Mai Tai

pa plats i det mest turistiga man kan tanka sig...Pantong i Puhket. Jag har aif sytt upp tva klanningar och ett par byxor...a Emil en kostym med en stekig vest till:)

Imorgon bar det av till Phi-Phi...battur i tre timmar utan tak. Jag har inte brannt mej an men kommer garanterat att gora det imorgon.
Allt ar jatte bra, vio har traffat Nicke och Linden och imorgon kommer Nickes brorsa sa vi blir ett gang. Sen kommer Linus och sedan big sis (or small:)
Maten ar underbar forutom att Linden precis fick en mask i maten...tydligen en delikates har...haha.
A jag har saklart fixat naglarna...as coola blommor a annt prol.
Lisa jag har hittat Alice favvo butik...Hello Kitty! Detta ar sanning en hel butik full med HelloKitty saker...Moster handlar. A bilarnar a moppe javlarna kor som fan sa det skulle bara vara att satta Olle pa trottoaren sa skulle han vara nojd hela dagen.

Hinner inte skriva sa mycket maste ga a kopa en grilladmajs...tank sa stressigt det kan vara nar man har semster.
Throzan jag kanner som dej..."jag ar sa trott orkar inte med nan semster" (las pa skanska)

Till Throzan+Andreas: Om nat skulle bli strul med telefonerna eller liknande sa gor sa har: Ta en taxi fran flygplatsen till PATONG BEACH...ni ska va vid Subway (finns bara ett)...sen ska ni till MARTINS TAILOR (det ligger kanske 50meter fran subway. Ni kan fraga etfer Martins tailor. Dar jobbar var van JOHAN. sag att ni kanner Emil och Emma. Han hjalper er med hotell forsta natten och vilken bat ni ska ta dit vi ev ar. Han har ett skredderi (bra priser). Men ni kan ringa innan ni aker fran Sverige. Fan vad kul att ni kommer och dricker Singa med oss.

Kommentarer
Postat av: malin

Låter som om du har det riktigt jobbigt! Lider med dig!

På salongen är det full fart. Nådde 7000 kronors gränsen idag för första gången! Värd att gratuleras! Fan va värdelös man är på att lura på kunderna grejer! Är för seriös tror jag bestämt!

Kram

2009-02-18 @ 16:54:19
URL: http://malinsimgren.blogg.se/
Postat av: Hanna

ni verkar ha det bra. cooolt att t och a kommer ner! singa. om du inte redan druckit några stycken så är det lite högre alkohalt på dem än vanligt ;)

så himla avis att du är i thailand! var två år sedan jag stod och dansade med en transa i tigergrottan stuppackad och köpte en rishatt påvägen hem.

köp någe vackert till mej. typ nå rosa. Puss älskling

2009-02-18 @ 22:24:50
URL: http://hannamariak.blogg.se/
Postat av: Hanna

phi phi är underbart! tänk att den ön försvann helt när tsunamin kom. det syndes när vi var där. var rädda om er.

2009-02-18 @ 22:26:48
URL: http://hannamariak.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Låter som om ni har en riktigt underbar semester hittills! Inte ett dugg avundsjuk...;) Har ni planerat vart ni ska åka? Ha det riktigt nice och ta hand om varandra! Kram!

2009-02-19 @ 07:46:03
URL: http://pernillaohlsson.blogg.se/
Postat av: Lina

Galet vad mycket du hunnit med under dessa få dagar. Kommer du överhuvudtaget kunna få hem allt du hinner handla? :-P

Njuuuuut!

pöss

2009-02-19 @ 16:22:58
URL: http://endellina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0