JAG GJORDE DET!!!

nu kanske ni tanker att jag inte gor annat an a blogga, men vi har ett intenetcafe precis dar vi bor, sa jag har tid med detta. Tur for er!!!
Jag har aven hittat varldens aldsta tangentbord...as jobbigt.

Idag har vi varit pa snorkel tur. Forsta stoppet och jag  grips av stor panik, alla hoppade i och drog ivag (utom stackars Emil som snallt vantade). Jag forberdde mej pa att hoppa i men fick storpanikangest och borjade skaka. Nar E sa att jag inte behovde om jag inte ville blev jag sel och kannde atjag maste ju prova iaf. Pa med flyvasten och sedan gjorde jag det bara utan att tanka pa att mina hander skakade.
Dett kankse var det roligaste jag gjort! Jag holl E i handen hela tiden under det forsta stoppet. Nar vi kom till nasta stopp tog jag mej i vattnet och som fran ingen stanns slangde jag av mej flyvasten och kastade upp den pa baten och simmade i vag med E. Jag blev lika forvanad som E. Vad hander i Thailand??? nu kan jag bade parat Spanka, snorkla och SIMMA!!! mer an jag visste att jag kunde. Allt blir iof lattare nar man gor saker med nan man ar trygg med.

Vi stannade en svang pa Monkey Island...dar bor alla gulliga apor. Som typ var gulliga i 3min innan dem attackerar oss och forsoker bita Jeppe i benet. Alla flyr ut i vattnet, dar det ar fullt med vassa stenar. Aporna star pa strandkanten och typ garvar at oss och pekar fnger. Vi ligger a garvar i vattnet och kollar om alla har bada fotterna kvar efter alla stenar. Min foredetta brutna ta fick sig en rejal kanga och har nu intagit en mer svullen form. Tur att Singa loser allt!

Imorgon ska vi ut och snorkla med hajar...jag radd??? nej nej, jag ar for fan livradd.

Vi kommer vara kvar pa phi-phi tva natter till sen drar vi till Krabi eller Koh Lanta. Ja tror att jag aldrig vill hem igen. Detta ar underbart. Jag gar bara runt och njuter. Det kommer helt klart bli fler resor men dem kommer vara langre an denna. Jag gillar allt med backpacking t.o.m dem ackliga rummen vi bor pa, den tunga ryggsacken och att jag nastan inte har nagra klader. Man traffar sa sjukt mycket konstiga manniskor.Med andra ord jag trivs.

Nu orkar jag inte mer, maste tryckasa jalva hart pa tangentbordet sa jag far ont i fingararna.

Hudstatus: aningens rod pa handlederna, borjar fa mycket farg i ansiktet, magen vit!!!


Kommentarer
Postat av: Selle

Bra jobbat Emma! Jag visste väl att det inte skulle vara några problem det där med att simma!

:D

2009-02-22 @ 12:00:21
URL: http://www.sellessal.com
Postat av: IBF Falun låten

Lyssna på nya IBF Falun låten!



http://www.youtube.com/watch?v=iAkbzPkuNuM



http://ibffalun.com/Arkiv.asp?ArticleID=391&

2009-02-22 @ 13:48:12
Postat av: mams

Vad du blivit modig, det värmer ett modershjärta. Förresten, kul att du är igång med bloggandet igen!

2009-02-22 @ 20:56:14
Postat av: Plin

Emma, du är så modig. Det är till Thailand man ska för att lära sig alla saker man inte kan här.. Tänker inte bara på din goda engelska =)Fortsätt njuta!

2009-02-23 @ 10:46:31
Postat av: THROZAN

snart kommer vi då blir det åka av.. så du vet jag är så brun så jag nästan är svart:)

puss

2009-02-23 @ 13:33:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0