drar vu virqare.

alla vill ligga med emma. vem vill ligga?
eva e sugen.
nu e det kalas.. måste sudda mycket. ut på stan.

måste ta en ainnan bvi går ut,

puss å godnatt


Orange-röda naglar på en man?

Jag vill på riktigt bara spy, jag mår riktigt illa. Nej jag är inte gravid, inte heller åkt berg och dalbana. Jag har varit och tränat innebandy och sedan kom jag hem och trodde jag skulle dö av hunger. Mätt efter fullkornsmackisar och tonfisk tror jag att jag är elit idrottare och börjar göra situps som en galning. Jag är i detta tillstånd inte lika övertygad om att jag är i eliten. 

Men magmuskler har jag börjat få iaf. Har i detta skede av träningsfasen börjat känna mej tung. Ja, rent ut sagt tjock. Hur kan detta vara möjligt? Kan man bli fet av att träna och vara sund. Någon sa att jag har börjat bygga muskler och att man kan känna sig lite "stor" innan musklerna börjat ta riktig form. Känner mej som ett frågetecken i det påståeendet. Vet inte om personen som påstod detta någonsin har rört på sig.

Vill berättar och dela med mej av mitt vackra yttre just nu. Klädsel; Vit sporttop, ljusgrå långkalsingar (med kisslucka) och svarta strumpor (något förstora). Dessa plagg har även in trokad svettdoft med något sur arom. Jag har som pricken över i lagt i lite färg i håret (likar en blöt katt).
Om någon är sugen på en date är det bara att säga till.

Då jag fick höra av en kund idag att jag är som en pojk-flicka (både i sätt och utseende,tack för den), ska jag nu vara väldigt tjejig. Ska nu måla naglarna och noppa ögonbrynen. Kan det bli mer kvinnligt? Ska även fundera på vad jag ska ha på mej i morgon. När jag ändå är så "tjejig" ska jag lyssna på Linda Bengtzing och sjunga högt till "alla flickor utom jag". Jag ska inte tänka på att jag sitter i intorkad svett efter ett hårt träningspass och gapat som en hel karl från målet eller att jag borde tejpa ihop mina trasiga conversskor. Nej, nu svävar jag på rosa moln och drömmer om att få vakna med Idol-Ola.

Gästbloggat

Har gästbloggat hos min tränare Peter Bohlin, läs och njut:

 www.zerpo.blogg.se


Hinderbana:)

Nyss hemkommen från ett träningspass ute på Viktoria (brandstationen). Vi spelade fotboll sedan övergick vi till 5-kamp alá hinderbana. Jag är glad och överlyckig att jag tog mej runt utan att få mer än ett skrapmärke. Om saningen ska fram så mår inte min fot nåt vidare eller rättare sagt tån som sitter på foten. Den är vackert blå med en nyans av lila (min favvo färg;)
Kanske kan vara så att jag inte skulle varit med idag? Men jag känner att jag måste vara med, jag låg eller ligger efter i kondition. Visst jag är måvkat men jag måste kunna och orka lika mycket som dem andra.

***

Tiden springer ifrån mej. Vart tar den vägen? Redan Onsdag imorgon å det resulterar i snart helg...REDAN. Jag är förvirrad. Helgen blir iof trevlig, ska ju på en tripp till Norrtälje där det vankas festligheter. Å jag som hade tänkt att jag skulle bli sundare efter midsommar å dra ner på festandet å drickandet. Måste ju tänka på all träning jag lägger ner, vill ju inte att allt ska vara förjäves.

Dax för den här svettfian att ta sig en rengörare.

Jag lever

Sitter å kollar fotboll och försöker skriva lite samtidigt, men har nu märkt att jag slutat skriva ca hundrafemtio ggr. Spanien-Italien, förlängning å jag tror att Italien kommer ta hem detta. Gör dem det inte i förlängning så gör dem det snart i straffar. Italien verkar alltid ha turen på sin sida, små avgöranden som tagit dem vidare så många ggr. Vissa lag kan spela bra men har inte oddsen på sin sida, Italien är ett sånt lag som har oddsen med sig.

Update;  Jag erkänner att jag hade fel. Grattis Spanien! Måste tillägga nu när jag sett Spaniens målvkat i fina närbilder att det är trevligt ögongodis såhär på kvällskvisten;)

***

Tiden går så fort, midsommar är redan över och nu är sommaren i full gång. Min midsommar var nog nåt utav det märkligaste jag varit med om. Vaknade på morgonen midsommar morgonen på fel plats och med aningens tungt huvud, detta löstes givetvis med en dubbel treo. Klockan 10.00 visste jag fortfarande inte vad jag skulle göra denna dag. Men sen (10.10) ringde telefonen och en timme senare sitter jag på golvet på en buss mot Östhammars djupare skogar.

Dagen innehöll allt från traktor-flaks-åkning till 5-kamp (som givetvis vanns av mej, tydligen är luftgivärs skytte min gren).

Det blev en mycket lyckad dag/kväll/natt;)

Det var kul att helt otippat fira denna dag med helt nya människor. Jag behövde inte fundera ett dugg över nåt. Ingen kände mej å ingen kände nån annan som jag känner. Perfekt! Inga mer invecklade relationer som skadar andra eller mej själv.

***

Det var ju ett tag sen jag skrev å jag kan inte göra annat än å säga att det har varit mycke å göra, jag har inte hunnit med skrivandet. Men mycket har hänt på en vecka. Jag har funderat på en del saker och vilken väg jag ska ta i livet. Nu vet jag å känner mej lugn å trygg med mitt beslut, även om jag vet att den "andra" vägen skulle leda till det bättre i långa loppet. Men någonstans måste man leva i nuet och göra det som känns rätt just nu, jag kan ju iaf inte bestämma över framtiden.

***

Nu ska jag gosa med min lilla Darling!! 

Det kommer...

Jag har varken tid eller lust att skriva här. Finns annat som tar upp min dyrbaratid. Me jag kommer snart tillbaka i matchen igen, kanske redan ikväll;)

Simma lungt!

Botten upp

Rödvinet smakar utmärkt nästan farligt lätt drucket. Det liksom bara slinker fint ner i strupen utan att ens göra mej påverkad, än iaf...haha...

Jag å min Kombo å min fisande katt kör all in här hemma, innan det bär av till Bj.

In i dimman....Opps nu kom jag på att det är söndag å jag ska träna imorgon...men det är tyvärr försent att tänka på nu, jag har inte så stark dissiplin att börja spotta i glaset än. Kanske jag oxå växer upp en dag.

***

Kombo här; måste dock kommentera att efter en dag som denna med mycket jobb känns en utekväll helt rätt. Bdamusig kväll förväntar vi oss med mycket schlager och dammsugning när natten infunnit sig...
Ikväll är jag, krullet här brevid mig och dammsugaren såhär X tajta. 

Kärleken drar vidare...

Nu var det över för denna lördag. Brudarna har åkt iväg för att vigas å lova evig kärlek.
Själv står man kvar på salongen och känner sig mest tom, urladdad och trött. Det är nästan skrämmande hur mycket av ens energi man lägger på en enda uppsättning. Men på nåt sätt står jag där i total fokus och njuter av stämmningen, förväntningarna och det totala lyckan som finns på salongen när det är blivande brudar här.

Nu väntas en ny fas för dessa brudar, ett till steg i livet. Endel gör en stor grej av sitt giftemål medans andra mest ser det som en praktisk sak att vara gift. Hur som helst är det fantastikst att få vara med och påverka brudarna på deras stora dag i livet, kanske den största.

Love is in the air!

Hopp i dojjan

Hur lycklig (lyckligare) skulle man inte bli om man fick glida runt i denna sko-bil? Jag känner rent spontant att jag skulle bli hur cool som helst om jag åkte till jobbet, träningarna osv i denna.

Snacka om att leva bekymmersfritt:) Iaf i min värld, jag som tror att bara man ser eller äger ett par snygga dojjor så finns inga bekymmer eller hinder.

 Röd-Emmas nya bil!

***

Förövrigt så vill jag bara säga att om jag inte skriver mer här på bloggen är det för att min lilla Svea-Sven-Sudoku har gasat ihjäl mej. Katten fiser så jag nästan spyr eller snarare kvävs.

I väntans tider

Nu var man här igen, kan inte sova. Vad är det för fel jag har alla förutsättningar att vara trött, men inte. Kom hem för en stund sen å upptäkte att min blåa fot var om det nu går ännu blåare, kylan jag mötte på cykeln var inte så underbar å uppfriskande som man skulle kunna tro.

På höger sida i sängen ligger min Darling å snusar, jag har verkligen varit saknad märker jag;)

Vad ska jag göra, jag är inte trött å detta är inte första natten detta inträffar. Jag skulle helst av allt vilja gå hem till Mams å Paps å bli liten igen, säga att jag inte kan sova då har man liksom lämpat över problemet till nån annan. När jag var liten och inte kunde sova så sa jag alltid till å så fort jag hade sagt det så blev jag trött å somnade som en sten.
Den senaste veckan har det känts många ggr som om jag vill vara liten igen.
Min spontana tanke är att jag inte är redo just nu att bli vuxen.

Men nu när jag skriver så kanske jag inte har nåt val å det kanske inte är värre än såhär att vara vuxen. Jag har ju redan gjort dem läskiga första stegen. Skaffat bostadsrätt, fast jobb och katt. Allt detta har jag t.o.m haft i två år, jag borde inte bli så chockad inför det som kommer i framtiden, jag är ju redan i vuxen världen.

Jag vill bara meddela att jag väntar på eller hoppas på att få brev från Frisörföretagarna om jag blivit nominerad eller ej. Brevet kommer till dem som har blivit nominerade denna vecka, resten får veta via nätet. Jag är förväntansfull samtidigt som jag är lite rädd, jag vill inte att det ska bli fredag å jag inte fått nåt brev. Jag vill vinna!!!!

Nu ska jag göra ännu ett seriöst försök att somna.

Underbara dag!

Tack så jätte mycke Erica för träningsvärken du berikat mej med (och för trevligt fotbollssällskap)...jag nujter varje gång jag andas;)

Fotboll igår å Sverige vann, tänker inte gå nåt djupare in på det. Kul iaf att VI vinner.

Sitter på jobbet å smyg skriver, fick en hel halvtimme över, när hände det senast??? Gör som jag brukar när jag får några minuter över....spanar....jag har sagt det förr jag säger det igen: "Förbannat snygga människor på Sysslomansgatan".
Eftersom jag befinner mej på Sysslomansgatan mer än halva min vakna tid så intalar jag mej själv att jag är en av dem snygga.

Nu har jag haft rast i fyra minuter å jag är redan rastlös, tiden står still å jag vill inte vika handdukar, torka hyllor eller nåt annat "ni-ska-göra-om-ni-får-tid-över". Nej jag sätter mej på tvären totalt.

Hur löser man ett problem som det inte finns nån lösning på??? Jag har funderat på det ett tag nu.

Blå fot gul sol heja Sverige!

Försöker min högerfot säga mej något??


Jag, skogen och frustrationen

Jag vaknade halv tre inatt med datorn i knät och huvudet hade poserat sig som en gamnacke. Jag hade skrivit en halv rad i bloggen innan John Blund tog över.

Hade träning igår igen och jag överträffade mej själv. jag sprang två varv i spåret alá 5km. Kan väl erkänna att jag gick ca 300m men då vill jag tillägga att vi skulle springa 5km på under 30min och jag (vi) kom in på 32min, så antingen sprang vi fort när vi sprang eller så var det powerwalk vi utförde i gången.

När jag springer tänker jag inte bara på hur hemskt det är att behöva vara i skogen utan hinner oxå med att fundera över annat skit oxå. Denna gång gick tankarna till mitt struliga liv. Jag har verkligen fällt krokben för mej själv denna helg. Jag föll tillbaka på den nivån som jag passerade för flera år sedan.
Men jag kan nog säga att det var min frustration som hjälpte mej runt spårhelvetet andra varvet. Sen hade jag ju om jag tänker efter inte sprungit alls om inte min glada Erica peppat mej. Jag blir mer än imponerad över henne, hon sprang där hur glad som helst och hejade på alla vi mötte, flåsade inte ett dugg (iof flåsade jag så högt så jag inte kunde höra om hon gjorde det).
Jag lovar att hon ville säkert göra fyra volter på fotbollsplanen när vi kom tillbaka (det ända som hindrade henne var säkert att komma fram till klockmannen(Peter) så vi fick en bra tid).

Jag är iaf jätte imponerad över mej själv och att jag sedan klarade 45min styrka med extra mycket ben efter gjorde att jag gick rak ryggad därifrån. Nu finns det inget som kan stoppa mej. Det är jag, löparskorna och skogen.

Nu ska jag fortsätta spräcka vattenblåsor på fötterna är uppe i fyra nu. Dessutom är jag helt blå på min högra fot, är detta springande verkligen sunt för mej???

Fest i skogen?

Jag utsåg mej själv till nattens Drottning igår natt. Jag skulle bara ner på stan efter jobbet å ta en öl eller två med några kompisar, det skulle bli en lugn och trevlig kväll (inte allt för sent). Ja, skulle? Men så blev det inte, jag entrade min egen säng klockan 06.10 imorse.  Sov som en död fram till ca 10 sen fick jag ångest av att solen sken å jag låg inne så jag gick upp.

Jag drack inte så speciellt mycket igår men ändå så vaknar jag med jordens ångest (sån ångest man får när man vaknar tok bakis och varken vet vad man heter eller bor). Jag känner att jag den senaste tiden gjort mycket på ren impuls och som sedan får konsekvenser för mej själv. Jag liksom trasslar in mej själv i saker som jag sen har svårt att ta mej ur.

Hanna jag väntar fortfarande på din kurs i hur man löser och sorterar problem. Jag fick dock en snabb kurs av Erica idag, mycket tacksam för goda råd.  Jag har tappat bort mina principer inom vissa områden så jag behövde helt klart lite vägledning...tack söta du:)

***

Just nu befinner jag mej i total harmoni på landet. Tyst så man blir rädd men ändå så skönt. Brevid mej ligger en 3-åring och rör sig som om hon är på ett gympa pass. Min lilla ögonsten som sprang emot mej av lycka när jag kom hit.

Hanna, Andreas och lilla Nono har oxå varit här och ätit och badat. Dem trivs så bra så dem kommer tillbaka redan vid nio i morgonbitti.
När vi gick från badet nu på kvällen började Lisa och Hanna surra om hur fantastiskt det är på landet och hur underbart det ska bli att flytta ut i skogen (båda nyblivna husägare). Jag själv drabbades av en rysning som ledde till en oönskad svettning. Landet är för mej ångest och rastlöshet. Hanna höll med om att jag inte skulle trivas i skogen eftersom min rastlöshet skulle ta över och jag förmodligen  skulle bli pyroman eller likanade i brist på annat å göra. Jag håller mej till stan och hälsar på bland kottar och bark ibland.

***

Nu ska jag skeda med lill-trollet...måste ju sova så jag klara av allt som händer imorgon;)

För vi har tagit studenten...för länge sen

Sitter på golvet och undrar om det inte är dax att stupa snart? Jag har jobbat för andra gången denna vecka ett 12 timmars pass. I dag var jag tro det eller ej ganska trött, inte ofta det händer när jag somnat innan halv ett. Men under kan tydligen ske även i denna bostad.

***

Imorgon tar alla Uppsalas gymnasie elever studenten. Som  av en slump när jag städade som bäst här hemma dök min studentmössa upp i garderoben.

Jag har sutit och kikat vad alla skrev i den...haha det var underhållande. Jag fick fram ett viss "bild" av det hela. Jag har nu såhär i efterhand förstått hur dem såg på mej. Jag fick upprepade ggr i mössan heta; "Knas-Emma", "sportfåne" och "kämpe", ord som jag då inte förstod men som jag nu tre år senare fattar.

Men det roligaste som stod var nog ändå; "Lycka till Knas-Emma, du kommer nå dit du vill även om du har en brainshake". hahaha...För att göra en lång historia kort så fick jag vara klassens brainshake efter våran resa till Turkiet. Vi hade studentskiva två dagar innan resan och jag lykades då få en glasflaska i skallen och fick tillbringa resten av natten på akuten.
När vi sedan åkte till Turkiet hade jag hjärnskakning och fick absolut inte dricka alkohol på HELA veckan. När vår allas Elli skulle förklara för en bartender att min drink skulle vara alkoholfri kom  hon inte på vad hjärnskakning hette på engelska så hon sa då lite slöddrig; "she has a brainshake". Ja han skrattade lika mycket som oss andra.

Mycket minns man från tiden i gymasiet, jag har nog aldrig varit så fri och bekymmerslös som då. Jag levde livets glada dagar med världens bästa och roligaste vänner.
Nu  när det faktiskt spelar roll vilka beslut man tar osv så är livet inte lika självklart längre. Jag har senare åren fått lära mej mycket och framförallt att övantade händelser kan avgöra mycket för vad som händer i framtiden, på gott och ont.

Dax att få lite sömn och fundera lite mer. Jag fattar inte vad som hänt med mej men den senaste veckan har det malt massa tankar om väldigt mycket i mitt huvud. Jag är ju en funderarde men det här var mer än jag visste om.

Natt Natti/// Brainshake


Träningsvärk???

Denna dag har gått i ett från morgon till sena kvällen. Men på nåt sätt så har det hela tiden rullat på enligt schema. Åkte som en galning hem efter jobbet för att byta om och dra vidare på träning. Vi hade mjölksyra träning uppe vid sten-sture backen...fy fan säger jag bara.

Skulle från början bara vara med och kolla å ta det jätte lungt eftersom jag fortfarande äter pescillin (?). Men oj så bra det går att vara med bara lite...åt helvete med lite...

Jag har en sån fruktansvärd hat-kärlek till denna försäsong. Jag tycker att det är jätte kul på samma sätt som jag bara vill spy för att det är så jobbigt.
Peter Bohlin´s försäsongs träningar är ju inte direkt kända för att vara slappa och halv jobbiga...dem är skit jobbiga men så blir det resultat oxå. Hård träning och slit är nycklen till framgång.

Nu ska jag somna tidigt och göra nåt som jag alltid försöker undvika varje kväll, nämligen fundera. Jag har en viss skräck till att ligga och fundera, jag kan nästan bli tokig av att vrida och vända på saker i mina tankar. Men nu är det dax att fundera på vad jag vill med mitt liv så det är bara att bita i det sura äpplet.

Så tak för mej och natti natti!

Saningens ögonblick...

*Man kan vara ensam mitt i en stor folkmassa*

Just nu är en stor tjej väldigt liten...


En afton i min hjärna

Det blir inte alltid som man tänkt sig kan jag ju konstatera. Jag har en tedens till att tänka en sak och göra en annan...jaha vad har hon nu gjort undrar ni. Det är tänker jag inte säga för det är nåt mellan mej själv och mina tankar.

***

Imorgon är det träning igen och jag ska äntligen vara med, lite grann iaf. Man börjar ju gärna med lite mjölksyraträning om man får välja;)

Känner mej just nu lite distraherad av att skriva, jag  kommer ingen vart och mina tankar ligger inte här i bloggen, jag måste nog göra nåt annat, som är mer sunt för mej.

Träkuk

Hej,

Här kommer ett litet citat ifrån den legendariske Träslöjdsläraren Ingmar. lyssnar även till namnen "Ingmar träkuk", "Spånjesus" och "Ingmar spånskalle".

" Det var en gång en gubbe, som satt på en stubbe.  Sen ramlade han ner, sen var det inget mer"
HAHA!

Fattar ni storheten i detta lilla skämt?

// Toyboy på Byggmästargatan


Lever????

Ja jag lever men jag har tagit mej vatten över huvudet med grejer att göra....Har man varit sjuk i två dagar så får man sota dubbelt för skiten....dubbelt att göra.

Dax att fortsätta jobba, har bara tre timmar kvar, då är mitt 11 timmar pass över

Hej svejs!


RSS 2.0